CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

BIC NBA

Concurs cu premii BIC

Premii prin tragere la sorti: 1 x excursie de 5 zile pentru 2 persoane la New York + 2 bilete la un meci NBA; 40 x geanta sport NBA; 250 x minge de baschet NBA.

Daca ai peste 18 ani, cumpara cel putin doua produse din gama de barbierit BIC, dintre care unul sa fie obligatoriu Comfort 3 Advance editie NBA. Inscrie-te in concurs trimitand un SMS la numarul 1851 cu textul “NBA” urmat de seria si numarul bonului fiscal. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 16 septembrie - 30 noiembrie 2008

Documente conexe

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

"BIC NBA”

 

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

 

Organizatorul Campaniei Promotionale „BIC NBA” ("Campania") este BIC ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL. Organizatorul, societate cu personalitate juridica romana, cu sediul sediul social in Bucuresti, Sos Bucuresti – Ploiesti nr 73-81, Victoria Park, Cladirea 2, Etaj 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J/40/16366/94, Cod Unic de Inregistrare  R 6151649 , avand Cod IBAN nr. RO97BRDE450SV14121324500, deschis la  Banca BRD sector 4, reprezentata de Dl. Mark Van der Weerden – Director General. Organizatorul campaniei este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 5352.

Campania se va derula conform prevederilor prezentului regulament ("Regulamentul"), obligatoriu pentru toti participantii. Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.infopromotii.ro si la centrele de vanzare participante in promotie. Regulamentul este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant la adresa Organizatorului si la infoline 021 / 312 61 50 , apel cu tarif normal. Infoline-ul este disponibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00, cu exceptia sarbatorilor legale, in perioada 16 septembrie  – 30 noiembrie 2008.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica / completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a praticipantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro 

 

 

SECTIUNEA 2. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI  

 

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele unde se comercializeaza produsele participante in campanie.

 

 

SECTIUNEA 3. PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania va incepe la 16 septembrie 2008 ora 00:00:00 si se va incheia la 30 noiembrie 2008 ora 23:59:59.

Participarea la promotie dupa data de 30 noiembrie 2008 nu se va mai lua in considerare. Revendicarea premiilor se poate face pana pe 31 decembrie 2008.

 

 

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

 

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cetateni romani, cu resedinta in Romania, cu varsta peste 18 ani, care achizitioneaza cel putin 2 produse participante in promotie dintre care unul trebuie sa fie obligatoriu Comfort 3 Advance editie NBA. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare achizitie de produse probata prin existenta unui bon fiscal pentru acea achizitie.

Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu indeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care il controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate in crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea campaniei precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).

Prin participarea la aceasta Promotie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a inregistrarii in baza de date de consumatori a companiei BIC Romania Marketing & Distribution SRL si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului, pe intreg parcursul promotiei.

Regulamentul este disponibil pe website-ul (www.infopromotii.ro) sau va fi trimis gratuit, oricui solicita o copie a regulamentului la infoline 021 / 312 61 50  intre orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 30 noiembrie 2008.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita participantilor sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participa la campanie. Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii sau care refuza sa furnizeze dovada eligibilitatii lor de participare vor fi excluse automat din concurs, iar in cazul in care castiga, nu-si vor putea revendica nici un premiu.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude orice participant, in orice moment si fara preaviz daca acel participant a incalcat prevederile prezentului regulament sau daca nu corespunde criteriilor de eligibilitate specificate mai sus.

 

 

SECTIUNEA 5. PRODUSELE PARTICIPANTE

 

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele BIC® din gama de produse de barbierit.

 

Lista de produse poate fi modificata sau completata de organizator cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE ACORDATE

 

In cadrul acestei campanii, Organizatorul ofera urmatoarele premii:

A. 250 mingi de basket NBA. Valoarea unei mingii de basket branduite NBA este de 30 RON fara TVA. Acordarea premiilor se va face la sfarsitul promotiei printr-o tragere la sorti conform procedurii descrise in Sectiunea 8 de mai jos.

