CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

BIC World

Promotie concurs cu premii BIC World

Premii prin tragere la sorti: premiul I – 1 x excursie pentru 3 persoane la Port Aventura (Spania); premiile II – 5 x consola Sony Play Station 3; premiile III – 50 x rucsac BIC cu produse de papetarie.

Cumpara din centrele autorizate cel putin un produs de papetarie BIC, Select, Bic Kids, Tipp-Ex sau Pimaco si trimite un SMS la 1854 cu textul BIC WORLD. Pastreaza bonul de casa/ factura fiscala pentru validare. Te poti inscrie in promotie o singura data cu un bon/ factura fiscala, indiferent de numarul produselor participante achizitionate. Poti trimite cate un SMS de inscriere pentru fiecare bon/ factura ce cuprinde minimum unul dintre produsele participante.

Perioada promoţiei: 24 august - 20 septembrie 2009

Promotie expirata
12 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

„BIC WORLD”

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Organizatorul Campaniei Promotionale „BIC WORLD” ("Campania") este BIC ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL. Organizatorul, societate cu personalitate juridica româna, cu sediul sediul social în Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/40/16366/94, Cod Unic de Inregistrare  R 6151649 , avand Cod IBAN nr. RO97BRDE450SV14121324500 , deschis la  Banca BRD sector 4, reprezentata de Dl. Mark Van der Weerden – Director General. Organizatorul campaniei este înregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 5352.

 

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.infopromotii.ro si la centrele de vânzare participante în promotie. Regulamentul este disponibil, în mod gratuit, oricarui solicitant la adresa Organizatorului si la infoline 021 / 312 61 50 , apel cu tarif normal. Infoline-ul este disponibil de luni pâna vineri, între orele 09:00 – 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, în perioada 24 august  – 20 septembrie 2009.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro  

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

 

Campania este organizata si se desfasoara pe întreg teritoriul României, în centrele autorizate, in marile magazine si librarii, magazine de retail si cash& carry unde se comercializeaza produsele participante in campanie.

 

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania va începe la 24 august 2009 ora 00:00:00 si se va încheia la 20 septembrie 2009 ora 23:59:59.

Participarea la promotie dupa data de 20 septembrie 2009 nu se va mai lua în considerare. Revendicarea premiilor se poate face pâna pe 31 octombrie 2009.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cu resedinta în România, care achizitioneaza cel putin unul din produsele participante in promotie. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare achizitie de produse probata prin existenta unui bon fiscal pentru acea achizitie.

 

Participarea la acest concurs este deschisa tuturor persoanelor fizice, cetateni români, cu domiciliul in Romania, cu vârsta peste 18 ani sau minorilor care au acordul unui parinte/tutore. Daca participa un minor, se presupune ca acesta a primit încuviintarea necesara.

 

Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu îndeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care îl controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate în crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea campaniei precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).

 

Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a înregistrarii în baza de date de consumatori a companiei BIC Romania Marketing & Distribution SRL si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului, pe întreg parcursul promotiei.

 

Regulamentul este disponibil pe website-ul www.infopromotii.ro sau va fi trimis gratuit, oricui solicita o copie a regulamentului la infoline 021 / 312 61 50  între orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pâna sambata, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 20 septembrie 2009.

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la campanie. Persoanele care nu îndeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participare vor fi excluse automat din concurs, iar în cazul în care câstiga, nu-si vor putea revendica nici un premiu.

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude orice participant, în orice moment si fara preaviz daca acel participant a încalcat prevederile prezentului regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

 

 

SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele de papetarie comercializate sub brand-urile: BIC, Select, Bic Kids, Tipp-Ex, Pimaco

 

Lista de produse poate fi modificata sau completata de organizator cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

 

În cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

A.        Premiul I  - o excursie la Port Aventura in Spania pentru 3 persoane. Valoarea excursiei este de 2.299 euro fara TVA (valoarea se va calcula in RON la cursul de schimb practicat de BNR la data tragerii la sorti). Premiul include transportul dus-intors cu avionul pentru 3 persoane, cazare 3 nopti la un hotel de 4* in regim demipensiune,

permise acces parc pentru 3 persoane pe toata perioada sederii, transport aeroport - Port Aventura - aeroport si un voucher valoric. Acordarea premiului se va face la sfarsitul promotiei prin trageri la sorti conform procedurii descrise în Sectiunea 8 de mai jos.

