CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Bergenbier - "Echipeaza-te pentru aventura!"

Concurs cu premii Bergenbier

Premii zilnice: 50 x ATV (cate unul pe zi); 500.000 x multipack de bere Bergenbier (cate 10.000 pe zi).

Daca ai peste 18 ani, cumpara cel putin unul dintre produsele participante Bergenbier si descopera codul unic format din 7 caractere sub capac (in cazul ambalajelor de 1L sau 2L PET), sau sub banda perforata a etichetei (in cazul sticlelor de 0.5L). Trimite-l prin SMS la 1803 sau inscrie-l pe www.unatvpezi.ro. Pastreaza ambalajul cu codul unic pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 septembrie - 03 noiembrie 2008

Promotie expirata
48 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al campaniei promotionale

“Echipeaza-te pentru aventura!"

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Campania promotionala “ Echipeaza-te pentru aventura!” este organizata de InBev Romania SA . (numita in prezentul regulament “Organizator”) cu sediul in Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Cladirea 20, etaj 1, sector 2, inmatriculata la Registrul  Comertului sub nr. J40/209/1999, C.U.I. 6608725, inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, cu numarul 2699.

 

Participantii la campania promotionala sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”).  

 

• Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin afisarea pe site-ul  www.unatvpezi.ro, fiind disponibil oricarui solicitant in mod gratuit apeland linia telefonica a campaniei promotionale 021 308 09 95 (apel cu tarif normal) in functie de programul acesteia specificat la Sectiunea 9 sau trimitand o scrisoare la sediul InBev Romania SA, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Cladirea 20, etaj 1, sector 2 Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul  www.unatvpezi.ro.

 

Baza de date si site-ul Campaniei promotionale vor fi operate prin intermediul S.C. ILeo Marketing Interactiv SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str. Nicolae Iorga nr. 13, sector 1, cod unic de inregistrare 19001627 inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/14331/2006 si S.C. Telcor Communications SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 5, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8010/2002,fiind inregistrata la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, cu numarul 1862.

S.C. ILeo Marketing Interactiv SRL, va desfasura urmatoarele servicii:

• preia prin intermediul site-ului  www.unatvpezi.ro numarul de telefon si codul unic alfanumeric necesar inscrierii participantilor la campania promotionala;

• transmite catre S.C. Telcor Communications numarul de telefon si codul unic alfanumeric inscrise pe site

 

S.C. Telcor Communications SRL va desfasura in cadrul acestei Campanii promotionale urmatoarele servicii:

• va prelua prin intermediul SMS-urilor trimise catre numarul scurt 1803, numarul de telefon codul unic alfanumeric  necesar inscrierii acestora la campania promotionala;

• va prelua de la S.C. ILeo Marketing Interactiv SRL, numarul de telefon precum si codul participantilor care s-au inscris la campania promotionala prin intermediul site-ului  www.unatvpezi.ro;

• va contacta castigatorii pentru validarea si colectarea datelor castigatorilor premiilor ATV;

• va valida si va colecta telefonic datele castigatorilor care isi vor ridica premiile din centrele de premiere.

 

 

SECTIUNEA 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele participante identificate prin materiale promotionale expuse in locuri vizibile.

 

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI

 

Campania va fi lansata la data de 15 septembrie 2008, ora 00:00 si va dura pana la data de 3 noiembrie 2008, orele 21:59  inclusiv, cu respectarea datelor  prevazute in prezentul Regulament Oficial.

 

 

SECTIUNEA 4. CONDITII DE PARTICIPARE

 

La Campanie pot participa numai cetatenii romani cu varsta de minim 18 ani (impliniti pana la data inscrierii in campania promotionala).

Participantii trebuie sa detina un numar de telefon mobil valabil in retelele Vodafone, Orange, Zapp sau Cosmote, la care sa poata fi contactati pe toata durata campaniei promotionale.

La campania promotionala “Echipeaza-te pentru aventura!" nu au dreptul sa participe angajatii InBev Romania  S.A, ai agentiei ILeo Marketing Interactiv SRL, precum si cei ai companiei S.C Telcor Communications SRL si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, si nici membrii familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului regulament.

 

 

SECTIUNEA 5 . MARCILE PARTICIPANTE

 

La campania promotionala „Echipeaza-te pentru aventura!” participa marca „Bergenbier” (bere cu alcool), in ambalajele: 1L Pet, 2L Pet si 0,5L sticla, care se identifica prin etichetele promotionale ce fac referire la numele Campaniei Promotionale si au inscriptionat un cod alfanumeric format din 7 caractere, astfel:

- Sticlele de Bergenbier de 1L Pet si 2L Pet vor avea codul tiparit in interiorul capacului, iar capacele promotionale vor fi semnalizate prin mesajul „Castiga un ATV pe zi/ Uita-te sub capac!”

- Sticlele de Bergenbier de 0.5 L vor avea codul tiparit pe partea interioara a etichetei de fata, zona semnalizata prin intermediul benzii perforate cu mesaj: „Rupe aici.” 

 

 

SECTIUNEA 6. DESCRIEREA PREMIILOR

 

Numarul total de premii ale campaniei promotionale “Echipeaza-te pentru aventura!" este de 500.050, structurandu-se in:

 

6.1. Premii categoria I: 50 ATV-uri Model Linhai  300 Anniversary Model  4X4, LC7 de culoare galben cu Motor de1 clindru, 4 timpi, 4 valve, Capacitate            275 ccm, Putere 21 CP, Pornire electrica, Cutie de viteze automata cu treapta de forta si marsarier, Suspensii fata: independente McPherson, Suspensii spate: monotelescop McPherson, Frane fata: discuri ventilate, Frane spate: discuri ventilate, Greutate    275 Kg, Dimensiuni (L x l x i)      2096 mm x 1115 mm x 1115 mm, Dimensiuni cauciucuri fata: 24x8-12, Dimensiuni cauciucuri spate: 24x11-10, Racire    lichid; Mai sunt incluse: jante de aliaj si aparatori de maini. 

Valoarea unitara a premiului din Categoria I este de 12.600 lei +TVA si se va acorda in fiecare zi a campaniei promotionale, la ora 22.00.

 

6.2. Premii categoria II: 500.000 de multipack-uri de bere marca „Bergenbier”, cu alcool (fiecare multipack contine 6 cutii de Bergenbier cu alcool, de 0,5L). Valoarea unitara a premiului din categoria II este de 1,3 lei + TVA si se vor acorda in fiecare zi a campaniei promotionale in intervalul orar 22:00 ziua precedenta – 21:59 ziua curenta , cate 10.000 de astfel de premii.

