CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga cu Ariel si Whirlpool!

Promotie Ariel Whirlpool

Premii prin tragere la sorti: 249 x Masina de spalat automata Whirlpool, model AWO/D 41205.

Cumpara minim 2kg de detergent Ariel Automat Compact, Ariel Mountain Spring Automat Compact, Ariel Color Automat Compact sau minim 1.7kg de detergent Ariel Lenor Touch Automat Compact, Ariel Lenor Touch Aromatherapy Automat Compact din magazinele participante, prezinta bonul promoterilor Ariel, completeaza talonul promotional si introdu-l in urna. Mai multe bonuri, mai multe sanse.

Perioada promoţiei: 24 aprilie - 31 mai 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

"Castiga cu Ariel si Whirlpool"

 

Campania promotionala pentru consumatori

a companiei PROCTER&GAMBLE Marketing Romania SRL

 

 

Art.1 ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul campaniei promotionale "Castiga cu Ariel si Whirlpool", este PROCTER&GAMBLE Marketing Romania SRL, cu sediul in IRIDE Business Park, B-dul Dimitrie Pompei, nr. 9 - 9 A, sector 2, Bucuresti, Romania. Campania promotionala se deruleaza prin intermediul  SC. Clock Advertising SRL, adresa: Blv. Burebista nr 3, bl. D 16, sc. B, et 1, ap 36, sect 3, Bucuresti, tel. (021)326.71.83, cod fiscal R14669120, in calitate de imputernicit al organizatorului potrivit Legii 677/2001.

Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

Art.2 LOCUL SI DURATA  DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Aceasta campanie promotionala este organizata si va avea loc in urmatoarele magazine: Carrefour, Billa, Interex,  Conmid, Mara, Stavros, Kaufland, Real, Cora, Tri G, Piramida, Unicarm, Penny, XXL, Plus, Pic, Mega Image, Canserv, Artima, Spar, Side.

Perioada de desfasurare a campaniei promotionale pentru fiecare magazin este:

 

Magazin            Perioada de desfasurare a promotiei

Carrefour           25.04-22.05

Billa                  3.05-23.05

Interex              9.05-22.05

Conmid             1.05-31.05

Mara                 1.05-31.05

Stavros             1.05-31.05

Real                  9.05-23.05

Kaufland            7.05-27.05

Cora                 2.05-14.05

Trei G               1.05-14.05

Piramida           1.05-14.05

Unicarm            15.05-30.05

Penny               30.04-31.05

XXL                   30.04-31.05

Plus                  30.04-31.05

Pic                   10.05-23.05

Mega Image      12.05-23.05

Canserv             7.05-3.06

Artima               10.05-23.05

Spar                 26.04-09.05

Side                  01.05-30.05

 

 

 

Art.3 CONDITII DE PARTICIPARE

 

La aceasta promotie vor participa persoanele care achizitioneaza din magazinele  participante minim 2 kg de detergent Ariel (pe aceeasi factura).

 

 

Art.4 DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania promotionala este deschisa tuturor cumparatorilor care au implinit varsta de 18 ani, pana la data inceperii campaniei, rezidenti in Romania, cu exceptia angajatilor societatilor PROCTER & GAMBLE, SC. Clock Advertising SRL, ai companiei distribuitoare, ai agentiilor implicate in aceasta campanie promotionala, precum si ai membrilor familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie).

 

 

 

Art.5 MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Ce trebuie sa faci:

 

1. Cumpara in perioada promotiei din magazinele participante :

           minim 2 kg de detergent Ariel Automat Compact, Ariel Mountain Spring Automat Compact, Ariel Color Automat Compact sau

           minim 1.7kg de detergent Ariel Lenor Touch Automat Compact, Ariel Lenor Touch Aromatherapy Automat Compact si pastreaza  bonul fiscal / factura fiscala.

2. Completeaza toate datele solicitate pe talonul de tombola disponibil la casele de marcat sau la promoterii P&G si introdu talonul astfel completat in urna aflata la standul P&G din magazin, pana la sfarsitul campaniei in magazinul respectiv si ai sansa de a castiga unul din premiile oferite prin tragere la sorti in magazinul respectiv.