 

B.         Premiul II  - 5 console Sony Play Station 3. Valoarea unei console Play Station 3 este de 430 euro fara TVA (valoarea se va calcula in RON la cursul de schimb practicat de BNR la data tragerii la sorti). Acordarea premiilor se va face la sfarsitul promotiei prin trageri la sorti conform procedurii descrise în Sectiunea 8 de mai jos.

 

C.        Premiul III - 50 de rucsacuri BIC continand produse de papetarie. Valoarea unui rucsac BIC este de 33 euro fara TVA, iar valoarea produselor continute este de 20  euro fara TVA. Valoarea totala a unui rucsac BIC va fi de 53 euro fara TVA.(valoare se va calcula in RON la cursul de schimb practicat de BNR la data tragerii la sorti). Acordarea premiilor se va face la sfarsitul promotiei prin trageri la sorti conform procedurii descrise în Sectiunea 8 de mai jos.

 

Valoarea totala a Premiilor este de 7.099 EUR (fara TVA) (valoarea se va calcula in RON la cursul de schimb practicat de BNR la data tragerii la sorti).

 

Nu se acorda contravaloarea în bani a premiilor. Câstigatorii nu au posibilitatea si nici dreptul de a cere modificarea parametrilor premiilor. Premiile sunt nominale si nu se accepta instrainarea lor catre terti.

 

Fiecare participant, are dreptul de a câstiga mai multe premii Console Playstation 3 si/sau premii rucsac BIC daca se inscrie de mai multe ori in promotie si este extras la tragerea la sorti, cu conditia sa faca dovada posesiei unui numar de bonuri fiscale care atesta achizitia produselor din promotie cel putin egal cu numarul de inscrieri in campanie.

 

O inscriere in campanie ofera participantului o singura sansa de a castiga un premiu la tragerea la sorti. Pentru mai multe sanse participantul trebuie sa achizitioneze mai multe produse si pentru fiecare bon fiscal corespunzator unei achizitii, sa se inscrie in campanie. La tragerea la sorti se vor extrage in ordine: mai intai cele 50 de rucsace BIC, apoi din restul participantilor care nu au fost extrasi castigatori ai rucsacelor se vor extrage cele 5 premii console Sony Play Station 3 si in final, din restul particpantilor se va extrage castigatorul marelui premiu: o excursie la Port Aventura in Spania pentru 3 persoane.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate în aceasta campanie.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Pentru a participa la Campanie, consumatorul trebuie sa achizitioneaze cel putin un produs din gama descrisa la Sectiunea 5. Participantul la promotie, va primi de la vanzatorul din magazin un bon fiscal sau o factura fiscala. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare bon fiscal sau factura fiscala, cumparatorul neputand participa la concurs cu acelasi bon fiscal sau factura fiscala de doua sau mai multe ori.

 

Participantul va trimite prin SMS la numarul 1854, valabil în retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, un mesaj text SMS cu textul BIC WORLD (exemplu: BIC WORLD)

 

Pentru fiecare SMS trimis, participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote pentru transmiterea de mesaje text SMS.

Factura fiscala/bonul fiscal obtinut in urma achizitionarii produselor, aferente participarii la promotie vor fi pastrate pentru validare în cazul în care participantul la Campanie va fi declarat câstigator prin tragere la sorti a oricarui premiu.

 

Participantii la campanie pot trimite o singura data mesajul „BIC WORLD” pentru fiecare achizitie a produselor promotionale respectiv pentru fiecare factura sau bon fiscal care atesta achizitia.

Pentru a putea participa la promotie cu mai multe mesaje, participantul este obligat sa achizitioneze mai multe produsele incluse in campanie conform prezentului regulament. Pentru fiecare achizitie de produse din gamele participante in campanie va primi un bon fiscal sau o factura fiscala. Consumatorul poate sa trimita pentru fiecare bon fiscal / factura fiscala câte un SMS cu mesajul „BIC WORLD”

 

În cazul în care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat câstigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea în instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Mesajul trimis de catre participant este considerat valid daca îndeplineste urmatoarea conditie:

           mesajul contine textul BIC WORLD

În momentul în care un participant la Campanie a trimis un mesaj valid va intra automat în tragerea la sorti organizata la sfarsitul campaniei, conform procedurii prezentate în Sectiunea 8 de mai jos. Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor.