 

Valoarea totala a premiilor se ridica la 1.280.000 lei + TVA.

 

In cadrul acestei Campanii nu este posibila inlocuirea nici unuia dintre premiile oferite cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.

 

 

SECTIUNEA 7 .

 

A. MECANISMUL CAMPANIEI

 

I. Participarea prin SMS

7.1 Pentru a participa la campania promotionala “Echipeaza-te pentru aventura!”, prin intermediul mecanismului bazat pe trimiterea de SMS-uri participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din cele mentionate la Sectiunea 5 si sa trimita la numarul de telefon 1803 (tarif standard in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) in perioada 15 septembrie ora 00:00 - 3 noiembrie 2008, ora 21:59, inclusiv,), un mesaj text scris (“SMS") compus din codul unic alfanumeric format din 7 caractere descoperit sub banda perforata a etichetei promotionale a sticlei de Bergenbier cu alcool de 0,5L sau in interiorul capacului promotional al sticlelor Bergenbier de 1L PET si 2L PET.

7.2 Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid daca este format din codul unic alfanumeric din 7(sapte) caractere (asa cum apare acesta pe eticheta/capacul produsului participant), scris fara spatii si/sau alte informatii si este trimis o singura data la numarul 1803.

7.3 Pentru fiecare SMS trimis , participantul va suporta costul acestuia, tarif standard in functie de reteaua de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul.

 

7.4 Fiecare SMS este validat la momentul intrarii in campanie in conditiile expuse mai sus. In acest sens, pentru fiecare SMS trimis la numarul 1803 Organizatorul va trimite, imediat participantului un SMS cu unul dintre mesajele (un raspuns corespunzator situatiei in care se afla participantul):

 

• Pentru cei care vor trimite SMS inainte de 15 Septembrie

“Promotia Bergenbier incepe pe 15 septembrie 2008. Pastreaza codul si trimite-l incepand cu aceasta data.”.

- acest SMS se va trimite o singura data  pe zi  pe fiecare numar de telefon in parte, pana la inceperea Campaniei  in data de 15 Septembrie 2008, ora 00:00

 

• Pentru Cod Invalid (daca are mai mult sau mai putin de 7 caractere) sau Incorect (codul are 7 caractere dar nu apartine codurilor valabile in aceasta campanie)

“ Acest cod nu este corect. Tasteaza doar codul, fara alte caractere. Detalii la  0213080995 (tarif normal).”.

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru fiecare SMS distinct trimis de pe un numar de telefon.

 

• Pentru Cod deja Inregistrat

“ Acest cod a fost deja inregistrat in promotie. Un cod poate fi inregistrat doar o singura data. Detalii la 0213080995 (tarif normal).”

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru fiecare SMS distinct trimis de pe un numar de telefon.

• Pentru Anunt Castigatori:

Premiu categoria I:

Ai castigat un multipack Bergenbier! Suna la 0213080995, tarif normal sau intra pe  www.unatvpezi.ro si afla cum primesti premiul. Codul castigator este xxxxxxy” (se va mentiona codul introdus de participant).”

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru anuntul castigarii unui premiu

 

Premiu categoria II:

“ Te-am echipat pentru aventura cu un ATV! Vei fi sunat pentru a afla cum primesti  premiul! Codul castigator este xxxxxxy. Pastreaza-l pentru validare “(se va mentiona codul introdus de participant)

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru fiecare premiu castigat

 

• Pentru Cod Necastigator:

“Aventura continua!Ai sansa sa castigi un ATV la targerea la sorti de la ora 22:00. Astazi mai poti inscrie Y coduri.”

( Y= numarul maxim de coduri valide sau invalide ramase pana la restrictionarea numarului de telefon de pe care s-au trimis respectivele coduri )

- acest  SMS se va trimite o singura data pe numarul de telefon care a trimis codul 

 

• Pentru  Telefon restrictionat (10 coduri invalide diferite inscrise intr-o zi de promotie de catre consumator, identificat prin numarul de telefon de pe care a trimis SMS- ul sau poe care l-a completat pe site in momentul participarii)

“Ai trimis 10 coduri gresite de pe acest numar de telefon. Participarea acestui numar este restrictionata pana la ora 22.00. Infoline 0213080995, tarif normal.”

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru un numar de telefon in momentul in care s-au identificat 10 participari invalide ( atat prin trimiterea de SMS cat si prin inscrierea pe site)

 

• Pentru Telefon restrictionat (10 coduri valide diferite inscrise intr-o zi de promotie de catre consumator, identificat prin numarul de telefon de pe care a trimis SMS- ul sau pe care l-a completat pe site in momentul participarii)“

“Ai trimis 10 coduri valide de pe acest numar de telefon. Poti participa in continuare incepand cu ora 22:00. Detalii la 0213080995, tarif normal.”

- acest  SMS se va trimite o singura data pentru un numar de telefon in momentul in care s-au identificat 10 participari valide intr-o zi de promotie (atat prin trimiterea de SMS cat si prin inscrierea pe site)

 

• Pentru Cod trimis dupa incheierea campaniei:

“ Promotia Bergenbier s-a incheiat pe data de 3 noiembrie 2008, ora 22:00. Detalii la  0213080995, tarif normal sau  pe  www.unatvpezi.ro. 

– acest SMS se va trimite o singura data pe acelasi numar de telefon

7.5 La tragerea la sorti nu vor participa SMS-urile care nu indeplinesc conditia prevazuta in art.7.2. de mai sus, precum si SMS-urile primite in afara perioadei precizate la art. 7.1. din prezentul Regulament.

7.6. Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele cazuri:

-  pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1803, precum si pentru mesajele trimise dupa finalizarea perioadei Campaniei sau la un alt numar de telefon;

-  pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 7.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului (de ex. dar fara a se limita la intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens);

7.7. Dupa data limita de primire a mesajelor (3 noiembrie 2008, ora 21:59, inclusiv), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei.