 

Pe talon vor trebui completate urmatoarele date: numele, prenumele, adresa completa, numarul de telefon, numarul facturii/ bonului fiscal. 

 

Prezentarea bonului fiscal pentru primirea premiului este obligatorie.

Pentru fiecare bon fiscal / factura fiscala care atesta cumpararea a minim 2 kg de detergent Ariel Automat Compact, Ariel Mountain Spring Automat Compact, Ariel Color Automat Compact sau a minim 1.7kg de detergent Ariel Lenor Touch Automat Compact, Ariel Lenor Touch Aromatherapy Automat Compact se poate completa un singur talon de tombola (daca se cumpara 10kg de detergent Ariel pe un singur bon/factura fiscala se poate completa un singur talon).

 

Taloanele care nu au completate toate datele nu vor fi validate si nu vor putea fi desemnate castigatoare.

 

Se pot depune un numar nelimitat de taloane de tombola in urnele din magazinele participante. Pentru mai multe sanse de castig, depune in urne  mai multe taloane de tombola si pastreaza bonurile fiscale / facturile fiscale.

 

 

Art. 6 PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI

 

Premiile  care vor fi oferite in cadrul acestei campanii promotionale sunt prezentate in tabelul de mai jos:

 

Categorie de premii:

A          Masina de spalat

automata Whirlpool

model AWO/D 41205.

 

MAGAZINE:

Carrefour, Billa, Interex,  Conmid, Mara, Stavros, Kaufland, Real, Cora, Tri G, Piramida, Unicarm, Penny, XXL, Plus, Pic, Mega Image, Canserv, Artima, Spar, Side

 

Numar de premii:

249

 

Valoare comerciala a premiului:

1056 RON

 

Total premii: 249. Valoare comerciala (TVA inclus): 262944 RON

 

 

Premiile se vor acorda pe fiecare magazin conform tabelului prezentat la sectiunea 7 a prezentului regulament.

 

Nu se permite acordarea contravalorii in bani sau schimbarea premiilor oferite in cadrul acestei campanii.

 

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti in limita stocului disponibil prezentat in tabelele de mai sus. Numarul de premii disponibil pentru fiecare lant de magazine este prezentat in tabelul de mai jos.

 

 

Magazin            Numar castigatori

Carrefour           28

Billa                  23

Interex              1

Conmid             9

Mara                 1

Stavros              1

Real                  27

Kaufland            27

Cora                 9

Trei G               1

Piramida           1

Unicarm            3

Penny               30

XXL                   5

Plus                  39

Pic                   8

Mega Image      12

Canserv             4

Artima               12

Spar                 4

Side                  4

 

 

Art.7 TRAGEREA LA SORTI SI ACORDAREA PREMIILOR

 

Tragerea la sorti

 

Toate taloanele completate conform regulamentului campaniei vor fi depuse in urnele aflate la standurile P&G din magazinele participante si vor participa la tragerile la sorti ce vor avea loc in magazinele respective conform programului anuntat prin materialele promotionale prezente in fiecare magazin.

Tragerile la sorti vor avea loc in fiecare magazin, in prezenta unui reprezentant al organizatorului.

 

La sfarsitul campaniei in fiecare magazin participant vor fi desemnati castigatorii conform tabelului de mai de mai sus.

 

Fiecare castigator va primi cate un premiu constand intr-o masina de spalat automata Whirlpool model  AWO/D 41205.

 

Taloanele care nu au completate toate datele nu vor fi validate si nu vor putea fi desemnate castigatoare.

 

Anuntarea si acordarea premiilor

 

In urma verificarii indeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, castigatorilor desemnati in cadrul tragerilor la sorti, le vor fi anuntate telefonic premiile castigate si modul in care vor intra in posesia lor de catre un reprezentant al organizatorului, in termen de 10 zile de la data tragerii la sorti respective . Datele tragerilor la sorti sunt prezentate in materialele promotionale din fiecare magazin participant .

 

Castigatorii anuntati telefonic trebuie sa-si ridice premiile castigate din magazinele unde au depus taloanele de participare si au fost desemnati castigatori in maxim 15 zile de la data tragerii la sorti (termenul limita de ridicare a premiilor din magazine le va fi comunicat telefonic castigatorilor).

