CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Campania publicitara "Rowenta - Staer"

Promotie concurs cu premii Rowenta Staer

Premiu: 1 x voucher pentru mobilier Staer in valoare de 1000 de euro.

Cumpara un aspirator Rowenta Silence Force si trimite numarul bonului de achizitie pe adresa de e-mail: office@ro.groupeseb.com sau pe adresa postala a Groupe Seb Romania: Str. Constantin Daniel, nr.8, Sector 1, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 11 aprilie - 31 mai 2009

Promotie expirata
Niciun comentariu
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul Oficial al Campaniei publicitare
“Rowenta- Staer - cumpara un aspirator Rowenta pana pe 31 mai si castiga mobila Staer in valoare de 1000 de euro”.


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI

Campania publicitara este organizata si desfasurata de SC. More Than Pub SRL, o societate comerciala din România, cu sediul în Str. Dr. Mihail Petrini, Nr. 15, Sector 5, Bucuresti, Romania, avand Codul Unic de Înregistrare RO16000554, denumita Organizator si reprezentata de Mihaela Petrovan, in calitate de Administrator.

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public pe site-ul www.rowenta.ro.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul lor pe site-ul www.rowenta.ro.

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

Promotia este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele Carrefour participante in campanie. Pentru obtinerea de informatii referitoare la magazinele participante va rugam sa accesati lista afisata pe site-ul www.rowenta.ro, potrivit celor mentionate în Sectiunea 3 de mai jos.

SECTIUNEA 3. DURATA PROMOTIEI

Promotia va fi lansata la data de 11 Aprilie 2009 si va dura pana la data de 31 Mai 2009, data la care vor fi adunate toate bonurile participante la promotie. Promotia se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. Premiul trebuie ridicat pana la data de 29 iunie 2009, cel tarziu.

SECTIUNEA 4. PRODUSELE PARTICIPANTE

Produsele participante sunt aspiratoarele Rowenta Silence Force.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PROMOTIEI

Orice persoana fizica/ juridica, ce a cumparat un aspirator Rowenta Silence Force pana la data de 31 Mai '09, are dreptul de a participa la tragerea la sorti prin trimiterea numarului bonului de achizitie pe adresa de e-mail: office@ro.groupeseb.com, sau pe adresa Groupe Seb Romania, Str. Constantin Daniel, nr.8, Sector 1, Bucuresti.
Mecanismul Promotiei consta în castigarea prin Tragerea la Sorti de pe 15 Iunie a unui voucher oferit de Staer pentru mobilier de 1000 de euro. Voucherul este disponibil in orice magazin Staer din tara. In cazul in care castigatorul alege produse de mobilier, ce depasesc valoarea de 1000 de euro, va suporta el insusi diferenta. Revendicarea premiului se realizeaza in orice magazin Staer din tara, cu bonul ce dovedeste achizitionarea aspiratorului Rowenta Silence Force si cu buletin/ carte de identitate.
Tragerea la sorti va avea loc la sediul Groupe Seb Romania, Str. Constantin Daniel, nr.8, Sector 1, Bucuresti sub supravegherea unei comisii compuse din cel putin 2 membri din conducerea Groupe Seb si More Than Pub pentru a se garanta corectitudinea extragerii.

SECTIUNEA 6. PROCEDURA PENTRU REVENDICAREA, VALIDAREA SI PRIMIREA PREMIILOR

Numele castigatorului va fi expus pe site-ul www.rowenta.ro  incepand cu data de 15 Iunie'09, urmand ca ulterior acesta sa fie contactat telefonic.
Voucherul valoric va putea fi revendicat, pe baza cartii de identitate, pana la data de 29 Iunie 2009 de la sediul More Than Pub. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta referitoare la revendicarea premiului. Substituirea premiilor cu bani sau cu alte beneficii nu este posibila. In cazul neridicarii premiului in termenul prevazut de regulament, acesta devine de drept, proprietatea SC More Than Pub, castigatorul decazand astfel din dreptul de a-si mai revendica premiul.
Valoarea totala a premiului este de 1000 de EURO.

SECTIUNEA 7. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul va calcula, retine si vira impozitul pe veniturile obtinute de catre participantii la Promotie, daca este cazul, potrivit dispozitiilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura aferenta acestor venituri sunt in sarcina exclusiva a participantilor.

SECTIUNEA 8. INCETAREA PROMOTIEI

Prezenta Promotie poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Promotie.

SECTIUNEA 9. LITIGII

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la Promotie vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, vor fi inaintate spre rezolvare instantelor judecatoresti competente.

SECTIUNEA 10. DISPOZITII FINALE

Organizatorul si participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile prezentului Regulament.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament urmand ca respectivele modificari sa fie aplicabile numai dupa anuntarea acestora pe site-ul www.rowenta.ro.
Potrivit dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 99/2000, asa cum a fost modificata prin Legea nr. 650/2002, Organizatorul este obligat sa faca public numele castigatorului si premiul acordat.
Nu avem elemente multimedia.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Campania publicitara "Rowenta - Staer""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Campania publicitara "Rowenta - Staer"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media