 

II. Participarea la Campanie prin intermediul site-ului  www.unatvpezi.ro

 

7.8 Pentru a participa la Campanie prin intermediul site-ului " www.unatvpezi.ro", consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant din cele descrise la Sectiunea 5, in perioada 15 septembrie ora 00:00 - 3 noiembrie 2008, ora 21:59, inclusiv, sa acceseze site-ul promotie  www.unatvpezi.ro, sa completeze formularul electronic de inscriere in Campanie in perioada 15 septembrie ora 00:00 - 3 noiembrie 2008, ora 21:59, inclusiv, ("data limita" de completare a formularului de inscriere in Campanie), asa cum este acesta afisat pe site- ul campaniei promotionale, respectiv:

a) campul obligatoriu corespunzator numarului de telefon din retelele de telefonie mobila mentionate la punctul 7.1 din regulament, la care poate fi contactat participantul;

b) campul obligatoriu corespunzator codului unic descoperit pe ambalajul produsului participant achizitionat

c) campul obligatoriu corespunzator codului de siguranta.

Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente, incorecte sau incomplete duce la imposibilitatea inregistrarii inscrierii respective pentru motivul in cauza. Informatia cu motivul neinregistrarii inscrierii apare imediat, in formularul respectiv, dupa ce inregistrare a fost trimisa, astfel:

• Pentru numar de telefon incorect

“Numarul de telefon introdus nu este corect”

- acest mesaj apare in momentul in care nu se respecta formatul cerut pentru introducerea numarului de telefon, sau numarul de telefon are mai putine cifre.

 

• Pentru cod de securitate gresit

“Codul de securitate introdus nu este corect”

- acest mesaj apare in momentul in care utilizatorul nu a copiat corect codul de securitate cerut pentru validarea formularului. Acest cod de securitate este vizibil in formularul de trimitere si este format dintr-o combinatie de cifre si litere cu un aspect deformat sau usor alterate in orice fel.

 

• ”Pentru participa la promotie, trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile siteului impreuna cu regulamentul promotiei. Te rugam sa bifezi locul special destinat acestui fapt”

- aceasta eroare apare cand casuta speciala din formular care atesta citirea si acordul cu privire la termenii si conditiile siteului precum si  la regulamentul promotiei, nu a fost bifata.

7.9. Fiecare inscriere prin intermediul formularului electronic de inscriere pe site este validata preliminar la momentul intrarii in Campanie.

In acest sens, pentru fiecare inscriere in cadrul prezentei Campanii prin intermediul site-ului de campanie, participantul va primi pe site, din partea Organizatorului, un raspuns automat privind validitatea codului, cu informatii referitoare la posibilitatea intrarii in posesia premiului castigat (daca codul valid introdus este castigator), mai exact unul dintre raspunsurile prevazute mai jos:

• Pentru Cod Invalid (daca are mai mult sau mai putin de 7 caractere)

“Acest cod nu este corect. Completeaza doar codul, fara alte caractere. Detalii la  0213080995, apel cu tarif normal”.

 

• Pentru Cod deja Inregistrat

“Acest cod a fost deja inregistrat in promotie. Un cod poate fi inregistrat doar o data. Detalii la 0213080995, apel cu tarif normal.”

• Pentru Anunt Castigatori:

Premiu categoria II:

“Felicitari, ai castigat un multipack Bergenbier! Suna la 0213080995, tarif normal sau intra pe la sectiunea Premii si afla de unde poti ridica premiul. Codul tau castigator este xxxxxxy (se va mentiona codul introdus de participant). Astazi mai poti inscrie Y coduri.” ( Y= numarul maxim de coduri valide sau invalide ramase pana la restrictionarea numarului de telefon de pe care s-au trimis respectivele coduri )

 

Castigatorii atat de premii categoria I cat si categoria II, inscrisi in campanie prin intermediul site-ului vor primi si un SMS, prin care vor fi anuntati ca au castigat.

 

• Cod necastigator : 

 “Aventura continua!  Ai sansa sa castigi un ATV la tragerea la sorti de la ora 22:00.  Detalii la 0213080995, apel cu tarif normal sau pe site la sectiunea Premii. Astazi mai poti inscrie Y coduri.”

( Y= numarul maxim de coduri valide sau invalide ramase pana la restrictionarea numarului de telefon de pe care s-au trimis respectivele coduri )

 

• Pentru  Telefon restrictionat (10 coduri invalide diferite inscrise intr-o zi de promotie de catre consumator, identificat prin numarul de telefon de pe care a trimis SMS- ul sau pe care l-a completat pe site in momentul participarii)

“Ai introdus deja numarul maxim de coduri admise pentru 24 de ore. Acest numar de telefon poate fi utilizat pentru introducerea altor coduri doar dupa ora 22.”

 

• Pentru Telefon restrictionat (10 coduri valide diferite inscrise intr-o zi de promotie de catre un consumator, identificat prin numarul de telefon de pe care a trimis SMS-ul sau pe care l-a completat pe site in momentul participarii)

“Ai introdus deja numarul maxim de coduri admise pentru 24 de ore. Acest numar de telefon poate fi utilizat pentru introducerea altor coduri doar dupa ora 22.”

 

7.10. Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea pentru datele incomplete, inexacte sau incorecte, introduse pe site-ul de campanie, neputand opera modificarea acestora, pentru datele introduse dupa expirarea perioadei Campaniei cat si prentru intreruperile neanuntate ale serviciului de Internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de Internet pe perioadele de trafic intens.

 

III. Situatii speciale privind cele doua modalitati de participare la Campania Promotionala :

 

7.11. In situatia in care un cod unic este trimis sau inregistrat in campanie in oricare dintre modalitatile de inscriere la Campanie, orice incercare de inscriere ulterioara a aceluiasi cod, respectiv inscrierile subsecvente vor fi invalidate. In acest caz, participantul va primi prin SMS sau pe site, in functie de modalitatea de inscriere, un  mesaj de invalidare conform celor prevazute in art. 7.5.

7.12. In cazul in care pe parcursul prezentei Campanii un consumator reclama, in orice modalitate, invalidarea codului sau unic de participare descoperit pe eticheta unui produs participant, indiferent de motivele pe baza carora are loc aceasta invalidare (de exemplu : codul unic a mai fost inscris in Campanie anterior, codul unic este gresit, incomplet sau incorect) atunci premiul se va acorda acelui participant care face dovada detinerii ambalajului ce contine codul castigator si respecta toate obligatiile prevazute in Sectiunea 8 din prezentul Regulament.

7.13.In cazul in care la inscrierea prin site un consumator a gresit numarul sau de telefon premiul se va acorda numai in cazul in care acel participant face dovada detinerii ambalajului ce contine codul castigator si respecta toate obligatiile prevazute in Sectiunea 8 din prezentul Regulament.

