CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga un plus de relaxare cu Glade Micro Spray Collection

Promotie concurs cu premii Glade

Premii prin tragere la sorti: 120 x voucher pentru o sedinta de masaj la un centru de infrumusetare (vezi Anexa 1).

Cumpara din magazinele participante si in perioada corespunzatoare fiecaruia cel putin un aparat Glade Microspray Collection Relaxing Zen sau Lily of the Valley si trimite prin SMS la 1830 cuvantul Glade urmat de numarul bonului de casa si numele orasului in care ai facut achizitia (ex.: Glade 5867 Bucuresti). Poti participa cu maximum 10 bonuri pe zi. Pastreaza fiecare bon pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 martie - 28 martie 2010

Promotie expirata
Un comentariu Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Castiga un plus de relaxare cu Glade Micro Spray Collection”

Perioada campaniei: 01 Martie 2010 – 28 martie 2010

                                                                            

 

Art. 1.

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

(1)        Campania promotionala „Castiga un plus de relaxare cu Glade Microspray Collection” este organizata de S.C. JOHNSON WAX S.R.L. (numita in prezentul regulament “Organizatorul”), cu sediul in Bucuresti, Str. Plantelor, nr. 37A, sector 2, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/ 6842/1998, CUI RO 10787297, si la AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL, în baza notificarii nr. 488 (denumita în continuare “Organizator” sau “S.C. Johnson WAX S.R.L.”).  

 

(2)        Campania promotionala se va desfasura cu sprijinul agentiei FCB Bucharest S.R.L sediul in Bucuresti, Str. Barbu Vacarescu nr.137A, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/1365/1997, CUI RO 9226215.

 

(3) Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a face publica aceasta modificare.

 

 

Art.  2.

TEMEIUL LEGAL

 

(1) Campania promotionala “Castiga un plus de relaxare cu Glade Microspray Collection” este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007.

 

 

Art.   3.

DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE

 

(1)        Campania promotionala se va desfasura in perioada 01 Martie 2010 – 28 martie 2010.

 

(2)        Campania promotionala va fi organizata si desfasurata, in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament oficial, in orasele cuprinse in anexa 1 la prezentul regulament si in urmatoarele lanturi de magazine, pentru fiecare dintre lanturile de magazine fiind prezentata si perioada promotionala corespunzatoare:

 

 

Nr Crt Lant magazine Orase Perioada promotionala
1 Carrefour Arad,
Braila,
Brasov,
Bucuresti,
Cluj,
Constanta,
Iasi,
Oradea,
Pitesti,
Ploiesti,
Sibiu,
Suceava
1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
2 Kaufland Arad,
Baia Mare,
Braila,
Brasov,
Bucuresti,
Craiova,
Galati,
Iasi,
Pitesti,
Ploiesti,
Satu Mare,
Sibiu,
Suceava,
Targu Mures,
Targu Jiu,
Timisoara
1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
3 Selgros Bucuresti
(inclusiv Pantelimon),
Bacau,
Arad,
Brasov,
Braila,
Cluj,
Constanta,
Craiova
Galati,
Iasi,
Oradea,
Ploiesti,
Suceava,
Targu Mures,
Timisoara
1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
4
Gima Bucuresti,
Iasi
1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
5 Auchan Bucuresti,
Cluj,
Timisoara,
Suceava,
Pitesti,
Targu Mures
15 martie 2010, ora 00.00 - 28 martie 2010, ora 24.00

 

 

(3)        Campania promotionala cu premii se va desfasura numai in magazinele care sunt situate in orasele din Anexa 1. In celelalte magazine in care se comercializeaza produsul, activitatea promotionala consta numai in promovarea produselor (impartirea de flyere informative consumatorilor), fara posibilitatea de participare la promotia cu premii.

 

 

 Art.  4.

DREPT DE PARTICIPARE

 

(1) La aceasta promotie pot participa persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, care au împlinit vârsta de 14 ani pâna la data de 01 Martie 2010 si persoane juridice, asociatii familiale sau persoane fizice autorizate, organizate in temeiul legal, inregistrate la autoritatile romane competente. Participa numai persoanele juridice, asociatiile familiale sau persoanele fizice autorizate care achizitioneaza produsele participante, in perioada promotionala, din reteaua de magazine Selgros.