 

Mesajele care nu sunt valide nu pot fi desemnate câstigatoare ale premiilor alocate prin tragere la sorti.

 

Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi unul dintre urmatoarele mesaje de raspuns prin SMS, astfel:

-       daca mesajul trimis nu este corect: “Ne pare rau! Mesaj incorect. Trimite prin SMS mesajul corect, fara alte caractere, conform regulamentului promotiei „BIC WORLD”

 

-       daca mesajul este valid consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „BIC te felicita! Vei participa la tragerea la sorti a „BIC WORLD”! Pastreaza bonul sau factura pentru validare.”

 

Informatii suplimentare pot fi obtinute sunând la Info line 021 / 312 61 50  între orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pâna sambata, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 20 septembrie 2009.

 

 

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGERILE LA SORTI

 

La sfarsitul campaniei, participantilor la Campanie, care au trimis mesaje valide li se va acorda, prin tragere la sorti, un total de 56 premii constând dupa cum urmeaza:

- 50 rucsacuri BIC

- 5 Console Sony Playstation 3

- 1 excursie la Port Aventura in Spania.

 

Tragerea la sorti finala se vor efectua electronic si vor avea loc dupa cum urmeaza:

-           pe 23 septembrie 2009  pentru mesajele valide trimise din 24 august 2009 ora 00:00:00 pâna pe data de 20 septembrie 2009 ora 23:59:59; La aceasta extragere se vor acorda toate premiile.

 

In total se vor acorda 56 premii prin tragere la sorti.

 

La tragerea la sorti vor fi extrase, în prezenta unui avocat, din baza de date cu participantii în promotie care au trimis mesaje valide, un numar de mesaje valide, corespunzatoare numarului de premii acordate conform regulamentului. Participantii care au trimis aceste mesaje vor fi declarati potentiali castigatori ai premiilor urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul regulament. La fiecare tragere la sorti se vor extrage in plus fata de numarul de mesaje castigatoare si cate inca:

- 1 mesaj valid, care va constitui mesaj de rezerva, în cazul în care participantul potential castigator al premiului Excursie la Port Aventura nu va fi validat conform procedurii descrise în Sectiunea 9 de mai jos.

- 2 mesaje valide, care vor constitui mesaje de rezerva, în cazul în care participantii potentiali castigatori ai premiilor Consola Playstation 3 nu vor fi validati conform procedurii descrise în Sectiunea 9 de mai jos.

- 3 mesaje valide, care vor constitui mesaje de rezerva, în cazul în care participantii potentiali castigatori ai premiilor Rucsacuri BIC nu vor fi validati conform procedurii descrise în Sectiunea 9 de mai jos.

 

Fiecare participant poate castiga mai multe premii rucsac BIC si Consola Playstation 3 (in limita premiilor totale oferite in campanie) cu conditia sa indeplineasca conditiile de inscriere in promotie descrise la sectiunea 7 din prezentul regulament. In cazul in care, se constata ca unul dintre participanti a castigat mai multe premii rucsac BIC si / sau consola Playstation 3 se va solicita dovada de achizitie bon fiscal / factura fiscala pentru fiecare mesaj de inscriere in campanie trimis indiferent daca acesta este sau nu declarat castigator.

 

Premiile neacordate pana la sfârsitul Campaniei, ramân in proprietatea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 9. VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR

 

Câstigatorilor premiilor constând în rucsac BIC si consola joc Sony Playstation 3 si excursie li se va trimite prin SMS un mesaj text prin care vor fi informati asupra faptului ca au castigat, premiul castigat si faptul ca trebuie sa contacteze un reprezentant al Organizatorului în termen de maxim 3 zile lucratoare de la data primirii mesajului SMS câstigator pentru a oferi informatiile necesare validarii premiului.

 

Mesajele SMS trimise castigatorilor vor fi:

-         pentru castigatorul premiului 1: Excursie in Porta Aventura : „BIC te felicita! Suna la 021 312 6150 in 3 zile pentru a afla cum intri in posesia premiului Excursie la Port Aventura. Esti castigatorul tragerii la sorti BIC!”

