CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Câstiga de 3 ori cu Philips!

Castiga de 3 ori cu Philips

Premii prin tragere la sorti: 3 x Televizor LCD; 10 x Lampa LivingColors.
Premii instant: 350 x Lanterna SFL3130; 140 x Set IMAGEO candle 3 EU.

Cumpara una sau mai multe surse de iluminat Philips participante la promotie din magazinele participante si trimite SMS la 1861 (tarif normal din retelele Vodafone, Orange, Cosmote) cu cuvantul PHILIPS urmat de numarul bonului fiscal primit la achizitie. Pastreaza bonul/ bonurile si ambalajul produsului/ produselor pentru validare.

Perioada promoţiei: 12 septembrie - 20 noiembrie 2011

Documente conexe

Promotie expirata
2 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Citeste si Actul aditional 1!

REGULAMENTUL OFICIAL AL PROMOTIEI PHILIPS

“CASTIGA DE 3 ORI CU PHILIPS!”


Sectiunea 1. ORGANIZATORUL PROMOTIEI
Organizatorul promotiei “Câstiga de 3 ori cu Philips!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Sectiunea 2. DURATA PROMOTIEI SI ARIA DE DESFASURARE
Campania promotionala “Câstiga de 3 ori cu Philips!” se va desfasura in perioada 12 septembrie 2011, ora 00:00 – 20 noiembrie 2011, ora 23:59, pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul  magazinelor care comercializeaza surse de iluminat Philips aflate in promotie.
Regulamentul Oficial este întocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din România prin afisarea pe site-ul www.infopromotii.ro si va fi disponibil pentru oricine în mod gratuit apeland linia telefonica a campaniei promotionale 021 / 2723223 (tarif normal) in functie de programul acesteia specificat in cuprinsul regulamentului. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestora pe site-ul www.infopromotii.ro. Anexele sau actele aditionale la Regulament, incheiate dupa data inceperii campaniei publicitare, vor face parte integranta din acesta.

Sectiunea 3. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai agentiei de publicitate FCB Bucharest si agentiilor subcontractate, ai magazinelor participante precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.
Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, a prezentului Regulament.
Prin participarea la Campanie, participantilor nu le vor fi impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a campaniei: cheltuieli determinate de achizitionarea produselor participante, cheltuieli determinate de validarea/primirea premiilor sau cheltuielile legate de inscrierea la promotie, contravaloarea tarifelor telefonice normale pentru obtinerea detaliilor suplimentare privind Regulamentul Oficial, contravaloarea serviciilor de internet.

Sectiunea 4. PRODUSE PARTICIPANTE
Produsele participante la promotie sunt sursele de iluminat Philips compact fluorescente integrate (gamele Genie, Tornado, Softone, Ambiance, Economy, EcoAmbiance, Globe), sursele Philips economice cu halogen (gamele EcoClassic30, EcoHalo si Plusline ES) si sursele Philips cu LED (gamele LEDbulb, LEDspot, LED Capsule, LED AR111, LED PAR).

Sectiunea 5. PREMIILE ACORDATE IN CADRUL CAMPANIEI
    In aceasta campanie se vor acorda urmatoarele premii:
1.    Premii zilnice, instant, acordate in mod automat, prin momentele orare castigatoare:
a.    Lanterna tip SFL3130, in valoare de 48.9 RON fara TVA. Pe durata campaniei se vor acorda cate 5 lanterne pe zi, adica 350 lanterne in total;
b.    Set IMAGEO candle 3 EU, in valoare de 140 RON fara TVA. Pe durata campaniei se vor acorda cate 2 seturi pe zi, adica 140 seturi in total.

Premii acordate prin tragere la sorti, la finalul campaniei promotionale:
a.    10 Lampi LivingColors, in valoare de 560 RON fara TVA bucata;
b.    3 Televizoare LCD, in valoare de 2229 RON fara TVA bucata.

