CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

C-THRU: "Get the Golden Glamour"

Get the Golden Glamour

Prin tragere la sorti: 1 x excursie de 7 zile pentru 2 persoane la Venetia. Premii instant: 6 x lantisor de aur; 6 x pereche de cercei de aur; 6 x bratara de aur; 6 x tratament de ingrijire Juvena Master Treatment; 6 x set de ingrijire a tenului Elmiplant Skin Defence; 210 x apa de toaleta C-THRU; 210 x esarfa.

Cumpara cel putin un produs participant si trimite codul unic format din 8 caractere alfanumerice prin SMS la 1877. Pastreaza eticheta cu codul si bonul care atesta achizitia pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 noiembrie - 26 decembrie 2010

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI “Get the Golden Glamour”
15 NOIEMBRIE 2010 – 26 DECEMBRIE 2010


SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Organizatorul campaniei “Get the Golden Glamour” este compania SARANTIS ROMANIA SA, cu sediul in Soseaua de Centura nr. 13A, Chiajna, jud. Ilfov, cu sprijinul agentiei Mediapost Hit Mail. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul pe www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.
Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România prin publicarea pe website-ul www.infopromotii.ro si pe www.c-thru.ro pe întreaga durata a Campaniei. 

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL
Prezenta Campanie se desfasoara in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, cu modificarile ulterioare.

SECTIUNEA 3. ARIA SI PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania se desfasoara in perioada 15 noiembrie - 26 decembrie 2010. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil in Romania sau rezidente in Romania. Campania se desfasoara la nivel national in toate retelele de magazine care comercializeaza produsele C-THRU si care contin eticheta cu cod unic participant la campanie: Apa de toaleta C-THRU 75ml, Apa de toaleta C-THRU 30ml, Deo Spray C-THRU 150ml, Pachet promotional Apa de toaleta 75ml C-THRU + Deo Spray 150ml C-THRU Gratis, Pachet Promotional Deo Spray C-THRU 150ml + Cadou.
Dupa data incheierii campaniei promotionale, în conformitate cu Sect. 3, produsele participante, descrise mai sus îsi pierd aceasta calitate, Organizatorul nemaiavând nicio responsabilitate si nemaiasumându-si nicio obligatie în legatura cu nicio circumstanta care ar putea eventual conduce publicul la concluzia actualitatii ori continuarii campaniei promotionale.
Produsele participante la promotie sunt disponibile in limita stocului.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
La campania “Get the Golden Glamour” are dreptul sa participe orice client al magazinelor in care este comercializat produsul C-THRU cu eticheta cu codul unic inscriptionat. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SARANTIS ROMANIA SA, ai magazinelor participante si ai agentiei Mediapost Hit Mail, precum si rudele de gradul intai si afinii (sot/sotie) acestora. Prin participarea la campanie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei SARANTIS ROMANIA.
Un participant se poate inscrie la campanie cu un cod unic inscriptionat pe eticheta produselor mentionate in sectiunea 3 doar o singura data. In cazul in care acesta a achizitionat mai multe produse participante descrise in sectiunea 3 in perioada campaniei, se poate inscrie la campanie cu toate codurile, trimitand cate un mesaj sms distinct pentru fiecare cod.

SECTIUNEA 5. PREMII
In cadrul campaniei se vor acorda 451 premii asftel:
Premiul III: 420 premii zilnice dupa cum urmeaza: 5 esarfe si 5 Ape de Toaleta C-THRU 75ml pe zi.
Premiul II: 30 premii saptamanale dupa cum urmeaza: 6 lantisoare de aur (14K), 6 perechi de cercei de aur (14K), 6 bratari de aur (14K), 6 tratamente de ingrijire Juvena Master Treatment, 6 seturi de ingrijire a tenului Elmiplant Skin Defence, cate unul din fiecare categorie, in fiecare saptamana.
Premiul I: o excursie de 7 zile pentru 2 persoane la Venetia (transportul, cazarea + mic dejun, transferul aeroport - hotel - aeroport si serenada in gondola asigurate).