-         pentru castigatorul premiului 2: Consola Playstation 3 : „BIC te felicita! Suna la 021 / 312 61 50 in 3 zile pentru a afla cum intri in posesia premiului Sony Playstation3. Esti castigatorul tragerii la sorti BIC!”

-         pentru castigatorul premiului 3: rucsac BIC : „BIC te felicita! Suna la 021 / 312 61 50   in 3 zile pentru a afla cum intri in posesia premiului rucsac BIC. Esti castigatorul tragerii la sorti BIC!”

Acestia vor fi informati de catre organizator în legatura cu premiul câstigat si modalitatea de a intra în posesia premiului.

 

Pentru a fi validat drept câstigator, participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid, desemnat câstigator prin mecanismul de tragere la sorti trebuie sa îndeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

A.        Sa indeplineasca conditiile descrise în Sectiunea 4 a prezentului Regulament;

B.         Sa sune la infoline-ul Campaniei  021 / 312 61 50  (apel cu tarif normal), între orele 09:00 – 17:00, de luni pâna vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, în termen de 2 zile lucratoare, începând cu ziua primirii mesajului SMS de înstiintare asupra câstigarii premiului, pentru:

-         validarea telefonica a numarului de telefon folosit pentru trimiterea SMS-ului;

-         validatea telefonica a bonului / facturii de achizitie a produselor promotionale

-         declararea datelor personale: CNP, Nume, Prenume, Adresa Postala pentru expedierea premiului, telefon fix (optional) si adresa de e-mail (optional)

Convorbirile telefonice nu vor fi înregistrate.

 

In cazul in care castigatorul nu suna la infoline-ul campaniei in termenul specificat in regulament acesta va fi descalificat iar organizatorul va apela la rezerve in ordinea extragerii acestora, pentru validarea premiilor. Daca in urma contactarii rezervelor raman premii neacordate acestea raman in posesia organizatorului.

C.        Sa prezinte in maxim 5 zile, la cererea Organizatorului, factura fiscala/bonul fiscal care probeaza achizitia produselor promotionale. În sensul prezentului articol, prin a prezenta Organizatorului bonul sau factura fiscala se întelege orice modalitate aleasa de Organizator de a se convinge ca persoana care revendica premiul este în posesia efectiva a facturii fiscale de achizitie a produselor promotionale.

D.        Bonul / factura fiscala este in original, întreaga si lizibila;

E.         Sa prezinte, la cererea Organizatorului actul de identitate in original si / sau copie (legalizata), în vederea întocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre în posesia deplina si legala a câstigatorului

 

In baza unui bon / factura fiscala se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor bonuri / facturi fiscale diferite. La acordarea unui premiu bonul / factura fiscala corespunzatoare va ramane in posesia Organizatorului. Pentru participantii care s-au inscris in campanie cu mai multe mesaje organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita copii dupa documentele doveditoare (factura sau bon fiscal) indiferent daca acestia sunt sau nu declarati castigatori.

 

Perioada maxima de validare a castigatorilor (inclusiv rezerve) este 20 Septembrie 2009 – 20 Octombrie 2009. Dupa data de 20 Octombrie 2009 nu se mai accepta nici o revendicare a nici unui premiu neacordat pana in acel moment.

 

Dupa ce procesul de validare a fost incheiat, Organizatorul va expedia premiul câstigatorului, la adresa indicata de acesta.  Premiile pot fi expediate prin posta, prin curier, distribuite de reprezentantii locali BIC sau pot fi ridicate de catre castigator de la una din filialele BIC din tara. Modalitatea de distribuire a premiilor va fi stabilita de organizator impreuna cu castigatorul in urma validarii acestuia. Premiile vor fi revendicate, validate pana la data de 20 Octombrie 2009 si distribuite pana la data de 30 Octombrie 2009. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru expedieri gresite sau prejudicii pricinuite în timpul expedierii de catre posta sau serviciul de curierat.

 

Câstigatorii nu pot schimba premiul în bani sau pe un alt premiu. Daca curierul /posta returneaza un premiu, din orice motiv, sau daca un câstigator nu-si revendica premiul înregistrat ca livrat, acesta nu mai poate emite nici o pretentie asupra lui.