 

B. METODOLOGIA DE ATRIBUIRE SI ACORDARE A PREMIILOR

 

I. Atribuirea si Acordarea  Premiilor din Categoria I – 50 ATV-uri:

Desemnarea acestor premii se va face in fiecare zi, la ora 22:00, prin tragere la sorti electronica. Tragerea la sorti se va realiza dintre toate codurile valide trimise si care nu au fost extrase castigatoare pentru niciun premiu din Categoria II, in cursul unei zile de promotie, mai exact in intervalul orar 22:00:00 ziua precedenta – 21:59:59 ziua curenta

In cadrul acestei trageri la sorti zilnice se va desemna un singur castigator.

 

Vor fi 50 de potentiali castigatori ai Premiilor Categoria I in cadrul acestei promotii.

Dupa desemnarea castigatorului, acesta va fi informat prin SMS si contactat telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului, in maxim 1 zi lucratoare de la desemnare, pentru identificare si validare si pentru a i se comunica modalitatea prin care va intra in posesia premiului.

In situatia in care castigatorul nu raspunde la telefon timp de 3 zile lucratoare de la data desemnarii, acesta va fi decazut din drepturi.

Fiecare participant la aceasta campanie promotionala are dreptul sa fie desemnat castigator o singura data in cadrul tragerilor la sorti pentru premiile din Categoria I.

Dupa identificare si validare, castigatorii vor intra in posesia premiului prin intermediul unui reprezentant al Organizatorului, care ii va contacta in maximum 3 zile lucratoare de la data validarii telefonice.

Reprezentantul Organizatorului va stabili impreuna cu castigatorul data si ora cand poate fi livrat premiul. De asemenea, castigatorului i se comunica si numarul de telefon al reprezentantului desemnat al Organizatorului pentru a putea lua legatura cu acesta in cazul in care apar evenimente neprevazute ce il impiedica sa se prezinte in vederea ridicarii premiului.

Premiul va fi livrat in termen de maxim 10  zile lucratoare de la data contactarii la domiciliul declarat (in momentul validarii sau, ulterior, telefonic). 

Castigatorii Campaniei promotionale vor semna un proces verbal de predare primire a premiului si o declaratie prin care sa-si exprime acordul expres si neechivoc ca numele,vocea si imaginea sa le fie facute publice de catre organizator, fara alte obligatii materiale.

Vor fi puse la dispozitia castigatorului, pe baza Procesului Verbal incheiat in momentul receptionarii premiului, toate actele necesare inmatricularii ATV- urilor pentru circulatia pe drumurile publice. Inmatricularea va intra in sarcina castigatorului (proprietar), conform legii.

 

Toti castigatorii premiilor din Categoria I, in termen de 1 zi lucratiare dupa validare, vor fi afisati pe site-ul  www.unatvpezi.ro 

 

II. Atribuirea si Acordarea  Premiilor din Categoria a II -a - 500.000 de multipack-uri Bergenbier (6 dozex0,5L)

Desemnarea acestor castigatori se va face prin tragere la sorti electronica,  cu ajutorul unui program informatic specializat, care va desemna in mod aleator pentru fiecare zi a promotiei, cate 10.000 de coduri castigatoare dintre codurile valide inscrise. Acest numar poate varia in functie de numarul de coduri valide inscrise in intervalul orar 22:00 ziua precedenta - 21.59 ziua curenta. dar nu va fi mai mare de 10.000 de premii pentru fiecare zi de campanie.

Primul interval de participare, prin exceptie, se defineste ca fiind intervalul de la momentul 00:00 al primei zile pana la momentul 21:59 al primei zile al acestei Campanii.

 

Participantii care aleg sa trimita codul unic alfanumeric de pe ambalajele de Bergenbier mentionate la Sectiunea 5, prin intermediul SMS- ului, vor fi informati prin SMS daca au castigat sau nu unul dintre premiile zilnice - cele 10.000 de multipack-uri Bergenbier. In acelasi SMS li se va comunica si cum pot intra in posesia premiului.

Participantii care aleg sa trimita codul alfanumeric de pe ambalajele de Bergenbier mentionate la sectiunea 5, prin intermediul site-ului  www.unatvpezi.ro, vor fi anuntati pe site daca au castigat sau nu unul dintre premiile zilnice: cele 10.000 de multipack-uri Bergenbier; cei care vor castiga vor fi anunati si prin SMS.

In momentul anuntarii prin SMS despre castigarea premiului din Categoria II, castigatorul va fi informat si ce trebuie sa faca pentru a-si putea ridica premiul, respectiv sa sune la numarul alocat liniei informative a campaniei promotionale - 021 308 09 95 (apel cu tarif normal) sau sa acceseze site-ul campaniei  www.unatvpezi.ro pentru a obtine informatii referitoare la cel mai apropiat centru de premiere unde va trebui sa se deplaseze pentru a-si ridica premiul.

 

In functie de localitatea de domiciliu comunicata de catre castigator, operatorul ii va indica centrele de premiere de unde isi poate ridica premiul. Cu aceasta ocazie, ii va comunica si ce trebuie sa prezinte reprezentantului din centrele de premiere:

- un document de indentitate (pentru confirmarea varstei legale minime pentru participare la promotie)

- codul castigator (tiparit in interiorul capacului sticlelor de 1L si 2L Pet sau pe partea interioara a benzii perforate a sticlelor de 0.5L)

numarul de telefon utilizat pentru a inscrie codul desemnat castigator in campanie (prin SMS sau site)

- In centrele de premiere, personalul va verifica:

- daca castigatorul a implinit varsta legala (min. 18 ani impliniti) pentru consumul de alcool in cazul in care comportamentul/fizionomia acestuia indica faptul ca ar putea fi minor

- codul castigator (tiparit in interiorul capacului sticlelor de 1L si 2L Pet sau pe partea interioara a benzii perforate a sticlelor de 0.5L)

- numarul de telefon utilizat pentru a inscrie codul desemnat castigator in campanie (prin SMS sau site)

 

 

 

In schimbul premiului, castigatorul trebuie sa predea catre angajatul centrului de premiere  ambalajul promotional care are inscris codul unic alfanumeric desemnat castigator.

 

Premiile vor fi disponibile incepand cu data de 15 septembrie 2008, pana la data de 17 noiembrie, 2008 , ora 20:00  in centrele de premiere, semnalizate corespunzator prin prezenta materialelor promotionale aferente aceste Campanii si care se regasesc pe site-ul   www.unatvpezi.ro 

 

 Programul centrelor de premiere va fi intre orele 10.00 – 20.00, de luni pana duminica

 

Premiile care nu se atribuie in cursul unei zile nu se reporteaza, ramanand la dispozitia Organizatorului.

