CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Metro

Castiga cu Lady Speed stick si Mennen Speed stick premii de vara

Premii prin tragere la sorti: 15 x Voucher in valoare de 100 RON valabil la raionul de Articole Sezoniere al magazinului Metro.

Cumpara orice produs din brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) pe o singura factura fiscala din magazinele METRO si trimite SMS la 1868 (tarif normal) cu textul METRO urmat de numarul facturii fiscale. Pastreaza factura fiscala pentru validare.

Perioada promoţiei: 31 mai - 13 iunie 2012

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL ACTIUNII PROMOTIONALE
"Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!"
organizat de catre S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L.


S.C. Colgate-Palmolive (România) S.R.L. - cu sediul în Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3828/1992, CUI  RO 2355450, organizeaza actiunea promotionala "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!", în perioada  31 mai -13 iunie 2012  in magazinele METRO enumerate in prezentul regulament.
Actiunea promotionala se adreseaza clientilor Metro Cash & Carry Romania S.R.L., societate comerciala organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bucuresti, Sectorul 3, B-dul Theodor Pallady nr. 51 N, Cladirea C6, Corp A, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/9081/2010, Cod Unic de Identificare Fiscala 8119423 (denumita in continuare „METRO”):
(i)    persoane juridice cu sediul in Romania si/sau
(ii)    persoane fizice autorizate si/sau intreprinderi individuale si sau intreprinderi familiale reglementate de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale.
ce vor achizitiona din magazinele METRO enumerate mai jos in prezentul regulament, in perioada mai sus mentionata, “Produsele Participante” in promotie si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare „Participanti”).
Nu sunt eligibile pentru a participa la aceasta Loterie Publicitara acele persoane juridice, respectiv acele intreprinderi individuale si intreprinderi familiale in care angajatii Organizatorului si ai companiilor colaboratoare la aceasta Loterie Publicitara precum si rudele acestora, pana la gradul al IV-lea inclusiv, detin participatii, functii sau au vreun interes, indiferent de natura acestuia. Persoanele aici enumerate nu sunt eligibile a participa la Loteria Publicitara nici in calitate de persoane fizice autorizate.
Cumparatorul care va achizitiona oricare dintre produsele participante, pe baza facturii fiscale, va putea participa la concursul desfasurat in cadrul magazinelor METRO astfel: trimitand textul “METRO" urmat de  numarul facturii fiscale si codul de client de pe legitimatia Metro la numarul de telefon 1868 (tarif normal) va participa la tragerea la sorti in urma careia poate castiga una dintre cele 15 vouchere in valoare de 100 lei fiecare in raionul de  Articole Sezoniere al magazinelor METRO enumerate mai jos.

CAPITOLUL 1
Produse participante
Participa la actiunea promotionala produsele comercializate de compania Colgate-Palmolive (România) S.R.L. brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick, toate formele (deodorant solid, deodorant gel, deodorant spray) si toate gramajele (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g).

CAPITOLUL 2
Organizatori
S.C. Colgate-Palmolive (România) S.R.L. - cu sediul în Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3828/1992, CUI  RO 2355450, reprezentata legal de Guy Reynolds, avand functia de Presedinte si Director General.
Prezentul Regulament este disponibil gratuit oricarui solicitant in toate magazinele enumerate mai jos,  la locul de desfasurare a promotiei.

CAPITOLUL 3
Durata
Actiunea promotionala se desfasoara în perioada  31 mai- 13 iunie 2012.

CAPITOLUL 4
Locul de desfasurare
Concursul se desfasoara în locatiile magazinelor, astfel:
 

Nr. Crt

Locatie

1

Metro Baneasa

2

Metro Militari

3

Metro Voluntari

4

Metro Berceni

5

Metro Pallady

6

Metro Pitesti

7

Metro Ploiesti

8

Metro Brasov 1

9

Metro Brasov 2

10

Metro Craiova

11

Metro Sibiu

12

Metro Deva

13

Metro Timisoara 1

14

Metro Timisoara 2

15

Metro Arad

16

Metro Oradea

17

Metro Cluj-Napoca

18

Metro Targu Mures

19

Metro Baia Mare

20

Metro Suceava

21

Metro Iasi

22

Metro Bacau

23

Metro Galati

24

Metro Braila

25

Metro Constanta 1

26

Metro Constanta 2

    
CAPITOLUL 5
Premii
Premiile actiunii promotionale "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!" sunt urmatoarele:
 

PREMII 

NR. BUCATI

Voucher in valoare de 100 lei in raionul de Articole Sezoniere al magazinului METRO

15

TOTAL premii

15


Valoarea totala a premiilor acordate este de 1500 RON - T.V.A. inclus.
Voucherele vor putea fi folosite pentru achizitionarea oricaror produse de la raionul de articole sportive din magazinele Metro; daca pretul produsului achizitionat costa mai mult de 100 Ron, castigatorul va trebui sa completeze suma necesara. Daca produsul costa mai putin de 100 Ron, castigatorul nu poate solicita primirea diferentei dintre pretul produsului si valoarea de 100 Ron a voucherului.

