CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Card Perfect ABN AMRO - "O oferta pe care n-o poti refuza!"

Promotie ABN AMRO

Cadou garantat: un DVD-player Vortex 2307.

Ia-ti un Card Perfect de la ABN AMRO, activeaza-l si foloseste-l cel putin o data pentru cumparaturi pana la 31 iulie 2007.

Perioada promoţiei: 01 martie - 30 iunie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“O oferta pe care n-o poti refuza!”

Perioada campaniei:  01.03.2007 – 30.06.2007

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

 

Organizatorul campaniei promotionale “O oferta pe care n-o poti refuza!” este ABN AMRO Bank (Romania) S.A., cu sediul in Piata Montreal Nr. 10, WTCB-2E, Etajul 2, Bucuresti, sector 1, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/3748/1995, CUI 7411305, numar de inregistrare in Registrul Bancar: RB-PJR-40-027/18.02.1999, capital social 30.000.000 EUR, 12.500.000 USD si 70.288.000 RON („Organizatorul”).

 

 

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania Promotionala este organizata si se va desfasura la sediul central al Organizatorului, precum si în toate sucursalele si punctele de lucru ale acestuia de pe teritoriul Romaniei.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala se va desfasura in perioada 01.03.2007 – 30.06.2007 (inclusiv) (“Perioada Promotiei”).

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

La aceasta campanie promotionala pot participa toate persoanele fizice rezidente si nerezidente in Romania cu varsta cuprinsa intre 21 si 65 ani.

 

 

SECTIUNEA 5. CONDITII DE PARTICIPARE

 

Persoanele care indeplinesc conditiile mentionate in Sectiunea 4 de mai sus, aplica pentru un card de credit Card Perfect (Standard sau Gold) in Perioada Promotiei, le sunt aprobate de catre Organizator aplicatiile din Perioada Promotiei, activeaza cardul de credit Card Perfect, efectueaza prima tranzactie la comercianti (nu exista o suma minima obligatori a tranzactiei) pana pe data de 31 iulie 2007 inclusiv si platesc integral taxa anuala de administrare pentru cardul de credit Card Perfect cel tarziu pana la data de 31 iulie 2007 inclusiv, vor intra in posesia unui cadou ale carui caracteristici sunt mentionate in Sectiunea 7.

 

Vor beneficia de cadoul oferit de Organizator numai titularii contului de Card Perfect, promotia nefiind valabila si pentru detinatorii de Card Perfect suplimentar.

 

Ca exceptie, nu pot participa la campania promotionala:

- angajatii Organizatorului si ai agentiilor de publicitate implicate in aceasta campanie promotionala;

- persoanele care au mai participat la o campanie promotionala desfasurata de catre Organizator pentru vanzarea cardurilor de credit si au beneficiat de un cadou in urma participarii la respectiva campanie.

 

 

SECTIUNEA 6. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Conditii de validare:

 

Pentru a fi eligibili in vederea primirii cadoului decsris in Sectiunea 6, persoanele participante la campania promotionala trebuie sa indeplineasca conditiile mentionate in Sectiunile 4 si 5.

 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cererile de acordare a Cardului Perfect care, desi s-au depus pana la data de 30 Iunie 2007 inclusiv, nu au fost aprobate, prin prisma legislatiei in domeniu si a politicii interne a Organizatorului, in Perioada Promotiei.

 

 

SECTIUNEA 7. CADOURILE OFERITE IN CADRUL ACESTEI CAMPANII PROMOTIONALE

 

In cadrul campaniei promotionale “O oferta pe care n-o poti refuza!” se vor oferi un numar de cadouri egal cu numarul tuturor participantilor eligibili prin indeplinirea conditiilor de la Sectiunile 4, 5 si 6.