Odata extras, un cod unic utilizat la inscrierea in Campanie nu va mai fi reintrodus in baza de date si nu va mai participa la extragerile urmatoare.

 

Premiile multipack prevazute in prezentul Regulament Oficial trebuie sa fie revendicate pana cel mai tarziu la data de 17 noiembrie 2008, ora 20:00.

 

Prin nerevendicarea premiilor in termenele de mai sus si in conditiile prezentului Regulament, participantii pierd dreptul de a le mai revendica si Organizatorul este liberat de toate obligatiile ce ii revin fata de respectivii participanti in raport cu premiile nerevendicate corespunzator de catre acestia.

 

III. Alte clauze referitoare la atribuirea si acordarea  premiilor

In ziua intrarii efective in posesiea premiului din Categoria I (ATV) se va incheia un proces verbal, semnat de reprezentantii autorizati ai Organizatorului cu castigatorul, ce va fi completat cu datele de identificare complete (numele, prenumele, adresa, numarul de telefon si CNP-ul) ale castigatorului.

 

Prin semnarea si datarea procesului-verbal, castigatorul isi va exprima in scris acordul sau expres si neechivoc ca datele personale mentionate in acesta sa intre in baza de date a Organizatorului, pentru atribuirea premiului Campaniei si indeplinirea obligatiilor fiscale si pentru ca numele, localitatea de domiciliu, vocea si imaginea sa fie facute publice de catre organizator, fara alte obligatii materiale.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului.

Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

 

 

SECTIUNEA 8. CONDITII DE VALIDARE

 

8.1 Pentru ca un participant sa fie considerat valid, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- sa indeplineasca conditiile de la Sectiunea 4 - „Conditii de Participare”

- sa trimita codul de participare descoperit in interiorul capacelor sau pe partea inferioara a etichetelor, prin SMS la 1803 sau pe site-ul  www.unatvpezi.ro in conditiile prevazute in prezentul regulament

- sa pastreze capacul sau eticheta ce contine codul unic alfanumeric castigator si sa le predea reprezentantilor Organizatorului sau personalului din centrele de premiere pentru a intra in posesia premiului .

 

8.2. Persoanele care nu indeplinesc conditiile impuse de Regulament nu au dreptul sa participe la aceasta campanie si nu vor intra in posesia premiului, chiar daca detin un SMS de anunt castigator.

 

8.3. Vor fi invalidate codurile castigatoare in urmatoarele cazuri:

- castigatorii nu respecta conditiile de validare enumerate mai sus

- castigatorii de premii din Categoria II - multipack Bergenbier, nu isi revendica premiul pana la data de 17 noiembrie ora 20.00;

- castigatorii de premii din Categoria I – ATV, nu pot fi contactati in maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii, din motive independente de Organizator si nici nu apeleaza linia telefonica pentru a revendica premiul in intervalul de 3 zile de la data desemnarii ;

- posesorul unui cod castigator este minor la data participarii la campania promotionala conform verificarii efectuata de reprezentantul Organizatorului sau de catre personalul din benzinarii;

- posesorul unui cod castigator nu poate prezenta reprezentantului Organizatorului sau personalului din centrele de premiere capacul sau eticheta ce contin codul  unic alfanmeric castigator.

 

8.4. Verificari si sanctiuni:

Din dorinta de a nu prejudicia nici un consumator adult care doreste sa participe la Campania promotionala, Organizatorul isi rezerva dreptul sa poata efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare la Campania promotionala.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona participarea unui consumator pe durata unei zile de campanie promotionala daca:

- un participant identificat prin numarul de telefon a participat cu mai mult de 10 coduri valide  (trimise prin SMS sau completate pe site)  

- un participant identificat prin numarul de telefon a participat cu mai mult de 10 coduri incorecte  (trimise prin SMS sau completate pe site) 

 

 

SECTIUNEA 9. LINIA TELEFONICA DEDICATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

In perioada 15 septembrie – 17 noiembrie 2008, cei interesati pot suna la linia de telefon dedicata promotiei: 021 / 308 09 95 (tarif normal) – pentru a afla mai multe amanunte in legatura cu campania promotionala (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor etc.), precum si pentru sugestii sau eventuale plangeri.

La aceasta linie telefonica, Organizatorul primeste si cererile de regulament (conform legii 650/2002). Programul de functionare a liniei telefonice va fi urmatorul:

• in perioada 15 septembrie - 3 noiembrie ( inclusiv),  zilnic, in intervalul orar 10:00 – 24:00;

• In perioada 4 noiembrie – 17 noiembrie (inclusiv),  de luni pina vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

 

 

SECTIUNEA 10. ERORI SI PRODUSE DE PARTICIPARE PROMOTIONALE NECORESPUNZATOARE

 

10.1. Organizatorul, si celelalte societati implicate in aceasta Campanie nu vor fi raspunzatori pentru erori de imprimare ale codurilor atat pe capace cat si pe etichetele marcilor participante la promotie

10.2. Inscrierile in campanie sau revendicarile facute pe baza unor capace sau etichete  promotionale care sunt ilizibile, degradate, modificate, falsificate, nu vor fi luate in considerare de Organizator.

In nici una din situatiile descrise anterior, nu se vor acorda mai multe premii decat cele prevazute in prezentul Regulament Oficial.

 

 

SECTIUNEA 11. RASPUNDERE

 

11.1. Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in cazurile referitoare la pretentii asupra dreptului de proprietate asupra capacelor promotionale castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra capacelor/etichete promotionale castigatoare nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul persoanei careia i-a fost validat codul si prezinta, la ridicarea premiului, capacul sau eticheta promotionala avand inscris codul unic alfanumeric castigator.

11.2. Pentru eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul 1803, conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate primului participant care prezinta capacul sau eticheta promotionala ale caror coduri unice au fost declarate castigatoare si a respectat prevederile prezentului Regulament.

11.3. Prin participarea la Campanie, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori. 

11.4. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necasigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

Codurile unice tiparite pe capacele respectiv etichetele marcilor participante la campania promotionala devin inactive dupa data de 3 noiembrie 2008, ora 21:59.

 

 

SECTIUNEA 12. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Tuturor participantilor la campania promotionala „Echipeaza-te pentru aventura!” le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de interventie, de opozitie, de a se adresa instantei competente si de plangere catre autoritatea de supraveghere.

