CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga cu Val Duna si Revolutia Plescoi!

Promotie Valduna Plescoi

Lunar: 5 x masa pentru 2 persoane cu vin Val Duna si produse Plescoi la unul dintre restaurantele partenere.

Daca ai peste 18 ani, completeaza integral talonul de pe orice ambalaj de Val Duna participant la promotie si trimite-l la adresa inscriptionata pe acesta.

Perioada promoţiei: 01 februarie - 31 mai 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul concursului “Castiga cu Val Duna si Revolutia Plescoi”

 

 

Organizatorul acestui concurs este SC Carl Reh Winery SRL; R 6121230 ; J40/16141/1994 , Matei Voevod 47, 021452 Bucuresti, mail: office@carlreh.ro.

La acest concurs pot participa cetateni romani sau straini cu resedinta legala in Romania, in varsta de minimum 18 ani, si care sunt de acord cu prezentul Regulament de desfasurare.

Prin prezentul Concurs Organizatorul va acorda, prin tragere la sorti efectuata de un reprezentant al sau, un numar de 5 (cinci) premii lunar, pe intreaga durata de desfasurare a Concursului. Vor participa la tragerea la sorti doar taloanele prezente pe sticlele sau bag-in-box-urile de Val Duna completate corect si trimise de catre participanti la adresa indicata pe talon.

Castigatorii vor fi anuntati prin posta si prin publicarea pe site-urile www.valduna.ro si www.plescoi.ro in primele 5 zile ale fiecarei luni pentru luna precedenta. Participa la tragerea la sorti lunara taloanele care poarta data postei din ultima zi a lunii precedente. Este obligatia castigatorilor ca acestia sa contacteze apoi Organizatorul prezentului concurs, la datele de contact de mai sus, intr-un termen de 7 zile de la publicare, pentru a stabili detaliile acordarii premiului.

Organizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate de a depune diligente pentru contactarea castigatorilor, aceasta fiind exclusiv obligatia participantilor declarati castigatori, si numai in termenul limita stabilit mai sus. Ne-contactarea Organizatorului de catre un participant declarat castigator in termenul-limita precizat mai sus atrage dupa sine anularea premiului, fara vreo alta obligatie, de orice fel, din partea Organizatorului.

Premiile vor fi acordate lunar (cate 5 in fiecare luna) si fiecare premiu acordat consta in: masa pentru 2 persoane intr-unul dintre restaurantele partenere ale concursului, in cursul careia castigatorul desemnat prin tragere la sorti impreuna cu o persoana insotitoare aleasa de acesta vor putea consuma produse Plescoi si vinuri Val Duna in mod gratuit. Atat castigatorul cat si persoana aleasa de acesta trebuie sa aiba varsta legala pentru a consuma bauturi alcoolice. Din motive de sanatate, Organizatorul prezentului concurs recomanda moderatia atat in consumul bauturilor alcoolice cat si al alimentelor si nu raspunde pentru starea de sanatate a castigatorilor, ca urmare a ingerarii unor cantitati exagerate.

Perioadele in care se acorda premiile vor fi stabilite de catre Organizator. In cazuri speciale, in masura in care castigatorul unui premiu nu poate / nu doreste sa beneficieze de serviciile oferite ca premiu in perioada pusa la dispozitie, Organizatorul si castigatorul se pot intelege la o alta modalitate de acordare a premiului.

Odata cu completarea datelor de identificare in talonul de concurs, participantii se declara de acord cu prezentul Regulament si accepta sa primeasca, la prin modalitatile de contact furnizate, comunicari din partea Organizatorului prezentului concurs.

Organizatorul prezentului Concurs isi rezerva dreptul de a opri desfasurarea acestuia si acordarea premiilor oricand pe parcursul perioadei de desfasurare, fara vreo notificare prealabila si fara a putea fi tras in vreun fel la raspundere pentru acest lucru.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga cu Val Duna si Revolutia Plescoi!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga cu Val Duna si Revolutia Plescoi!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media