CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

"Castiga cu Ariel si Whirlpool" in magazinele Selgros

Promotie Ariel Whirlpool

Premii prin tragere la sorti: 32 x masina de spalat Whirpool AWO/D41205.

Cumpara pe o singura factura cel putin 2kg de Ariel (orice sortiment, cu exceptia Ariel 1,5 L lichid) din orice magazin Selgros, completeaza integral si lizibil talonul promotional si introdu-l in urna de la standul P&G. Pastreaza factura pentru validare.

Perioada promoţiei: 01 mai - 31 mai 2007

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Campania promotionala „Castiga cu Ariel si Whirlpool”

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

 

Organizatorul campaniei promotionale „Castiga cu Ariel si Whirlpool” denumita in continuare „Campania” este S.C. Procter&Gamble Marketing SRL, Str. Dimitrie Pompei 9-9A, Sector 2, Bucuresti, Romania, denumita in cele ce urmeaza „Organizator”. S.C. detine calitatea de imputernicit al S.C. Procter&Gamble Distribution SRL  potrivit Legii 677/2001. Campania promotionala se deruleaza prin intermediul  SC. Clock Advertising SRL, adresa: Blv. Burebista nr 3, bl. D 16, sc. B, et 1, ap 36, sect 3, Bucuresti, tel. (021)326.71.83, cod fiscal R14669120, in calitate de imputernicit al organizatorului potrivit Legii 677/2001.

 

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul Regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, dar va anunta publicul din magazinele in care se desfasoara Campania.

 

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in toate magazinele Selgros de pe teritoriul Romaniei.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

Campania incepe la data de 1 mai 2007 si se va incheia la data de 31 mai 2007. Campania poate fi prelungita de catre Organizator printr-un act aditional la prezentul regulament.

 

 

SECTIUNEA 4. MARCILE SI ARTICOLELE PARTICIPANTE

 

La aceasta promotie participa toate articolele brandului Ariel (cu exceptia Ariel 1,5 L lichid) comercializate in magazinele mentionate in cadrul Sectiunii 2.

 

 

SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Mecanism:

 

Cumpara in perioada promotiei pe o singura factura 2kg de Ariel, completeaza toate datele solicitate pe talonul de tombola disponibil la casele de marcat sau la promoterii P&G si introdu talonul astfel completat in urna aflata la standul P&G din magazin. Ai sansa sa castigi prin tragere la sorti o masina de spalat Whirpool AWO/D4125.

Multiplu de 2kg de Ariel pe o singura factura inseamna multiplu de taloane de inscriere la tombola.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE SI ACORDAREA ACESTORA

 

Premiile oferite in cadrul Campaniei sunt urmatoarele:

 

Premiu: Masina de spalat Whirpool AWO/D41205

 

Cantitate totala oferita in campanie (buc): 32

 

Valoarea premiului RON ( TVA inclus )* : 1056

( *Conform ofertei Whirpool din data de 01.04.2007)

                                                                     

Valoarea totala a premiilor este de 33792 RON (TVA inclus). Nu se permite acordarea contravalorii in bani sau schimbarea premiilor oferite in cadrul acestei campanii.

 

Pentru acordarea talonului de inscriere la tombola clientul Selgros va prezenta factura fiscala in original care atesta achizitionarea produselor descrise la Sectiunea 4, in perioada promotiei 1 mai – 31 mai 2007.

 

 

SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este deschisa tuturor clientilor Selgros, persoanelor juridice – societatilor comerciale sau persoanelor fizice autorizate cu sediul in Romania, precum si a persoanelor fizice care achizitioneaza din oricare dintre magazinele Selgros, produsele Procter&Gamble participante la promotie. Premiile oferite în aceasta campanie vor fi predate persoanelor fizice autorizate, reprezentantilor legali ai societatilor comerciale castigatoare sau persoanelor fizice participante, în vârsta de peste 18 ani - împliniti pâna la data solicitarii premiului, rezidenti în România.

La aceasta Campanie nu pot participa angajatii Procter&Gamble sau ai Imputernicitului, precum si sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

 

 

SECTIUNEA 8. TAXE

 

Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile obtinute din Campanie, impozit pe care Organizatorul campaniei publicitare este obligat sa il calculeze si sa il plateasca. 

 

 

SECTIUNEA 9. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI LIVRAREA PREMIILOR

 

In urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, participantii la aceasta Campanie vor primi premiile mentionate la Sectiunea 6, numai din magazinul Selgros de unde au achizitionat produsele participante.

Premiul va fi predat  castigatorului numai pe baza facturii fiscale Selgros, cu data din perioada 19 aprilie – 16 mai 2007, in original care atesta achizitionarea produselor participante la promotie conform Sectiunii 5 si numai in magazinul Selgros care a emis factura fiscala.