Valoarea totala comerciala a premiilor este de 7639.64 EUR (TVA inclus), la cursul BRD din data autentificarii prezentului Regulament.
Castigatorii premiilor nu au posibilitatea de a solicita schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor sau de a solicita contravaloarea in bani a acestora. Premiile nu sunt transmisibile catre alte persoane.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CAMPANIEI
Pentru a beneficia de premiile puse in joc, participantii la aceasta campanie vor trebui sa cumpere unul dintre produsele C-THRU  descrise la sectiunea 3 si sa trimita SMS la numarul 1877 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) cu codul unic inscriptionat pe eticheta de pe produsele C-THRU in perioada 15 noiembrie(ora 00:00) – 26 decembrie 2010 (ora 23:59 inclusiv).
 Codul unic se gaseste pe eticheta de pe produsele C-THRU si este format din 8 caractere alfanumerice.
·    Cele 420 de premii zilnice (premiile III) oferite in cadrul campaniei “Get the Golden Glamour” vor  fi acordate prin momente norocoase, astfel:
Pentru premiile zilnice, constand in cate 5 esarfe si 5 Ape de Toaleta C-THRU 75ml pe zi, se vor extrage 10 ore norocoase, corespunzatoare celor 10 premii, si un numar de ordine, cuprins in intervalul 1-3, corespunzator fiecarei ore norocoase. Toate orele si numerele de ordine se vor extrage la inceputul promotiei, in data de 12 noiembrie 2010,  in formatul [ora + nr. de ordine] pentru fiecare zi a promotiei. In cazul in care in una din zile inscrierea desemnata castigatorare nu se primeste pana la ora 23:59:59, premiul se reporteaza pentru a doua zi, in aceleasi conditii.
      Exemplu: Pentru premiile zilnice: pentru ziua 1 a promotiei s-a extras urmatorul format [20:10:21+ 3], astfel al trei-lea mesaj valid primit dupa ora 20:10:21 va fi declarat castigator.
      Potentialii castigatori vor primi SMS in care li se va comunica ce trebuie sa faca pentru a intra in posesia premiului.

·    Premii saptamanale (premiile II), oferite in cadrul campaniei “Get the Golden Glamour” vor fi acordate prin momente norocoase astfel:
Pentru premiile saptamanale, constand in cate un lantisoar de aur, o pereche de cercei de aur, o bratara de aur, un tratament de ingrijire, un set de ingrijire a tenului pe saptamana, se vor extrage saptamanile, zilele, orele si numerele de ordine pentru fiecare saptamana a promotiei. Numerele de ordine sunt cuprinse in intervalul 1-5. Toate saptamanile, zilele, orele si numerele de ordine se vor extrage in data de 12 noiembrie 2010, in formatul [saptamana+zi+ora + nr. de ordine] pentru fiecare saptamana a promotiei. In cazul in care in una din saptamani inscrierea desemnata castigatorare nu se primeste pana la ora 23:59:59 a zilei de duminica, premiul se reporteaza pentru prima inscriere valida din saptamana urmatoare.
      Potentialii castigatori vor primi SMS in care li se va comunica ce trebuie sa faca pentru a intra in posesia premiului.

