CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Castiga biletul spre paradisul Bounty!

Promotie concurs cu premii Bounty

Premiu prin tragere la sorti: 1 x vacanta de vis pentru 2 persoane (transport dus-intors cu avionul, 10 nopti cazare la hotelul The Village Coconut Island si demipensiune incluse) in valoare de 8.485 EUR cu TVA.

Cumpara cel putin un produs Bounty cu card promotional atasat ambalajului, descopera codul unic si trimite-l prin SMS la 1830. Pastreaza cardul cu codul unic pentru validare.

Perioada promoţiei: 02 noiembrie - 26 decembrie 2009

Promotie expirata
42 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Oficial al promotiei

“Castiga biletul spre paradisul Bounty!”

 

 

Art. 1. Organizatorul si regulamentul oficial al campaniei

 

Promotia “Castiga biletul spre paradisul Bounty!” este o loterie publicitara organizata de Mars Romania SRL (denumit in continuare “Organizatorul”) in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Persoanele care doresc sa participe la aceasta promotie sunt obligate sa respecte termenii si conditiile prezentului regulament oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”).

 

 

Art. 2. Produse participante

 

1.1 La promotia “Castiga biletul spre paradisul Bounty!” participa numai produsele Bounty.

 

1.2 Participa la promotie numai acele produse care au ambalajul special de promotie avand inscriptionat in interior codurile unice pentru identificarea produselor participante. Codurile promotiei vor avea formatul LLCCCCLL.

 

 

Art. 3. Durata promotiei

 

Promotia va fi lansata la data de 2.11.2009, si va dura pana la data de 26.12.2009, desfasurandu-se in conformitate cu dispozitiile prezentului Regulament Oficial.

 

 

Art. 4. Drept de participare

 

4.1 La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice avand o varsta minima de optsprezece (18) ani. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (SC Graffiti/BBDO SRL, SC Mediapost Hit Mail SA si Proximity Bucuresti), precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).

 

4.2 Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

 

4.3 O persoana se poate inscrie in aceasta promotie folosind un numar nelimitat de coduri, prin cod intelegand numarul unic inscris in interiorul ambalajului fiecarui produs participant la promotie.

 

 

Art. 5. Procedura promotiei

 

5.1 Pentru a participa la acesta promotie persoanele interesate trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

 

(i)                  sa cumpere un produs participant la promotie care contine cardul promotional atasat pachetelor;

(ii)                sa se inscrie in promotie prin trimiterea codului unic de pe verso card promotional prin intermediul unui SMS

(iii)               sa pastreze cardul inscriptionat cu codul unic folosit la efectuarea inscrierii;

(iv)              participantii care au primit in urma inscrierii mesajul castigator au obligatia de a obtine validarea premiilor;

  

5.2 Inscrierea prin SMS

           

Persoanele interesate se pot inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la 1830 (numar disponibil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) continand numai codul unic inscris in interiorul ambalajului unui produs participant la promotia “Castiga biletul spre paradisul Bounty!”

.

Participantul va primi un SMS de raspuns cu unul din urmatoarele mesaje:

 

Mesaj valid:

“Codul tau a fost inregistrat. Insula Coconut isi asteapta turistii. Poti fi chiar tu castigatorul la marea tragere la sorti. Pastreaza cardul pentru validare”

 

Mesaj eroare DUPLICAT (pentru cei care trimit un cod unic de mai multe ori):

“Codul unic a mai fost folosit pentru efectuarea unei inscrieri. Pentru o  noua inscriere in concurs cumpara batoanele participante si trimite un nou cod unic.”

 

Mesaj eroare FARA NR. DE COD (pt. cei care trimit SMS fara nici un cod – minim 1 cifra):

„Mesaj incorect. Pentru a participa la promotie cumpara batoanele participante si trimite NUMAI codul unic din interior.”

     

5.3 Participantii la promotie sunt obligati sa pastreze cardul inscriptionat cu codul unic in baza caruia s-a realizat inregistrarea si care face dovada cumpararii produselor participante la promotie. In cazul in care un participant ce a trimis un mesaj de inscriere declarat castigator in urma tragerii la sorti nu poate face dovada posesiei cardului inscriptionat cu codul unic trimis prin respectivul mesaj, premiul nu va fi validat.

 

5.4 Participantii desemnati castigatori au obligatia sa obtina validarea premiilor in conformitate cu dispozitiile Art.6 din prezentul Regulament Oficial.