 

(2) Nu pot participa la aceasta promotie acele persoane fizice sau juridice, respectiv acele asociatii familiale autorizate în care angajatii S.C. Johnson WAX S.R.L., angajatii agentiei de publicitate FCB Bucharest S.R.L, angajatii companiei de marketing direct Mediapost Hit Mail SA, precum si ai companiilor distribuitoare ale S.C. Johnson WAX S.R.L. si membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie) ce detin participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia.

 

 

Art.  5.

MARCILE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE

 

(1) La aceasta promotie participa orice aparat din gama Glade Microspray Collection.

Produsele Glade Microspray Collection participante sunt:

1.         Glade Microspray Collection Relaxing Zen (aparat)

2.         Glade Microspray Collection Lily of the Valley (aparat)

 

(2) Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala, astfel incat daca participantul devine potential castigator, conform Regulamentului, sa poata trimite catre Organizator pentru verificare si validare bonul fiscal/ factura fiscala al carui numar l-a trimis prin sms pentru inscrierea in promotie. Pentru inscrierea in promotie, fiecare participant trebuie sa cumpere cel putin un produs participant in perioada desfasurarii campaniei.

 

 

Art.  6.

MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

(1) Mecanismul de participare al campaniei promotionale “Castiga un plus de relaxare cu Glade Microspray Collection”  este urmatorul:

Personanele interesate de inscrierea in promotie trebuie sa schizitioneze în perioada promotiei (01 Martie 2010 ora 00:00 – 28 martie 2010 ora 24:00, respectand perioadele promotionale pentru fiecare lant de magazine participante, asa cum sunt ele prezentate in articolul 3 al prezentului regulament) oricare produs dintre cele participante mentionate la sectiunea 5 a prezentului regulament si sa înscrie in campanie numarul bonului fiscal/facturii fiscale.

 

(2) Inscrierea in promotie se poate realiza in urmatoarea modalitate:

-                       sa trimite un SMS la numarul 1830 cu numarul bonului fiscal/facturii care atesta ca s-a achizitionat minim 1 produs participant la promotie, in perioada promotiei 01 Martie 2010 ora 00:00 – 28 martie 2010 ora 24:00 (data finala a inscrierii/participarii in promotie), respectand perioadele promotionale pentru fiecare lant de magazine participante, asa cum sunt ele prezentate in articolul 3 al prezentului regulament;

-                       SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;

-                       fiecare SMS trebuie sa contina: cuvantul-cheie al promotiei (Glade), un singur numar de bon fiscal / factura fiscala si orasul din care persoana participanta a realizat achizitia produsului participant (exemplu: Glade 5867 Bucuresti).

-                       nu se accepta trimiterea de SMS-uri care contin alte informatii decat numarul bonului fiscal / facturii fiscale, cuvantul-cheie al promotiei si numele orasului sau mesajele trimise prin SMS care contin alte informatii in loc de sau impreuna cu numarul bonului fiscal / facturii fiscale (alte informatii decat cuvantul cheie al promotiei si orasul).

-                       participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii in tragerea la sorti de la sfarsitul campaniei promotionale;

-                       incepand cu data de 28 martie 2010, ora 24:00, (data finala de inscriere/participare in promotie) numarul 1830 la care s-au trimis SMS-uri in cadrul promotiei va fi blocat si nu va mai putea fi accesat de catre niciun potential participant;

-                       mesajele primite de cei care se inscriu in promotie fac parte din urmatoarele categorii:

a)         Mesaj valid

Ati fost inscris in tragerea la sorti! Va rugam pastrati bonul fiscal/factura fiscala.

b) Mesaj invalid:

Ne pare rau, mesajul trimis este invalid. Verificati si trimiteti din nou Glade/ numarul bonului fiscal sau facturii fiscale/orasul.

c) Mesaj dublu

Acest bon fiscal/factura fiscala a mai fost trimis. Un bon fiscal/factura fiscala poate participa o singura data la promotie.

d) Mesaj incheiere promotie:

Ne pare rau dar, promotia  s-a incheiat pe data de 28.03.2010.