 

B. 40 genti sport NBA. Valoarea unei genti sport este de 39 RON fara TVA. Acordarea premiilor se va face face la sfarsitul promotiei printr-o tragere la sorti conform procedurii descrise in Sectiunea 8 de mai jos

C. 1 excursie pentru doua pesoane la New York (inclusiv 2 bilete la un meci NBA). Excursia va consta in bilet de avion, cazare 4 nopti cu plecare in data de 4 februarie si intoarcere in data de 8 februarie, bilete meci de basket pentru 2 persoane. Meciul de bascket va avea loc pe data de 6 februarie 2009, intre Boston Celtics si New York Knicks. Valoarea excursiei este estimata la aproximativ 18.000 RON fara TVA pentru doua persoane (preturile finale se vor calcula in momentul confirmarii biletelor de avion). In situatia in care castigatorul va  opta pentru a pleca singur premiul acordat va fi in valoare de aproximativ 9.000 RON (un bilet de avion, cazare pentru 1 persoana 4 nopti si un bilet la meciul de bascket) (preturile finale se vor calcula in momentul confirmarii biletelor de avion). Acordarea premiului se va face face la sfarsitul promotiei printr-o tragere la sorti conform procedurii descrise in Sectiunea 8 de mai jos.

Valoarea totala a Premiilor este de aproximativ  27.060 RON (fara TVA).

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor (minge, geanta). In cazul in care din motive obiective (motive pe care organizatorul isi rezerva dreptul de a le valida) castigatorul premiului excursie la New York nu obtine viza pentru Statele Unite la timp, acesta va primi contravaloarea premiului pentru o persoana in valoare de 2000 EUR.  Castigatorii nu au posibilitatea si nici dreptul de a cere modificarea parametrilor premiilor. Premiile sunt nominale si nu se accepta instrainarea lor catre terti.

Fiecare participant, are dreptul de a castiga un numar nelimitat de premii minge sau premii geanta (in limita premiilor disponibile) cu conditia sa faca dovada posesiei unui numar de bonuri fiscale care atesta achizitia produselor din promotie cel putin egal cu numarul de inscrieri in campanie.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru calitatea sau viciile ascunse ale premiilor acordate in aceasta campanie.

 

 

SECTIUNEA 7. MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI

 

Campania este adresata persoanelor care achizitioneaza cel putin 2 produse participante in promotie dintre care unul trebuie sa fie obligatoriu Comfort 3 Advance editie NBA.

Pentru a participa la Campanie, consumatorul trebuie sa achizitioneaze cel putin un produs BIC Comfort 3 editie NBA si un alt produs din gama descrisa la Sectiunea 5. Participantul la promotie, va primi la achizitionarea celor minim doua produse un bon fiscal sau o factura fiscala. Inscrierea si participarea la promotie se face o singura data pentru fiecare bon fiscal sau factura fiscala, cumparatorul neputand participa la concurs cu acelasi bon fiscal sau factura fiscala de doua sau mai multe ori.

Participantul va trimite prin SMS la numarul 1851, valabil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, un mesaj text SMS cu textul NBA urmat de seria si numarul facturii sau de numarul bonului fiscal: exemplu „NBA SS NNNNNNNNN"

Pentru fiecare SMS trimis, participantul va plati tariful normal perceput de operatorii de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote pentru transmiterea de mesaje text SMS.

Factura fiscala/bonul fiscal obtinut in urma achizitionarii produselor, aferente participarii la promotie vor fi pastrate pentru validare in cazul in care participantul la Campanie va fi declarat castigator prin tragere la sorti.

Participantii la campanie pot trimite o singura data mesajul „NBA” urmat de seria si numarul facturii sau de numarul bonului fiscal pentru fiecare achizitie a produselor promotionale respectiv pentru fiecare factura sau bon fiscal care atesta achizitia.

Pentru a putea participa la promotie cu mai multe mesaje, participantul este obligat sa achizitioneze de mai multe ori produsele incluse in campanie conform prezentului regulament. Pentru fiecare achizitie de produse din gamele participante in campanie va primi un bon fiscal sau o factura fiscala. Consumatorul poate sa trimita pentru fiecare bon fiscal / factura fiscala cate un SMS cu mesajul „NBA” urmat de seria si numarul facturii sau de numarul bonului fiscal

In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.