Scopurile colectarii datelor personale sunt urmatoarele: inmanarea premiilor castigatorilor, inregistrarea castigatorilor campaniei, realizarea de rapoarte statistice, cu mentiunea ca dupa ce toate premiile vor fi inmanate castigatorilor, aceste date se vor distruge.

 

- pentru castigatorii de multipack-uri se vor colecta urmatoarele date personale:

nume, prenume, data de nastere, numar telefon mobil, localitate, judet

 

- pentru castigatorii de ATV-uri se vor colecta urmatoarele date personale:

nume si prenume, data nasterii, telefon mobil,  adresa de corespondenta, adresa de e-mail, seria si numarul cartii de identitate (C.i. sau B. I.).

 

In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate apartinand persoanelor vizate au urmatorul continut:

 

1. Dreptul de acces la date: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la Operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Astfel, la cererea scrisa, semnata si datata a persoanei respective, trimisa la adresa InBev Romania SA, Bd Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Cladire 20, sector 2, Bucuresti., o data pe an, in mod gratuit, compania SC InBev Romania SA. va confirma daca utilizeaza date care o privesc sau va inceta orice prelucrare a acestora.

2. Dreptul de interventie asupra datelor: Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

(i) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

(ii) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

3. Dreptul de opozitie: Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Anuntarea castigurilor poate fi un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele si castigul vor fi facute publice, potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii vor putea semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizator.

 

 

SECTIUNEA 13. TAXE SI IMPOZITE

 

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei castigatoare, cu exceptia impozitului datorat pentru veniturile din premii obtinute de catre castigatori prevazut de legea 571/2003 privind Codul fiscal, impozit pe care Organizatorul se obliga sa-l plateasca in numele participantilor.

Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea tarifelor telefonice normale pentru transmiterea SMS-urilor cat si pentru aflarea modalitatilor de intrare in posesia premiilor sau pentru obtinerea detaliilor splimentare privind Regulamentul Oficial).

 

 

SECTIUNEA 14. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Prezenta campanie promotionala poate inceta numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie promotionala.

 

 

SECTIUNEA 15. LITIGII

 

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu se vor adresa pentru solutionare instantelor competente romane in jurisdictia carora se afla Organizatorul. 

Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.
Nu avem elemente multimedia.
cristina elisabeta (ploiesti) in 24 septembrie 2008, 20:42
bafta , tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sper sa castig ! buna promotia!
besenyei (cluj-napoca) in 24 septembrie 2008, 21:44
hm....sincer e interesant jocul dar nu inteleg cum nu am castigat nimic pana acuma.....am trimis mai multe coduri si nimic. Valoarea unitara a premiului din categoria II este de 1,3 lei + TVA si se vor acorda in fiecare zi a campaniei promotionale in intervalul orar 22:00 ziua precedenta - 21:59 ziua curenta , cate 10.000 de astfel de premii. DIN 10.000 DE PREMII ZILNICE NICI UN PREMIU....si am trimis mai multe coduri intr-o zii....e greu de crezut ca in primele 1-2-3-4zile sa fie mai mult de 10.000mii de coduri trimise pe zii.
Cipri (IS) in 27 septembrie 2008, 23:22
unde sunt castigatorii de pana acum? au trecut deja 2 sapt....
ana (ludus) in 28 septembrie 2008, 19:22
am cautat si eu bere bergebier cu promotie dar nu am gasit pina acum ,mult suces tuturor concurentilor.
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 septembrie 2008, 10:46
Castigatorii acestei promotii sunt publicati pe site-ul campaniei: www.unatvpezi.ro - la sectiunea premii, trebuie sa dai click pe link-ul castigatori. Speram sa primim si noi listele de castigatori spre publicare. Succes!
Cipri (IS) in 29 septembrie 2008, 12:52
multumesc
ana (ludus) in 30 septembrie 2008, 20:13
am cunparat si eu bere si am trimis codul sper sa cistig si mult suces concurentilor.
Cipri (IS) in 30 septembrie 2008, 22:07
sper sa apara si castigatorii de pe 17 si 21 sept ms Ana :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 01 octombrie 2008, 21:02
Salutare tuturor!
Tocmai am primit de la organizatori lista castigatorilor validati pana in acest moment. Stiti unde o gasiti.
Mult succes!
besenyei (cluj-napoca) in 04 octombrie 2008, 13:03
vreau sa apara cei 10.000de coduri castigatoare din fiecare zii!!!!!!! Nu mi se pare corect..... oricine face un calcul o sa aiba dubi la acest joc: deci la 24 de ore un atv si 10.000de pachete cu 6 doze de bere!!!! 24 de ore ori 60de minute ori 60 de secunde=86.400secunde!!!! impartit la 10.000 de pachete a cate 6 doze=8.64 de secunde!!!!! deci ar trebui sa fie la fiecare 8 secunde un pachet. Pana aici e ok......dar imi poate spune cineva ca din peste 900 de coduri trimise de ce 7 pachete de bere am castigat?sa nu spun ca doamna de la centrul de premiere habar nu are.....nici nu stia de promotie eu am aratat afisul la intrare sa stie despre ce este vorba. E gresit regulamentul in loc de 10.000 este 1.000? Orice raspuns din partea organizatorilor in afara de postarea a celor 10.000 de coduri castigatoare in fiecare zii ...........daca din 900se castiga cate 7 pachete inseamna ca in fiecare secunda sunt trimise vro 5-6coduri......intelege cineva ceva din asta???????????????
() in 04 octombrie 2008, 21:58
Am castigat un multipack, dar problema este ca niciunul din magazinele indicate de organizatori nu imi da premiul pentru ca agentii care se ocupa de aceste magazine nu lasa nimic la vanzatoare. Sunt aproape trei saptamani si am sunat de doua ori la organizatori.Daca organizatorii nu pot lua masuri astfel incat sa poti merge sa ridici premiul de la magazine, ce poti spune?Eventual ar fi indicat sa lasa si nr de telefon unei persoane de contact pe fiecare judet sau zone in parte.
Chiriuc (bucuresti) in 05 octombrie 2008, 21:40
wow! prahovenii si valcenii is fruncea!!! are mare cautare bergenbier prin zonele alea...acum, tinand cont ca si eu am trimis ceva coduri astazi, sper sa apara si un ,, Bucuresti''pe lista :)
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 octombrie 2008, 12:21
Salut, Besenyei!
Am transmis comentariul tau organizatorilor si am primit deja raspunsul pentru tine. Conform regulamentului, in fiecare zi de campanie se desemneaza in mod aleator cate 10.000 de coduri valide cu ajutorul unui program informatic specializat. Organizatorilor le este imposibil sa publice in fiecare zi cele 10.000 de coduri castigatoare, deoarece procesarea si publicarea unei cantitati atat de mari de informatii ar dura prea mult timp.
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 octombrie 2008, 12:27
Salut, Florin!
Am transmis organizatorilor sesizarea ta, dar au nevoie de mai multe detalii. Te rugam sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al site-ului si sa ne dai numarul tau de telefon pentru ca organizatorii sa te poata contacta. Ei iti vor spune cum poti intra in posesia premiului si te vor ruga sa le zici care sunt centrele la care nu ai gasit premii. Succes!
Chiriuc (bucuresti) in 06 octombrie 2008, 12:50
Pt Besenyei si Florin: Dau 14 multipack Bergenbier contra un ATV! :)
ion (Lumina) in 06 octombrie 2008, 15:21
mi se pare ok promotia
Cipri (IS) in 08 octombrie 2008, 23:46
as dori sa stiu daca castigatorii pt atv-uri chiar vor primi sms-uri de anuntare sau vor fi direct apelati? multumesc anticipat
Moderator 2 (Infopromotii) in 09 octombrie 2008, 11:24
Draga Cipri,

