CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Avon - "De Craciun visele se implinesc"

Concurs cu premii Avon

Premii prin tragere la sorti: 1 x autoturism Peugeot 207 CC; 10 x voucher de calatorie pentru un week-end la Paris pentru 2 persoane.

Cumpara produse Avon in valoare de 45 RON din Brosura 16/2008 sau 17/2008 si primesti pe loc talonul care contine codul unic de identificare. Trimite-l prin SMS la 1310 (tarif 0.15 euro/SMS) sau inscrie-l pe www.craciun.avonromania.ro si pastreaza talonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 13 noiembrie 2008 - 11 ianuarie 2009

Promotie expirata
7 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Promotiei Avon

Competitie Brosura 16/2008 si Brosura 17/2008

02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009

 

 

 

Art. 1. Organizatorul   

Organizatorul promotiei „Competitie de Craciun” este compania AVON COSMETICS (ROMANIA) SRL, cu sediul in str. Ermil Pangrati nr.30, sector 1, Bucuresti, tel. 231.25.77.

 

 

Art. 2. Participanti

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor AVON Cosmetics Romania SRL si ai Hit Mail Romania SRL, membrii familiilor acestora (gradul intai), precum si area developers ai Avon Cosmetics Romania.

 

 

Art. 3. Procedura promotiei

Perioada desfasurarii promotiei este  02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009. Data pana la care se pot trimite SMS-urile sau se pot inregistra codurile pe site-ul www.craciun.avonromania.ro este 11 ianuarie 2009, inclusiv.

In perioada aceasta, pentru fiecare comanda de  produse Avon de minim 45 de ron din Brosura 16/2008 sau din Brosura 17/2008, reprezentantul va primi un talon care contine un cod unic de identificare. Participantul la aceasta promotie va trebui sa trimita codul unic de identificare prin SMS la numarul 1310, tarif 0.15 euro/SMS fara TVA (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote) sau sa inregistreze codul accesand site-ul www.craciun.avonromania.ro completand campurile solicitate. Participantul primeste talonul cu codul unic de identificare prin coletul in care se afla comanda. Astfel, in functie de comanda plasata si platita, fiecare participant va primi taloanele de concurs corespunzatoare. De ex.: Cei care comanda  produse Avon in valoare de 45 ron vor primi un talon, cei care comanda  produse in valoare de 90 de ron vor primi 2 taloane, si asa mai departe. Mai multe taloane inseamna mai multe sanse de castig.

Participantii care trimit coduri valide prin SMS vor primi automat un SMS de raspuns, confirmandu-le inscrierea in promotie si indicandu-le totodata un link de pe care acestia isi pot descarca o melodie. In schimbul valorii taxei mai sus mentionate (0.15 euro/SMS, fara TVA), fiecare participant primeste automat, fara tragere la sorti, melodia Hello Tomorrow de la Avon Cosmetics. In plus, gratuit si automat, va fi inclus la tragerea la sorti a premiilor mentionate in Regulament. De asemenea, prin trimiterea unui SMS, participatul confirma ca este de acord cu regulamentul concursului si, in plus, este de acord sa primeasca informari periodice de la Avon Cosmetics Romania.)

Fiecare cod se va inregistra o singura data, indiferent de maniera aleasa pentru a-l inregistra (SMS, web). Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica a codurilor trimise prin SMS sau inregistrate pe site-ul www.craciun.avonromania.ro.

Pentru comenzile din Brosurile 16/2008 si/sau 17/2008, participantii vor trimite SMS-uri sau se vor inregistra pe site-ul www.craciun.avonromania.ro in perioada 02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009, iar tragerea la sorti va avea loc pe data de 13 Ianuarie 2009.

 

Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va fi asistata de un notar public.

 

 

Art. 4. Conditii de validitate

Pentru ca un talon sa fie considerat valid acesta trebuie sa indeplineasca concomitent

urmatoarele conditii:

1. Participantii sa indeplineasca dreptul de participare prevazut la art. 2 al Regulamentului.

2. Talonul sa fie obtinut in urma unei comenzi de  produse Avon in valoare de minim 45 de ron din Brosura 16/2008 sau din Brosura 17/2008 in perioada promotiei.

