CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!

Arnos te rasplateste

Prin tragere la sorti: 1 x mobilier de bucatarie in limita a 8000 RON; 10 x plata ratelor bancare pana la sfarsitul anului 2010, in limita a 2000 RON; 10 x plata facturilor la intretinere pana la sfarsitul anului 2010, in limita a 2000 RON. Premii instant: 2000 x pachet paste fainoase Arnos, pentru primii participanti.

Cumpara cel putin un produs participant si trimite SMS la 1874 cu numele si prenumele, numarul bonului fiscal si data bonului cate atesta achizitia (Exemplu: IonescuMaria1234/15102010). Pastreaza bonul si ambalajul produsului pentru validare. La campania promotionala participa toate sortimentele de paste ARNOS cu sau fara sticker promotional pe ambalaj.

Perioada promoţiei: 15 octombrie - 09 decembrie 2010

Promotie expirata
77 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
Regulamentul oficial al Campaniei Publicitare
“Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!”

(15 octombrie 2010 – 09 decembrie 2010)

ART 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
1.1.     Campania publicitara "Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!” ("Campania") este organizata si desfasurata de Tymbark Maspex Romania S.R.L., o societate comerciala din Romania, cu sediul in Str. Stefan cel Mare nr. 38-40, Valenii de Munte, jud. Prahova, Romania, avand Codul Unic de Inregistrare 3451510 si numar de operator de date cu caracter personal 972 (denumita in continuare "Organizator"). Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.2.    Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania prin publicarea pe site-urile de internet: www.arnos.ro si www.infopromotii.ro, fiind disponibil in mod gratuit oricarui participant, in baza unui apel telefonic cu tarif normal la numarul 0744.348.499, intre orele 08:00 – 16.00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale, pe intreaga durata a Campaniei, sau trimitand o scrisoare la sediul Organizatorului: Tymbark Maspex Romania S.R.L., Str. Stefan cel Mare nr. 38-40, Valenii de Munte, jud. Prahova, Romania.
1.3.     Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament oficial, respectand procedurile legale, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa postarea unui anunt prealabil de prezentare a acestor modificari pe site-ul de internet www.arnos.ro.
1.4.     Suportul tehnic in cadrul mecanismului de participare la Campanie este asigurat de catre MEDIAPOST HIT MAIL SA, cu sediul in Str. Pictor Iser nr. 19, Bucuresti, tel. 224.40.20, fax. 224.57.31, Cod Fiscal Nr. RO13351917, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8295/2000 (denumita in continuare „Agentia”).

ART 2. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI
Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

ART 3. DURATA CAMPANIEI
Campania va incepe la data de 15 octombrie 2010, 08:00 si va dura pana la data de 9 decembrie 2010, 23:59, inclusiv.

ART 4. PRODUSE SI AMBALAJELE PARTICIPANTE
Produsele participante la Campanie sunt pastele fainoase “Arnos” (orice sortiment si orice ambalaj), cu sau fara sticker-ul promotional ”Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste” - denumite in continuare "Produsul Participant".
 