Conform regulamentului, castigatorul unui ATV va primi un SMS de forma "Te-am echipat pentru aventura cu un ATV! Vei fi sunat pentru a afla cum primesti premiul! Codul castigator este xxxxxxy. Pastreaza-l pentru validare" dupa care va fi sunat pentru validarea premiului.

Mult succes!
Cipri (IS) in 09 octombrie 2008, 11:32
multumesc mult :) succes tuturor ! , inclusiv mie :)
Francisc (Arad) in 10 octombrie 2008, 11:26
Doar uitativa la testimoniale si vedeti ca pe harta apar castigatori doar in partea estica a tarii si asta nu deeaceea ca ei beau mai mult bergenbier ci deaia ca in west deabia a doua saptamana de promotie a aparut bere promotionala si aia LA 2 LITRI,ce sa mai zic de faptul ca florin din bucuresti nu gaseste premii in magazinele participante,mie greu sa cred ca chiar se dau 10.000 de premii zilnic.Rog echipa infopromotii sa-mi dea un exemplu de promotie la care s-au dat zece mii de premii zilnic(aparute sau nu pe Infopromotii.ro),eu zic ca au sarit calu cei de la bergenbier mai ales ca nici la arad nu sunt premii de dat,azi voi cauta cele 3 centre de premiere care se afla in orasul Arad si revin mai incolo cu "inventarul",restul se afla in localitati mai mici din judet unde nu am cum sa ajung si sincer nici nu am chef.In ce priveste cele 3 din oras au fost ales cam prost ,2 din ele aflanduse la marginea extrema a orasului si deabia le-am gasit,iar al 3-lea aproape de margine dar totusi intr-o zona populata.
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 octombrie 2008, 12:48
Francisc,
Noi, echipa Infopromotii, nu dispunem de informatiile pe care ni le soliciti. Au mai fost multe promotii cu premii constand in produse (ca si acum, bere gratis), dar lista acestora nu este niciodata publicata, intrucat datele castigatorilor nu sunt colectate pentru publicare, ci numai pentru intocmirea procesului verbal de predare-primire a premiilor.
Vei gasi in documentul atasat aici, in pagina promotiei, o lista mai ampla de centre de premiere, primita de la organizatori.
Mult succes tuturor!
Francisc (Arad) in 10 octombrie 2008, 15:45
"Au mai fost multe promotii cu premii constand in produse (ca si acum, bere gratis)" Gresit stimate moderator,e una sa scrie pe capac "bax 0,5l" si alta sa trimiti un cod prin sms si daca ai noroc castigi.REPET ceea ce au spus altii innaintea mea:daca sistemul informativ este programat se atribuie 10.000 de premii pe zii atunci atunci trebuie sa o faca intr-un timp mediu de : 1bax/8,6 secunde.....86400 secunde o zii impartit la zece mii,ca sa nu mai zic ca daca exista timp cand nu se trimit sms-uri(noaptea de exemplu)acest timp scade si trebuie sa recupereze sistemul asa ca 9 din 10 sms-uri ar trebui sa fie castigatoare!!!!!DECI ESTE IMPOSIBIL CA DIN 900 DE CODURI SA CASTIGI DOAR 7 BAXURI,cum zice un participant mai sus si il cred ca a cumparat berea fiindca am vazut factura in original.
Vlad (Iasi) in 11 octombrie 2008, 09:22
Am si eu o dilema... poate ma ajuta cineva... am trimis codul de pe net, dar am gresit numarul de telefon; am castigat un multipack dar cand am mers sa l ridic mi a zis ca nu e bun numaru de telefon, si ca trebuie sa stiu numarul de telefon ca sa pot ridica multipacku... ce sa fac ca sa l pot ridica ? :-s PS: mi se pare ca sunt 10 000 de packuri in toata promotzia, si ca doar ATVurile sunt cate unul pe zi
Chiriuc (bucuresti) in 12 octombrie 2008, 14:23
Francisc,nu ma prea pricep la matematica si niciodata nu am facut vreo statistica.poate ca ai dreptate, poate nu.Eu vreau doar sa spun ca totul tine de noroc.iti dau exemplul personal:am trimis intr-o zi 8 coduri, din care 4 mi s-au intors imediat cu mesajul,,ai castigat un multipack...´´.Ziua urmatoare am pus monopol pe toate telefoanele familiei si am trimis 30 coduri.NICI UN COD CU ,,CASTIG MULTIPACK´´NU AM AVUT!In Buc nu am avut nicio probl in a gasi bere la sticla, si nicio probl in a-mi lua multipackurile.Nu stiu cum o fi in alte orase, dar cine zice ca in Buc nu se gaseste bere la sticla sau are probl in a-si primi multipakurile,nu e serios.Bafta in continuare!
Moderator 2 (Infopromotii) in 13 octombrie 2008, 10:55
Draga Vlad,

Din pacate nu te putem ajuta in legatura cu numarul de telefon introdus gresit. Sistemul a inregistrat si a validat numarul tastat de tine. Iti recomandam foarte multa atentie pe viitor. In privinta premiilor, conform regulamentului se vor acorda cate 10.000 de multipack-uri in fiecare zi.