 

 

Art. 6. Tragerea la sorti si validarea premiilor

 

6.1 Conditii de validitate pentru SMS-uri

 

6.1.1 Pentru ca un participant sa poata participa cu un cod in cadrul tragerii la sorti trebuie sa

 

A.                 Participantul sa îndeplineasca dreptul de participare prevazut in Art.4 din prezentul Regulament Oficial;

B.                 Participantul sa se inscrie in promotie prin trimiterea unui SMS la numarul 1830 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote cu tarif normal) in perioada promotiei, 2.11.2009 – 26.12.2009

C.                 Mesajul de inscriere trebuie sa cuprinda NUMAI codul unic de pe verso card promotional atasat produselor participante la promotie. Mesajul nu va fi considerat valid daca contine si alte litere sau cifre in afara de codul unic.

D.                 Codul unic trimis prin SMS trebuie sa fie identic cu numarul codului unic de pe verso card atasat pachetului detinut de catre participant.

 

6.1.2 Pentru a putea participa la promotie cu mai multe coduri unice, persoanele interesate sunt obligate sa se inscrie cu fiecare cod printr-un SMS. Un mesaj continand un cod va fi considerat o unica intrare in promotie.

 

6.1.3 Nu vor fi luate in considerare SMS-urile primite de pe internet.

 

 

6.2 Tragerea la sorti si descrierea premiilor

 

In data de 5 ianuarie 2010, va avea loc tragerea la sorti, in cadrul careia se va acorda marele premiu al promotie, premiu ce consta intr-o vacanta pentru doua persoane in Coconut Island, in valoare de 8485 EURO cu TVA

 

Valoarea totala a premiilor este de 8485 EURO cu TVA

 

Tragerea la sorti se va efectua din toate intrarile valide primite in perioada promotiei, 2.11.2009-26.12.2009. Tragerea la sorti se va efectua in prezenta unei comisii formate din reprezentatii companiilor implicare si se va desfasura in prezenta unui notar public. In cadrul tragerii se vor extrage si 6 rezerve.

 

Premiul este pentru doua persoane. Premiu include urmatoarele facilitati:

-         cazare pentru 10 nopti in hotelul The Village Coconut Island

-         demipensiune

-         transport cu avionul dus-intors

-         transfer aeroport – hotel, hotel-aeroport

 

Excursia se va oferi in perioada 22 ianuarie 2010 – 3 februarie 2010.

Organizatorul nu este responsabil cu obtinerea actelor necesare efectuarii excursiei. Agentia de turism, se va ocupa de obtinerea vizelor necesare. In cazul in care din motive independente de organizator, agentia de turism nu reuseste sa obtina vizele pentru castigator si insotitorul acestuia, Organizatorul este de acord sa acorde castigatorului valoarea premiului in bani.

In cazul in care castigatorul are interdictia de a parasi tara, Organizatorul isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatoarei rezerve extrase in cadrul tragerii la sorti.

     

Premiul este nominal si nu se acorda altei persoane sau contravaloarea acestuia in bani, decat in situatiile descrise mai sus.

 

6.3 Procedura de validare a premiilor

 

6.3.1 Pentru a intra in posesia premiilor i participantii desemnati castigatori trebuie:

 

A.                 Sa pastreze cardul atasat ambalajului produsului participant la promotie inscriptionat cu codul unic inserat in mesajul de inscriere

B.                 Sa faca dovada posesiei ambalajului si a cardului promotional.

C.                 Sa declare atunci cand sunt contactati telefonic numarul codului unic – convorbirea va fi inregistrata

D.                 In momentul contactarii, castigatorului i se va aduce la cunostinta faptul ca este potentialul castigator al unei excursii in Coconut Island in perioada 22 ianuarie 2010 – 3 februarie 2010. Castigatorul are la dipozitie 2 (doua) zile pentru a trimite datele necesare, copie de pe actul de identitate al castigatorului si al insotitorului precum si o declaratie trimisa de catre Organizator, in care va mentiona numele insotitorului. Premiul este nominal. In cazul in care din motive independete de organizator, considerate cazuri de forta majora castigatorul nu poate intra in posesia premiului (are interdictie de parasire a teritoriului Romaniei, nu poate pleca in perioada excursiei, nu are actele necesare, nu poate primii viza pentru Thailanda sau exista cazuri de imbolnavire inainte de plecarea din tara etc.) va primi contravaloarea in bani a premiului. Castigatorul premiului are la dispozitie 2 (doua) zile sa anunte Organizatorul daca refuza premiul.

Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente necesare pentru efectuarea excursiei sunt in sarcina castigatorilor. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor si pe insotitorii acestora daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv.

 

In cazul in care potentialul castigator nu poate fi contactat in termen de 2 (doua), Organizatorul isi rezerva dreptul de a contacta rezerva          

 

6.3.2 In cazul in care premiul nu este validat de catre Organizator, premiul se acorda rezerve extrase in cadrul tragerii la sorti in ordinea extragerii. In cazul in care premiul nu se pot acorda nici potentialilor castigatori si nici rezervelor, din motive independete de Organizator, atunci premiul se va anula.

 

6.3.3 In cazul in care un participant castigator considera incorecta decizia Organizatorului de a nu valida un premiul sau este obligat sa trimita Organizatorului o contestatie in scrisa in termen de cinci (5) zile lucratoare de la data comunicarii deciziei.

 

 

Art. 7. Alternative ale premiilor

 

Nu este permisa preschimbarea premiilor in lei sau in alte obiecte si nici a parametrilor acestora decat in cazurile de forta majora enumerate mai sus.

 

 

Art. 8. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea nr. 571/ 2003 privind, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

Art. 9. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei poate fi obtinut gratuit, accesand pagina de web www.infopromotii.ro sau poate fi solicitat la numarul de telefon 021 407 71 52 (Tarif normal in reteaua Romtelecom).

 

 

Art. 10. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 26.12.2009 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

 

 

Art. 11. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

Art. 12. Diverse

 

13.1 Organizatorul este obligat sa publice pe situl www.infopromotii.ro numele castigatorilor si premiul acordat acestora.

 

13.2 In cazul în care participanti vor câstiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite în scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati numai daca acestia sunt de acord.

 

13.3 Prin inscrierea in promotie, participantii declara ca sunt de acord ca datele lor personale (inclusiv adresa de pe plic) sa fie prelucrate, sa intre in baza de date a Organizatorului si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS) din partea Organizatorul si partenerilor sai. Organizatorului se obliga sa le respecte acestora drepturile prevazute de Legea 677/2001 si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta si pentru a realiza rapoarte statistice. Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Mars Romania, Calea Floreasca nr. 169 Floreasca Business Park, corp A, Bucuresti, sector 1. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al  Organizatorului.

 

13.4 La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Mars Romania, Calea Floreasca nr. 169 Floreasca Business Park, corp A, Bucuresti, sector 1, Organizatorului se obliga:

 

(i)                  sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

(ii)                sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

(iii)               sa înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

 

13.5 Plicurile primite devin proprietatea Organizatorului si nu vor fi returnate.

 

13.6 Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

 

(i)                  SMS-urile primite inainte de 2.11.2009 si dupa data de 26.12.2009

 

(ii)                SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1830 (valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote cu tarif normal)

 

(iii)               SMS-urile ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe ambalajul produsului expediat.

(iv)              SMS-urile trimise de Organizator dar care nu au fost primite de catre participanti din motive tehnice

(v)                Cardurile de pe ambalajele care sunt deteriorate si nu mai permit citirea codului unic sau pentru cardurile si ambalajele pierdute.

 

 

13.8 Prin inscrierea in promotia “Castiga biletul spre paradisul Bounty!”,

participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

 

13.9 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari intr-un ziar cotidian de larga circulatie.