 

(3) Numarul scurt de SMS 1830, numar cu tarif normal, este valabil in retelele Orange, Vodafone, Cosmote.

 

(4) O persoana poate inscrie un numar maxim de 10 numere de bon unice intr-o zi, folosind acelasi numar de telefon. In cazul in care, pe perioada promotiei, un participant trimite 10 mesaje cu cate un numar de bon intr-o zi de pe acelasi numar de telefon mobil, indiferent daca acesta este numarul de telefon de pe care s-au trimis mesaje SMS, acesta nu mai are dreptul de a participa la aceasta promotie in ziua respectiva. Daca participantul incearca sa fraudeze participarea la promotie, prin trimiterea mai multor numere de bon fara a putea face dovada detinerii acestora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona definitiv, pe toata durata promotiei, toate mesajele trimise de la respectivul numar de telefon.

 

 

Art. 7.

DESEMNAREA CASTIGATORILOR

 

(1) Desemnarea castigatorilor va avea loc prin tragere la sorti, la data de 31.03.2010. Tragerea la sorti va fi asistata si autentificata de un notar public.

 

(2) In cadrul tragerii la sorti vor fi extrasi cate 5 castigatori pentru fiecare dintre orasele participante, mai putin Bucuresti si 20 de castigatori pentru Bucuresti. In total, se vor acorda 120 de vouchere. De asemenea, vor fi extrase cate 3 rezerve pentru fiecare premiu.

 

(3) Toate premiile acordate in cadrul promotiei vor fi premii acordate prin tragere la sorti.

 

(4) Un participant poate castiga un singur premiu in cadrul prezentei Campanii promotionale.

 

(5) Un potential castigator este validat doar in conditiile de mai jos:

 

Daca este persoana fizica:

* Trebuie sa poata fi contactat telefonic pe numarul telefon de la care s-a primit SMS-ul declarat castigator in termen de 48 de ore de la data extragerii; Daca in intervalul de 48 de ore de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat din motive independente de Organizator sau daca ulterior contactarii, nu va putea prezenta bonul fiscal / factura fiscala in original, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat primului participant valid de pe lista de rezerve a zilei respective.

* Persoana trebuie sa declare în urma contactarii numele, prenumele, CNP, seria si nr. B.I/C.I. si adresa din buletinul de identitate / cartea de identitate valide.

* Pentru identificare, câstigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre tutorele legal al acesteia.

* Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, participantii desemnati castigatori trebuie sa prezinte bonul fiscal / factura fiscala, corespunzatoare mesajului extras castigator. Bonul fiscal / factura fiscala prezentat/a trebuie sa ateste cumpararea unui produs participant, din lanturile de magazine participante, in perioada promotionala alocata fiecarui lant de magazine, dupa cum urmeaza:

 

 
Nr Crt Lant magazine Perioada promotionala
1 Carrefour 1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
2 Kaufland 1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
3 Selgros 1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
4 Gima 1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00
5 Auchan 15 martie 2010, ora 00.00 - 28 martie 2010, ora 24.00
 

 

   

Daca este persoana juridica:

* Trebuie sa poata fi contactata telefonic (persoana de contact) pe numarul telefon de la care s-a primit SMS-ul declarat castigator in termen de 48 de ore de la data extragerii; Daca in intervalul de 48 de ore de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat din motive independente de Organizator sau daca ulterior contactarii, nu va putea prezenta bonul fiscal / factura fiscala in original, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat primului participant valid de pe lista de rezerve a zilei respective.

* Persoana trebuie sa declare în urma contactarii numele complet al persoanei juridice, codul unic de inregistrare, numarul de inregistrare la Registrul Comertului si adresa completa. De asemenea, ea va trebui sa furnizeze o persoana imputernicita pentru a ridica premiul, oferind urmatoarele date: nume, prenume, CNP, serie si numar al cartii de identitate / buletinului de identitate.