 

În sensul prezentului Regulament participantul care îndeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept câstigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de înscriere în Campanie.

 

La predarea premiului se va completa de catre Organizator impreuna cu castigatorul un Procesul verbal de predare-primire a premiului ce va cuprinde pe langa datele de identificare ale castigatorului (inclusiv CNP), premiul castigat, o declaratie pe proprie raspundere a castigatorului, in sensul ca indeplineste conditiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predarii premiului si semnatura acestuia.

 

Participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid desemnat câstigator în urma tragerii la sorti sau in urma alocarii de premii instant si care refuza sau se afla în imposibilitatea de a îndeplini cel putin una dintre conditiile prezentate mai sus, îsi pierde în mod automat calitatea de câstigator si nu poate intra în posesia premiului.

 

În cazul în care câstigatorul unuia dintre premii este o persoana fizica fara capacitate juridica, atunci sunt necesare aprobarea si semnatura parintelui sau a tutorelui legal, pentru a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura în legatura cu acesta.

 

În cazul în care câstigatorul unuia dintre premii este în incapacitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procuri semnata si autentificata la un Notar de catre câstigator, procura ce da dreptul persoanei împuternicite de a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura în legatura cu acesta.

 

In cazul premiului constand in excursie la Port Aventura in Spania, castigatorul are obligatia de a detine un act de identitate valid si a unui pasaport valabil, iar Organizatorul nu este responsabil in nici un mod de formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie care il privesc in mod personal pe castigatorul premiului.

 

Excursia in Porta Aventura, Spania se va desfasura la o data fixa pe care o va comunica Organizatorul Castigatorului in momentul validarii premiului.

 

Pentru obtinerea avizelor / documentelor necesare (daca e cazul), Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului documentele care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigatorul campaniei promotionale. Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului respectivul document pentru o singura solicitare. Daca in urma acestei solicitari acordarea avizelor / documentelor i-a fost refuzata Organizatorul nu mai are nici o obligatie de nici un fel cu privire la documentul care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigator in cadrul campaniei promotionale. Orice alte documente solicitate in vederea eliberarii documentelor necesare calatoriei sunt in grija si responsabilitatea exclusiva a castigatorului.

 

Organizatorul nu este responsabil pentru imposibilitatea Castigatorului de a intra in posesia premiului (la data si in parametrii specificati).

 

Nu este posibila modificarea parametrilor premiului excursie de catre castigator. Orice alte cheltuieli generate de excursie (inclusiv asigurarile de sanatate, etc), de punerea in posesia premiului ori de orice alta natura exceptand cheltuielile definite in descrierea premiilor intra in grija exclusiva a castigatorului.

 

De asemenea Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventuale probleme care pot apare in legatura cu premiul excursie, cum ar fi ca exemplu dar fara sa se limita la:

-         Avionul sau orice alt mijloc de transport ales nu pleaca la data si ora specificate sau este anulat;

-         autoritatile nu permit iesirea din tara/intrarea in alt stat a castigatorului;

-         castigatorul nu ajunge la hotel la timp, iar cazarea ii este anulata

-         in eventualitatea in care sunt provocate daune de catre castigator la hotel, mijloace de transport etc., acestea vor fi suportate integral de acesta, organizatorul neavand nici o raspundere.

 

In cazul in care exista sau apare pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de excursie, acest fapt nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.

 

Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.infopromotii.ro cu urmatoarele informatii: nume, prenume, oras, premiu acordat. Castigatorii vor fi afisati pe site doar dupa validare.

 

In situatia in care un castigator a fost validat dar nu intra in posesia premiului excursie din motive independente de organizator, premiul nu se mai acorda si ramane in posesia organizatorului. 

 

Daca vor exista premii care nu au fost acordate din urmatoarele motive:

a)                  câstigatorul nu a contactat în termenul stabilit organizatorul;

b)                  câstigatorul nu a intrat în posesia premiului, din orice alte motive imputabile acestuia;

c)                  câstigatorul nu a îndeplinit conditiile de validare solicitate de organizator pentru premiu;

acestea vor ramâne în proprietatea organizatorului.

