CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

CEZ Romania si PHILIPS - "Platesti prin Direct Debit si economisesti!"

Concurs cu premii CEZ si PHILIPS

Premii prin tragere la sorti: 3.200 x pachet de 6 lampi economice Philips Genie, in valoare de 98 RON/ pachet.

Daca esti abonat la CEZ Vanzare, plateste-ti factura pentru energia electrica folosind serviciul Direct Debit si participi automat la tragerile la sorti.

Perioada promoţiei: 08 decembrie 2008 - 10 martie 2009

Promotie expirata
10 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei

PHILIPS "Platesti prin Direct Debit si economisesti!”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul promotiei “Platesti prin Direct Debit si economisesti!” este compania CEZ Vanzare SA, cu sediul in Craiova str. Brestei nr. 2, Jud Dolj. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 4680 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”).

 

Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

 

La aceasta promotie pot participa toti clientii casnici, consumatori de energie electrica cu contract de furnizare cu CEZ Vanzare SA, in vigoare la data extragerii.

 

Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament

 

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Promotia se desfasoara in perioada 08 Decembrie 2008 – 10 Martie 2009.

 

 

SECTIUNEA 4. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

 

In cadrul acestei promotii, Organizatorul va acorda 3200 premii, constand in pachete de cate 6 lampi economice Philips Genie, in valoare de 98 RON/pachet (TVA inclus).

 

Valoarea totala a premiilor este de : 313.600 RON, TVA inclus.

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor.

 

In cazul in care organizatorul va considera necesar, va suplimenta numarul de premii. Premiile neatribuite vor ramane in posesia Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti dintre clientii casnici, consumatori de energie electrica cu contract de furnizare a energiei electrice in vigoare cu CEZ Vanzare SA care efectueaza plata facturii de energie electrica prin Direct Debit sau se aboneaza la acest serviciu, in perioada cuprinsa intre 08 Dec 2008 – 10 Martie 2009, dupa cum urmeaza:

 

           1200 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 23 Decembrie, dintre cei care au platit prin Direct Debit sau care s-au abonat la acest serviciu pana in data de 18 Decembrie 2008;

 

           2000 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti, in data de 16 Martie 2009, dintre cei care au platit prin Direct Debit sau care s-au abonat la acest serviciu  pana in data de 10 Martie  2009;

 

Tragerea la sorti se va efectuase electronic, din baza de date a Organizatorului, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului, ai companiilor implicate in organizarea si implementarea promotiei, si va fi asistata de un avocat.

 

Fiecare participant la campania promotionala, desemnat castigator la una dintre tragerile la sorti, va fi informat in scris de catre organizator la adresa de corespondenta existenta in baza de date a organizatorului. Listele cu castigatori vor fi publicate pe www.infopromotii.ro.

 

In termen de 30 zile de la primirea informarii, participantul desemnat castigator va trebui sa ridice premiul de la Centrul de Relatii cu Clientii, mentionat in scrisoarea de informare trimisa castigatorului de catre Organizator.

 

In cazul in care un participant desemnat castigator, nu se prezinta in termen de 30 zile de la primirea scrisorii de informare pentru ridicarea premiului, acesta pierde calitatea de castigator si dreptul de a mai primi premiul. Acestia se vor include in mod automat pentru urmatoare extragere planificata.

 

Pentru ridicarea premiului, participantul se va prezenta la Centrul de Relatii cu Clientii cu urmatoarele documente: Cartea de Identitate si scrisoarea de informare primita de la Organizator. Premiul se poate ridica si de catre un imputernicit al castigatorului. In acest caz pe langa Cartea de Identitate si scrisoarea de informare a castigatorului (titular al unui contract de furnizare a energiei electrice cu CEZ Vanzare) este necesara o imputernicire scrisa de catre titular si o copie dupa Cartea de Identitate a persoanei imputernicite.

 

 

SECTIUNEA 6. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

 

 

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre participanti sunand la numarul de telefon p-939 (p- prefixul celor sapte judete pe raza de actiune CEZ) numar cu tarif normal, program non stop.

 

Prin participarea la promotia "Platesti prin Direct Debit si economisesti!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

SECTIUNEA 8. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 

SECTIUNEA 9. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre CEZ, cu sediul in Craiova str.Brestei nr. 2, Jud Dolj.