* Pentru identificare la momentul acordarii premiului, persoana imputernicita de castigator va avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport), datele de pe acest document trebuind sa coincida cu cele declarate la momentul anuntarii castigului.

* Pentru a putea intra in posesia premiului castigat, participantii desemnati castigatori trebuie sa prezinte bonul fiscal / factura fiscala, corespunzatoare mesajului extras castigator. Bonul fiscal / factura fiscala prezentat / a trebuie sa ateste cumpararea unui produs participant, din lantul de  magazine Selgros, in perioada promotionala alocata acestui lant de magazine (1 martie 2010, ora 00.00 - 15 martie 2010, ora 24.00).

* Factura fiscala prezentata pentru validare trebuie sa fie emisa pe numele persoanei juridice declarate castigatoare, iar datele de pe factura trebuie sa coincida cu cele comunicate telefonic de persoana de contact in momentul anuntarii castigului.

* Persoana juridica va hotari, pe propria raspundere si conform reglementarilor interne, persoana care va beneficia de premiul castigat in cadrul acestei promotii.

 

(6) Premiile ramase neacordate in timpul campaniei (premii nevalidate) se vor anula.

 

(7) Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii au furnizat date sau informatii incorecte.

 

(8) Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane.

 

(9) Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a acestora si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in nici un fel.

 

 

Art.  8.

PREMIILE OFERITE

 

(1) Premiile campaniei constau în: 120 de vouchere constand intr-o sedinta de masaj de relaxare de aproximativ 50 minute la centrele de infrumusetare mentionate in Anexa 1 . Voucherele sunt valabile pentru toate magazinele / retelele de magazine ce participa la aceasta campanie si sunt valabile in perioada 31 martie – 30 iunie 2010. Dupa data de 30 iunie 2010, voucherele nu vor mai putea fi folosite de catre castigatori. Castigatorii care nu folosesc voucherele pana la data de 30 iunie 2010, nu au drept de a solicita inlocuirea voucherelor sau reacordarea premiului.

 

(2) Valoarea totala a premiilor este de 6.800 RON fara TVA.

 

(3) Câstigatorii premiilor oferite nu au dreptul de a opta între premiul câstigat si contravaloarea  acestuia in lei.

 

 

Art 9.

MECANISMUL ACORDARII PREMIILOR

 

(1) Pentru ca un participant sa poata primi un premiu in cadrul campaniei trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

A.     Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 3, 4 si 5.

B.     Participantul trebuie sa se inscrie in campanie utilizand mijloacele prezentate la punctul 6.

C.     Potentialul castigator desemnat in cadrul tragerii la sorti va fi anuntat telefonic de  calitatea de potential castigator. El va fi sunat de catre Organizator pe numarul de telefon mobil de pe care s-a inscris prin SMS, in maxim 7 zile lucratoare de la momentul tragerii la sorti si va fi informat despre modul in care se face validarea premiului si modul in care va intra in posesia premiului.

D.        In cazul in care potentialul castigator al unui premiu prin tragere la sorti nu va putea face dovada detinerii bonului fiscal/facturii al carui numar l-a trimis pentru inscriere, respectiv daca potentialul castigator contactat telefonic de catre Organizator nu va prezenta bonul fiscal / factura fiscala in original reprezentantului Organizatorului, Organizatorul isi rezerva dreptul de a incerca validarea unei rezerve extrase pentru respectivul premiu, dupa mecanismul de validare prezentat in art. 9 al prezentului regulament.

E.       In cazul in care participantul a trimis si a declarat in cadrul promotiei, informatii incomplete, incorecte, inexacte, numere de bonuri fiscale/facturi fiscale trimise in afara perioadei de desfasurare a promotiei sau nu indeplineste conditiile cerute in regulament, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acest lucru si ca atare poate hotari descalificarea si neacordarea unui premiu;

F.       Organizatorul nu este responsabil pentru situatiile in care livrarea premiului nu este posibila din motive independente de el (castigatorul nu raspunde la telefon / nu poate fi contactat in perioada alocata livrarii premiilor etc). Premiul va fi inmanat castigatorului in termen de 14 zile lucratoare de la data validarii premiului, in baza semnarii unui proces verbal, personalul S.C Johnson Wax S.R.L care va realiza contactarea urmand sa informeze castigatorul asupra modului in care acesta va intra in posesia premiului. Daca castigatorul refuza semnarea procesului verbal, el pierde dreptul de a primi premiul, iar Organizatorul va proceda la validarea unei rezerve pentru premiul respectiv. Daca nu mai sunt rezerve disponibile, Organizatorul nu va mai acorda respectivul premiu.