Sectiunea 6. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile zilnice:
Premiile instant vor fi acordate in mod automat, prin momentele orare castigatoare stabilite de catre Organizator, detaliate in Anexa atasata regulamentului campaniei. Anexa va fi autentificata de catre un notar dar nu va fi facuta publica.
Astfel, se vor premia cate 5 (cinci) inscrieri corecte pe zi pentru premiile constand in lanterna tip SFL3130 si cate 2(doua) seturi IMAGEO candle 3 EU.
Prin urmare, prima inscriere corecta imediat urmatoare momentului orar castigator va fi premiata.
Premiile instant vor fi acordate pe durata campaniei promotionale in limita a 350 lanterne  si 140 set-uri Imageo.
Premiile instant neacordate in cadrul campaniei (din lipsa de inscrieri suficiente, imposibilitatea validarii premiilor sau alte motive independente de voienta Organizatorului) vor ramane in posesia Organizatorului.

Premiile finale:
          Se vor acorda prin tragere la sorti electronica, la finalul campaniei.
Tragerea la sorti va avea loc in data de 22 noiembrie 2011, la sediul companiei PHILIPS, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui avocat care va atesta realizarea extragerii.
Tragerea la sorti electronica se va efectua aleatoriu din toate inscrierile valide receptionate la numarul 1861 in perioada 12 septembrie 2011 ora 00:00 –  20 noiembrie 2011 ora 23:59, exceptie facand sms-urile desemnate castigatoare pentru premiile instant acordate in perioada promotiei.
La tragerea la sorti se vor extrage si cate 2 (doua) mesaje de rezerva pentru fiecare premiu acordat; se va apela la rezerve in cazul in care, castigatorii extrasi nu vor putea fi contactati in termenul mentionat in regulament sau nu suna la infoline in termenul mentionat la sectiunea 10 din regulamentul oficial. Rezervele vor fi folosite in ordinea in care au fost extrase (rezerva 1, rezerva 2).
Rezervele extrase vor trece prin acelasi procedeu de validare ca si castigatorii extrasi.
 
Sectiunea 7. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Pentru a se inscrie la promotia “Câstiga de 3 ori cu Philips!”, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
- sa cumpere una sau mai multe surse de iluminat Philips participante la promotie, in perioada de desfasurare a promotiei, de la unul din magazinele participante la promotie.
- sa trimita, in perioada de desfasurare a promotiei, prin SMS, la numarul 1861, cuvantul PHILIPS urmat de numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii unui produs participant. In cazul in care un participant achizitioneaza mai multe produse participante in baza aceluiasi bon fiscal, acesta va inscrie o singura data numarul bonului respectiv in promotie. Un participant poate trimite maxim 10 astfel de SMS-uri pe toata perioada promotiei.
- SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal si va fi platit de catre participantul la promotie care trimite respectivul SMS, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila;
- sa pastreze bonul/bonurile fiscal/fiscale si ambalajul produsului/produselor, pentru toate produsele pentru care a trimis cate un SMS pe perioada promotiei, ca si dovada de cumparare, pentru a fi validat in situatia in care va fi desemnat castigator.
Un produs participant achiztionat confera participantului dreptul de a se inscrie in Campanie, o singura data.

