CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Astra - "Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disneyland"

promotie concurs Astra

Premii prin tragere la sorti: 3 x excursie de o saptamana pentru 3 persoane la Disneyland; 100 x pusculita ceramica.

Contracteaza o asigurare de viata Astra Viitor si vei fi automat inscris in concurs.

Perioada promoţiei: 01 iunie - 01 octombrie 2008

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul acestei promotii a fost modificat prin publicarea actului aditional atasat mai sus, la "documente conexe". 


Regulamentul promotiei

“Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disneyland

 

SECTIUNEA 1. DESFASURAREA PROMOTIEI

Organizatorul promotiei “Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disneyland!” este compania S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA  cu sediul in Str. Nerva Traian nr. 3, bl, M101, parter, sector 2, Bucuresti. Organizatorul este inregistrat cu notificarea nr. 5689 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Promotia se desfasoara in conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Promotia se deruleaza pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01.06.2008 – 01.08.2008.

 

SECTIUNEA 2. PRODUSE PARTICIPANTE

La aceasta promotie participa polita de asigurare de viata pentru copii Viitor.

 

SECTIUNEA 3. DREPT DE PARTICIPARE

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, in varsta de minimum 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA  ai agentiei de publicitate DRAFTFCB, ai companiei de direct marketing Hit Mail sau ai oricaror companii implicate in organizarea promotiei si nici rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor mentionati.

 

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

Pentru a se inscrie in promotie, participantii trebuie sa incheie o asigurare de viata Astra Viitor, in perioada 01.06.2008 – 01.08.2008.

O data semnata polita de asigurare, asiguratii devin automat partipanti la promotie si sunt inscrisi in tragerea la sorti din data de 15.08.2008, in cadrul careia pot castiga una dintre cele 3 excursii de o saptamana la Disneyland  Paris pentru 3 persoane sau unul dintre cele 100 de premii constand in pusculite ceramice.


SECTIUNEA 5. CONDITII DE VALIDITATE

Pentru a fi valida, o inscriere trebuie sa indeplineasca, simultan, urmatoarele conditii:

- polita de asigurare sa fie incheiata in perioada 01.06.2008 - 01.08.2008

- polita de asigurare sa fie incheiata de catre un reprezentant agreat de catre Organizator

- polita de asigurare sa fie Astra Viitor

La tragerea la sorti nu vor participa inscrierile care nu indeplinesc conditiile de validare enumerate mai sus.

Daca sunt identificati participanti care au incercat fraudarea participarii in promotie, respectiv incercarea de a se inscrie fara sa detina dovada de achizitie a politei de asigurare participante in promotie sau prin falsificarea unei dovezi de achizitie a acesteia, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.


SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

In cadrul promotiei se vor acorda in total, prin trageri la sorti organizate conform Sectiunii 7 de mai jos, urmatoarele premii:

- 3 premii constand in cate o excursie de 3 persoane la Disneyland Paris. Fiecare excursie oferita ca premiu include:

- cazare la hotel de 3 stele in Disneyland pentru 7 nopti
- mic-dejun inclus
- transport cu avionul dus-intors
- transferuri aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport.
- activitati prestabilite, care vor putea suferi modificari daca circumstantele impun acest lucru: Bufallo Bill's Wild West Dinner Show     
- participantii pot participa la activitatile incluse in programul excursiei numai daca doresc acest lucru.

 

Perioada in care se vor efectua excursiile la Disneyland este 15 septembrie - 30 noiembrie 2008. Castigatorul va anunta cu cel putin 20 de zile inainte de data de plecare, intervalul dorit de deplasare. Perioadele de deplasare depind de disponibilitatile de locuri de cazare si avion din momentul rezervarii. Odata anuntate perioada dorita pentru calatorie si numele insotitorilor castigatorului, acestea nu mai pot fi schimbate. In cazul in care unul sau mai multi dintre insotitori nu mai poate calatori, sau in cazul in care unul dintre castigatori nu mai poate calatori in perioada deja anuntata, el pierde dreptul la premiu.

Excursia nu se poate desfasura in nici o alta perioada decat cea indicata in regulament.

- 100 de premii constand in pusculite ceramice

Valoarea totala a premiilor promotiei este de aproximativ 9632.38 euro (TVA inclus), dintre care:

- 9273 euro aferenti celor 3 excursii la Disneyland - la aceasta valoare se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa;

- 359.38 euro aferenti premiilor constand in pusculite ceramice

Descrierea premiilor este cu titlu informativ, Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile survenite.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate. In cazul in care, dupa finalizarea promotiei, raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.

Castigatorii excursiilor si persoanele care ii insotesc trebuie sa aiba pasaport valid in momentul efectuarii excursiei si acesta trebuie sa fie valid cel putin 6 luni de la data programata a excursiei. In caz ca nu detin pasaport sau detin pasapoarte invalide, cheltuielile cu obtinerea pasapoartelor valide sunt in responsabilitatea castigatorilor si a insotitorilor, exclusiv.