·     Premiul I oferit in cadrul campaniei “Get the Golden Glamour” va fi acordat prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 06 ianuarie 2011. Se vor extrage 11 SMS-uri considerate valide receptionate la numarul 1877 in perioada 15 noiembrie 2010 – 26 decembrie 2010, echivalentul premiului I si 10 rezerve. Potentialul castigator si rezervele vor fi extrasi dupa cum urmeaza:
o    Primul SMS extras va reprezenta potentialul castigator al premiului I;
o    Urmatoarele 10 SMS-uri extrase vor reprezenta cele 10 rezerve pentru premiul I.
Toate mesajele expediate la numarul 1877 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati ca au fost inscrisi la promotie.
a) SMS-uri trimise corect si inregistrate ca valide (cod valid):
„Multumim pentru participarea la campania „Get the Golden Glamour”. Pastreaza eticheta continand codul din 8 caractere cat si bonul fiscal pentru validare.”
b)    SMS-uri castigatoare de premiu zilnic:
„Ai castigat o esarfa. Trimite fax la 0212070017 cu copia etichetei cu codul castigator si copia BI pentru a fi validat. Premiul il primesti in 30 de zile.”
Sau
„Ai castigat o Apa Toaleta. Trimite fax la 0212070017 cu copia etichetei cu codul castigator si copia BI pentru a fi validat. Premiul il primesti in 30 de zile.”
c)    SMS-uri castigatoare de premiu saptamanal:
„Felicitari! Ai castigat un lantisor de aur. Te vom contacta in 3 zile lucratoare pe acest numar de telefon. Pastreaza bonul si eticheta pentru validare.”
Sau
„Felicitari! Ai castigat o pereche de cercei de aur. Te vom contacta in 3 zile lucratoare pe acest numar de telefon. Pastreaza bonul si eticheta pentru validare.”
Sau
„Felicitari! Ai castigat o bratara de aur. Te vom contacta in 3 zile lucratoare pe acest numar de telefon. Pastreaza bonul si eticheta pentru validare.”
Sau
„Felicitari! Ai castigat un tratament de ingrijire. Te vom contacta in 3 zile lucratoare pe acest numar de telefon. Pastreaza bonul si eticheta pentru validare.”
sau
„Felicitari! Ai castigat un set de ingrijire. Te vom contacta in 3 zile lucratoare pe acest numar de telefon. Pastreaza bonul si eticheta pentru validare.”
d)    SMS-uri trimise in afara perioadei campaniei:
„Campania „Get the Golden Glamour” se desfasoara in perioada 15 noiembrie (ora 00:00) – 26 decembrie 2010 (ora 23:59). Multumim!”

e)    SMS-uri trimise incorect sau incomplet (cod incorect):
„Pentru ca SMS-ul tau sa fie valid, trebuie sa contina codul format din 8 cifre si caractere ce se gaseste pe eticheta produselor participante.”

e) Mesaje care contin un cod care a mai fost inregistrat:
„Multumim pentru participarea la campania „Get the Golden Glamour”. Acest cod a mai fost inregistrat si se poate inscrie in campanie doar o singura data”.

Pentru a putea intra in posesia premiilor, participantii la campanie trebuie sa pastreze eticheta cu codul unic inscriptionat, din care sa reiasa codul unic cu care s-au inscris in concurs in perioada campaniei si care a fost desemnat castigator. Toti castigatorii campaniei  trebuie sa pastreze, pe langa eticheta cu codul unic inscriptionat, si bonul fiscal care sa faca dovada achizitionarii produsului inscris in campanie in perioada promotiei. Organizatorul isi rezerva astfel dreptul de a verifica existenta bonului fiscal si de a invalida castigul in cazul in care nu se face dovada acestuia.
Vor fi desemnati drept castigatori:
Premiul III: 420 premii zilnice constand in cate 5 esarfe si 5 Ape de Toaleta C-THRU 75ml pe zi
- Se vor castiga zilnic cate 5 esarfe si 5 Ape de Toaleta C-THRU 75 ml prin momente norocoase desemnate in cadrul tragerii la sorti din data de 12 noiembrie 2010.
Premiul II:  30 premii dupa cum urmeaza: 6 lantisoare de aur, 6 perechi cercei de aur, 6 bratari de aur, 6 tratamente de ingrijire, 6 seturi de ingrijire a tenului.
- Se vor castiga saptamanal cate un lantisoar de aur, o pereche de cercei de aur, o bratara de aur, un tratament de ingrijire, un set de ingrijire a tenului prin momente norocoase desemnate in cadrul tragerii la sorti din data de 12 noiembrie 2010.
Premiul I: o excursie de 7 zile pentru 2 persoane la Venetia (transportul si cazarea asigurate).
- Castigatorul Premiului I oferit in cadrul promotiei “Get the Golden Glamour” va fi desemnat prin tragere la sorti in data de 06 ianuarie 2010.
Un participant poate castiga un singur premiu constand in esarfa sau Apa de toaleta C-THRU 75ml (premiul zilnic) in cadrul acestei campanii.
Daca un participant a castigat un premiu constand intr-o esarfa sau o Apa de toaleta C-THRU 75ml (premiul zilnic) , acesta poate castiga si unul din premiile saptamanale sau marele premiu.