 

 

SECTIUNEA 10. CLAUZE DIVERSE

 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- neacordarea unuia sau mai multor premii datorita neprezentarii participantilor la Centrele de Relatii cu Clientii sau datorita altor cauze independente de Organizator;

- incalcarea prevederilor acestui regulament de catre participanti.

 

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
adrian (bucuresti) in 10 decembrie 2008, 20:54
nu cunosc ce e ce z de unde e si ce smeker cu romania de s.a. capatuit sau pe drum, dar e bine, vede luminitza de la capatul tunelului care se stinge daca nu facem economie la mai stii ce energie, bine ar fii sa intre si prin primarii, banci sau atitea institutii care nu fac lampa mai mica decit noaptea pe alei si ne toaca de 5 lei pe kw, ca de energie de la cernavoda de doua decenii, nexam...brvos natiune! cata dreptate a avut conu' Fanica,mon sher.
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 decembrie 2008, 11:32
Adrian, daca nu cunosti, de ce te pronunti inainte sa intrebi?
Intra pe www.cez.ro. E simplu sa afli despre ce e vorba. Dar fiindca ti-a fost lene sa afli singur si nici nu ai formulat o intrebare, te lamurim noi.
Grupul CEZ este unul dintre cei mai puternici producatori, furnizori si distribuitori de energie din Europa si furnizeaza energie electrica in mai multe judete ale tarii.
Aceasta campanie se adreseaza abonatilor sai, care sunt invitati sa-si plateasca factura folosind un mijloc de plata modern si ofera drept premii seturi de becuri economice Philips, care vor diminua valoarea urmatoarelor facturi la electricitate.
Daca printre abonati se numara si institutiile enumerate de tine, da, ar fi bine ca ele sa foloseasca becuri economice, pentru a economisi banii nostri, ai tuturor.
Bravos, natiune, cu reprezentantii tai care vorbesc inainte sa gandeasca si care emit acuzatii inainte sa stie despre ce este vorba! Daca nu stiai, acuzatiile nefondate pe site-ul nostru iti pot aduce excluderea.
Speram sa nu se mai repete. Daca nu intelegi, sau daca nu stii despre ce este voba, intreaba-ne si iti vom raspunde.
Succes!
Eugenia (craiova) in 03 ianuarie 2009, 22:03
cum folosesc serviciul direct debit?
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 ianuarie 2009, 10:05
Draga Eugenia,
Serviciul Direct Debit iti permite sa platesti facturile direct din cont prin transfer bancar. Acest lucru presupune sa ai un cont deschis la o banca si sa semnezi cu acestia formularele de Direct debit prin care ti se va permite sa efectuezi transferul direct din cont.
Mult succes!
Octavian (Craiova) in 06 ianuarie 2009, 23:39
Se poate plati prin Direct Debit de la ING? Daca nu, macar exista un cont deschis la ING unde se pot face platile?
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2009, 11:05
Draga Octavian,
In mod normal toate bancile permit aceasta facilitate de Direct Debit. Raspunsul la intrebarea ta il poti afla numai la sediu bancii la care ai cont.
Mult succes!
() in 15 ianuarie 2009, 14:54
este cea mai usoara modalitate de plata "nui mai porti de grije la facturi"
victoras (Caracal) in 29 ianuarie 2009, 13:05
De unde se stie de plata prin debit direct si in principiu cel vizat de unde poate afla de cistig (adica va fii informat prin recomandata sau prin normala ca sa ajunga la destinatie la expirarea promotiei sau niciodata?)daca exzista asa ceva,in rest o initiativa foarte buna de economisirea timpului pirdut pe la cozi interminabile si scandaluri nesfirsite cu alti connationali.
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 februarie 2009, 10:10
Draga Victoras,
Dupa cum spunea mai sus colega mea moderatoare, serviciul de Direct Debit este oferit de toate bancile. Ia legatura cu banca ta si intreaba despre aceasta optiune. Cat priveste promotia, participa toti consumatorii de energie electrica cu contract de furnizare a energiei electrice in vigoare cu CEZ Vanzare SA in perioada campaniei, iar plata prin Direct Debit asigura inscrierea automata in tragerile la sorti.
Mult succes!
marius (brasov) in 25 februarie 2009, 12:13
pt BRD sau Raffeise se poate? Costuri suplimentare?
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "CEZ Romania si PHILIPS - "Platesti prin Direct Debit si economisesti!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: CEZ Romania si PHILIPS - "Platesti prin Direct Debit si economisesti!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media