 

In cazul in care numarul participantilor eligibili va depasi numarul de produse oferite drept cadou, conform paragrafului de mai jos, aflata pe stocul Organizatorului, acesta din urma va oferi drept cadou un alt produs, dintr-o gama asemanatoare, ales de catre Organizator, la cererea expresa a participantului declarat eligibil. Nesolicitarea printr-o adresa scrisa, de catre persoanele eligibile conform prezentului regulament, care au fost anuntate cu privire la epuizarea stocului de produse oferite initial drept cadou, a produsului asemanator oferit drept cadou de catre Organizator, va fi inteleasa de catre Organizator drept o renuntare din partea acestora la dreptul de a primi orice fel de cadou.  

 

Cadoul consta intr-un DVD-player Vortex 2307, cu exceptia situatiilor mentionate la paragraful anterior, cand cadoul va consta in produsul asemanator ales de catre Organizator.

 

Valoarea totala a cadourilor va fi data de numarul final al acestora.

 

 

SECTIUNEA 8. ANUNTAREA SI ACORDAREA CADOURILOR

 

Cadourile vor fi acordate participantilor care indeplinesc conditiile de la Sectiunile 4, 5 si 6, in ordinea indeplinirii de catre acestia a conditiilor de participare.

Intrarea in posesia cadourilor se va face in felul urmator:

 

- Persoanele cu domiciliul in una din localitatile: Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara vor fi anuntate telefonic de catre Organizator de la ce adresa isi pot ridica cadoul, in maxim 6 saptamani de la data indeplinirii tuturor conditiilor de eligibilitate mentionate mai sus. Data limita de ridicare a cadourilor este 30 septembrie 2007. Neridicarea, de catre persoanele eligibile conform prezentului regulament, a cadoului pana la aceasta data, va fi inteleasa de catre Organizator drept o renuntare din partea acestora la dreptul de a primi respectivul cadou. Organizatorul nu-si asuma raspunderea pentru situatiiile in care persoanele eligibile conform prezentului regulament nu pot fi contactate, din motive independente de Oraganizator.

 

- Persoanele cu domiciliul in orice alta localitate decat Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara vor fi anuntate telefonic de catre Organizator ca vor primi cadoul la adresa de corespondenta indicata in “cererea de emitere a cardului de credit”, printr-un curier rapid, in maxim 6 saptamani de la data indeplinirii tuturor conditiilor de eligibilitate mentionate mai sus. Organizatorul nu-si asuma rapunderea pentru situatiiile in care persoanele eligibile pentru primirea cadoului nu pot fi gasite de catre curieri la adresa declarata.

 

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele vicii ale cadoului, datorate fabricatiei sau transportului. Pentru orice fel de problema legata de cadou, posesorii acestuia vor trebui sa se adreseze reprezentantilor firmei  LCO Trading, la numerele de telefon si la locatiile Service-urilor mentionate in instructiunile atasate ghidului de utilizare a cadoului, conform mentiunilor din certificatul de garantie al produsului oferit cadou.

 

 

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul se obliga sa furnizeze informatiile de natura secretului profesional doar cu respectarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului si sa prelucreze datele cu caracter personal ale participantilor la prezenta campanie promotionala, in scopul prezentei campanii promotionale si in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

 

SECTIUNEA 10.  TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

 

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata eventualelor taxe sau obligatii fiscale ale participantilor carora le-au fost oferite cadourile, legate de cadourile oferite.

 

 

SECTIUNEA 11. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala carora le-au fost oferite cadouri se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar litigiile vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente de la sediul central al Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA/PRELUNGIREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau caz fortuit, printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta publicul intr-un cotidian national.

 

Totodata, orice modificare/completare adusa de catre Organizator prezentului regulament va fi realizata printr-un act aditional care va fi disponibil in copie in mod gratuit, la sediul principal si cele secundare ale Organizatorului, precum si pe site-ul www.abnamro.ro.

 

 

SECTIUNEA 13. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul de participare autentificat de catre notarul public este disponibil in copie, in mod gratuit, oricarui solicitant, la sediul principal si cele secundare ale Organizatorului, precum si pe site-ul www.abnamro.ro, pe toata Perioada Promotiei.

 

Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prezentului Regulament.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Card Perfect ABN AMRO - "O oferta pe care n-o poti refuza!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Card Perfect ABN AMRO - "O oferta pe care n-o poti refuza!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media