CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga cu Lady Speed Stick!

Promotie concurs cu premii Lady Speed Stick

Premii prin tragere la sorti: 30 x epilator Rowenta Lovely.

Cumpara unul dintre produsele participante Lady Speed Stick si trimite un SMS la 1868 cu textul “LSS” urmat de numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 04 iunie - 30 iunie 2009

Promotie expirata
5 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CONCURSULUI

"Castiga cu Lady Speed Stick!"

organizat de COLGATE-PALMOLIVE (ROMÂNIA) S.R.L.

 

 

 

S.C. Colgate - Palmolive (România) S.R.L. - cu sediul în Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti 19-21, sector 1, înregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3828/1992, CUI  RO 2355450– organizeaza, concursul "Castiga cu Lady Speed Stick!" în perioada 4 iunie – 30 iunie 2009. Concursul se adreseaza tuturor persoanelor ce vor achizitiona, in perioada mai sus mentionate unul dintre “Produsele Participante”.

 

 

CAPITOLUL 1

 

Participa la concurs urmatoarele produse comercializate de compania Colgate-Palmolive (România) S.R.L.:

           Deodorant spray Lady Speed Stick 24/7 Invisible 150 ml;

           Deodorant spray Lady Speed Stick 24/7 Fresh Fusion 150 ml;

           Deodorant spray Lady Speed Stick Aloe Sensitive 150 ml;

           Deodorant spray Lady Speed Stick Aloe Silk 150 ml.

 

 

CAPITOLUL 2

Durata

 

Concursul se desfasoara în perioda 4 iunie – 30 iunie 2009.

 

 

CAPITOLUL 3

Premii

 

Premiile concursului "Castiga cu Lady Speed Stick!" sunt urmatoarele:

 

PREMII NR. BUCATI
Epilator Rowenta Lovely 30
TOTAL premii 30


 

Valoarea totala a premiilor acordate este de 1687.5 RON (fara TVA ).

 

 

CAPITOLUL 4

Dreptul de participare. Mecanismul concursului

 

Concursul este deschis tuturor cumparatorilor care vor achizitiona 1 produs Colgate-Palmolive prezentat  (in cadrul  capitolului 1) mai sus, adica orice deodorant spray Lady Speed Stick din gamele 24/7 si Aloe si vor trimite cuvantul cheie „LSS”, urmat de codul bonului de casa prin SMS la numarul de telefon 1868.

 

Numarul 1868 este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp, cu tarif normal.

 

Tragerea la sorti va avea loc la data de 3 iulie 2009. Cu aceasta ocazie, vor fi extrase 60 de numere de telefon suplimentare fata de numarul total al premiilor, din care vor fi validati castigatori daca cei extrasi initial nu au putut fi validati.

 

Validarea castigatorilor se va face in baza BI / CI sau a pasaportului si a bonului de casa care atesta achizitionarea produsului.

 

Persoanele al carui numar de telefon a fost extras vor fi contactate prin intermediul unui SMS de catre reprezentantii organizatorului, si li se va solicita sa trimita, prin fax, in termen de o saptamana copie dupa unul dintre actele de identitate enumerate mai sus si bonul de casa.

 

Termenul de 1 saptamana incepe sa curga din momentul in care persoana al carui numar a fost extras a fost contactata de catre un reprezentant al organizatorului.

In cazul in care posesorului unui numar de telefon extras de catre organizator nu raspunde la telefon, acesta va incerca sa-l contacteze telefonic timp de 5 zile consecutiv.   Dupa acest termen, premiul se redistribuie catre posesorul unui numar de telefon din cele 60 de numere extrase suplimentar.

 

Premiile nu pot fi acordate in bani.

 

Castigatorii acestei promotii care locuiesc in Bucuresti vor fi invitati la sediul organizatorului pentru a le fi inmanat premiul, iar celor din provincie le vor fi trimise premiile cu Posta Romana / curier.

 

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit oricarui pe site-ul www.infopromotii.ro .

 

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii S.C. Colgate-Pamolive (România) S.R.L., ai S.C. NETOPIA SISTEM S.R.L., ai GROUPE SEB CENTRAL EUROPE KFT, si ai agentiei Tempo Advertising si membrii familiilor acestora.

 

 

CAPITOLUL 5

Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod al bonului de casa de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig. In schimb, mai multe coduri ale bunurilor de casa trimise de pe acelasi numar de telefon sporesc sansele de castig.

 

La incheierea concursului se va stabili componenta `urnei` din care se vor extrage codurile cistigatoare. “Urna” va fi formata din toate codurile valide trimise in perioada 4 iunie – 30 iunie 2009.

 

Din `urna` se vor extrage 30 de coduri cistigatoare folosind un algoritm de extragere aleator si fara interventie umana, in prezenta reprezentantilor partilor. Cu aceeasi ocazie, se vor extrage 60 de rezerve pentru cazul in care nu pot fi validati castigatorii initiali.

 

Pentru fiecare cod cistigator se va extrage lista numerelor de telefon care au trimis codul respectiv. Daca acelasi cod este trimis de mai multi participanti, castigatorul va fi acela care va prezenta pentru validare bonul de casa.

 

Toate numerele de telefon astfel stabilite vor primi un SMS / un telefon in care sunt anuntati ca au castigat si modalitatea prin care pot intra in posesia premiului. Totodata, lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

De asemenea, castigatorii vor fi anuntati telefonic, la numerele de telefon de la care au fost trimise mesajele SMS.

 

Tragerea la sorti va avea loc in data de 3 iulie 2009 si comunicarea castigatorilor se va face pana cel tarziu la data de 15 iulie 2009.

 

Pentru a putea intra in posesia premiului, acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator pe baza  unui

           act de identitate,

           bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului.

 

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 60 rezerve pentru premii. Daca in termen de 5 zile lucratoare de la data extragerii, exista castigatori care nu pot fi contactati, acestia vor pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

 

Perioada de validare a castigatorilor este 3 iulie – 15 iulie 2009.

 

Persoanele fizice declarate castigatoare care nu au implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani vor fi insotite la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

 

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si  la legislatiei in vigoare.

 

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

Va dorim succes!

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L.

Gabriela Popescu

Director Juridic

Nu avem elemente multimedia.
Radita (Braila) in 04 iunie 2009, 17:25
Super...sper sa castig!!!
Camelia (Timisoara) in 05 iunie 2009, 00:42
imi place,avem si ceva sanse..
camelia (neptun) in 07 iunie 2009, 14:16
si eu sper sa castig...
Radita (Braila) in 11 iunie 2009, 07:19
Speranta moare ultima ;)) am castigat la maggi astept sa castig si la voi =)):*
Rita (Cluj-Napoca) in 27 iunie 2009, 21:50
Imi place si mie aceasta promotie...iar premiile sunt super. De-as fi printre cele 30 de castigatoare de la sfarsitul promotiei, ar fi si mai grozav. Ramane de vazut !
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga cu Lady Speed Stick!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga cu Lady Speed Stick!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media