Mesajul trimis de catre participant este considerat valid daca indeplineste simultan urmatoarea conditie:

A. mesajul este trimis in perioada campaniei       

B. mesajul contine textul „NBA” urmat de seria si numarul facturii sau de numarul bonului fiscal

C. mesajul nu a mai fost trimis anterior de pe acelasi numar de telefon mobil

In momentul in care un participant la Campanie a trimis un mesaj valid va intra automat in tragerea la sorti, conform procedurii prezentate in Sectiunea 8 de mai jos. Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor

Mesajele care nu sunt valide nu pot fi desemnate castigatoare ale premiilor alocate prin tragere la sorti.

Pentru fiecare mesaj trimis, participantul va primi unul dintre urmatoarele mesaje de raspuns prin SMS, astfel:

- daca mesajul trimis nu este valid: “Ne pare rau! Mesaj incorect. Trimite prin SMS mesajul corect, fara alte caractere, conform regulamentului”

 

- daca mesajul este valid consumatorul va primi un mesaj text SMS, astfel: „BIC te felicita! Vei participa la tragerea la sorti a promotiei "BIC NBA"! Pastreaza bonul sau factura pentru validare.”

 

- daca acelasi mesaj a mai fost trimis de pe acelasi numar de telefon in intervalul a 24 de ore (1 zi calendaristica): „Ne pare rau! Acest mesaj a fost deja inregistrat. Cumpara produsele BIC din campanie si incearca din nou"

 

Informatii suplimentare pot fi obtinute sunand la Info line 021 / 312 61 50  intre orele 9:00 a.m. - 17:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, pana la 30 noiembrie 2008.

 

 

SECTIUNEA 8. ALOCAREA PREMIILOR SI TRAGERILE LA SORTI

 

La sfarsitul campaniei, participantilor la Campanie, care au trimis mesaje valide li se va acorda, prin tragere la sorti, un total de 291 premii constand dupa cum urmeaza:

- 250 mingi de basket branduite NBA.

- 40 genti sporti

- 1 excursie pentru doua pesoane la New York (inclusiv 2 bilete la un meci NBA).

Tragerea la sorti se va efectua electronic si va avea loc dupa cum urmeaza:

- pe 2 decembrie 2008  pentru mesajele valide trimise din 16 septembrie 2008 ora 00:00:00 pana pe data de 30 noiembrie 2008 ora 23:59:59;

In total se vor acorda 291 premii prin tragere la sorti.

La tragerea la sorti vor fi extrase, in prezenta unui avocat, din baza de date cu participantii in promotie care au trimis mesaje valide, un numar de mesaje valide, corespunzatoare numarului de premii acordate conform regulamentului. Participantii care au trimis aceste mesaje vor fi declarati potentiali castigatori ai premiilor urmand a fi validati conform Sectiunii 9 din prezentul regulament. La tragerea la sorti se vor extrage in plus fata de numarul de mesaje castigatoare si cate inca 2 mesaje valide, care vor constitui mesaje de rezerva pentru castigatorii de mingi, 2 mesaje valide, care vor constitui mesaje de rezerva pentru castigatorii de genti si 1 mesaj valid, care va constitui mesajul de rezerva pentru castigatorul premiului excursie, in cazul in care unul din participantii care a fost declarat potential castigator al unui premiu nu va fi validat conform procedurii descrise in Sectiunea 9 de mai jos.

Fiecare participant poate castiga un numar nelimitat de premii minge sau geanta cu conditia sa indeplineasca conditiile de inscriere in promotie descrise la sectiunea 7 din prezentul regulament. In cazul in care, se constata ca unul dintre participanti a castigat mai multe premii minge sau geanta se va solicita dovada de achizitie bon fiscal / factura fiscala pentru fiecare mesaj de inscriere in campanie trimis si declarat castigator. In cazul in care exista castigatori extrasi care nu vor putea fi contactati pentru a li se inmana premiile, in termen de 10 zile de la tragerea la sorti, acestia vor pierde calitatea de castigatori si se va apela la rezerve, in ordina extragerii acestora, pentru validarea si acordarea premiilor.