ART 5. MECANISMUL CAMPANIEI
5.1 Inscrierea
5.1.1.    Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant si sa trimita la numarul de telefon 1874 (tarif standard in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Cosmote), in perioada 15 octombrie 2010 ora 08:00 – 09 decembrie 2010 ora 23:59, inclusiv, („data limita” de primire a SMS-urilor), un mesaj text scris ("SMS”), care sa contina urmatoarele infomatii:
(i) numele si prenumele participantului;
(ii) numarul bonului fiscal prin care s-a achizitionat Produsul Participant;
(iii) data bonului fiscal prin care s-a achizitionat Produsul Participant,
in formatul urmator: (exemplu) IonescuMaria1234/15102010.
5.1.2.     Fiecare SMS de participare la Campanie este considerat valid doar daca contine toate informatiile prevazute la art. 5.1.1.
5.1.3.     Pentru fiecare SMS trimis, participantul va suporta costul acestuia (tarif standard stabilit de retelele de telefonie mobila din care este trimis SMS-ul).
5.1.4.     Un bon fiscal poate fi inscris in Campanie o singura data de catre un Participant. Inscrierea este reprezentata de trimiterea numarului si datei bonului fiscal prin care s-au achizitionat Produsele Participante prin SMS. Data bonului fiscal trebuie sa fie cuprinsa exclusiv in perioada derularii Campaniei (bonul fiscal trebuie sa fie emis in intervalul 15.10.2010- 09.12.2010 inclusiv) si anterioara datei de trimitere a sms-ului.
5.1.5.    Pentru fiecare SMS expediat in cadrul prezentei Campanii, participantii vor primi din partea Organizatorului, ulterior, prin SMS, un raspuns corespunzator situatiei in care se afla, dupa cum urmeaza:
a)    mesajul expediat este valid (contine toate informatiile obligatorii), iar participantul este unul din primii 2000 de inscrisi; mesajul trimis va fi: ” Ai castigat un pachet cu paste Arnos. Pastreaza bonul fiscal si ambalajul produsului pentru validare. Suna la 0744.348.499 (tarif normal, L-V 08-16).”
b)    mesajul expediat este valid (contine toate informatiile obligatorii), iar participantul nu este unul din primii 2000 de inscrisi; mesajul trimis va fi: „Felicitari! Te-ai inscris in promotia Arnos. Pastreaza bonul fiscal si ambalajul produsului.  Succes la tragerile la sorti!”
c)    mesajul expediat este invalid deoarece nu contine toate informatiile obligatorii; mesajul trimis va fi: „Mesaj incorect! Trimite SMS cu numele, prenumele, numarul si data bonului fiscal (exemplu: IonescuMaria1234/15102010)”.
d)    mesajul expediat este invalid deoarece informatiile obligatorii, desi corecte, au mai fost expediate anterior (un bon fiscal a fost introdus in concurs de mai multe ori); mesajul trimis va fi: „Inscriere invalidata, deoarece te-ai mai inscris anterior la campanie cu acelasi bon fiscal. Pentru detalii, suna la 0744.348.499 (tarif normal, L-V 08-16)”  
e)    castigatorii premiilor constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere/rata bancara vor primi urmatorul mesaj:
„La promotia Arnos,ai castigat plata intretinerii (maxim2000lei) Pastreaza bonul fiscal si ambalajul pentru validare. Suna la 0744.348.499 (tarif normal, L-V 08-16)”
„La promotia Arnos,ai castigat plata ratei la banca(maxim2000lei)!Pastreaza bonul fiscal si ambalajul pentru validare.Suna la 0744.348.499 (tarif normal, L-V 08-16)”
f)    castigatorul Marelui Premiu va primi urmatorul mesaj: „Esti castigatorul promotieiArnos:o mobila de bucatarie(8.000 lei)!Pastreaza bonul fiscal si ambalajul pentru validare.Suna la0744.348.499 (tarif normal, L-V08-16)”
g)    mesajele expediate in afara perioadei de desfasurare a Campaniei vor primi urmatorul mesaj de raspuns: „Mesajul tau a fost expediat in afara perioadei de desfasurare a campaniei Arnos. Pentru detalii, suna la 0744.348.499 (tarif normal, L-V 08-16).”
5.1.6.     La tragerile la sorti nu vor participa SMS-urile care nu sunt valide, precum si SMS-urile primite in afara perioadei de desfasurare a Campaniei.
5.1.7.     Organizatorul Campaniei nu isi asuma responsabilitatea in urmatoarele cazuri:
a) pentru mesajele incomplete, inexacte sau incorecte trimise la numarul de telefon 1874, precum si pentru mesajele trimise in afara perioadei de desfasurare a Campaniei sau la un alt numar de telefon;
b) pentru pierderile sau intarzierile mesajelor SMS de participare la Campanie sau a mesajelor SMS de raspuns mentionate la art. 5.1.5. de mai sus, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
c) daca numarul de telefon de pe care este primit un mesaj SMS nu poate fi identificat (nu este alocat, este blocat, nu se afla in aria de acoperire etc.). In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la Campanie;
d) pentru intreruperile neanuntate ale serviciului SMS de catre operatorii de telefonie mobila sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de telefonie pe perioadele de trafic intens;
e) pentru eventualele dispute legate de drepturile asupra numerelor de telefon de pe care s-au trimis SMS-urile la numarul 1874 sau asupra bonului fiscal ori ambalajului produsului. Conform prezentului regulament, premiile vor fi acordate primului participant care poate face dovada achizitionarii produsului (prezinta in original ambalajul Produsului Participant si bonul fiscal);
f) Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere si nu va fi parte in disputele referitoare la drepturile de proprietate asupra bonurilor fiscale ce au fost declarate castigatoare. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra bonurilor fiscale nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul Campaniei va acorda premiul Participantului care a respectat prevederile prezentului Regulament. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor.
5.1.8.    Dupa data limita de primire a mesajelor, Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea mesajelor SMS la numarul de telefon al Campaniei, prin urmare, Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru mesaje trasmise in afara perioadei campaniei.
5.1.9.     Participantii trebuie sa pastreze atat bonul fiscal, cat si ambalajul Produsului Participant in original, astfel incat, in cazul declararii ca si castigatori, sa poata prezenta Organizatorului atat bonul fiscal, cat si ambalajul Produsului Participant pentru validare.

ART 6. PREMIILE SI VALOAREA LOR
6.1. Premiile promotiei sunt:
a) un numar de 2.000 de premii constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”. Valoarea comerciala a unui premiu constand intr-un pachet cu paste fainoase „Arnos” este de 19,98 lei inclusiv TVA.
b) un numar de 10 premii constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere a locuintei pana la sfarsitul anului 2010. Valoarea fiecarui premiu este limitata la suma de 2.000 lei. 
c) un numar de 10 premii constand in acoperirea cheltuielilor cu ratele bancare pana la sfarsitul anului 2010. Valoarea fiecarui premiu este limitata la suma de 2.000 lei. 
d) Marele Premiu constand in 1 (un) mobilier complet de bucatarie. Valoarea comerciala a Marelui Premiu este de 8.000 RON inclusiv TVA. Castigatorul Marelui Premiu poate achizitiona de la orice comerciant de pe teritoriul Romaniei un mobilier complet de bucatarie, cu configuratia dorita de castigator, iar Organizatorul va acoperi costurile de achizitie ale mobilierului, in limita valorii de 8.000 RON inclusiv TVA. Dovada achizitiei se face de catre castigator prin factura proforma emisa de catre comerciant, iar Organizatorul va transfera in contul bancar al Castigatorului o suma reprezentand contravaloarea facturii, in limita valorii de 8.000 RON inclusiv TVA.
6.2.    Valoarea comerciala totala a premiilor ce se acorda in cadrul prezentei promotii este de 87.960 lei inclusiv TVA.
6.3.     Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii. Castigatorii pot opta pentru acordarea contravalorii premiilor in bani, cu exceptia premiului constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”, pentru care nu este permisa acordarea contravalorii in bani.