Mult succes!
Florin (Tandarei) in 16 octombrie 2008, 22:10
Parerea mea si nu numai a mea, e ca o promotie e serioasa atunci cand este afisat imediat castigatorul (in "curs de validare" si apoi "validat")- in cazul de fata cel care castiga atv-ul, tre sa fie afisat maxim la ora 22.05 in fiecare zi. Cat dureaza sa scrii un nume pe site?
Moderator 2 (Infopromotii) in 17 octombrie 2008, 09:15
Draga Florin,

Conform regulamentului, validarea castigatorilor unui ATV poate dura pana la 3 zile de la data extragerii, timp in care organizatorii incearca sa ia legatura cu acesta prin telefon. Asadar este o nedreptate sa categorisesti o promotie drept "neserioasa" folosind acest criteriu. In plus poti vedea numele castigatorilor validati pe site-ul concursului, www.unatvpezi.ro.

Mult succes!
Florin (Tandarei) in 17 octombrie 2008, 14:09
De acord. Dar azi e 17.10.2008 si daca ma uit pe lista de castigatori a, ultimul este cel din 08.10.2008. De ce?
Moderator 2 (Infopromotii) in 17 octombrie 2008, 15:33
Draga Florin,

Am transmis intrebarea ta organizatorilor. Speram sa revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 octombrie 2008, 11:05
Draga Florin,

Raspunsul organizatorilor pentru tine este ca lista va fi completata pe masura ce vor fi indeplinite toate formalitatile specificate in Regulamentul oficial, in special semnarea Declaratiei prin care castigatorul este de acord ca datele sale personale sa fie publicate.

Mult succes!
ionut (oltenita) in 20 octombrie 2008, 23:05
am trimis codurile a mai multe capace ,dar nu reusesc sa vad rezultatul extragerii (ex.data 19.10 .2008 )
Florin (Tandarei) in 21 octombrie 2008, 12:20
ionutz se pare ca mai ai de asteptat...
Moderator 2 (Infopromotii) in 21 octombrie 2008, 12:37
Draga Ionut,

Rezultatele extragerii le vei putea vizualiza in pagina de castigatori a acestei promotii, dupa terminarea validarii castigatorului conform procedurii inscrise in regulament.

Mult succes!
Neacsu (Craivoa) in 22 octombrie 2008, 15:54
Bafta tuturor eu am castigat 1 Atv si Multa bereeee :)
ionut (oltenita) in 22 octombrie 2008, 19:18
am trimis mai multe coduri prin sms si nu am primit raspuns {aventura cont...},de ce ?
stelu (gura ocnitei) in 23 octombrie 2008, 08:00
Salut si eu am castigat un atv sunt foarte bucuros dar nu se stie cand o sa l aduca, poate cineva sa mi spuna ? L am castigat pe17_10 dar nici acum nu sunt in lista cu castigatori de ce?
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 octombrie 2008, 09:50
Draga Stelu,

Te rugam sa ne trimiti datele tale cu care ai participat, prin intermediul rubricii "Contact" din partea de jos a site-ului. Vom ruga organizatorii sa verifice.

Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 23 octombrie 2008, 09:53
Draga Ionut,

Nu ai primit niciodata acest mesaj sau exista cazuri cand l-ai primit? Pentru siguranta te rugam sa verifici si setarile mesageriei de pe telefonul tau.

Mult succes!
stelu (gura ocnitei) in 23 octombrie 2008, 18:30
am trimis datele mele va rog spunetimi daca mai trebuie alte date
Florin (Tandarei) in 24 octombrie 2008, 10:04
Felicitari !!! tuturor castigatorilor din partea mea. Rugaminte: spuneti-mi daca exista vreunul dintre voi care a castigat trimitand codurile pe site. Sau ati castigat cu cele trimise prin sms ?
stelu (gura ocnitei) in 24 octombrie 2008, 11:59
Salut;eu am castigat numai cu codurile trimise pe site
Neacsu (Craivoa) in 24 octombrie 2008, 15:14
Si eu la fel am castigat doar cu coduri trimise dupa site bafta tuturor mai sunt 2 sapt din aceasta promotie!
Florin (Tandarei) in 28 octombrie 2008, 19:04
beau bere cu drag si spor / dar nu vad ....CASTIGATOR ..(de 10 zile)
marin (Picior de Munte) in 28 octombrie 2008, 22:20
deci si eu am castigat multe multipackuri..cu coduri bagate pe site..dar nu am de unde sa iau aceste multipackuri...pentru ca in magazine imi spun ca nu mai au...si in situatia asta mai sunt si prieteni de-ai mei...de unde am putea sa ne ridicam si noi toata berea???
Moderator 2 (Infopromotii) in 29 octombrie 2008, 10:23
Draga Marin,

Am transmis intrebarea ta organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.

Mult succes!
Florin (Tandarei) in 29 octombrie 2008, 12:47
draga d-le moderator intrebati organizatorii cand se actualizeaza lista de castigatori, ca sunt mai mult de 11 zile fara nici un nume afisat. Sau daca s-a terminat promotia mai devreme sa fim si noi anuntati.....
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 octombrie 2008, 18:27
Salut, Florin!
Nu s-a incheiat promotia; v-am fi anuntat!
Lista castigatorilor este completata indata ce mai apar castigatori care au semnat declaratia prin care sunt de acord ca datele lor personale sa fie publicate. Chiar ieri am publicat doua noi nume. Asadar, nu are relevanta data extragerii, ci data la care organizatorii au reusit sa obtina acordul scris al castigatorului pentru publicarea numelui, prenumelui, localitatii si judetului de resedinta.
Mult succes tuturor!
Moderator 2 (Infopromotii) in 30 octombrie 2008, 16:11
Draga Marin,

Iata raspunsul organizatorilor pentru tine:
"Felicitari pentru premiile castigate! Fiindca promotia s-a bucurat de un mare succes printe consumatorii de Bergenbier, este posibil ca unele centre de premiere sa fi epuizat premiile inainte de termenul estimat, iar refacerea stocului de premii sa intarzie. Va rog sa sunati la infoline 021.308.09.95 sa anuntati localitatea si centrul de redemptie la care ati mers si nu existau premii. Echipa Bergenbier va fi anuntata si va remedia situatia in cel mai scurt timp posibil. Sau puteti merge la un alt centru de redemptie din aceeasi zona; verificati listele cu centrele de premiere pe site-ul www.unatvpezi.ro. Multipack-urile pot fi revendicate pana la data de 17 noiembrie 2008. Succes! Promotia continua! Mai sunt 4 ATV-uri pregatite pentru aventura."

Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Bergenbier - "Echipeaza-te pentru aventura!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Bergenbier - "Echipeaza-te pentru aventura!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media