 

(2) Lista castigatorilor respectiv nume, prenume, oras si premiul castigat se va gasi pe site-ul www.infopromotii.ro. 

 

 

Art. 10.

REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

(1) Regulamentul oficial al concursului este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit, la cerere, pe intreaga durata a concursului, in format tiparit, atat la sediul Organizatorului, cat si la sediul Agentiei. De asemenea, informatii detaliate privind organizarea Concursului pot fi solicitate la numarul de telefon: 021 / 316.31.50 (interior 126), de luni pana joi (intre orele: 10:00 – 18:00) si vineri (intre orele: 10:00 – 14:00) cu exceptia sarbatorilor legale, sau pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

 

Art.  11.

LITIGII

 

(1) Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

Art. 12.

TAXE SI IMPOZITE

 

(1) Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 13.

PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

(1) Organizatorul se obliga sa furnizeze informatiile de natura secretului profesional doar cu respectarea prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului si sa prelucreze datele cu caracter personal ale Participantilor la prezenta Campanie Promotionala, în scopul prezentei Campanii Promotionale si în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, completata si modificata.

 

(2) Participantii la Campanie, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi:

-                       dreptul la informare (art.12) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege

-                       dreptul de acces la date (art.13) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Organizator

-                       dreptul de interventie asupra datelor (art.14) - potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conform legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) si lit. b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat

-                       dreptul de opozitie (art. 15) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare

-                       dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) – potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau alte asemenea aspecte b) reevaluarea oricarei alte decizii luate in privinta sa, care o afecteaza in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la lit a)

-                       dreptul de a se adresa justitiei (art.18) – potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677/2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere.

 

(3) La cererea oricarui client Organizatorul  va asigura acestora exercitarea oricaruia dintre drepturile prevazute mai sus. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii la campanie vor trimite Organizatorului SC Johnson WAX S.R.L. pe adresa Bucuresti, Str. Plantelor, nr. 37A, sector 2, in atentia „Departamentului Marketing”, o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.

 

 

Art. 14.

INCETAREA PROMOTIEI

 

(1) Prezenta promotie poate inceta inainte de termenul stabilit numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorului sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea concursului cu caracter promotional sa presupuna marirea bugetului alocat acestui proiect.

 

 

Art. 15.

CLAUZE DIVERSE

 

(1) Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

-                       situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi bon/factura participant/a in campania promotionala

-                       mesajele trimise prin SMS care nu au fost trimise in perioada 01 Martie 2010 ora 00.00 – 28 martie 2010 ora 24.00 (data finala de participare la promotie);

-                       bonuri fiscale/facturi fiscale  eronate, sau deteriorate sau pierdute din vina participantilor in promotie;

-                       mesajele trimise prin SMS la alt numar decat 1830;

-                       mesajele expediate de catre participanti care nu au fost receptionate de catre Organizator sau mesajele expediate de catre Organizator care nu au fost receptionate de participanti din motive tehnice independente de Organizator;

-                       viciile ascunse ale premiilor acordate in cadrul campaniei

 

(2) Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

 

(3) Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 31 Mai 2010, daca participantii le trimit Organizatorului SC Johnson WAX SRL, pe adresa Bucuresti, Str. Plantelor, nr. 37A, sector 2. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

 

Nu avem elemente multimedia.
() in 19 martie 2010, 15:30
Ar trebui sa participe la promotie toate produsele Glade Micro Spray din toate magazinile din toata tara Magazinele enumerate de dv.se afla numai in orasele mari.Va multumesc.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga un plus de relaxare cu Glade Micro Spray Collection"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga un plus de relaxare cu Glade Micro Spray Collection

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media