ART 7.  ATRIBUIREA PREMIILOR CAMPANIEI
7.1.     Atribuirea premiilor constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”
7.1.1.    Premiile constand in pachete cu paste fainoase „Arnos” se atribuie primilor 2.000 (douamii) de participanti care trimit un SMS valid, incepand cu data inceperii Campaniei (15.10.2010, ora 8:00). Atribuirea se face in ordinea cronologica a primirii SMS-ului valid, fara tragere la sorti.
7.1.2.    Un participant nu poate primi decat un singur premiu constand intr-un pachet cu paste fainoase „Arnos”, indiferent de numarul de SMS-uri valide trimise, precum si indiferent de numarul de telefon de pe care este expediat SMS-ul.
7.1.3.    In cazul in care un castigator nu este validat conform procedurii din prezentul Regulament, premiul se atribuie urmatorului participant, in ordinea cronologica a primirii SMS-ului valid de inscriere in Campanie.
7.2.    Atribuirea Marelui Premiu si a premiilor constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si a cheltuielilor cu ratele bancare
7.2.1.    Premiile constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si a cheltuielilor cu ratele bancare, precum si Marele Premiu se atribuie prin tragere la sorti, la care vor fi inscrisi toti participantii care au trimis un SMS valid pana in ziua anterioara respectivei trageri la sorti.
7.2.2.     Tragerile la sorti pentru atribuirea acestor premii vor avea loc la urmatoarele date:
- 22.10.2010, 29.10.2010, 05.11.2010, 12.11.2010, 19.11.2010, 26.11.2010 (la fiecare din aceste trageri la sorti se extrage cate un castigator al unui premiu constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si cate un castigator al unui premiu constand in acoperirea cheltuielilor cu ratele bancare);
- 03.12.2010, 10.12.2010 (la fiecare din aceste trageri la sorti se extrag cate doi castigatori ai unui premiu constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si cate doi castigatori ai unui premiu constand in acoperirea cheltuielilor cu ratele bancare);
- 10.12.2010 (la tragerea la sorti finala se extrage castigatorul Marelui Premiu).
7.2.3.    Tragerile la sorti vor avea loc pe cale electronica, prin extragere aleatoare cu ajutorul unui program informatic specializat. Validarea extragerii se va face de catre Comisia de Validare prevazuta in prezentul Regulament.
7.3    Alte prevederi referitoare la atribuirea premiilor
7.3.1.    Odata desemnat castigator, un SMS nu va mai fi reintrodus in baza de date si nu va mai participa la tragerile la sorti urmatoare, cu exceptia tragerii la sorti pentru Marele Premiu.
7.3.2.    Un participant se poate inscrie in promotie cu un numar nelimitat de SMS-uri, si poate castiga astfel un numar nelimitat de premii, cu exceptia premiului constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”, pentru care se aplica regula „un participant=un premiu”.
7.3.3.     Numele castigatorilor Campaniei vor fi publicate pe www.arnos.ro si www.infopromotii.ro, dupa validarea finala a acestora.
7.3.4.    La fiecare din tragerile la sorti prevazute mai sus se vor extrage si un numar de 3 (trei) rezerve pentru fiecare premiu atribuit. In cazul in care un castigator nu este validat conform procedurii din prezentul Regulament, sau refuza primirea premiului, atunci premiul respectiv se atribuie pe rand rezervelor, in ordinea extragerii acestora. In cazul in care nici una din rezervele extrase nu este validata, atunci premiul respectiv ramane la dispozitia Organizatorului.  