Premiile neacordate pana la sfarsitul Campaniei, raman  in proprietatea Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 9. VALIDAREA  SI ACORDAREA PREMIILOR

 

Pentru a fi validat drept castigator, participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid, desemnat castigator prin mecanismul de tragere la sorti trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

A. Sa indeplineasca conditiile descrise in Sectiunea 4 a prezentului Regulament;

B. Sa sune la infoline-ul Campaniei  021 / 312 61 50  (apel cu tarif normal), intre orele 09:00 – 17:00, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in termen de 10 zile lucratoare, incepand cu ziua tragerii la sorti sau sa fie contactat de catre organizator sau reprezentantii acestuia, pentru:

- validarea telefonica a numarului de telefon folosit pentru trimiterea SMS-ului;

- validarea telefonica a bonului / facturii de achizitie a produselor promotionale. Bonul / Factura de achizitie trebuie sa fie datata in perioada campaniei promotionale si anterioara inregistrarii sms-ului in sistem

- declararea datelor personale: Nume, Prenume, Adresa Postala pentru expedierea premiului, telefon fix (optional) si adresa de e-mail (optional). Pentru validarea castigatorului premiului excursie se va solicita si o copie dupa actul de identitate (seria si numarul acestuia) pentru validarea premiului si indeplinirea procedurilor legale pentru punerea castigatorului in posesia premiului.

Convorbirile telefonice nu vor fi inregistrate.

In cazul in care castigatorul nu suna la infoline-ul campaniei in termenul specificat in regulament acesta va fi contactat telefonic de Organizator pentru validarea premiului.

C. Sa prezinte, la cererea Organizatorului, factura fiscala/bonul fiscal (copie sau original) care probeaza achizitia produselor promotionale. In sensul prezentului articol, prin a prezenta Organizatorului bonul sau factura fiscala se intelege orice modalitate aleasa de Organizator de a se convinge ca persoana care revendica premiul este in posesia efectiva a facturii fiscale de achizitie a produselor promotionale.

D. Bonul / factura fiscala este in original, intreaga si lizibila; Bonul/ Factura de achizitie trebuie sa fie datata in perioada campaniei promotionale

E. Sa prezinte, la cererea Organizatorului actul de identitate in original si / sau copie (legalizata), in vederea intocmirii procesului verbal si a celorlalte acte necesare ca premiul sa intre in posesia deplina si legala a castigatorului

In baza unui bon / factura fiscala se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor  bonuri / facturi fiscale diferite. La acordarea unui premiu bonul / factura fiscala corespunzatoare (in copie sau in original) va ramane in posesia Organizatorului.

Dupa ce procesul de validare a fost incheiat, Organizatorul va expedia premiul castigatorului, la adresa indicata de acesta.  Premiile pot fi expediate prin posta, prin curier, distribuite de reprezentantii locali BIC sau pot fi ridicate de catre castigator de la una din filialele BIC din tara. Modalitatea de distribuire a premiilor va fi stabilita de organizator impreuna cu castigatorul in urma validarii acestuia. Premiile vor fi revendicate, validate si distribuite pana la data de 31 Decembrie. Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru expedieri gresite sau prejudicii pricinuite in timpul expedierii de catre posta sau serviciul de curierat. Daca curierul / posta returneaza un premiu, din orice motiv, sau daca un castigator nu-si revendica premiul inregistrat ca livrat, acesta nu mai poate emite nici o pretentie asupra lui.

In sensul prezentului Regulament participantul care indeplineste toate conditiile de mai sus este validat drept castigator, indiferent daca este sau nu titularul numarului de telefon mobil folosit pentru trimiterea SMS-ului de inscriere in Campanie.

La predarea premiului se va completa de catre Organizator impreuna cu castigatorul un Procesul verbal de predare-primire a premiului ce va cuprinde pe langa datele de identificare ale castigatorului, premiul castigat, o declaratie pe proprie raspundere a castigatorului, in sensul ca indeplineste conditiile de participare impuse de prezentul Regulament, data predarii premiului si semnatura acestuia.

Participantul la Campanie, care a trimis un mesaj valid desemnat castigator in urma tragerii la sorti sau in urma alocarii de premii instant si care refuza sau se afla in imposibilitatea de a indeplini cel putin una dintre conditiile prezentate mai sus, isi pierde in mod automat calitatea de castigator si nu poate intra in posesia premiului.

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este o persoana fizica fara capacitate juridica, atunci sunt necesare aprobarea si semnatura parintelui sau a tutorelui legal, pentru a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.

