CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Cora

Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara

Premii prin tragere la sorti: 20 x voucher in valoare de 100 RON valabil in raionul Sport - jucarii din magazinele Cora.

Cumpara orice produs din sub-brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) pe un singur bon de casa din magazinele Cora si trimite SMS la 1868 (tarif normal) cu cuvantul “Cora” urmat de tot numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 18 mai - 04 iunie 2012

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL ACTIUNII PROMOTIONALE
"Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!"
organizat de catre S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L.


S.C. Colgate-Palmolive (România) S.R.L. - cu sediul în Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13, înregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/3828/1992, CUI  RO 2355450, organizeaza actiunea promotionala "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!", în perioada  18 mai – 04 iunie 2012  in magazinele Cora enumerate in prezentul regulament.
Actiunea promotionala se adreseaza tuturor persoanelor ce vor achizitiona din magazinele Cora, in perioada mai sus mentionata, “Produsele Participante” in promotie.
Cumparatorul care va achizitiona oricare dintre produsele participante, pe baza bonului de casa, va putea participa la concursul desfasurat in cadrul magazinelor Cora astfel: trimitand textul “Cora” urmat de  numarul bonului de casa la numarul de telefon 1868 (tarif normal) va participa la tragerea la sorti in urma careia poate castiga unul dintre cele 20 de premii in valoare de 100 lei fiecare (fiecare premiu constand in cate 2 vouchere in valoare de 50 lei fiecare) care pot fi folosite in raionul R52 (Sport-Jucarii) al magazinelor Cora.

CAPITOLUL 1
Produse participante
Participa la actiunea promotionala produsele comercializate de compania Colgate-Palmolive (România) S.R.L. sub-brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick, toate formele (deodorant solid, deodorant gel, deodorant spray) si toate gramajele (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g).

CAPITOLUL 2
Organizatori
Organizatorul concursului este compania Colgate-Palmolive (România) S.R.L, in colaborare cu magazinele mentionate in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza:
 

Bucuresti

CORA Lujerului

Bucuresti

CORA Pantelimon

Cluj

CORA Cluj

Bucuresti

CORA

BAIA MARE

CORA Baia Mare

Drobeta Tr Severin

CORA

Arad

CORA

Constanta

CORA


Total: 8 magazine

Prezentul Regulament este disponibil gratuit oricarui solicitant in toate magazinele enumerate mai sus,  la locul de desfasurare a promotiei.

CAPITOLUL 3
Durata
Actiunea promotionala se desfasoara în perioada  18 mai – 04 iunie 2012. 

CAPITOLUL 4
Locul de desfasurare
Concursul se desfasoara în locatiile magazinelor prezentate mai sus.

CAPITOLUL 5
Premii
Premiile actiunii promotionale "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!" sunt urmatoarele:
 

PREMII

NR. BUCATI

Vouchere in raionul R52 (Sport-Jucarii) al magazinului Cora

20

TOTAL premii

20


Valoarea totala a premiilor acordate este de 2000 RON + T.V.A.

Premiile acestui concurs vor putea fi castigate de participantul care va indeplini urmatoarele conditii cumulativ:
1.    Va achizitiona orice produs din sub-brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) pe un singur bon de casa din magazinele Cora in perioada promotiei.
2.    Va trimite in perioada promotiei un SMS la 1868 in care sa scrie corect  si complet cuvantul “Cora” urmat de tot numarul bonului de casa.
Exemplu: Cora 3906/027/61515361/102
3.    Va pastra bonul fiscal corespunzator codului trimis prin SMS la 1868 pentru validarea premiului.
4.    Va pune la dispozitie organizatorului bonul fiscal, in original sau in copie, si o copie dupa un act de identitate (C.I. sau pasaport).

Daca un castigator nu poate fi contactat telefonic la numarul de pe care a trimis SMS-ul in ziua validarii si in urmatoarele 2 zile lucratoare i se va retrage dreptul de a-si revendica premiul si va fi atribuit urmatorului participant valid. In acest sens, cu ocazia extragerii la sorti a castigatorilor concursului, va fi extras si un numar de 5 rezerve pentru fiecare premiu din care in final vor fi validati cei 20 de castigatori. Se va trece la validarea unui participant extras in categoria rezervelor in cazul in care participantul extras initial nu indeplineste toate conditiile cumulative necesare.
Perioada de validare a castigatorilor este 11-15 iunie 2012.
In cazul in care castigatorul nu a implinit varsta de 18 ani in momentul oferirii premiului, acesta va fi inmanat parintilor sau reprezentantilor sai legali.