Nu avem elemente multimedia.
gheorghe (bucuresti) in 17 noiembrie 2009, 16:59
Super!!!! Un singur premiu in Romania la aceasta campanie????????? Castigatorul ori este aranjat ori este OGICA DE ROMANIA !!!!! Puteau fi 10 premii indiferent de natura ptr. a fi atractiv!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 noiembrie 2009, 19:41
Salut, Gheorghe! Nu ai mai intalnit promotii la care sa se ofere un singur premiu? Organizatorii au ales in acest caz sa ofere un singur premiu mare, legat de gustul exotic si aroma de cocos a produsului: o excursie exotica intr-o insula cu nume de cocotier. Noi credem ca alti participanti considera promotia aceasta foarte atractiva. Nu suntem siguri ca 10 premii "indiferent de natura" ar fi fost o idee buna. Te asiguram ca la niciuna dintre promotiile prezentate pe site-ul nostru castigatorii nu sunt "aranjati".
Iti dorim mult succes la premii.
I (Constanta) in 18 noiembrie 2009, 09:09
Se pare ca avem de-a face cu un adept al principiului de sorginte proletara "mai putin pentru mai multi, sa prinda cat mai multa lume care sta la coada" :))) In alta ordine de idei, de ce permiteti ca mai multe persoane din acelasi oras sa posteze sub acelasi nume, singura diferenta fiind aceea ca unul incepe cu majuscula si celalat nu? Gheorghe(Bucuresti) si gheorghe(Bucuresti) sunt persoane diferite, dar anumiti vizitatori i-ar putea confunda. Desigur ca noi, cei mai vechi,putem face instant diferenta intre cei doi in functie de continutul intrinsec al mesajului. Dar ceilalti? Nu mi se pare corect. Multumesc.
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2009, 11:25
Draga I (Constanta),
Ai dreptate in ceea ce priveste potentiala confuzie intre cei doi "activisti" pe site :) Vom cauta o posibila solutie, pentru ca numele si prenumele nu sunt suficiente - mai ales in cazul Bucurestiului.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2009, 15:55
Ar putea proceda ca tine, I., folosind doar initiala prenumelui sau numelui. Asta ar inlatura orice confuzie :-)))).
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 noiembrie 2009, 19:32
Draga Marius, singurul premiu pus in joc este acela mentionat de noi in rezumatul din dreapta imaginii de sus si prevazut prin regulamentul promotiei. Succes!
Gheorghe (Bucuresti) in 18 noiembrie 2009, 21:58
Multumesc mult d-lui I, pentru vigilenta, dar mai ales pentru parerea pe care o are despre mine (asa imi suna mie, ca e de bine). Am citit si am vrut sa intervin, dar am observat imediat ca altcineva a facut clarificarea. Promotia este OK, insa eu sunt greu deplasabil . . . din tara, nu cred ca voi participa. Daca ar fi existat si posibilitatea acordarii c/v excursiei, poate. . .
Gheorghe (Bucuresti) in 18 noiembrie 2009, 22:05
Mentionez ca nu ma incadrez intr-una din situatiile prevazute de organizator pentru a primi c/v in bani a premiului. Multumesc.
Alin (Iasi) in 19 noiembrie 2009, 19:42
Nu vreau sa fiu carcotas, dar "numele si prenumele nu sunt suficiente - mai ales in cazul Bucurestiului"? Sansa e foarte mica de a gasi doi Gheorghe la Ceplenita de exemplu?
Alin (Iasi) in 19 noiembrie 2009, 19:46
Imi cer scuze, nu am vrut sa jignesc pe nimeni... Respect echipa infopromotii si pe cei care posteaza.
NICOLAE (LISA) in 19 noiembrie 2009, 21:45
Oameni buni,imi dati emotii...Sa nu va vina idei..Sa vad pe forum "nicolae"(lisa)!Fiti cumintei si vedeti-va de promotie,ca asa pierdeti timpul si ajungeti sa fiti iar gelosi pe "nenea" Cocos din Constanta..Glumesc desigur..Cu umilinta recunosc faptul ca visez la ziua cand in fata unui "nicolae" I va" seziza diferenta intre cei doi in functie de continutul intrinsec al mesajului"Si nu oricum ci instant...Eu promit sa ma straduiesc...Sa ascult de Moderator1..Sa citesc cu nesat cuvintele celor mari de pe forum..Si poate,intr-o zi... Un cuvant de incurajare,Gheorghe... Un zambet mobilizator Moderator1... P.S. Gheorghe: Daca inteleg eu bine,nu e cazul sa-mi "fac" pasaport care e expirat de mult! Ca altfel voi fi nevoit sa plec...Thailanda nu are nimic contra si sper sa fiu sanatos,ceea ce va doresc tuturor. Mosul care are cinstea sa imi poarte numele sa va aduca tot ce va doriti..
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 noiembrie 2009, 22:42
Draga Alin (Iasi), cei de aici stiu de gluma si se respecta unii pe ceilalti, asa ca nu ne simtim jigniti. Daca exista mai multi Gheorghe de la Cepelnita, pot negocia intre ei numele de membru, asa cum colegul meu si cu mine am negociat cine sa fie Moderator 1 si cine sa fie 2. Acela cu activitate mai sustinuta si care sta mai mult peste program a primit nr. 1, ceea ce pare sa fie o regula naturala a jocului si intre Gheorghe si gheorghe (Bucuresti) :-).