In cazul in care castigatorul unuia dintre premii este in incapacitate fizica de a se deplasa, atunci este necesara existenta unei procuri semnata si autentificata la un Notar de catre castigator, procura ce da dreptul persoanei imputernicite de a primi premiul respectiv, inclusiv semnarea unei declaratii prin care exonereaza Organizatorul de orice raspundere care ar putea decurge din acordarea oficiala a premiului, precum si de plata de despagubiri sau reclamatii de orice natura in legatura cu acesta.

In cazul premiului constand intr-o excursie la New York, castigatorul are obligatia de a detine un act de identitate, iar Organizatorul nu este responsabil in nici un mod de formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie care il privesc in mod personal pe castigatorul premiului.

Pentru obtinerea vizei pentru Statele Unite, Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului documentul care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigatorul campaniei promotionale. Organizatorul va pune la dispozitia castigatorului respectivul document pentru o singura solicitare a vizei. Daca in urma aceste solicitari acordarea vizei i-a fost refuzata Organizatorul nu mai are nici o obligatie de nici un fel cu privire la documentul care sa ateste ca acesta a fost desemnat si validat castigator in cadrul campaniei promotionale. Orice alte documente solicitate in vedere eliberarii vizei sunt in grija si responsabilitatea exclusiva a castigatorului.

Castigatorul are la dispozitie o perioada de maxim 1 luna de la validare premiului pentru a obtine viza pentru calatoria in Statele Unite pentru el si pentru persoana care il insoteste. In cazul in care persoana care il insoteste nu poate sa obtina viza, castigatorul va avea optiunea sa plece singur. In cazul in care acesta refuza sa plece singur pierde dreptul de a obtine premiul sau contravaloarea in bani a acestuia.

In cazul in care din motive obiective castigatorul nu poate sa obtina viza pentru calatoria in Statele Unite in termenul stabilit, (motive pe care Organizatorul isi rezerva dreptul de a le cunoaste si de a le valida) acesta va primi contravaloarea in bani a premiului, in valoare de 2.000 EUR.

Orice alte cheltuieli generate de excursia, de punerea in posesia premiului ori de orice alta natura intra in grija exclusiva a castigatorului.

De asemenea Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventuale probleme care pot apare in legatura cu premiul excursie, cum ar fi ca exemplu dar fara sa se rezume la:

- Avionul sau orice alt mijloc de transport ales nu pleaca la data si ora specificate sau este anulat;

- autoritatile nu permit iesirea din tara/intrarea in alt stat a castigatorului;

- castigatorul nu ajunge la hotel la timp, iar cazarea ii este anulata

- in eventualitatea in care sunt provocate daune de catre castigator la hotel, mijloace de transport etc., acestea vor fi suportate integral de acesta, organizatorul neavand nici o raspundere.

In cazul in care exista sau apare pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului de a beneficia de excursie, acest fapt nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului exceptand refuzul vizei care rezulta in plata de catre organizator a contravalorii excursiei in valoare de 2000 EUR.

Daca vor exista premii care nu au fost acordate din urmatoarele motive:

a) castigatorul nu a contactat in termenul stabilit organizatorul;

b) castigatorul nu a intrat in posesia premiului, din orice alte motive imputabile acestuia;

c) castigatorul nu a indeplinit conditiile de validare solicitate de organizator pentru premiu;

acestea vor ramane in proprietatea organizatorului.

In cazul in care castigatorul unui premiu nu indeplineste conditiile de validare, organizatorul va contacta castigatorul rezerva extras la tragerea la sorti.

Daca dupa epuizarea listei cu castigatori si rezerva acestora nu se valideaza un castigator eligibil, premiile nevalidate raman in proprietatea organizatorului.

Castigatorii vor fi comunicati dupa tragerea la sorti pe site-ul www.infopromotii.ro timp de 2 saptamani. Informatiile publicate pe site-ul www.infopromotii.ro vor fi: nume, prenume, oras, premiu acordat.

 

 

SECTIUNEA 10. ERORI, COMUNICARI PUBLICITARE NECORESPUNZATOARE

 

Organizatorul, precum si alte persoane implicate in Campanie nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele greseli de tipar de pe comunicarile publicitare.