ART 8. VALIDAREA CASTIGATORILOR SI PREDAREA PREMIILOR
8.1    Validarea castigatorilor
8.1.1.    Participantii care, in urma inscrierii in campanie a unui SMS valid, primesc ulterior un mesaj prin care sunt anuntati ca au castigat un premiu, trebuie sa sune, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea mesajului, la numarul 0744.348.499 (telefon cu tarif normal, apelabil intre orele 08:00 – 16:00, de luni pana vineri, exclusiv sarbatorile legale), pentru a primi instructiuni legate de validare si inmanarea premiului.
8.1.2.    Validarea unui castigator desemnat se face in urma trimiterii de catre acesta, la casuta postala OP1 - CP5 Bucuresti, a unui plic cu mentiunea „pentru campania „Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!”, care sa contina obligatoriu urmatoarele:
(i) bonul fiscal, in original, avand numarul si data ce au fost inscrise in Campanie de catre participant;
(ii) ambalajul produsului, in original;
(iii) numarul de telefon de pe care a fost expediat SMS-ul de inscriere in Campanie;
(iv) copia cartii de identitate a participantului;
(v) adresa la care sa fie expediat premiul, in cazul in care difera de adresa inscrisa in cartea de identitate (doar pentru premiile constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”);
(vi) datele contului bancar IBAN in care sa fie transferata contravaloarea premiului (doar pentru Marele Premiu si premiile constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si a cheltuielilor cu ratele bancare). Contul bancar trebuie sa fie deschis la o unitate bancara din Romania, iar titularul contului bancar trebuie sa fie castigatorul desemnat sau reprezentantul legal al acestuia.
8.1.3.    Plicul trebuie expediat ca scrisoare recomandata cu confirmare de primire, si trebuie sa soseasca la adresa de destinatie casuta postala OP1 - CP5 Bucuresti in termen de 10 zile lucratoare de la primirea SMS-ului prin care a fost anuntata castigarea premiului.
8.1.4.    In cazul in care un castigator desemnat motiveaza intemeiat imposibilitatea trimiterii plicului in termenul mentionat la art. 8.1.3 de mai sus, atunci Organizatorul poate prelungi intervalul de timp mai sus mentionat cu inca 10 zile lucratoare.
8.1.5.    Validarea castigatorilor desemnati se face de catre Comisia de Validare, prin verificarea continutului plicului expediat.
8.1.6.    In cazul in care vreunul dintre participantii desemnati castigatori nu respecta termenul de trimitere a plicului, sau plicul trimis nu contine toate elementele prevazute la art. 8.1.2, atunci Organizatorul isi rezerva dreptul de a-l invalida pe participantul respectiv, acesta din urma pierzand astfel in mod definitiv dreptul la atribuirea premiului. 
8.2    Predarea premiilor constand in pachete cu paste fainoase „Arnos”
8.2.1.    Premiile constand in pachete cu paste fainoase „Arnos” vor fi livrate prin intermediul reprezentantilor
Organizatorului, la domicilul declarat al castigatorilor, in termen de 30 zile calendaristice de la data validarii.
8.2.2.    Predarea premiului se face doar catre participantul declarat castigator, dupa verificarea identitatii acestuia, prin semnarea unui proces-verbal de predare-primire.
8.2.3.    In situatia in care Organizatorul nu reuseste sa il gaseasca pe castigator la domiciliul comunicat in intervalul de 30 de zile, Organizatorul va lasa la adresa de domiciliu respectiva o instiintare scrisa de ridicare a premiului. Prin instiintare, i se comunica castigatorului locatia, data si intervalul orar in care acesta trebuie sa se prezinte pentru a-si ridica premiul. In cazul in care castigatorul desemnat nu se prezinta la data si ora stabilita pentru ridicarea premiului, se considera ca acesta a renuntat la premiul acordat si pierde orice drept de a revendica ulterior premiul.
8.3    Predarea premiilor constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si a cheltuielilor cu ratele bancare, precum si a Marelui Premiu
8.3.1    Marele Premiu si premiile constand in acoperirea cheltuielilor de intretinere si a cheltuielilor cu ratele bancare se predau exclusiv prin transfer bancar in contul IBAN al castigatorului desemnat.
8.3.2    Organizatorul va transfera in contul IBAN indicat de castigatorul desemnat suma aferenta contravalorii premiului respectiv, in termen de 30 de zile de la validare.
8.3.3    In cazul in care castigatorul desemnat nu indica un cont bancar valabil, al carui titular sa fie, Organizatorul va invalida premiul acordat, castigatorul desemnat pierzand astfel in mod definitiv dreptul la atribuirea premiului. 
8.4    Alte prevederi privitoare la validarea si predarea premiilor
8.4.1.    Premiile acordate in cadrul prezentei campanii vor fi livrate doar la adrese de domiciliu de pe teritoriul Romaniei, respectiv in conturi bancare deschise la unitati bancare de pe teritoriul Romaniei.
8.4.2.    Validarea castigatorilor premiilor acordate in cadrul prezentei campanii se va face de catre o Comisie de Validare, ce va avea urmatoarea componenta:
- Catalin Iagaru– Grup Brand Manager (Organizator)
- Claudia Craioveanu – Brand Manager (Organizator)
- Andreea Zlat – Consilier Juridic (Organizator),
sub supravegherea dnei Eugenia Codescu, Notar Public.

ART 9. RESPONSABILITATE
9.1.     Prin participarea la Campanie, toti participantii si castigatorii desemnati sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a castigatorilor desemnati.
9.2.     Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu participantii la Campanie sau cu cei desemnati castigatori, in afara obligatiilor asumate in cuprinsul prezentului Regulament. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda garantie pentru aceste premii.

ART 10. DREPTUL DE PARTICIPARE
10.1.     Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice cu domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor societatii Tymbark Maspex Romania S.R.L. (Organizatorul), ai societatii Arnos S.R.L. (producatorul), ai agentiilor de publicitate implicate in aceasta Campanie, precum si a membrilor familiilor tuturor acestora (copii, parinti, sot/sotie).
10.2.     In cazul in care castigatorul este o persoana minora sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu ori cu capacitate restransa de exercitiu, acesta este indreptatit sa intre in posesia premiului numai insotit de reprezentantul legal, acesta din urma semnand o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea castigului respectiv si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legata de castigul respectiv.

ART 11. TAXE SI IMPOZITE
11.1.    Valoarea comerciala a premiilor prevazuta in prezentul Regulament este valoarea neta, Organizatorul suportand impozitul cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Campaniei se obliga sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.
11.2.     Organizatorul Campaniei nu este raspunzator pentru plata altor taxe, impozite sau a altor obligatii fiscale legate de premiile oferite, in afara celor prevazute la alineatul precedent.

ART 12. INCETAREA CAMPANIEI INAINTE DE TERMEN
Prezenta Campanie poate inceta inainte de termen numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie.