Draga Nicolae (Lisa), daca vom intalni un nou nicolae (Lisa), vom fi siguri ca ti-a reusit cura de slabire despre care vorbeai la o alta promotie :-).

Mai potrivit ar fi sa vorbim la aceasta promotie despre Cocos, Cocotieri sau Coconut Island si sa-l lasam in pace pe domnul din Constanta. Speram sa se bucure ca a ajuns o legenda si sa nu se supere ca-i luati numele in desert cu orice ocazie.

De la Moderator 1 pentru Nicolae (lisa) - un mare si sincer zambet mobilizator.

Si acum, verificati-va cu totii pasapoartele, participati la promotie si fiti pregatiti de decolare! Moderatorii 1 si 2 va tin pumnii si va doresc succes la premii!
Mihaela (Drobeta-Turnu Severin) in 20 noiembrie 2009, 18:26
Eu cred ca e un super concurs,chiar daca are un singur premiu(si ce premiu!),pentru ca ma gandesc ca fiecare participant la oricare dintre promotii vizeaza premiul cel mare.Pentru mine ar fi si mai super daca as avea si noroc,ca nu prea am la chestii din astea,desi particip de mult timp la tot felul de promotii,iar o astfel de vacanta mi-ar prinde bine mai ales ca nu am mai fost nicaieri de cand am nascut(acum bebita are 1an si 4luni).
() in 25 noiembrie 2009, 15:02
Eu incerc sa trimit SMS si nu reusesc sa-l expediez. Acest lucru in conditiile in care am o cartela orange cu o oferta de 1000 minute in retea si 1000 de sms-uri. Cand incerc sa-l expediez mi se spune ca nu am credit suficient. Asta inseamna ca sms-ul nu e taxat la "tarif normal", cum scrie pe ambalajul promotional.
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2009, 15:48
Salut, Joanie! Ii intrebam chiar acum pe organizatori. S-ar putea sa fie unele restrictii ale sistemului; nu poate sa fie decat tarif normal pentru reteaua respectiva.
I (Constanta) in 25 noiembrie 2009, 16:10
@Joanie : de fapt "asta inseamna" ca sms-urile gratuite din ofertele gsm NU sunt valabile si pentru numerele scurte, asa cum sunt cele la care se trimit sms-uri pentru a participa la diverse concursuri (in acest caz 1830). Te poti convinge de acest lucru si daca suni la relatii clienti orange si intrebi. Practic, sms-ul trimis la 1830 are tarif normal, asa cum scrie in regulament, dar este taxat cu tariful respectiv din creditul pe care (nu) il ai, nu contorizat in ograda sms-urilor gratuite. E o precizare valabila pentru toti cei care nu stiau inca acest lucru.
Moderator 1 (Infopromotii) in 25 noiembrie 2009, 16:52
Dragii nostri, s-a strecurat o greseala. Numarul corect pentru SMS este 1830. Am modificat, inclusiv la mesajul doamnei/ domnului I (Constanta), pentru ca eroarea sa nu fie perpetuata. Ne cerem mii de scuze.
I (Constanta) in 25 noiembrie 2009, 18:29
:) Oricum cei care au talonul de concurs nu se puteau pacali cu numarul : este postat clar si mare pe talon, cu toate explicatiile necesare (am si eu un talon si am verificat acum) si este imposibil sa nu-l vezi atunci cand citesti codul de concurs. Recunosc ca atunci cand am redactat comentariul anterior, desi ma grabeam din lipsa de timp, am irosit cateva secunde gandindu-ma ca numarul este bizar pentru ca incepe cu 8 si nu cu 1, asa cum se intampla de obicei :)
() in 25 noiembrie 2009, 20:07
Da, am observat care e faza cu taxatul mesajelor, dupa ce am trimis dupa o cartela vodafone. M-au taxat cu 5 centi. Si la numar nu am gresit, pt. ca in talon era trecut cel corect.
BOBOC (ROSIORII DE VEDE ) in 25 noiembrie 2009, 21:50
Imi doresc si eu sa particip la promotia asta. Am cautat pachetul Bounty cu cardul de concurs in mai toate magazinele din Bucuresti dar nu se gaseste.. Imi poate spune cineva de unde se poate cumpara?
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 noiembrie 2009, 10:53
Draga Joanie, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine: nu este absolut nicio restrictie, iar numarul 1830 este cu tarif normal. Ar trebui sa verifici cu operatorul tau de telefonie mobila sa vezi care este problema, daca ai primit mesaj ca nu ai credit suficient. Numerele scurte cu suprataxa au alt format; incep cu alte cifre.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 noiembrie 2009, 11:05
Pentru BOBOC (Rosiorii de Vede): am transmis organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim in curand raspunsul pentru tine.
Laura (Timisoara) in 27 noiembrie 2009, 19:14
Va informez ca de o saptamana tot incerc sa trimit codul de pe ambalaj la sms 1830* si apare tot eroare. Va rog sa-mi spuneti unde e greseala. Va multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 noiembrie 2009, 11:35
Laura, trebuie sa formezi doar 1830, fara *. Trebuie sa mearga. Daca intampini dificultati, anunta-ne.
BOBOC (ROSIORII DE VEDE ) in 04 decembrie 2009, 23:36
Chiar nu stie nimeni de unde pot cumpara Bounty cu promotie?
() in 08 decembrie 2009, 08:41
Eu nu gasesc pe nicaiei acest ambalaj ci doar produse in ambalajul bine stiut. Spuneti-mi si mie de unde ati cumparat in bucuresti?
Stefania (Cluj Napoca) in 08 decembrie 2009, 13:05
Salutare! Am vazut ca s-au mai plans unii ca nu gasesc Bounty cu ambalaj de concurs. Si eu am aceeasi problema la Cluj. Inteleg ca e un premiu...dar si participantii sa fie putini? Astept un raspuns. Multumesc. O zi buna!
() in 09 decembrie 2009, 22:12
Prbabil ca premiul este pentru ei de moment ce nu se gaseste produsul pe piata. Sa le fie rusine cu campania lor cu tot
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 decembrie 2009, 10:17
Salut, Dragos! Deducem ca esti un membru mai nou al site-ului. Te asiguram ca "premiul nu este pentru ei" si organizatorii n-au niciun motiv sa le fie rusine. Se pare ca produsele cu ambalaj promotional au inceput sa se epuizeze. Tu chiar crezi ca nu si-ar fi dorit sa se vanda mai multe produse cu ambalaj promotional?