 

Castigatorul premiului, in momentul primirii premiului, va furniza promoterului numarul legitimatiei de client Selgros, numarul si data facturii Selgros care atesta achizitionarea produselor participante la campanie conform prezentului Regulament.

 

 

SECTIUNEA 10. PROCEDURA LOTERIEI

 

Organizatorul va amplasa dupa casele de marcat, langa promoterii care acorda taloanele, urna in care vor fi introduse taloanele participante la tombola.Clientii Selgros care au achizitionat produsele participante la promotie si au primit talonul de participare la tombola il vor completa cu toate datele cerute si il vor introduce in urna aflata dupa casele de marcat, langa promoterii care acorda taloanele.

Taloanele care nu au completate toate datele sau nu corespund conditiilor de participare la promotie conform Sectiunii 5, nu vor putea fi validate si nu vor putea fi desemnate castigatoare.

Organizatorul nu este raspunzator pentru taloanele depuse cu intarziere, pierdute sau deteriorate.

Toate sesizarile vor fi supuse verificarii de catre Organizator.

Taloanele se vor depune in urna pana la data de 31 mai 2007.

 

Extragerea taloanelor castigatoare din urna se va face in fiecare locatie Selgros in parte, in data de 19 iunie 2007 . Extragerea se va face in fata unui reprezentant Selgros, a unui reprezentant al Organizatorului precum si a unui client Selgros aflat in magazin la ora extragerii. Orice participant la tombola poate asista la extragere daca doreste.

Se vor extrage cate 3 (trei) taloane castigatoare in fiecare locatie Selgros, in total fiind 16  locatii si 32 de premii. De asemenea se vor mai extrage inca 3 (trei) taloane de rezerva pentru fiecare locatie pentru a anticipa situatiile in care nu sunt indeplinite conditiile prezentului Regulament sau unul dintre castigatori nu poate accepta premiul din diverse motive, sau nu poate desemna o alta persoana sa accepte premiul in locul lui.

In urma verificarii indeplinirii conditiilor prezentului Regulament, castigatorii vor fi anuntati telefonic dupa tragerea la sorti in cel mult 72 ore. Anuntarea castigatorilor poate fi un eveniment public iar numele castigatorilor poate fi afisat in magazinul Selgros unde acesta a castigat premiul.

Castigatorii care nu pot fi contactati telefonic si nici nu isi revendica premiul pana la data 15 iulie 2007 isi vor pierde dreptul asupra premiului castigat.

Premiul va fi acordat castigatorului pe baza urmatoarelor acte:

-          datele societatii comerciale castigatoare (copie dupa CUI);

-          actul de identitate si documente care atesta calitatea de reprezentant legal al societatii comerciale castigatoare a persoanei care va ridica premiul;

-          factura fiscala Selgros care atesta achizitionarea produselor participante la promotie in perioada promotiei

 

 

SECTIUNEA 11. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Prin participarea la campania promotionala „Ariel – Castiga cu Ariel si Whirpool” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora.

Participantilor la aceasta campanie promotionala -loterie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, în special urmatoarele drepturi:

- dreptul de acces la date;

- dreptul de interventie asupra datelor;

- dreptul de opozitie.

Prin participarea la campania promotionala, Participantii îsi dau acordul la includerea în baza de date a Organizatorului, organizata pe durata Campaniei.

Scopul acestei baze de date consta exclusiv în anuntarea publica a Participantilor câstigatori ai Loteriei campaniei promotionale potrivit OG 99/2000 si în respectarea prevederilor legislatiei fiscale, baza de date urmând a fi distrusa de îndata ce câstigatorii sunt anuntati, exceptie facând datele personale ale câstigatorilor care vor fi pastrate în contabilitate potrivit normelor fiscale.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

 

 

SECTIUNEA 12. LITIGII

 

Eventualele litigii intre Organizator si participantii la Campanie, se vor rezolva pe cale amiabila sau in Instanta Judecatoreasca competenta din Municipiul Bucuresti.

 

Organizatorul Campaniei nu va fi responsabil si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea premiilor. Litigiile privind dreptul de proprietate asupra acestora nu vor putea influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei a carei solicitare a fost prezentata Organizatorului in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

 

 

SECTIUNEA 13. INTRERUPEREA CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Campania va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau unilateral de catre Organizator, cu anuntarea anticipata a publicului in magazinele care participa la Campanie.

 

 

SECTIUNEA 14. REGULAMENTUL CAMPANIEI PUBLICITARE

 

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit, la cerere, la Biroul de Relatii cu Clientii din fiecare magazin sau la promoterii din respectivul magazin Selgros, oricarui participant la promotie. Prin participarea la Campanie, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament.

Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia ""Castiga cu Ariel si Whirlpool" in magazinele Selgros"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: "Castiga cu Ariel si Whirlpool" in magazinele Selgros

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media