ART 13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

ART 14. PRELUCRAREA  DATELOR CU CARACTER PERSONAL
14.1.     Prin participarea la campania promotionala "Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!”, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Organizatorului, in scopul participarii la aceasta campanie, validarii castigatorilor, atribuirii premiilor Campaniei si pentru a fi folosite in activitati de marketing ulterioare.
14.2.    Anuntarea castigatorilor poate fi un eveniment public. Participarea la campanie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca numele va fi facut public potrivit legislatiei in vigoare si folosit in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta. Castigatorii se obliga sa semneze si o declaratie in acest sens, la solicitarea Organizatorului.
14.3.     Participantilor la campania promotionala "Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!” le sunt garantate drepturile prevazute de legea privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
14.4.     Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu prelucrate de acesta si au, de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea, rectificarea, blocarea, actualizarea sau transformarea datelor personale in date anonime in conformitate cu prevederile legii. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre Organizator.
Nu avem elemente multimedia.
selina (timisoara) in 15 octombrie 2010, 13:27
buna, felicitari pt promotie folosesc pastele arnos mai tot timpul sunt multumita dar ce ma face sa va scriu este faptul ca m-am inscris pe tel dar nu am primit nici ca e valid nici ca m-am inscris gresit. Multumesc anticipat si bafta celor ce participa.
raul (oradea) in 15 octombrie 2010, 14:10
Salutare tuturor! Promotia este OK, insa am o problema: Am trimis un sms cu datele complete, deci valid, in prima zi a promotiei 15.10.2010, dar nu am primit nici un sms de raspuns pana in momentul in care postez acest comentariu. Astept alte comentarii de la alti participanti, cat si a organizatorilor, legata de acest fapt. Va multumesc. Succes tuturor participantilor! :)
selina (timisoara) in 16 octombrie 2010, 00:15
multumesc , s-a rezolvat am primit mesaj si e ok .
erzilia (suceava) in 16 octombrie 2010, 15:02
am trimis sms la aceasta promotie exact cum scrie in regulament,dar nu am primit nici un raspuns(sms) inapoi...de ce?
() in 16 octombrie 2010, 16:15
am trimis datele si nu am primit nici o confirmare. Daca cumperi 2 produse pe acelasi bon , se poate trimite cu acelasi nr de bon fiscal de 2 ori?
Adriana (Bucuresti) in 16 octombrie 2010, 17:40
Am trimis un sms la 1874 astazi de dimineata, speram sa fiu printre primii 2000 de participanti . . . nu am primit niciun fel de mesaj, nici macar cel cu "felicitari! te-ai inscris in promotie" . . . la nr de tel nu raspunde nimeni :(
raul (oradea) in 17 octombrie 2010, 15:28
Pana la urma am primit mesajul castigator dupa vreo 2-3 ore, insa la nr de tel nu raspundea nimeni, inainte de ora 16, in 15.10.2010.
selina (timisoara) in 17 octombrie 2010, 20:42
buna , as mai avea o intrebare daca acel bon cu care m-am inscris prima data si cu care am castigat o punga de paste mai participa si la urmatoarele extrageri ??
irina (targu neamt) in 17 octombrie 2010, 21:13
Si eu am trimis mesaj pe data de 15 pe la ora 14,si mi-a venit raspunsul dupa 3 ore,iar prietena mea nu a primit nici acum...numarul din mesaj la care ar trebui sa suni este gresit are un 3 in plus.Eu am sunat si mi-a raspuns o domnisoara care nu prea stia care-i treaba cu promotia,i-am spus ca am primit mesaj ca am castigat pachet paste fainoase si mi-a spus ca revine ea cu un telefon ca sa consulte regulamentul.
() in 17 octombrie 2010, 21:15
am trimis si eu si nu am primit nici un raspuns.
() in 18 octombrie 2010, 00:15
Pe 16.10.2010 am trimis si eu un SMS dar nu am primit nici pana acum un mesaj de confirmare/raspuns.
LACRMIOARA (IASI) in 18 octombrie 2010, 10:48
Lacrimioara(IASI)-Pe 16 oct. am trimis SMS,nici pana in prezent nu am primit confirmarea?????????
Moderator 2 (Infopromotii) in 18 octombrie 2010, 10:56
Pentru toti participantii: mesajele de confirmare/ raspuns nu sosesc in timp real pentru ca sunt trimise manual, dupa validarea inscrierilor.

Pentru Camelia (Constanta): principiul care se aplica este un bon = o inscriere, asadar nu poti trimite acelasi numar de bon de doua ori.

Pentru Selina (Timisoara): bonul respectiv mai participa doar la extragerea marelui premiu; daca vrei sa participi si la extragerile pentru plata ratelor sau ale facturilor de intretinere trebuie sa mai inscrii macar un bon.
raul (oradea) in 18 octombrie 2010, 15:37
de ce nu raspunde nimeni la nr. de tel., sau mai mult acum nici nu mai suna, intrand direct mesajul: "esti in reteaua ...". asteptam un raspuns din partea organizatorilor. ciao.
selina (timisoara) in 18 octombrie 2010, 15:57
am sunat la acel nr de tel si mi-a zis ca s-a facut o greseala cu acel nr si o sa primesc un mesaj unde sa sun , e adevarat??
mirela (bucuresti) in 18 octombrie 2010, 21:21
Sincer mi se pare cam defectuasa organizarea... Nu raspounde nimeni la telefon... sau iti da ton de ocupat... Iar faptul ca trebuie sa suni tu... chiar nu am intalnit la nici o alta promotie. De obicei, organizatorul isi suna castigatorii pentru validarea premiului. Nu era mai simplu sa ne dea o adresa de e-mail la care sa trimitem informatiile solicitate?
speranta (bucuresti) in 19 octombrie 2010, 12:34
buna! am trimis sms.cu nr de la auchan dar nr de bon e din 5cifre si nu l ia ?atunci cum se procedeaza va multumesc!!!!!!!!!!
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 octombrie 2010, 17:26
Draga Speranta (Bucuresti),
Un SMS poate contine pana la 160 de caractere; daca numele tau, numarul bonului si data acestuia, scrise fara spatii, depasesc acest acest numar, te rugam sa ne spui. Daca nu este cazul, inseamna ca s-a strecurat o eroare la trimitere si te rugam sa mai incerci.
Alina (Oradea) in 19 octombrie 2010, 20:44
Buna seara In regulament scrie sa trimitem plicul recomandat cu confirmare de primire, dar Posta Romana in cazul in care adresa este de genul OP-CP nu preia plicul numai daca este scris la destinatar o societate comerciala/persoana fizica. Cum sa procedam? Multumesc
levente (odorheiu-secuiesc) in 19 octombrie 2010, 21:09
buna la ce numar de tel trebuie sa suni?care a fost dat la sms e o greseala ,astept raspunsul multumesc
MARIA (HALCHIU) in 20 octombrie 2010, 06:15
Buna dragi organizatori am cumparat de la magazin paste arnos cand mi sa eliberat bonul pe bon scrie arnols am intrebat pe vanzatoare de ce scrie arnols si nu arnos mi sa raspuns ca probabil a gresit contabila cand a bagat datele in casa de marcat sau in calculator oare afecteaza cu cv?vreau sa stiu deci dovada am eu pastrez ambalajele cu paste oare sa afecteze ca scrie pe bon arnols si nu arnos va rog ast un raspuns din partea dumneavostra ar fi pacat sa castig bani pt intretinere si sa nu pot valida ca eu sunt o pensionara cu o pensie f mica va multumesc si va doresc o zi cat mai frumoasa si spor la premiii.
Moderator 2 (Infopromotii) in 20 octombrie 2010, 10:06
Pentru Alina (Oradea): poti trimite plicul fara confirmare de primire.