Pentru toti:
Organizatorii nu au de unde sa stie in ce magazine au mai ramas produse Bounty participante la promotie. Noi va recomandam sa mai incercati, sa mai cautati in magazine cu dever mai mic. Poate mai gasiti.
Spor la premii tuturor!
Stefania (Cluj Napoca) in 10 decembrie 2009, 12:54
Pt. moderator, parerea mea este ca nu au fost puse pe piata destule produse cu ambalaj special. Am incercat atat la mall-uri, la supermarketuri, magazine de cartier. Unii nici nu stiau de chestia asta. Iar atat timp cat concursul dureaza pana in 26 dec. iar din 04 decembrie nu mai gasesti produse (data primei postari de genul acesta, poate nu se gasesc mai de demult), eu cred ca nu este corect. Trebuie sa poti sa gasesti produsul cu ambalajul de concurs in toata perioada desfasurarii concursului. Si stiti ce este mai enervant, daca te duci la inceputul promotiei nu gasesti produsul cu ambalajul de concurs, ca inca nu le-au distribuit. Deci, nu e bine sa mergi nici la inceputul promotiei, nici la sfarsit, cum ti-o fi norocul. Cred ca nu voi mai cauta, am treburi mai interesante de facut decat sa sper ca voi gasi un amarat de ambalaj. De multe ori vrei sa participi de dragul participarii (asa se face si la loto si tot nu castiga nimeni, dar macar poti pune biletele oricand). Orcium, eu chiar daca nu postez foarte mult sunt foarte atenta la promotiile dvs. si imi face placere sa particip. Dar de data asta chiar sunt revoltata, pentru ca si premiul e aiurea, dar mai ales pentru ca nu au stiut sa se organizeze cu distributia. Pacat, chiar e ciocolata buna! O zi buna!
Amedeo (Pitesti) in 13 decembrie 2009, 11:27
Buna ziua, Am o nedumerire : in regulament se specifica faptul ca este necesar numai cardul ce contine codul, in schimb, la procedura de validare a premiului exista un paragraf B : "Sa faca dovada posesiei ambalajului si a cardului promotional". Care este de fapt cerinta : trebuie sa avem numai cardul (cum scrie in celelalte paragrafe din regulament), sau trebuie sa avem si cele 2 ambalaje ale pachetelor din promotie ? O zi buna.
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 decembrie 2009, 11:08
Draga Amedeo, am transmis organizatorilor intrebarea ta si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine. Te tinem la curent. Spor la premii!
livia (caracal) in 14 decembrie 2009, 11:31
buna ziua, am trimis codul pt concurs dar nu am primit mesajul de validare sau orice alt mesaj. cum procedez?
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 decembrie 2009, 15:11
Draga Amedeo, am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Trebuie pastrata partea din materialul promotional unde se regaseste codul trimis prin SMS."