 

Data limita de revendicare a tuturor premiilor este 15 iulie 2007.

 

Castigatorii care nu-si ridica premiul in maxim 15 zile de la data tragerii la sorti, vor mai putea sa-si revendice premiul doar pana la data de 15 iulie 2007 cu conditia respectarii procedurii de acordare a premiului comunicate de organizator. Castigatorii care nu pot fi contactati telefonic si nici nu revendica premiul castigat pana la data de  15 iulie 2007 vor pierde dreptul asupra premiului castigat.

 

Lista castigatorilor va fi disponibila la Biroul de Relatii cu Publicul din magazinele participante, dupa efectuarea tragerilor la sorti .

 

Premiile pot fi revendicate numai pana la data de 15 iulie 2007. Premiile nerevendicate pana la aceasta data vor ramane in proprietatea organizatorului, acesta avand dreptul, dar nu obligatia de a acorda aceste premii persoanelor extrase ca rezerve ale castigatorilor la tragerea la sorti (se vor extrage cate 4 rezerve pentru fiecare castigator).

 

Premiile vor fi predate castigatorilor numai pe baza actului de identitate si a bonului fiscal / facturii fiscale al carei numar se afla scris pe talonul castigator. Premiile vor fi  predate castigatorilor numai pana la data de 15 iulie 2007 (inclusiv). Castigatorii care nu se conformeaza acestei conditii vor pierde dreptul asupra premiilor castigate.

 

 

Art.8 ERORI, TALOANE NECORESPUNZATOARE

 

Organizatorul acestei campanii, PROCTER&GAMBLE Marketing Romania SRL, precum si celelalte firme implicate in promotie nu isi asuma nici o raspundere pentru taloanele necorespunzatoare (deteriorate, falsificate) sau pentru taloanele completate gresit .

 

 

Art.9 RESPONSABILITATE

 

Organizatorul campaniei nu va avea nici o raspundere derivand din si nu va putea fi implicat in litigii legate de detinerea sau proprietatea asupra taloanelor participante.

Organizatorul campaniei va acorda premiul persoanei a carei solicitare a fost prezentata organizatorului in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

 

 

Art.10 PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezenta campanie promotionala, in conformitate cu prevederile legii 677/2001.

Prin participarea la campania promotionala “Castiga cu Ariel si Whirlpool” participantii confirma cunoasterea prevederilor regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

Participantilor la aceasta campanie promotionala –loterie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr 677/2001 privind protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi:

-dreptul de acces la date

-dreptul de interventie asupra datelor

-dreptul de opozitie.

 

Prin participarea la campania promotionala, participantii isi dau acordul la includerea in baza de date a Organizatorului, organizata pe durata Campaniei.

Scopul acestei baze de date consta exclusiv in anuntarea publica a participantilor castigatori ai loteriei campaniei promotionale potrivit OG 99/2000 si in respectarea prevederilor legislatiei fiscale, baza de date urmand a fi distrusa de indata ce castigatorii sunt anuntati, exceptie facand datele personale ale castigatorilor care vor fi pastrate in contabilitate potrivit normelor fiscale.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

 

Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acordul ca numele si  adresa castigatorilor sa poata fi publicate si utilizate de catre organizator in materiale audio, foto si video, in mod gratuit. Castigatorii isi vor da acordul printr-o declaratie ulterioara in scris ca fotografia lor sa poata fi folosita in mod gratuit de catre organizator.

 

 

Art.11 TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform prevederilor cuprinse in Titlul III – Impozitul pe venit din Codul Fiscal pentru veniturile in bani obtinute din campanie de catre castigatorii persoane fizice, impozit pe care organizatorul campaniei se obliga sa-l plateasca in numele participantilor.

 

Art.12 LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

Art.13 INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului.

 

 

Art.14 REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul Campaniei este disponibil in mod gratuit in magazinele participante si mai multe informatii pot fi gasite  la adresa internet www.pgbalkans.com, www.infopromotii.ro, www.clock.ro.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la promoterii P&G aflati in magazinele participante. Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui regulament.

Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga cu Ariel si Whirlpool!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga cu Ariel si Whirlpool!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media