SECTIUNEA 7. CONDITII DE VALIDARE
Pentru ca un SMS participant la aceasta campanie sa fie considerat valid, trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:
a)    SMS-ul sa contina codul unic format din 8 caractere alfanumerice, cod unic inscriptionat pe eticheta produselor participante la aceasta campanie si sa nu contina alte spatii sau caractere suplimentare.
b)    SMS-ul sa fie expediat in perioada 15 noiembrie, ora 00:00 – 26 decembrie 2010, ora 23:59 inclusiv.
c)    Sa nu fi fost inregistrat deja un SMS ce contine acelasi cod.
d)    Produsele participante descrise in sectiunea 3 sa fi fost achizitionate in perioada campaniei 15 noiembrie – 26 decembrie ora 23:59 inclusiv.
Validarea ulterioara a castigatorilor:
Participantii, desemnati castigatori ai premiilor III vor primi sms de la numarul 1877 (numarul la care s-a  expediat SMS-ul cu codul castigator) si vor fi validati fizic iar conditiile care trebuie îndeplinite sunt urmatoarele:
·    Participantii sa aiba dreptul de participare stipulat la sectiunea 4;
·    Persoana respectiva sa poata fi contactata prin SMS la numarul de telefon mobil cu care a participat la promotie, de pe care a fost trimis SMS-ul cu codul castigator. Organizatorul nu este raspunzator pentru SMS-urile care nu ajung la destinatie, incluzand dar fara a se limita la probleme de ordin tehnic, pierderile/intarzierile sau intreruperile neanuntate ale serviciului de mesaje SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange, Cosmote) sau de oricare alte defectiuni sau probleme tehnice independente de vointa Organizatorului.
·    Persoana sa trimita in termen de 3 zile de la primirea SMS-ului pe fax la numarul indicat copie de pe eticheta (in original) care sa contina codul unic cu care a fost desemnat câstigator cat si numele si adresa completa din buletin. In caz contrar, premiul nu se va putea acorda si castigatorul va fi invalidat.
·    Pentru receptia premiului, câstigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre ocrotitorul legal al acesteia.
Participantii, desemnati castigatori ai premiilor II si I vor fi contactati telefonic (la numarul de telefon mobil de pe care a fost expediat SMS-ul) si vor fi validati fizic iar conditiile care trebuie îndeplinite sunt urmatoarele:
·    Participantii sa aiba dreptul de participare stipulat la sectiunea 4;
·    Pentru Premiile  II si I persoana respectiva sa poata fi contactata la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul în termen de maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii câstigatorilor prin tragere la sorti.
·    Persoana sa declare în urma contactarii: numele, prenumele, adresa din buletinul de identitate/cartea de identitate valid(a).
·    Persoana sa trimita in termen de 3 zile de la contactare pe fax la numarul indicat copie de pe eticheta (in original) care sa contina codul unic cu care a fost desemnat câstigator cat si copie de pe bonul fiscal ce atesta achizitionarea unui produs participant in perioada promotiei. In caz contrar, premiul nu se va putea acorda si castigatorul va fi invalidat.
·    Pentru receptia premiului, câstigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre ocrotitorul legal al acesteia.