Sectiunea 8. MESAJE DE RASPUNS PENTRU PARTICIPANTII LA PROMOTIE
Fiecare SMS primit este validat preliminar in momentul inscrierii in promotie. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis in cadrul promotiei la numarul 1861, participantul va primi, din partea Organizatorului, de la acelasi numar (1861), unul dintre urmatoarele SMS-uri de raspuns:
a) In cazul mesajelor trimise corect, care contin cuvantul Philips, urmat de numarul bonului fiscal primit la achizitionarea unui produs participant, , care nu au fost desemnate castigatoare ale unui premiu instant,  mesajul de raspuns va fi:
“Ai fost inregistrat pentru tragerea la sorti de la finalul promotiei. Pastreaza bonul fiscal si ambalajul produsului. Detalii pe  www.infopromotii.ro.”
b) In cazul mesajelor trimise corect care contin cuvantul Philips, urmat de numarul bonului fiscal primit la achizitionarea unui produs participant, care au fost desemnate castigatoare ale unui premiu instant,  mesajul de raspuns va fi:
“Felicitari, ai castigat o lanterna/Set IMAGEO. Pastreaza bonul fiscal si ambalajul produsului pentru validare. Detalii pe  www.infopromotii.ro.”
c) In cazul in care Organizatorul primeste prin SMS la 1861, mai mult de 10 mesaje valide de la acelasi numar de telefon, mesajul de raspuns va fi:
“Ai trimis deja 10 mesaje valide pe perioada promotiei. Nu mai poti participa la aceasta promotie. Detalii la www.infopromotii.ro”
d) In cazul mesajelor trimise in afara perioadei promotiei, mesajul de raspuns va fi urmatorul:
“Mesajul trimis nu va fi inscris in promotie. Promotia “Castigi de 3 ori cu Philips!” se desfasoara in perioada 12 septembrie – 20 noiembrie 2011”. Organizatorul va trimite acest mesaj in perioada 10-11 septembrie 2011 si 21-22 noiembrie 2011.
e) In cazul in care datele din SMS-ul primit de catre Organizator nu sunt corecte (nu contin cuvantul PHILIPS si/sau numarului bonului fiscal), mesajul de raspuns va fi:
“Mesajul trimis nu este corect. Pentru a te inscrie in promotie, te rugam sa trimiti cuvantul PHILIPS urmat de numarul bonului fiscal.”

Sectiunea 9. CONDITII DE VALIDARE A MESAJELOR DE INSCRIERE IN PROMOTIE
Pentru ca un mesaj SMS sa fie considerat valid si deci sa fie inscris in promotie, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
a)  Mesajul SMS sa contina cuvantul PHILIPS si numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii unuia dintre produsele Philips participante la promotie, de la unul dintre magazinele participante in promotie.
b) Mesajul SMS sa fie trimis la numarul 1861 in perioada promotiei, adica intre 12 septembrie 2011, orele 00:00 si 20 noiembrie 2011, orele 23.59;
c) Participantul la promotie sa nu fi trimis deja, pe perioada promotiei, 10 mesaje care indeplinesc conditiile de la punctele a) si b).
Pentru a-si putea revendica premiul in cazul in care vor fi desemnati castigatori, participantii la promotie trebuie sa pastreze in original bonul/bonurile fiscal/fiscale ale produsului/produselor, care sa dovedeasca ca au achizitionat una sau mai multe surse de iluminat Philips participante la promotie de la unul din magazinele participante.
In cazul in care un participant la promotie este desemnat castigator al unui premiu instant si/sau premiu acordat prin tragere la sorti, iar participantul a trimis pe perioada promotiei mai multe mesaje SMS declarate valide, Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantului dovada achizitionarii tuturor produselor participante la promotie pentru care a trimis mesaje SMS valide. In cazul in care participantul nu poate face dovada achizitionarii produselor din promotie pentru care a trimis mesaje SMS valide, Organizatorul are dreptul de a nu valida premiul/premiile castigate. Numarul bonului fiscal primit pentru validarea premiului trebuie sa fie acelasi cu cel trimis de catre participant prin SMS la numarul 1861.
 
Sectiunea 10. ANUNTAREA CASTIGATORILOR
1.    Anuntarea castigatorilor unui premiu instant:
Participantii care au trimis mesaje SMS valide si au fost desemnati  drept potentiali castigatori ai unui premiu instant, vor fi anuntati telefonic, in termen de 3 zile lucratoare de la data desemnarii lor ca si potentiali castigatori, la numarul de telefon mobil de la care au trimis mesajul SMS cu care s-au inscris in promotie. In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceste 3 zile lucratoare in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, Organizatorul va trimite un mesaj pe numarul de telefon de pe care s-a primit mesajul desemnat castigator. Mesajul va fi urmatorul:
Felicitari! Ai castigat o / un (lanterna, Set IMAGEO candle 3 EU) Philips! Suna la 0212723223, in maximum 3 zile calendaristice de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!
Castigatorul va fi declarat invalid si premiul nu va fi acordat, ramanand in posesia Organizatorului, in cazul in care au expirat  cele 3 zile calendaristice acordate prin SMS si acesta nu a sunat la infoline pentru a afla cum poate intra in posesia premiului.
 Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorii nu vor raspunde la telefon sau nu vor putea fi contactati din orice alt motiv neimputabil Philips Romania SRL.
Anuntarea castigatorilor validati se va face in cel mult 15 zile calendaristice de la validarea premiilor, pe site-ul www.infopromotii.ro.