 

În cazul în care câstigatorul unui premiu nu îndeplineste conditiile de validare, organizatorul va contacta câstigatorul rezerva extras la tragerea la sorti.

 

Daca dupa epuizarea listei cu câstigatori si rezerva acestora nu se valideaza un câstigator eligibil, premiile nevalidate ramân in proprietatea organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

Organizatorul, precum si alte persoane implicate în Campanie nu îsi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.

 

Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea bonurilor / facturilor fiscale, de instrainarea acestora si de prezentarea documentelor de validare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de documente  care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.

 

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi in responsabilitatea organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta promotie.

 

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

 

 

SECTIUNEA 11. ANGAJAMENTE

 

Prin transmiterea unei mesaj SMS în cadrul participarii la Campania „BIC WORLD” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora.

 

In cadrul participarii la aceasta Campanie, participantii isi pot da acordul ca, în cazul în care vor câstiga, numele, localitatea de resedinta si fotografia lor sa poata fi facute publice si folosite în scopuri publicitare de catre Organizator, în diverse materiale tiparite, audio si video, fara a avea nici o pretentie materiala. Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele câstigatorilor si premiul câstigat de acestia. Aceste informatii vor fi publicate pe site-ul promotiei: www.infopromotii.ro

 

Prin simpla participare la promotie, participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate reprezentantilor Organizatorului BIC ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL sa intre în baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite în viitor pentru a transmite noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, înaintând o solicitare în scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata în prezentul regulament (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere, la tariful standard, non urgent), confirmarea faptului ca datele care ii  privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. 

 

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea câstigatorilor prezentei promotii, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor prin SMS cu privire la alte actiuni desfasurate în viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing).

 

Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1854, sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea consultarii paginii promotiei si a Regulamentului Oficial de Desfasurare al Promotiei.

 

 

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Predarea bonului / facturii fiscale de catre castigator unor persoane neautorizate de catre Organizator, exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie fata de participantii respectivi.

 

Imposibilitatea participantului castigator de a utiliza premiul din diverse motive exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie.

 

Mesajele / revendicarile receptionate înainte sau dupa perioada mentionata în regulament in Sectiunea 8 nu se iau în considerare.

 

Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru pierderile sau întârzierile mesajelor SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange sau Cosmote) sau de oricare alte defectiuni tehnice care nu sunt provocate de catre Organizator sau pentru mesajele SMS trimise la alt numar decat 1854.

 

Organizatorul nu îsi asuma raspunderea pentru situatiile în care mai multe persoane revendica acelasi mesaj valid.

 

Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere si nu va fi parte în cazurile referitoare la pretentii asupra drepturilor de proprietate asupra bonului / facturii fiscale care a fost declarat câstigator în urma tragerii la sorti.

 

Organizatorul îsi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in campanie care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.

 

Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra acestora nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul campaniei va acorda premiul primei persoane care s-a prezentat pentru revendicarea premiului cu bonul / factura fiscala care atesta realizarea achizitiei, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. In baza unui bon / factura fiscala se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor  bonuri / facturi fiscale diferite.

 

Organizatorul nu are nici o obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâsigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

 

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 31 octombrie 2009, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

 

 

SECTIUNEA 13. TAXE

 

Organizatorul Campaniei va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta între venitul din premii si suma reprezentând venit neimpozabil, fiind impozit final.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

 

 

SECTIUNEA 14. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / câstigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

 

Participantul la promotie, în calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

 

 

SECTIUNEA 15. ANUNTAREA CÂSTIGATORILOR PREMIILOR

 

În conformitate cu legislatia în vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele câstigatorilor si câstigurile acordate in tragerile la sorti din cadrul acestei Campanii. Lista câstigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro in perioada 30 Septembrie – 30 Octombrie.

 

 

SECTIUNEA 16. FORTA MAJORA

 

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora înseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma în imposibilitatea de a-si îndeplini obligatiile asumate prin Regulament. În categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii în vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.

 

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, împiedica sau întârzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind îndeplinirea obligatiilor sale pentru perioada în care aceasta îndeplinire va fi impiedicata sau întârziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.

Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la promotie, în termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

SECTIUNEA 17. LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute între Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

 

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul Organizatorului.

 

Prezentul regulament este guvernat de legislatia româneasca.