CAPITOLUL 6
Dreptul de participare. Mecanismul actiunii promotionale
Actiunea promotionala este deschisa tuturor cumparatorilor care vor achizitiona produsele Colgate-Palmolive prezentate  (in cadrul  capitolului 1) mai sus, adica orice produse din sub-brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) .

Participantii trebuie sa trimita un SMS la numarul de telefon 1868 care sa contina cuvantul “Cora” urmat de tot codul unic al bonului de casa. Pe data de 06.06.2012 va avea loc tragerea la sorti (in mod aleator) a castigatorilor.  Acestia trebuie sa pastreze bonul fiscal doveditor al achizitionarii oricaror produse din sub-brandurile Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick (exceptand Lady Speed Stick Deodorant Solid 20 g) si sa-l puna la dispozitia organizatorului pentru validarea sa in calitate de castigator, alaturi de o copie a unui act de identitate prin mail, fax, posta sau personal la sediul organizatorului.
Adresa de mail a concursului: Colgate-Palmolive_Romania@colpal.com
Numarul de fax al concursului: 021. 209.50.31
Adresa organizatorului: Bd. Barbu Vacarescu, nr. 301 - 311, Sector 2, Bucuresti, Lake View Office Building, et.12 si 13.

Dupa ce consumatorul a decis sa participe la campanie si a trimis SMS la numarul de telefon 1868, acesta va primi pe telefon urmatorul mesaj: 
“Felicitari! Te-ai inscris in concursul "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!” Mai multe bonuri, mai multe sanse.”

Dupa incheierea perioadei desfasurarii concursului, datele se vor centraliza si se va efectua tragerea la sorti a castigatorilor. Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 06.06.2012, respectand toate conditiile legale presupuse de aceasta.
Un numar de bon de casa va fi inscris o singura data in extragere.

In functie de numarul produselor achizitionate in cadrul actiunii promotionale, cumparatorii au dreptul la un numar de sanse  egal cu numarul bonurilor de casa pe care le poseda (prin care pot dovedi achizitia de produse Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick).
Cumparatorii care achizitioneaza, pe aceeasi bon de casa, mai multe produse participante la promotie au dreptul la o singura inscriere. Se pot inscrie de mai multe ori cu bonuri de casa diferite.

Castigatorii vor fi contactati telefonic sau prin email de COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. in maxim 30 zile calendaristice dupa incheierea concursului,
pentru a primi informatii referitoare la premiul castigat si procedura care trebuie indeplinita pentru a intra in posesia premiului.
Premiile vor fi acordate castigatorilor in termen de maxim 30 .zile lucratoare de la confirmarea lor, dupa verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului si dupa ce a fost verificata indeplinirea tuturor conditiilor de concurs, stipulate in prezentul regulament.

Premiile nu pot fi acordate in bani.
Programul promoterilor in magazinele Cora in care se va desfasura actiunea de promovare "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara!" organizata de S.C. COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L. în perioada  18 mai – 04 iunie 2012,  va avea loc in urmatorul interval orar:

·    Vineri: 14-20
·    Sambata: 10-20
·    Duminica: 10-18

Nu pot participa la acest concurs angajatii S.C. Colgate-Pamolive (România) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii Cora, sau ai agentiei Mercury 360.

CAPITOLUL 7
Protectia datelor personale
Organizatorul, compania COLGATE-PALMOLIVE (Romania) S.R.L. este inregistrata ca operator de prelucrare de date cu caracter personal la ANSPDCP, avand nr. 15362/08.01.2010.
Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.
Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art.15).
Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre in baza de date a Organizatorului si sa fie prelucrate in scopul prezentului regulament. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze prezentului regulament.

Va dorim succes!
S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Cora"

Ultima actualizare: 12 oct. 2012
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga cu Lady Speed Stick si Mennen Speed Stick premii de vara! in magazinele Cora

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media