2.    Anuntarea castigatorilor unui premiu acordat prin tragere la sorti:
Castigatorii desemnati in urma tragerii la sorti vor fi anuntati telefonic, in termen de 3 zile lucratoare de la data extragerii, la numarul de telefon mobil de la care au trimis mesajul SMS cu care s-au inscris in promotie. In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceste 3 zile lucratoare in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, Organizatorul va trimite un SMS pe numarul de telefon de pe care s-a trimis mesajul SMS extras castigator, dupa cum urmeaza:
a.    Pentru castigatorii unei lampi Living Colors: “Felicitari, ati fost desemnat castigator al unui Living Colors. Pentru validarea premiului va rugam sa sunati la 021.272.32.23 in maxim 3 zile calendaristice de la data primirii acestui mesaj.”
b.    Pentru castigatorii unui televizor LCD: “Felicitari, ati fost desemnat castigator al unui televizor Philips. Pentru validarea premiului va rugam sa sunati la 021.272.32.23 in maxim 3 zile calendaristice de la data primirii acestui mesaj.”
In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde apelului Organizatorului in cele 3 zile lucratoare de la data extragerii si nici nu vor suna la infoline in maxim 3 zile calendaristice de la data primirii mesajului de informare asupra premiului, Organizatorul va apela la rezervele extrase, in ordinea extragerii acestora. Procedura de validare a rezervelor va fi aceeasi ca si in cazul castigatorilor.
In cazul in care, dupa epuizarea rezervelor vor ramane premii nevalidate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.
Lista castigatorilor desemnati prin tragere la sorti va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro, incepand cu data de 28 noiembrie 2011.  Lista castigatorilor va contine doar urmatoarele informatii: numele castigatorilor si premiul castigat.
 
Sectiunea 11. VALIDAREA CASTIGATORILOR
1.    Validarea potentialilor castigatori ai unui premiu instant:
Pentru a fi validati, câstigatorii declarati potentiali castigatori ai unui premiu instant, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a.    sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3;
b.    sa trimita Organizatorului, pe fax la numarul 0212723204 sau  pe e-mail la adresa promotii@moreresults.ro , urmatoarele 3 documente:
- o copie dupa bonul fiscal care atesta cumpararea unui produs participant la promotie, in perioada de desfasurare a promotiei, din orice magazin participant la promotie. Bonul fiscal respectiv trebuie sa aiba numarul transmis de participant prin SMS la 1861;
- o copie a ambalajului produsului achizitionat;
- o copie a buletinului/cartii de identitate a castigatorului, pentru ca Organizatorul sa il poata identifica si sa stie adresa la care trebuie sa ii expedieze premiul castigat.

2.    Validarea potentialilor castigatori ai unui premiu acordat prin tragere la sorti:
Pentru a fi validati, câstigatorii declarati potentiali castigatori ai unui premiu acordat prin tragere la sorti, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
a.    sa îndeplineasca dreptul de participare stipulat la sectiunea 3;
b.    sa trimita Organizatorului, prin posta sau prin curier, urmatoarele 3 documente:
- o copie dupa bonul fiscal care atesta cumpararea unui produs participant la promotie, in perioada de desfasurare a promotiei, din orice magazin participant la promotie. Bonul fiscal respectiv trebuie sa aiba numarul transmis de participant prin SMS la 1861;
- o copie a ambalajului produsului achizitionat;
- o copie a buletinului/cartii de identitate a castigatorului.