Premiile acestui concurs vor putea fi castigate de participantul care va indeplini urmatoarele conditii cumulativ:
1.    Va achizitiona orice produs din brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) pe o singura factura fiscala din magazinele METRO in perioada promotiei.
2.    Va trimite in perioada promotiei un SMS la 1868 in care sa scrie corect  si complet cuvantul “METRO” urmat de tot numarul facturii fiscale.
Exemplu: METRO 412111006391
3.    Va pastra factura fiscala corespunzator codului trimis prin SMS la 1868 pentru validarea premiului.
4.    Va pune la dispozitie organizatorului copia facturii fiscale si o copie dupa un act de identitate (C.I. sau pasaport).

Daca un castigator nu poate fi contactat telefonic la numarul de pe care a trimis SMS-ul in ziua validarii si in urmatoarele 2 zile lucratoare i se va retrage dreptul de a-si revendica premiul si va fi atribuit urmatorului participant valid. In acest sens, cu ocazia extragerii la sorti a castigatorilor concursului, va fi extras si un numar de 5 rezerve pentru fiecare premiu din care in final vor fi validati cei 15 castigatori. Se va trece la validarea unui participant extras in categoria rezervelor in cazul in care participantul extras initial nu indeplineste toate conditiile cumulative necesare..
Pentru extragerea castigatorilor se va folosi un soft special creat pentru asemenea activitati. Extragerea va fi facuta automat, de catre un computer.
Perioada de validare a castigatorilor este 18 -22 iunie 2012.
Organizatorul va publica lista finala a castigatorilor pe www.infopromotii.ro.

CAPITOLUL 6
Dreptul de participare. Mecanismul actiunii promotionale
Actiunea promotionala este deschisa tuturor cumparatorilor care vor achizitiona produsele Colgate-Palmolive prezentate  (in cadrul  Capitolului 1) mai sus, adica orice produse din brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) .

Participantii trebuie sa trimita un SMS la numarul de telefon 1868 care sa contina cuvantul “METRO” urmat de tot codul unic al facturii fiscale, ex: METRO 412111006391, si codul de client de pe legitimatia Metro. Pe data de 14.06.2012 va avea loc tragerea la sorti (in mod aleator) a castigatorilor.  Acestia trebuie sa pastreze factura fiscala doveditoare a achizitionarii oricaror produse din brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) si sa-l puna la dispozitia organizatorului pentru validarea sa in calitate de castigator, alaturi de o copie a unui act de identitate prin mail, fax, posta sau personal la sediul organizatorului.
Adresa de mail a concursului: Colgate-Palmolive_Romania@colpal.com
Numarul de fax al concursului: 021. 209.50.31
Adresa organizatorului: Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13.

Dupa ce lclientul METRO a decis sa participe la campanie si a trimis SMS la numarul de telefon 1868, acesta va primi pe telefon urmatorul mesaj: 
“Felicitari! Te-ai inscris in concursul "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!” Mai multe facturi, mai multe sanse.”

Dupa incheierea perioadei desfasurarii concursului, datele se vor centraliza si se va efectua tragerea la sorti a castigatorilor. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 14.06.2012, respectand toate conditiile legale presupuse de aceasta.
Un numar de factura fiscala va fi inscris o singura data in extragere.

In functie de numarul produselor achizitionate in cadrul actiunii promotionale, cumparatorii au dreptul la un numar de sanse egal cu numarul facturilor fiscale pe care le poseda (prin care pot dovedi achizitia de produse Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick).
Cumparatorii care achizitioneaza, pe aceeasi factura fiscala, mai multe produse participante la promotie au dreptul la o singura inscriere. Se pot inscrie de mai multe ori cu facturi fiscale diferite.

Castigatorii vor fi contactati telefonic sau prin email de COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. in maxim 30 zile calendaristice dupa incheierea concursului, pentru a primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.
Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 30 .zile lucratoare de la confirmarea lor, dupa verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului si dupa ce a fost verificata indeplinirea tuturor conditiilor de concurs, stipulate in prezentul regulament.

Premiile nu pot fi acordate in bani.
Programul promoterilor in magazinele METRO in care se va desfasura actiunea de promovare "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!" organizata de S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L. în perioada  01-10 iunie 2012,  va avea loc in urmatorul interval orar:

·    Vineri - 14-20
·    Sambata - 10-20
·    Duminica 10-18
Promoterii Colgate-Palmolive pot fi gasiti in magazinele de mai jos:
 

Nr.

Magazin

Oras

1

METRO CASH & CARRY CRAIOVA

CRAIOVA

2

METRO CASH & CARRY BACAU

BACAU

3

METRO CASH & CARRY BANEASA

BUCURESTI

4

METRO CASH & CARRY CONSTANTA

CONSTANTA

5

METRO CASH & CARRY BERCENI

BUCURESTI

6

METRO CASH & CARRY MILITARI

BUCURESTI

7

METRO CASH & CARRY PLOIESTI

PLOIESTI

8

METRO CASH & CARRY VOLUNTARI

BUCURESTI

9

METRO CASH & CARRY GALATI

GALATI

10

METRO CASH & CARRY PITESTI

PITESTI


Nu pot participa la acest concurs angajatii S.C. Colgate-Pamolive (România) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii METRO, sau ai agentiei Mercury 360.

CAPITOLUL 7
Protectia datelor personale
Organizatorul, compania COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. este inregistrata ca operator de prelucrare de date cu caracter personal la ANSPDCP, avand nr. 15362/08.01.2010.
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art.15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate in scopul prezentului regulament. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze prezentului regulament.

Va dorim succes!
S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Metro"

Ultima actualizare: 22 oct. 2012
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Metro

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media