Pentru Levente (Odorheiu-Secuiesc): numarul trecut in regulament este corect.

Pentru Maria (Halchiu): poti participa fara rezerve, in conditiile in care ai pastrat ambalajele.
() in 20 octombrie 2010, 13:36
Eu am reusit sa vorbesc cu cei de la Arnos la telefon si mi-au spus ca SMS-urile de confirmare se trimit doar de luni pana vineri in timpul programului lor de munca, pt ca se face totul manual. Deci cei ce trimit SMS vineri (dupa ora 17), sambata si duminica, vor primi SMS abia luni. Eu am trimis ieri plicul cu confirmare de primire si nu a fost nici o problema la poasta (doar ca acest mod de a trimite costa 4,9 ron). Le-am mai semnalat si faptul ca nu e ok sa ceara bonul in original si sper ca la urmatoarele promotii sa tina cont de asta. Dc pe acel bon am cumparat produse participante si la o alta promotie si se intampla sa castig si la acelea, ce arat apoi? Sau dc am cumparat si un produs cu garantie pe acel bon si el trimit originalul la acest concurs, ce fac apoi?
selina (timisoara) in 20 octombrie 2010, 16:59
am sunat la acel nr si mi sa spus ca sa facut o greseala , nu acela e nr unde trebuie sa sun ,, e adevarat??
speranta (bucuresti) in 20 octombrie 2010, 18:21
buna seara! va multumesc ! am rezolvat trimitand din ultimile 4 ca nu l lua din 5caractere acum fie ce o fi. va multumesc anticipat.o seara faina!
erzilia (suceava) in 20 octombrie 2010, 19:14
Foarte greu am reusit eu sa vorbesc cu cei ce organizeaza aceasta promotie,deoarece nu raspundea nimeni la telefon...sunt curioasa ce se va intampla daca pana la prima extragere nu vor fi inscrisi 2000 participanti la promotie? pt.ca am inteles ca cei care au castigat un premiu garantat nu mai participa si la etragerea pt.celelalte premii.
lucia (caracal) in 21 octombrie 2010, 09:38
Foarte tare promotia, numai ca mecanismul lasa de dorit, sincer! nu inteleg cum este posibil ca pentru un pachet de 7 pungi cu paste (valoarea acestora fiind de numai 14 lei- pretul de Carrefour in conditiile in care cel mai scump produs de la Arnos este 2, 1 lei), sa trimitem un plic timbrat in valoare de 1, 5 lei, recomandat in valoare de 4, 9 lei si pe deasupra in plic sa fie si bonul in original...???...nu prea am intalnit asa ceva sincer...Si sa vedeti si voi ce era sa fac din cauza ca ma batea un gand sa trimit plicul...pe acelasi bon pe care aveam si pastele Arnos mai aveam si alte cumparaturi printre care 2 plicuri de picant fix de la Dr Oetker. norocul meu a fost ca nu m-am grabit cu expedierea plicurilor si ieri am fost sunata de cei de la Dr Oetker ca am castigat un voucher in valoare de 500 lei. uite asa era sa peierd eu premiul de la o promotie minunata! BAFTA TUTUROR LA PREMII...EU MA RETRAG DE AICI!
Chiriuc (bucuresti) in 21 octombrie 2010, 10:30
Pt ALINA(Oradea):daca vrei neaparat sa trimiti plicul si sa ai confirmare de primire, treci la destinatar Arnos.
() in 21 octombrie 2010, 16:08
eu am trimis sms, apoi am primit sms ca am castigat un pachet de paste, am tot sunat la nr de tel si nu a raspuns nimeni. Mai tarziu m-au sunat ei si mi-au zis unde sa trimit ambalajul.Mie m-i se pare corecta promotia.
() in 21 octombrie 2010, 19:15
buna ziua!am castigat si eu paste am sunat nu am reusit sa vb cu nimeni dar a doua zi am fost sunata de ei,si totul e ok.am o intrebare pt moderator e valabil bonul daca scrie paste fainoase,la magazinele mici doar asa pot marca? multumesc!
Gabriela Loredana (Brasov) in 21 octombrie 2010, 21:32
Buna seara! Am o intrebare pt dvs. Am castigat un pachet de paste Arnos, am sunat sa anunt si ei mi-au zis ce trebuie facut. Insa pe plic am scris cum trebuia numele si adresa de pe buletin( de Brasov) dar plicul l-am dus la posta in orasul Bacau, pt ca nu mai eram in Brasov( eram la parinti in Bacau) si cand am ajuns acasa- aici e greseala mea m-am uitat pe hartia care mi-au dat-o cei de la posta si pe ea scria intradevar Numele meu dar la oras scria Bacau in loc de Brasov si era gresita si strada in loc de Aluminiului, scria Alunului. Aici se vede cat sunt de competenti cei de la posta care nici macar nu stiu sa citeasca de pe plic. Mai primesc oare pachetul?
ligia (bucuresti) in 26 octombrie 2010, 15:52