In cazul in care un participant la promotie este desemnat castigator al unui premiu instant si/sau premiu acordat prin tragere la sorti, iar participantul a trimis pe perioada promotiei mai multe mesaje SMS declarate valide, Organizatorul va solicita participantului dovada achizitionarii tuturor produselor participante la promotie pentru care a trimis mesaje SMS valide. In cazul in care participantul nu poate face dovada achizitionarii produselor din promotie pentru care a trimis mesaje SMS valide, Organizatorul va invalida premiul/premiile castigate.
Modalitea de validare de la punctele 1 si 2 de mai sus le va fi comunicata castigatorilor telefonic. De asemenea, acestia se vor putea informa in privinta modalitatii de validare din regulamentul promotiei, regulament ce va fi disponibil pe site-ul www.infopromotii.ro sau la infoline 021.272.32.23.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea :
- pentru castigatorii care nu pot fi contactati telefonic, in cele 3 zile lucratoare mentionate mai sus, din cauze independente de vointa Organizatorului – de ex. nu raspund la telefon, au telefonul inchis, nu se afla in aria de acoperire, nu au semnal la telefon etc.
-  pentru castigatorii premiilor instant care nu suna la infoline in termen de maxim 3 zile calendaristice de la data primirii SMS-ului de anuntare a castigului, in cazul in care nu au putut fi contactati in cele trei zile lucratoare de la trimiterea mesajului;
- pentru castigatorii premiilor acordate prin tragere la sorti, care nu au putut fi contactati in cele trei zile lucratoare de la trimiterea mesajului si au primit mesaj de informare legat de castigarea premiului, care nu suna la infoline in termenul mentionat in continutul mesajului.
 
Sectiunea 12. ACORDAREA PREMIILOR
Premiile instant vor fi trimise prin curier privat participantilor declarati castigatori si validati prin procedura de la Sectiunea 11 punctul 1, in maxim 20 zile lucratoare din momentul validarii premiului. Premiul va fi trimis o singura data, iar Organizatorul nu isi asuma raspunderea faptului ca participantul declarat castigator nu a putut fi gasit acasa.
In cazul in care castigatorul nu a fost gasit la domiciliu de catre curier in momentul livrarii premiului, dar doreste sa intre in posesia acestuia, poate solicita acest lucru sunand la numarul de infoline 021.272.32.23 pana pe 30 noiembrie 2011, iar retrimiterea prin curier a premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului.
Premiile acordate prin tragere la sorti vor fi inmanate participantilor declarati castigatori si validati prin procedura de la Sectiunea 11 punctul 2, in maxim 20 zile lucratoare, de catre Organizator, la sediul Organizatorului sau al unuia dintre distribuitorii acestuia.
In cazul in care vor exista participanti pentru care premiile nu vor fi validate, acestea vor ramane la dispozitia organizatorului.

Sectiunea 13. ERORI, MESAJE NECORESPUNZATOARE
Bonurile fiscale care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform legislatiei în vigoare.
Orice mesaj SMS care nu indeplineste criteriile de inscriere in promotie sau care contine alte erori, va fi declarat nul si nu va participa la promotie.
 