3. Talonul cu codul castigator sa fie pastrat in original pentru a putea intra in posesia premiului.

 Pentru ca un SMS sau o inregistrare pe site sa fie considerate valide acestea trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

A. Participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2.

B. Sa trimita codul de pe talon prin SMS la 1310 sau sa inregistreze codul pe site-ul www.craciun.avonromania.ro, in perioada 02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009.

C. Codul trimis prin SMS sau inregistrat pe site sa fie un cod corect, real, inscris pe talon.

D. Pentru a putea inregistra codul pe site-ul www.craciun.avonromania.ro, participantii trebuie sa bifeze ca sunt de acord ca datele personale sa intre in baza de date a Avon Cosmetics Romania.

 

 

Art. 5. Premiile si acordarea lor

In cadrul acestei promotii, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in urma expedierii prin SMS sau inregistrarii pe site-ul www.craciun.avonromania.ro a codului de pe talonul de concurs primit la livrarea comenzii. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 13 ianuarie 2009, pentru SMS-urile si inregistrarile pe site realizate in perioada 02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009.

Se vor acorda urmatoarele premii:

• Un autoturism Peugeot 207 CC in valoare comerciala bruta de 89.659,74 lei

• 10 vouchere de calatorie pentru un week-end la Paris pentru  2  persoane, fiecare in valoare de 1.515 euro, iar la fiecare voucher se adauga 300 de euro reprezentand diurna.

Excursia include transport cu avionul, cazare la hotel de minim 4 stele, 2 nopti, 300 euro total diurna.  Castigatorul  are posibilitatea  de  a-si  alege  conditiile de cazare (minim 4*) si perioada excursiei,  cu  obligatia  de  a-si  stabili intervalul calatoriei intre 1 martie – 31 iulie 2009.

Valoarea comerciala bruta a tuturor premiilor este de 168.450 Ron.

Premiile sunt cele mentionate in acest regulament. Castigatorii nu pot cere contravaloarea in bani sau in alte obiecte a premiilor castigate si nici sa modifice parametrii/caracteristicile acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a apela la o rezerva in ordinea tragerii la sorti, in cazul in care organizatorul are motive intemeiate sa considere ca, castigatorul extras a incalcat termenele si conditiile prezentului Regulament.

Lista castigatorilor de la tragerea la sorti din data de 13 ianuarie 2009 va fi publicata pe site-ul www.craciun.avonromania.ro si in ziarul Cotidianul in data de 29 ianuarie 2009.

Decizia comisiei de validare este finala si irevocabila.

Voucherul va cuprinde urmatoarele informatii:

- data emiterii

- destinatie:

- valoare: 1.515 euro

- numar persoane: 2

- servicii incluse: transport avion, cazare hotel 4 stele

- perioada de valabilitate a voucherului

- nume si prenume castigator

- CNP castigator

- Nr. Crt.

Organizatorul asigura voucherul de calatorie in sumele mai sus mentionate, orice depaseste aceste sume va fi suportat de catre castigator.

 

In cazul in care valoarea voucherului este mai mare decat contravaloarea cazarii si a biletelor de avion, castigatorul are dreptul de a contracta alte servicii de turism pana la concurenta valorii totale a voucherului in perioada de valabilitate a acestuia 1 martie – 31 iulie 2009. La expirarea termenului de valabilitate castigatorul isi pierde dreptul de a mai valorifica voucherul.

Transportul cu avionul se va realiza cu companiile aeriene agreate de catre Avon.

Castigatorul si invitatul sau trebuie sa fie disponibili sa calatoreasca in strainatate in perioada mai sus mentionata. In cazul in care castigatorul si insotitorul sau nu pot calatori, Avon Cosmetics Romania SRL nu este obligata sa asigure alta alternativa. In cazul in care castigatorii nu pot efectua calatoria in perioada mentionata (1 martie – 31 iulie 2009) din motive personale, acestia isi pierd dreptul la acest premiu, iar Avon isi rezerva dreptul de a desemna alt castigator din lista de rezerve, in ordinea tragerii la sorti.