Draga Livia, te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne spui numele promotiei, codul si numarul de telefon de pe care l-ai trimis, iar noi ii vom ruga pe organizatori sa verifice daca este codul corect si daca a fost sau nu inscris in promotie.
() in 14 decembrie 2009, 17:13
Cine spune ca nu se poate cîstiga.In ultimii 5 ani pe lînga o masina am mai cîstigat de vre-o 5 ori alte lucruri. Numai cine crede si joaca,numai aia cîstiga
() in 17 decembrie 2009, 14:29
Chiar daca sunt nou pe acest forum tot spun ca organizatorilor ar trebuii sa le fie rusine de modul in care au organizat .In retele Mega Image Angst Gima nici nu au auzit de acest ambalaj deci este clar ca nu a fost distribuit aici. Altii se vaita ca si in alte retele este acelasi lucru. Deci o campanie facuta fara suport in magazine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 17 decembrie 2009, 19:41
Salut, Dragos! Bine-ai venit printre noi! Cu privire la distributia produselor Bounty in magazine, te asiguram ca organizatorii (compania Mars Romania) nu au control deplin. Compania/ companiile de distributie se pare ca au intampinat probleme. Pe de alta parte, am mai primit recent mesaje de la vizitatori care ne intrebau despre confirmarea inscrierii, deci se mai gasesc produse cu ambalaj promotional pe piata. Incearca si in magazinele mai mici. Spor la premii!
() in 18 decembrie 2009, 19:36
Am incercat in afara de marile retele si in cateva magazine mici si nimic. Acum nu o sa bat Bucurestiul in lung si in lat ca nu stiu ei sa se organizeze si sa asigure piata cu ambalajul care este in promotie. Asa cum magazinele au primit ambalajul vechi puteau sa primeasca si ambalajul nou. Raman la parerea mea ca organizatorii au fasait campania si ca sunt neseriosi. Daca nu poti controla ceva nu te apuca de acel lucru.
() in 19 decembrie 2009, 17:28
@Zoltan: Desi cred ca te lauzi, as fi curios la ce promotie ai castigat. Nu cred ca esti pus sa faci reclama de catre Organizator, dar totusi. Am verificat si eu: NU se mai gasesc produse cu talon. Ale mele le-am luat acum o luna, dar nu m-am grabit sa le trimit. BAFTA (sau "break a leg") tuturor, desi numai unul are nevoie. Vorba lui Zoltan: daca nu joci, nu ai sanse sa castigi".
Stefania (Cluj Napoca) in 21 decembrie 2009, 15:23
Salutari! Pana la urma am gasit in Cluj la OMV-ul de pe Calea Floresti Bounty cu ambalaj de concurs. Cine mai doreste.... Bafta la toata lumea!
Alin Silviu (Bistrita) in 23 decembrie 2009, 15:56
Nu inteleg de ce nu pot trimite mesajul cu codul ... imi spune ca mesajul nu a fost trimis ... si am incercat de mai multe ori ... astept raspuns pentru ca se termina promotia
Moderator 1 (Infopromotii) in 23 decembrie 2009, 18:15
Salut, Alin Silviu! Daca iti spune ca mesajul nu a fost trimis, inseamna ca reteaua ta nu trimite SMS-ul. In mod normal, trebuie sa te poti inscrie din oricare dintre retelele Vodafone, Orange si Cosmote. Daca esti intr-una dintre aceste retele si nu poti trimite SMS-ul, probabil ca reteaua ta are probleme. Ca sa verifici, incearca sa trimiti SMS unui prieten, cu ce text doresti si vezi daca se trimite mesajul.
Ori astepti sa se remedieze situatia, ori incerci de pe un alt numar de telefon, din alta retea. Succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Castiga biletul spre paradisul Bounty!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Castiga biletul spre paradisul Bounty!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media