Sectiunea 14. RESPONSABILITATE
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:
- pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de telefon 1861 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei promotiei sau la alt numar decat 1861;
- pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la promotie sau a mesajelor SMS de raspuns, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;
- daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat (daca mesajul se trimise cu optiunea “numar ascuns”). In acest caz, SMS-ul respectiv nu va putea fi considerat valid si deci nu va putea participa la promotie si la tragerea la sorti;
- daca acelasi SMS este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori si, in consecinta, va trimite mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;
- pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens;
- dupa data de 20 noiembrie 2011, ora 23.59, Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau primirea mesajelor SMS la numarul de telefon 1861. Aceste SMS-uri nu vor fi luate in considerare si nu vor participa la promotie si la tragerea la sorti.
Dovada de expediere de catre participanti a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator. De asemenea, dovada trimiterii de catre participanti a faxurilor/e-mail-urilor cu dovezile de cumparare si copia dupa BI/CI nu reprezinta si dovada primirii acestora de catre Organizator. Atat in cazul SMS-urilor expediate de catre participanti la 1861 cat si in cazul faxurilor/e-mail-urilor expediate de catre participanti, pot exista erori de trimitere, independente de vointa Organizatorului, astfel incat este posibil ca Organizatorul sa nu primeasca SMS-urile sau faxurile/e-mail-urile trimise de participanti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru astfel de cazuri.
Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare prevazute in acest regulament.
Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 1 decembrie 2011, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia Organizatorului este definitiva.
 
Sectiunea 15. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu legea 571/ 2003. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a câstigatorului.
 
Sectiunea 16. DISPONIBILITATEA PREZENTULUI REGULAMENT AL PROMOTIEI SI INFORMAREA ASUPRA PROMOTIEI
Regulamentul promotiei “Castiga de 3 ori cu Philips!” este disponibil oricarui solicitant pe site-ul www.infopromotii.ro sau la infoline 021.272.32.23 (numar cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale)
De asemenea, informatii despre promotie se pot obtine sunand la infoline 021.272.32.23 (numar cu tarif normal, de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 18:00, exclusiv sarbatorile legale).
 
Sectiunea 17. INCETAREA PROMOTIEI
Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 20 noiembrie 2011 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.
Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.
Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ. In cazul in care Organizatorul  invoca forta majora, acesta este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.
 
Sectiunea 18. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Sectiunea 19. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Trimiterea unui SMS la 1861 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru toate clauzele acestuia. De asemenea, prin inscrierea la aceasta promotie, castigatorii sunt de acord ca, in cazul in care va castiga, numele, datele lor personale si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, fara alte obligatii sau plati.
Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.
     Prin expedierea unui SMS la 1861, participantii sunt de acord ca numerele de telefon mobil de pe care au trimis SMS pentru inscriere in promotie sa fie prelucrate de catre Philips Romania SRL, inregistrata cu notificarea nr. 1720 la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cadrul prezentei promotii.
Scopurile prelucrarii datelor personale ale participantilor la promotie sunt: 
- desemnarea castigatorilor promotiei Philips “Castiga de 3 ori cu Philips!”;
- indeplinirea atributiilor fiscale ale Organizatorului pentru oferirea premiilor;
- trimiterea prin curier a premiilor catre castigatori in cadrul promotiei;
- in momentul contactarii telefonice a castigatorilor de catre Organizator, acestia vor fi informati verbal asupra prevederilor Legii 677/2001 si scopul pentru care li se solicita sa trimita pe fax/e-mail copie a bonului fiscal, ambalajului produsului si copie a buletinului sau cartii de identitate - respectiv pentru a putea fi validati in cadrul promotiei si pentru a li se putea expedia premiile prin curier la o adresa corecta si completa (adica cea din actul de identitate).
Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al Philips Romania SRL ai al agentiei de publicitate care organizeaza promotia.
Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.
La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti, acesta se obliga:
- sa îi confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului. 

SECTIUNEA 20. CLAUZE DIVERSE
    Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuza premiul expres si neechivoc sau manifesta o atitudine similara etc), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.
Nu avem elemente multimedia.
Alexandra (Timisoara) in 12 septembrie 2011, 23:47
Putem afla si care sunt magazinele participante? Ca sa mergem direct unde trebuie? Multumesc!
Cipri (IS) in 15 septembrie 2011, 21:51
Draga Alexandra ( Timisoara ) magazinele participante sunt acele magazine mari gen practiker , carrefour , metro , selgros care comercializeaza produsele participante si in unele vei gasi si fluturasi la raft :) succes
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Câstiga de 3 ori cu Philips!"

Ultima actualizare: 08 feb. 2012
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Câstiga de 3 ori cu Philips!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media