Castigatorul trebuie sa confirme participarea la excursie, precum si perioada aleasa pentru aceasta, in termen de 15 zile calendaristice de la data anuntarii lui ca fiind castigator al acestei promotii.

Castigatorul si invitatul sau trebuie sa aiba pasapoarte valide sau orice alte documente necesare calatoriei (inclusiv vize, daca sunt necesare, declaratii notariale de acord pentru copiii minori).

Daca in termen de 15 zile calendaristice de la data inmanarii voucherului, castigatorul nu isi valorifica premiul prin obtinerea de la agentia de turism a biletelelor de avion si a rezervarilor de cazare, voucherul va fi considerat nul, Avon avand dreptul de a apela la o rezerva, in ordinea tragerii la sorti, emitand un alt voucher. Organizatorul va trimite o notificare cu privire la anularea voucherului.

In acest caz, castigatorul initial nu va avea dreptul la nici o desdaunare din partea Avon.

Castigatorul si invitatul sau trebuie sa suporte taxele si cheltuielile care nu sunt specificate in descrierea premiului. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor sau pe beneficiari si pe insotitorii acestora (obtinere pasaport, incheiere asigurari de sanatate, obtinere eventuale acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorului.

Premiile sunt cele mentionate in acest regulament si nu sunt transferabile. Nu se va oferi contravaloarea lor in bani. Voucherul este nominal, iar atat biletul de avion, cat si cazarea vor fi asigurate pe numele castigatorului si al insotitorului acestuia. Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a vreunui castigator sau insotitorului acestuia de a beneficia de excursie nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului, acesta rezervandu-si dreptul de a apela la o rezerva in ordinea tragerii la sorti.

Pentru a intra in posesia voucherului, castigatorul competitiei se va prezenta la sediul  Avon, de unde va ridica pe baza unui proces-verbal acest voucher. Pentru a valorifica voucherul, castigatorul se va prezenta cu acesta si cu buletinul/cartea de identitate si cu pasaportul valabil la sediul Happy Tour: Str. Dr. Felix nr. 55, sector 1, Bucuresti.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii acestei promotii vor prezenta buletinul/cartea de identitate si talonul castigator.

 

 

Art. 6. Data tragerii la sorti si procedura tragerii la sorti

Tragerea la sorti va avea loc pe data de 13 ianuarie 2009 pentru SMS-urile si inregistrarile de pe site, efectuate in perioada 02 octombrie 2008-11 ianuarie 2009.

Tragerea la sorti se va efectua electronic din toate SMS-urile sau inregistrarile valide primite, in perioada promotiei, si care indeplinesc conditiile de validitate de la art. 4. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va fi asistata de un notar public.

In cadrul acesteia se vor extrage cele 11 premii, astfel:

• Un autoturism Peugeot 207 CC Eclipse; 1,6 benzina; 120 CP, culoare jeune lacerta

• 10 vouchere de calatorie cu destinatia Paris pentru  2  persoane, transport cu avionul, cazare la hotel de minim 4 stele, 2 nopti. Castigatorul  are posibilitatea  de  a-si  alege  conditiile de cazare (minim 4*) si perioada weekend,  cu  obligatia  de  a-si  stabili intervalul calatoriei intre 1 martie – 31 iulie 2009.

 

 

Art. 7.  Regulamentul promotiei

Regulamentul promotiei este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.craciun.avonromania.ro, incepand cu data de 02 octombrie 2008. Competitia este valabila doar in perioada 02 octombrie 2008 – 11 ianuarie 2009. Prin participarea la promotia Avon, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

 

 

Art. 8. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa retina la sursa si sa plateasca bugetului de stat impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu prevederile Codului Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

 

Art. 9. Diverse

Prin inscrierea la promotia AVON participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele si adresa lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati din partea organizatorilor.