SECTIUNEA 8. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORILOR
In cadrul promotiei „Get the Golden Glamour” se vor desemna 451 castigatori, echivalentul celor 451 de premii. Desemnarea castigatorilor se va efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 15 noiembrie 2010 ora 00:00 pana la data de 26 decembrie 2010 ora 23:59 inclusiv.
·    Pentru Premiile III:
Câstigatorii vor primi SMS de la numarul 1877 in care li se vor oferi detalii privind expedierea premiilor. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise la Sectiunea 7.
      Pentru acordarea Premiilor III daca un participant nu va putea fi contactat prin SMS, sau daca in termen de 3 zile de la contactare nu trimite pe fax copie de pe eticheta continand codul desemnat castigator cat si numele si adresa completa din buletin, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat urmatorului SMS valid primit la 1877 dupa ora norocoasa extrasa castigatoare pentru ziua respectiva. (de ex: daca pentru ziua 1 a promotiei s-a extras urmatorul format [20:10:21 + 3], astfel al treilea mesaj valid primit dupa ora 20:10:21 va fi declarat necastigator atunci premiul va fi acordat celui de-al patrulea mesaj valid primit dupa ora 20:10:21).
Premiile nerevendicate in conditiile prezentului regulament, vor ramane in proprietatea Organizatorului.
·    Pentru premiile  II:
Câstigatorii vor fi contactati telefonic in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lor si li se vor da detalii privind expedierea premiilor. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise la Sectiunea 7.
      Pentru acordarea Premiilor II  daca in intervalul de 3 zile lucratoare de la extragerea castigatorilor, un participant nu va putea fi contactat, sau daca in termen de 3 zile de la contactare nu trimite pe fax copie de pe eticheta continand codul desemnat castigator, copie dupa bonul fiscal care face dovada achizitionarii produsului participant in perioada campaniei si copie dupa actul de identitate, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat primei inscrieri valide din saptamana urmatoare.
Premiile nerevendicate in conditiile prezentului regulament, vor ramane in proprietatea Organizatorului.
·    Pentru Premiul I:
Câstigatorul va fi contactat telefonic in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lui si i se vor da detalii privind ridicarea premiului. Anuntarea castigatorului va fi urmata de validarea acestuia conform conditiilor descrise la Sectiunea 7.
Pentru acordarea Premiului I daca in intervalul de 3 zile lucratoare de la extragerea castigatorului, un participant nu va putea fi contactat, sau daca in termen de 3 zile de la contactare nu trimite pe fax copie de pe eticheta continand codul desemnat castigator, copie dupa bonul fiscal care face dovada achizitionarii produsului participant in perioada campaniei si copie dupa actul de identitate, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat rezervelor extrase, la acestea apelandu-se in ordinea extragerii. Premiile nerevendicate in conditiile prezentului regulament, vor ramane in proprietatea Organizatorului.

Organizatorul se obliga sa faca public la finalul campaniei numele castigatorilor si castigurile acordate, pe www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.
Numele si prenumele câstigatorilor validati, cat si premiile oferite în cadrul campaniei vor fi publicate conform obligatiilor impuse de Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, cu modificarile si completarile ulterioare. Lista tuturor câstigatorilor validati cuprinzând numele, prenumele si premiile castigate vor fi publicate pe site-ul www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro incepand cu data de 17.02.2011.

SECTIUNEA 9. ACORDAREA PREMIILOR
Pentru premiile III livrarea acestora se va face in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data validarii prin fax a documentelor. Acestea vor fi expediate castigatorilor prin posta, de catre Organizator, prin serviciul mesagerie cu confirmare de primire, la adresa indicata de castigator.
Pentru premiile II livrarea acestora se va face in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data validarii prin fax a documentelor.  Acestea vor fi expediate de catre Organizator castigatorilor prin curier rapid, la adresa indicata de castigator. In momentul receptiei premiului, participantul este obligat sa prezinte reprezentantului Organizatorului eticheta cu codul unic cu care a fost desemnat castigator, precum si documentul de identitate valabil cat si bonul de casa si sa semneze procesul verbal de predare primire a premiului. In conditiile in care participantul nu va putea face dovada cu aceste documente acesta isi va pierde statutul de castigator, iar premiul va ramane in proprietatea Organizatorului.
Castigatorul premiului I, dupa validarea conf. Sect.7, va fi contactat telefonic si va trebui sa se prezinte la sediul Organizatorului SARANTIS ROMANIA, la adresa Soseaua de Centura, nr. 13A, Chiajna, jud. Ilfov cu un act de identitate valabil si eticheta care contine codul unic cu care a fost desemnat castigator, precum si cu bonul fiscal care face dovada achizitionarii unuia dintre produsele care intra in campanie in perioada promotiei.

SECTIUNEA 10. INFOLINE-UL DEDICAT CAMPANIEI
În perioada 15 noiembrie – 26 decembrie 2010, consumatorii interesati pot suna la numarul de telefon 021.207.00.18 (numar cu tarif normal) pentru a afla mai multe informatii în legatura cu Campania promotionala (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor etc.), precum si pentru sugestii sau eventuale sesizari.
Programul de functionare a liniei telefonice este de luni pâna vineri între orele 9:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale). În afara acestui interval va raspunde un robot care va comunica programul de functionare a linie telefonice cu operator.