Organizatorul nu va fi responsabil de pierderea bonurilor / facturilor fiscale, de instrainarea acestora si de prezentarea documentelor de validare necorespunzatoare, deteriorate sau falsificate si nici nu va fi obligat sa acorde premiile pe baza unor astfel de documente  care nu intrunesc toate conditiile prevazute in acest Regulament pentru a fi validate.

Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare momentului semnarii procesului verbal de predare-primire nu vor fi in responsabilitatea organizatorului sau a Agentiei implicate in aceasta promotie.

Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile acestei campanii promotionale.

 

 

SECTIUNEA 11. ANGAJAMENTE

 

Prin transmiterea unei mesaj SMS in cadrul participarii la Campania "BIC NBA” participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

In cadrul participarii la aceasta Campanie, participantii isi pot da acordul ca, in cazul in care vor castiga, numele, localitatea de resedinta si fotografia lor sa poata fi facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre Organizator, in diverse materiale tiparite, audio si video, fara a avea nici o pretentie materiala. Organizatorul are obligatia legala de a face publice numele castigatorilor si premiul castigat de acestia. Aceste informatii vor fi publicate pe site-ul promotiei: www.infopromotii.ro .

Prin simpla participare la promotie, participantii isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale comunicate reprezentantilor Organizatorului BIC ROMANIA MARKETING & DISTRIBUTION SRL sa intre in baza de date a Organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale. Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul la opozitie (art. 15).

Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, inaintand o solicitare in scris, trimisa Organizatorului prin posta, la adresa specificata in prezentul regulament (costurile de expediere vor fi rambursate la cerere, la tariful standard, non urgent), confirmarea faptului ca datele care ii  privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. 

Scopurile constituirii si administrarii bazei de date sunt: desemnarea castigatorilor prezentei promotii, realizarea de rapoarte statistice, informarea participantilor prin SMS cu privire la alte actiuni desfasurate in viitor (noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing).

Participantilor la promotie nu le sunt impuse nici un fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare, cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a promotiei (contravaloarea SMS-urilor trimise la numarul 1851, sau cheltuieli legate de accesul la Internet in vederea consultarii paginii promotiei si a Regulamentului Oficial de Desfasurare al Promotiei.

 

 

SECTIUNEA 12. LIMITAREA RASPUNDERII

 

Predarea bonului / facturii fiscale de catre castigator unor persoane neautorizate de catre Organizator, exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie fata de participantii respectivi.

Imposibilitatea participantului castigator de a utiliza premiul din diverse motive exonereaza Organizatorul de orice raspundere si / sau obligatie.

Mesajele / revendicarile receptionate inainte sau dupa perioada mentionata in regulament in Sectiunea 8 nu se iau in considerare.

Ordinea receptionarii mesajelor este data de data calendaristica si ora (minute, secunde) a receptionarii mesajelor, indiferent de data si ora trimiterii mesajelor.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS, generate de retelele de telefonie mobila (Vodafone, Orange sau Cosmote) sau de oricare alte defectiuni tehnice care nu sunt provocate de catre Organizator sau pentru mesajele SMS trimise la alt numar decat 1851.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care mai multe persoane revendica acelasi mesaj valid.

Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere si nu va fi parte in cazurile referitoare la pretentii asupra drepturilor de proprietate asupra bonului / facturii fiscale care a fost declarat castigator in urma tragerii la sorti.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice persoana participanta in campanie care, prin comportament fraudulos, afecteaza bunul mers al campaniei.

Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra acestora nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul campaniei va acorda premiul primei persoane care s-a prezentat pentru revendicarea premiului cu bonul / factura fiscala care atesta realizarea achizitiei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial. In baza unui bon / factura fiscala se va acorda un singur premiu. Pentru revendicarea mai multor premii este necesara prezentarea pentru validare a mai multor  bonuri / facturi fiscale diferite.

Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necasigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 31 decembrie 2008, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Produsele participante la promotie care nu vor fi vandute pana la data de 30 noiembrie2008 inclusiv, vor ramane in continuare pe piata pana la epuizarea stocurilor, fara nici o obligatie din partea Organizatorului legata de participarea in promotie sau acordarea premiilor pentru produsele cumparate dupa aceasta data.