SECTIUNEA 7: TRAGEREA LA SORTI

Extragerea va avea loc in data de 15.08.2008, la sediul companiei Hit Mail, in prezenta unui reprezentant al Organizatorului, un reprezentant al FCB Bucharest si un notar care va atesta corectitudinea realizarii extragerii. Tragerea la sorti va fi efectuata electronic din toate politele de asigurare incheiate in perioada 01.06.2008 – 01.08.2008. Se vor extrage si cate 2 rezerve pentru fiecare premiu constand in cate o excursie la Disneyland.

Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul www.astra-uniqa.ro si www.infopromotii.ro in data de 18 august 2008.

 

SECTIUNEA 8: VALIDAREA CASTIGATORILOR

Participantii castigatori vor fi contactati de catre Organizator telefonic in 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti si se vor verifica datele personale de identificare – convorbirea va fi inregistrata. Contactarea telefonica a participantilor castigatori nu este obligatorie pentru Organizator, dar imposibilitatea efectuarii acestei convorbiri din motive independente de Organizator, indreptateste pe acesta sa refuze validarea premiului.

Castigatorii vor fi rugati sa trimita o copie a politei de asigurare Astra Viitor, la numarul de fax 021/318.80.74 pentru a face dovada faptului ca au incheiat aceasta politia in perioada promotiei si o copie dupa actul de identitate.

Organizatorul va informa castigatorii despre modalitatea intrarii in posesia premiului.

Castigatorii excursiilor, respectiv asiguratii (titularul politei) sunt obligati sa transmita Organizatorului datele de identificare ale persoanelor care-i vor insoti in calatorie in termen de sapte zile lucratoare de la data contactarii sale de catre Organizator. Un reprezentant al Organizatorului va verifica daca persoanele indicate drept insotitori indeplinesc conditile stipulate in prezentul regulament.

      Odata transmise aceste date, ele nu mai pot fi schimbate cu datele altor persoane.

      Castigatorii sunt obligati sa efectueze calatoria in perioada comunicata de Organizator, respectiv 15 septembrie 2008 - 30 noiembrie 2008. In cazul in care nu sunt in masura efectuarii calatoriei in aceasta perioada, premiul va trece la castigatorii de rezerva.

       Daca, indiferent de motive, oricare din insotitori nu mai poate efectua excursia, castigatorul are obligatia sa anunte Organizatorul cu cel putin 20 zile inainte de efectuarea excursiei despre aceasta situatie si sa indice un nou insotitor care sa indeplineasca conditiile de la art. 8

      Organizatorul nu este responsabil in cazul in care castigatorii nu pot fi contactati de catre curieri/organizator din motive independente de ei.

       Castigatorul si persoanele care il insotesc trebuie sa aiba pasaport valid in momentul efectuarii excursiei si acesta trebuie sa fie valid cel putin 6 luni de la data programata a excursiei. In caz ca nu detin pasaport sau detin pasaport invalid, cheltuielile cu obtinerea pasaportului valid sunt in responsabilitatea castigatorului si/sau a insotitorilor. Cu cel mult 20 zile inainte de efectuarea excursiei, castigatorul si insotitorii trebuie sa faca dovada posesiei documentelor necesare efectuarii calatoriei.

       In situatia in care unul dintre insotitori este o persoana cu varsta sub 18 ani, iar castigatorul sau unul dintre insotitori nu este partintele sau tutorele legal al castigatorului, acestia trebuie sa posede documentele cerute de lege pentru a parasi tara cu un minor. Obtinerea acestor documente este sarcina exclusiva a castigatorului si/sau insotitorului.


SECTIUNEA 9: ACORDAREA PREMIILOR

Premiile vor fi trimise prin intermediul sucursalelor teritoriale S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA, in maxim 15 zile lucratoare  de la data tragerii la sorti, catre castigatorii valizi de la care s-au primit documentele solicitate care dovedesc achizitionarea, in perioada promotiei, a unui polite de asigurare Astra Viitor. Sambata, duminica si sarbatorile legale sunt considerate zile nelucratoare.

Organizatorul, prin reprezentantii sai din teritoriu, va contacta castigatorii validati ai premiilor pentru a stabili de comun acord modalitatea in care castigatorii vor intra in posesia premiului (fie li se va inmana premiul la sediul celei mai paropiate sucursale fie vor fi vizitati de catre un reprezentant al orgabizatorului pentru a li se inmana premiul). In cazul in care castigatorul nu intra in posesia premiului din motive ce nu pot fi imputate Organizatorului, dar doreste sa intre in posesia acestuia, retrimiterea premiului se va face pe cheltuiala castigatorului respectiv, fara alte obligatii sau plati din partea Organizatorului. Castigatorul aflat in situatia descrisa mai sus va anunta Organizatorul ca doreste sa i se retrimita premiul, sunand la infoline 021/4038224.

Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si plata necesare eliberarii documentelor de calatorie care ii privesc in mod personal pe castigatorii premiilor sau pe beneficiari si pe insotitorii acestora (obtinere pasaport, obtinere eventuale acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorilor si/sau a insotitorilor.

Daca se constata ulterior ca nu sunt indeplinite prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 8 sau in cazul in care castigatorul nu trimite, prin fax, la numarul 021/3188074, in atentia departamentului marketing copii dupa polita de asigurare Astra Viitor si actul de identitate in termen de 5 zile lucratoare de la momentul anuntarii castigarii premiului, persoana respectiva va fi declarata necastigatoare, iar premiul respectiv nu se va mai acorda.

Organizatorul va extrage, cate 2 rezerve pentru fiecare excursie in parte. In acest fel daca potentialul castigator extras in cadrul extrageri la sorti pentru excursie, nu indeplineste prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 8 ale prezentului regulament, va fi invalidat de catre Organizator, care va aplica procedurile de validare rezervei extrase la tragerea la sorti. In cazul in care nici rezerva nu indeplineste prevederile sectiunilor 3, 4, 5 si 8 ale prezentului regulament, aceasta va fi invalidata de catre Organizator care va anula acordarea excursiei respective.

 

SECTIUNEA 10 TAXE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.


SECTIUNEA 11. DISPONIBILITATEA PREZENTULUI REGULAMENT AL PROMOTIEI

Regulamentul oficial al promotiei “ VIITOR – ASTRA UNIQA”  este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediile unitatilor teritoriale ASTRA si poate fi obtinut in mod gratuit de catre orice solicitant sunand la numarul de infoline 021/4038224 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 9-17, exclusiv sarbatorile legale) sau la adresele de web: www.astra-uniqa.ro sau www.infopromotii.ro.


SECTIUNEA 12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din orasul in care isi are sediul Organizatorul.


SECTIUNEA 13. PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin inscrierea la promotia “Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disnetyland!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile obligatorii ale prezentului regulament.

Prin participarea la promotia “Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disnetyland!”, participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume, prenume, adresa postala, numar telefon mobil) sa fie prelucrate de compania S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA (inregistrata cu notificarea nr. 5689 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal), pe parcursul campaniei promotionale in scopul:

- efectuarii tragerilor la sorti

- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori prin posta;

- indeplinirii obligatiilor fiscale ale Organizatorului in cadrul prezentei promotii;

In viitor S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA   va folosi datele castigatorilor (respectiv numele, prenumele, adresa postala completa si numarul de telefon) pentru propriile activitati de marketing si informari prin intermediul postei (direct mailing-ului) sau SMS-ului cu privire la noi oferte/promotii.  S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA   va ofera posibilitatea de a opta pentru folosirea in viitor a datelor personale. In acest sens, in masura in care nu sunteti de acord ca datele mai sus mentionate sa fie folosite in viitor pentru scopuri de marketing/informare de catre Organizator, va rugam sa precizati acest lucru in scris, in momentul cand trimiteti pe fax dovezile de cumparare pentru validarea premiului, la numarul de fax 021/318.80.74, pe perioada promotiei.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia companiilor colaboratoare mentionate la Sectiunea 1 a prezentului regulament, cu respectarea dreptului participantilor castigatori, de a opta in scris cu privire la folosirea datelor sale pentru operatiuni de marketing, conform prevederilor de mai sus. In cadrul comunicarilor viitoare, S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA   va informa persoana vizata in scris asupra drepturilor in conformitate cu Legea 677/2001.

Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA   cu sediul in str. Nerva Traian nr. 3, bl, M101, parter, sector 2, Bucuresti.

La cererea scrisa a participantilor, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA   cu sediul in Nerva Traian nr. 3, bl, M101, parter, sector 2, Bucuresti ,acesta se obliga:

- sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date cu caracter personal, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
- sa inceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.


SECTIUNEA 14. CLAUZE DIVERSE

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- invalidarea castigatorilor datorata neprimirii dovezilor de achizitionare a produselor participante, chiar daca potentialul castigator a primit confirmare de expediere a acestora (prin fax);

- coletele cu premii expediate de Organizator, care nu au ajuns la destinatie din cauza adresei comunicate eronat sau incomplet de catre participanti sau din vina S.C. Asigurare Reasigurare ASTRA SA ;

- cazurile in care castigatorii nu isi ridica coletul; acesta va fi returnat de Organizatorului.

Participantii care au pierdut calitatea de potentiali castigatori sau de castigatori, nu au dreptul sa solicite prin nici un alt mijloc atribuirea vreunuia dintre premii.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Astra - "Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disneyland""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Astra - "Castiga pentru copilul tau o excursie de o saptamana la Disneyland"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media