 

În cazul în care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramâne în vigoare.

 

 

SECTIUNEA 18. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale „BIC WORLD” va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro si va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info line 021 / 312 61 50  de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00 (exclusiv in sarbatorile legale).

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

BIC ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL

prin imputernicit

Nu avem elemente multimedia.
() in 24 august 2009, 13:04
Pot cumpara produse Bic, de genul, pixuri, lipici, merker, etc. cate unul pe fiecare bon de casa? un pix de unica folosinta cumparat pe un bon de casa, merge? care sunt magazinele participante? Billa, carrefour, kaufland? sunt partenere? astept un raspuns!
Moderator 1 (Infopromotii) in 24 august 2009, 16:30
Salut, Radita!
Da, ai inteles bine. Daca doresti sa cumperi mai multe produse participante si sa te inscrii de mai multe ori, trebuie sa cumperi respectivele produse pe bonuri de casa diferite, fiecare pe cate un bon.
Magazinele participante sunt, conform regulamentului: "marile magazine si librarii, magazine de retail si cash& carry unde se comercializeaza produsele participante in campanie". Magazinele enumerate de tine corespund descrierii.
Spor la premii!
alexandra (sibiu) in 25 august 2009, 23:55
daca bonul fiscal pentru care am trimis mesaj este dinainte de inceperea promotiei (24 aug) este valid? am fost indusa in eroare de existenta materialelor promotionale in magazine inainte de startul oficial
Moderator 2 (Infopromotii) in 26 august 2009, 11:30
Pentru Alexandra (Sibiu): cel mai bine ar fi sa suni la numarul de infoline publicat in regulament ca sa lamuresti problema.
Andrei (Bucuresti) in 27 august 2009, 12:46
Imi puteti spune daca Penny market este partener al promotiei? Am incercat sa iau legatura cu organizatori la numarul afisat in regulament dar nu am reusit!
Gabi Mariana (Braila) in 27 august 2009, 13:34
Pe produsele trebuie sa aiba trecut ceva specific de concurs, sau participa orice produs bic.
Moderator 1 (Infopromotii) in 27 august 2009, 14:04
Draga Andrei, lantul Penny Market corespunde descrierii din regulament, asa ca este de asteptat sa participe.

Mariana, produsele participante nu au insemne ale promotiei. Poti participa cu produs de papetarie BIC, Select, Bic Kids, Tipp-Ex sau Pimaco.

Spor la premii tuturor!
besenyei (cluj-napoca) in 09 septembrie 2009, 11:31
nu particip doar intreb de curiozitate. Am vazut produse bic pe care este lipit un accibild si scrie promotie , doar atat. Asta ce inseamna ca numai produsele respective participa sau este o simpla smecherie de magazin ca produsele respective sunt mai ieftine sau ceva de genul accesta?....
Moderator 1 (Infopromotii) in 09 septembrie 2009, 15:02
Salut, Besenyei!
Vom transmite intrebarea ta organizatorilor promotiei. Ne poti spune in ce magazin ai vazut produsele cu eticheta respectiva? Ce mai scria pe eticheta? Asa vor avea mai multe informatii si vor putea sa iti dea un raspuns complet.
besenyei (cluj-napoca) in 10 septembrie 2009, 12:29
La magazinul Carrefour Cluj-Napoca si erau lipite pe produse Bic la pixuri creioane etc.....nu chiar toate produsele bic aveau acest fel de eticheta pe care scria numai promotie. Mai ales la produsele Bic care erau mai ieftine nu avea acest fel de eticheta.
() in 10 septembrie 2009, 17:11
Billa Braila, am gasit produsele fara niciun fel de problema! A fost foarte OK, nu stiam ca se gasesc atat de greu:))!
Moderator 1 (Infopromotii) in 14 septembrie 2009, 10:02
Salut, Besenyei!
Am primit raspunsul organizatorilor pentru tine:

"Produsele pe care scrie PROMO sunt produse care contin o gratuitate. Exemplu: Cristal albastru 4+1 PROMO ==> se platesc 4 buc iar 1 este gratuit.
Absolut toate produsele Bic participa la promotie, indiferent daca scrie PROMO sau nu pe ele."
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "BIC World"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: BIC World

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media