Buna ziua, Constat ca acest aliment nu e de gasit in supermarketurile MegaImage ce sunt mai la tot pasul ci doar in Careffour, situatie asemanatoare cu produsele altor promotii. Repet ce am comentat si la alte promotii. Ar fi corect fata de clienti sa includeti din start in regulament sau intr-un act aditional informatii cu privire la magazinele agreate si care si-au dat acordul pentru distribuire.
Gabriel (Iasi) in 02 noiembrie 2010, 12:58
Odageriu Gabriel ( Iasi ) - Buna ziua. Am trimis azi 3 SMS-uri, corecte,si Nu am primit nici un fel de confirmare. - Sper sa fie Valide. - E posibila defectiune,de la companiile Telefonice Mobile...? - Ce este de facut in acest caz....?
Moderator 2 (Infopromotii) in 02 noiembrie 2010, 16:42
Draga Gabriel (Iasi),
Confirmarile se transmit manual, motiv pentru care exista o intarziere intre momentul in care trimiti tu SMS-ul si cel in care se intoarce confirmarea. Lucrurile functioneaza, dupa cum au scris alti participanti inaintea ta.
Mult succes!
Florentina (Iasi) in 03 noiembrie 2010, 00:58
Am si eu aceeasi nemultumire. Am castigat un pachet de paste, dar pe acelasi bon am produse si de la alte promotii. Mi s-a spus sec ca "eu aleg la ce campanie vreau sa particip". Nu mi se pare ok. Nu pot sa ma duc in magazin si sa fac bon pentru fiecare campanie la care particip. Multumesc!
Moderator 2 (Infopromotii) in 03 noiembrie 2010, 10:52
Draga Florentina (Iasi),
O solutie ar fi solicitarea de bonuri separate in cazul produselor participante la promotii.
() in 03 noiembrie 2010, 14:42
buna ziua!am castigat un pachet de paste am trimis plicul dar nu ami am tel de pe care am trimis sms ul cand va veni curierul va veni acasa sau doar va suna la tel?
Adriana (Bucuresti) in 04 noiembrie 2010, 00:30
Asteptam cu mare nerabdare castigatorii celor 2 extrageri care au avut loc pana acum :)
Beata (Oradea) in 04 noiembrie 2010, 21:00
Buna, mie nu-mi place ca de ce trebe sa trimitem si copia de buletin?ce garantie am ca folosesc altii datele mele pt alte lucruri?
Moderator 2 (Infopromotii) in 05 noiembrie 2010, 10:03
Draga Beata (Oradea),
Firma organizatoare este licentiata de autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, asa cum este precizat in regulament. Asta este o garantie, nu?
Adriana (Bucuresti) in 05 noiembrie 2010, 11:40
Dupa cum spuneam si mai sus, asteptam cu mare nerabdare castigatorii celor 2, cred ca intre timp a avut loc si a 3 a!!! Vreun comenariu/lista din partea organizatorilor???? Multumesc anticipat pentru raspunsul prompt si interesul organizatorilor fata de participantii la aceasta promotie :)
Beata (Oradea) in 06 noiembrie 2010, 00:05
Sper ca da, Multumesc frumos !!!
Chiriuc (bucuresti) in 11 noiembrie 2010, 15:40
Daca participati la mai multe promotii, luati bonuri separate.Casieritele nu au voie sa va refuze acest lucru.Eu am luat 160 sticle ulei Argus si am cerut sa se bata 2 sticle pe bon, asta insemnand 80 de bonuri.Nimeni nu m-a intrebat macar de ce vreau asa.Asta este dreptul cumparatorului.Daca ai 100 de produse si vrei 1 produs pe bon, asa ti se bate, pt ca sunt banii tai, nu furi produsele si daca le doresti cate 1 pe bon, asa ti se da. Bafta tuturor!
Mihaela (Iasi) in 11 noiembrie 2010, 18:25
Buna, eu nu apar in lista castigatorilor cu toate ca am primit sms ca am castigat pachetul de paste. Am trimis prin posta dar nu recomandat. Este vreo problema? In cat timp valideaza castigatorii?
raul (oradea) in 15 noiembrie 2010, 16:10
Salut! Ca si in cazul Mihaelei (Iasi), mama a fost desemnata castigatoare prin sms, a trimis plicul, a primit confirmarea de primire, dar nu apare in lista de castigatori. Ce facem in acest caz? Mai doresc sa stiu daca dintre castigatori a primit cineva pachetul cu paste. Va multumesc. Succes tuturor! :)
() in 16 noiembrie 2010, 18:26
si eu am trimis nerecomandat plicul apar pe lista de castigatori dar inca nu le am primit,daca va uitati mai atent sunt numai 600 de castigatori iar premiile au fost 2000,probabil o sa apareti in listele urmatoare
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 noiembrie 2010, 19:05
Draga Mihaela (Iasi),
Draga Raul (Oradea),
Pentru a se putea face eventuale verificari, e nevoie sa aflam numele exacte si complete, asa cum au fost ele inregistrate ca participante la promotie. Validarea, in sine, dureaza destul de mult, pentru ca este o operatie manuala.
() in 18 noiembrie 2010, 15:21
s a inceput distribuirea premiilor?a primit cineva pachetul?
aurelia (bacau) in 19 noiembrie 2010, 18:37