 

 

SECTIUNEA 13. TEMEIUL LEGAL

 

Campania promotionala “BIC NBA” este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata, republicata in Monitorul Oficial nr. 603 din 31.08.2007

 

 

SECTIUNEA 14. TAXE

 

Organizatorul Campaniei va fi responsabil pentru calcularea, retinerea si virarea impozitului pe venitul din premii, conform Capitolului VIII al Titlului III din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003. Impozitul de 16% datorat conform art. 77 alin. 1 din Codul Fiscal se va aplica asupra venitului net, determinat ca diferenta intre venitul din premii si suma reprezentand venit neimpozabil, fiind impozit final.

De la data transferului dreptului de proprietate asupra premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

 

 

SECTIUNEA 15. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

 

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata Campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor / castigatorilor la prezenta Campanie si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

Participantul la promotie, in calitate de persoana vizata, are conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptul de opozitie (art. 15).

 

 

SECTIUNEA 16. ANUNTAREA CASTIGATORILOR PREMIILOR

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele si prenumele castigatorilor, orasul si castigurile acordate la tragerea la sorti din cadrul acestei Campanii. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.infopromotii.ro timp de doua saptamani.

 

 

SECTIUNEA 17. FORTA MAJORA

 

Pentru scopul acestui Regulament, Forta Majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament. In categoria acestor evenimente sunt incluse, fara a se limita la acestea: razboaie, incendii, inundatii, greve si blocade, cutremure, alte catastrofe de orice fel, precum si orice reglementare care poate aparea ulterior intrarii in vigoare a Regulamentului si care poate interzice sau modifica termenii acestuia, etc.

Daca o situatie de forta majora, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa, impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1082 si 1083 C.civ.

Organizatorul daca invoca forta majora este obligat sa comunice participantilor la promotie, in termen de 5 zile de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.

 

 

SECTIUNEA 18. LITIGII

 

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la Campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane de la sediul Organizatorului.

Prezentul regulament este guvernat de legislatia romaneasca.

In cazul in care una sau mai multe prevederi ale acestui regulament sunt declarate nule si neavenite sau neexecutorii, celelalte clauze vor ramane in vigoare.

 

 

SECTIUNEA 19. REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

 

Regulamentul oficial al campaniei promotionale "BIC NBA” va fi publicat pe site-ul www.infopromotii.ro si va fi disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la Info line 021 / 312 61 50  de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00 (exclusiv in sarbatorile legale).

Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Nu avem elemente multimedia.
() in 17 septembrie 2008, 18:41
Buna ziua, Am gasit de cumparat Comfort 3 Advance. Singura problema este de unde stiu daca este editie NBA ca pe ambalaj nu scrie nimic de genukl asta.
Moderator 1 (Infopromotii) in 18 septembrie 2008, 16:27
Salut, Florin!
Organizatorii promotiei ne-au transmis ca ambalajele produselor BIC Comfort 3 Advance editia NBA poarta inscriptia "NBA".
Mult succes!
() in 29 septembrie 2008, 23:23
Cand se va gasi si in supermarketurile din Resita,Caransebes,Dr.Tr.Severin de cumparat Bic Confort 3 Advance?
Moderator 1 (Infopromotii) in 30 septembrie 2008, 11:49
Salut, Florin!
Vom adresa intrebarea ta organizatorilor si vom reveni cu un raspuns. Succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 01 octombrie 2008, 14:13
Salut, Florin!

Organizatorii acestei promotii ne-au transmis ca produsele sunt deja listate in magazinele Spar si Aritma (Carrefour Express), unde le poti gasi si tu.

Mult succes!
() in 04 octombrie 2008, 22:02
Am fost la ambele magazine si tot nu se gasesc.Poate peste o luna le voi gasi,numai bine ca poate se gata si promotia. Bafta la cei care le gasesc de cumparat la Cora in Bucuresti.
Marius (Resita) in 21 octombrie 2008, 16:11
Cand se vor gasi de cumparat?Acum nu se gasesc deloc.
Marius (Resita) in 23 octombrie 2008, 19:21
A trecut mai bine de o luna si tot nu se gasesc de cumparat?Rusine!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "BIC NBA"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: BIC NBA

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media