Organizatorii nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- SMS-urile trimise la alt numar de telefon decat 1310;

- SMS-urile ce contin un cod scris gresit fata de cel de pe talonul de concurs;

- SMS-urile trimise in afara perioadelor promotiei, mentionate mai sus;

Dovada de expediere a SMS-ului nu reprezinta si dovada primirii SMS-ului.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea:

- pentru mesajele incomplete, incorecte sau inexacte trimise la numarul de telefon 1310 si nici pentru mesajele trimise in afara perioadei promotiei sau la alt numar de telefon;

- pentru pierderile sau intarzierile mesajelor de participare la promotie sau a mesajelor SMS de raspuns, determinate de factori independenti de vointa Organizatorului;

- daca numarul de telefon de pe care este primit un SMS nu poate fi identificat. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la promotie;

- daca acelasi cod este trimis de mai multe ori dintr-o eroare a retelelor de telefonie mobila. In acest caz, Organizatorul nu va putea identifica daca participantul a trimis mai multe mesaje sau daca reteaua a trimis acelasi mesaj de mai multe ori si, in consecinta, va trimite mesaj de raspuns pentru fiecare mesaj primit;

- pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau pentru blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie mobila pe perioadele de trafic intens.

 

 

Art. 10. Prelucrarea datelor personale

Participarea la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul expeditorului pentru clauzele acestuia.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001.

Prin inscrierea la promotie, participantii declara ca sunt de acord cu regulamentul promotiei si ca datele lor personale sa fie prelucrate, sa intre in baza de date Avon Cosmetics Romania si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS etc.) din partea  AVON COSMETICS ROMANIA.

Scopurile constituirii acesteia sunt: 

• Organizarea prezentei promotii Avon

• Informarea consumatorilor si potentialilor consumatori ai produselor companiei AVON COSMETICS ROMANIA S.R.L. prin diverse mijloace de comunicare (telefon, SMS, e-mail, posta, etc) despre promotia actuala si despre actiunile desfasurate in viitor

• Realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii produselor AVON COSMETICS ROMANIA S.R.L.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei AVON COSMETICS ROMANIA S.R.L., scriind pe adresa: OP 1 CP 8, Bucuresti.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al AVON COSMETICS ROMANIA, SC Hit Mail Romania SRL.

La cererea participantilor, adresata in scris catre OP 1 CP 8, Bucuresti, Organizatorul se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

La prima comunicare scrisa catre aceste persoane li se vor aduce la cunostinta toate drepturile prevazute de Legea 677/2001.
Nu avem elemente multimedia.
Mariana Emilia (Arad) in 28 noiembrie 2008, 21:18
In situatia in care cumpar produse Avon de 45 Ron si mai mult din Brosura 16/2008 si 17/2008 si nu primesc nici un talon care contine codul unic de identificare, de unde pot sa mai primesc talonul cu codul unic de identificare?!
Cipri (IS) in 01 decembrie 2008, 20:34
suna-ti reprezentantul ! :)
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 decembrie 2008, 08:42
Draga Mariana,
Te sfatuim sa iei legatura cu reprezentantul de la care ai comandat produsele ca sa iti inmaneze si talonul de concurs.
Mult succes!
Crina (Baia Mare) in 02 decembrie 2008, 19:04
Am cumpart din brosura 16 si nu am primit talon Reprezentantul spune ca nu a primit taloane. De ce?
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 decembrie 2008, 12:10
Draga Crina,
Am comunicat problema ta organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns pentru tine.
Mult succes!
() in 04 decembrie 2008, 14:49
Astept raspunsul organizatorilor, dar sa stiti cei de la Avon ca nu voi cumpara nici un produs de la voi, chiar daca sunt fidela cumparatoare, tocmai ca protest. Sunt sigura,ca reprezentantii trimit aceste taloane, deci aveti de umblat la constiinta romanului care lasa de dorit.
elena (bucuresti) in 10 decembrie 2008, 11:22
cumpar lunar produse AVON,am fost cu ceva timp in urma si reprezentant(dar nu am calitati de bun comerciant)asa ca am trimis si eu eu 2 coduri de pe 2taloane .acum sa vedem ce se intampla?de obicei nu castig!"LA MULTI ANI,2009!"
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Avon - "De Craciun visele se implinesc""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Avon - "De Craciun visele se implinesc"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media