SECTIUNEA 11. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI
Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:
-    SMS-urile expediate inainte de data de 15 noiembrie 2010 ora 00:00 sau dupa data de 26 decembrie 2010, ora 23:59. Acestea nu vor fi considerate valide si nu vor participa la tragerea la sorti.
-    SMS-urile expediate la alte numere de telefon decat 1877.
-    SMS-uri necorespunzatoare din punct de vedere al continutului.
Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.
Eventualele contestatii pot fi facute la sediul Organizatorului si vor fi luate in consideratie pana la data de 26.01.2011. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia Organizatorului este definitiva.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu legea 571/2003 privind orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.
Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a Campaniei (alte cheltuieli, cum ar fi cheltuieli legate de accesul la retea de telefonie mobila si internet in vederea participarii la campanie si consultarii Regulamentului de desfasurare a Campanie etc.).
Prezentul regulament este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.

SECTIUNEA 13. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE, LIMITAREA RASPUNDERII
Organizatorul nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la, pentru:
o    Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii contactarii telefonice si/sau prin SMS pentru validarea telefonica/fax, conform Sectiunii 7.
o    Pierderea statutului de castigator ca urmare a imposibilitatii prezentarii etichetei ce contine codul unic cu care a fost desemnat castigator si a bonului fiscal ce atesta achizitionarea unui produs participant in perioada promotiei, ilizibilitatea acestora pe fax, starea de deteriorare, pierderea etc.
o    Imposibilitatate sau intarzierea transmiterii premiului in posesia castigatorului ca urmare a intarzierii sau comunicarii eronate a datelor de contact catre organizatorii campaniei promotionale.

SECTIUNEA 14. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Prin inscrierea la campania „Get the Golden Glamour” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora. Participarea la aceasta campanie promotionala implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Organizatorul, in vederea desfasurarii Campaniei, prelucreaza datele personale ale Participantilor la aceasta promotie în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii nr. 4971.
Toate datele personale generate  in cadrul acestei Campanii devin proprietatea Organizatorului. Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare.
Prin simpla participare la Campanie, prin expedierea unui sms la 1877 in perioada campaniei, Participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate Organizatorului sa intre in baza de date a Organizatorului, in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor acestei promotii cat si comunicarii altor mesaje promotionale pe viitor. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile Legii 677/2001. În vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre SC SARANTIS ROMANIA SRL, cu sediul în Soseaua de Centura, nr. 13A, Chiajna, jud. Ilfov.

SECTIUNEA 15. FORTA MAJORA
Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Contractului si care poate interzice sau modifica termenii Regulamentului, etc.
Daca Organizatorul invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la campania promotionala, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acesteia pe www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.

SECTIUNEA 16. LITIGII SI FRAUDE
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si Participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor judecatoresti de la sediul Organizatorului.
Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: SARANTIS ROMANIA, Soseaua de Centura, nr. 13A, Chiajna, jud. Ilfov pana la data de 26 ianuarie 2011, inclusiv. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua în considerare nici o contestatie.
Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei Campanii.
In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

SECTIUNEA 17. REGULAMENTUL OFICIAL
Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.
Regulamentul Campaniei va fi disponibil in perioada campaniei in mod gratuit pe site-ul www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.

SECTIUNEA 18. INCETAREA PROMOTIEI
Organizatorului  poate decide incetarea prezentei Campanii inainte de data de 26 decembrie 2010 (data de final a campaniei) din orice motiv, inclusiv, dar fara a se limita la aparitia unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, epuizarea stocului de produse participante, epuizarea stocului de premii, imposibilitatea, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.infopromotii.ro si www.c-thru.ro.
Nu avem elemente multimedia.
Aniko (tg mures) in 17 noiembrie 2010, 19:40
folosesc acest produs si as dori sa particip la concurs dar nu gasesc produse cu codul unic de participare!
gabriela (braila) in 26 noiembrie 2010, 08:27
am o nelamurire,se poate castiga doar un premiu zilnic pe parcursul promotiei sau mai multe premii zilnice in zile diferite?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "C-THRU: "Get the Golden Glamour""

Ultima actualizare: 16 feb. 2011
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: C-THRU: "Get the Golden Glamour"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media