si eu am trimis plicul de mai bine de o luna si inca nu a venit nimeni cu pachetul. a primit cineva pana acum pachetul?
Paraschiv (Chiscani) in 21 noiembrie 2010, 23:09
Buna seara.. cand incepe distribuirea pachetelor de paste? Astept un raspuns! Va multumesc anticipat!
Aniko (tg mures) in 23 noiembrie 2010, 08:45
am trimis bonul pe 19.10.2010 cu confirmare de primire si inca nu am aparut in lista de castigatori!tare greu merge.
claudia (focsani) in 25 noiembrie 2010, 20:49
Am castigat si eu pe 27octombrie un set de paste si am trimis tot ce trebuia in 3 zile, fara confirmare de primire, deoarece mai sus ati spus ca nu este necesar, mai ales ca la Posta au spus ca nu pot trimite la acea adr cu confirmare... dar nu apar la castigatori. Va rog sa-mi raspundeti si mie care este problema. Prietenele mele care au castigat dupa mine si au trimis plicurile mai tarziu, apar in lista. Multumesc!
() in 26 noiembrie 2010, 11:53
@claudia (focsani) Claudia stai linistita si asteapta pentru ca inca se lucreaza la validare. Eu am trimis in primele zile ale promotiei, nu apar la castigatori si de-abia in 25 noiembrie m-au sunat pentru unele clarificari in privinta datelor pe care le-am trimis. Asadar se lucreaza inca, incet dar sigur. Am trimis plic simplu prin posta si totusi a ajuns la ei. Deci, rabdare!
ginela (draganesti-olt) in 26 noiembrie 2010, 15:36
Buna ziua! Unde apare afisata lista castigatorilor si cand se trimit pachetele cu paste cadou?Multumesc!
claudia (focsani) in 28 noiembrie 2010, 22:25
@ ginela, castigatorii ii poti vedea in aceasta pagina mai sus, intr-un chenar cu rosu.
gabriela (giurgiu) in 30 noiembrie 2010, 19:27
am primit pachetul de paste asa ca aveti rabdare
claudia (focsani) in 30 noiembrie 2010, 20:23
apar si eu in lista, in sfarsit.....
() in 30 noiembrie 2010, 23:25
si eu am primit pastele astazi ! mi-au facut o bucurie.
ligia (bucuresti) in 02 decembrie 2010, 15:19
Buna ziua, Multumesc pentru premiul garantat, primit astazi. Sunt paste pe care le folosesc frecvent de cand le-am descoperit datorita acestei promotii. Nu inteleg insa ce se intampla cu validarea premiilor in bani. Ma numar printre norocosi, am expediat in termen, cu confirmare de primire documentele solicitate si am si fost contactata acum o saptamana de cineva pentru a-i preciza data expedierii plicului spre validare si ...nimic.
vasile (cluj-napoca) in 03 decembrie 2010, 18:54
Am castigat si eu pe 25 octombrie un set de paste si am trimis tot ce trebuia in 3 zile, fara confirmare de primire, deoarece mai sus ati spus ca nu este necesar, dar nu apar pe lista de castigatori validati! Va rog sa-mi raspundeti si mie care este problema? Colega a trimis cu doua zile mai repede si apare pe lista de castigatori . Multumesc!
CARMEN (BUCURESTI) in 03 decembrie 2010, 21:31
Buna seara! Am castigat la promotia Arnos si eu si ceilalti membrii ai familiei ,deci 4 premii ! In dupa-amiaza asta mi-au fost livrate premiile in apropierea locuintei,de o doamna ,dar cantitatea primita difera de cantitatea care apare la dvs pe site la castigatori! Fiecare pachet contine cate 5 pachete Arnos si nu 7 ,cum apare in lista validata! Incerc s-o prind pe d-na respectiva la nr.de telefon cu care m-a sunat sa ma instiinteze ca vine si d-na respectiva nu raspunde! La posta pentru cele 4 confirmari am platit 24 ron,adica 240 000 lei !!!
ginela (draganesti-olt) in 04 decembrie 2010, 13:02
As vrea sa stiu daca se mai trimit pachetele de paste. Promotia expira in curand si nu am primit pachetele din 22 octombrie, de cand am validat bonul. Multumesc!
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 decembrie 2010, 16:40
Pentru Ligia (Bucuresti) si Vasile (Cluj-Napoca): procesul de validare este in plina desfasurare; in cazul premiilor in bani acesta este chiar mai complex, pentru ca presupune si verificarea corectitudinii conturilor bancare specificate.
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 decembrie 2010, 16:42
Draga Carmen (Bucuresti),
Te rugam sa ne dai toate detaliile, pentru ca organizatorii sa faca verificarile de rigoare: care sunt cele 4 nume de castigatori si, eventual, numele si numarul de telefon al doamnei care a facut livrarea.
Moderator 2 (Infopromotii) in 06 decembrie 2010, 16:44
Draga Ginela (Draganesti-Olt),
Da, se trimit in continuare premii, iar validarea castigatorilor si expedierea premiilor vor continua si dupa ce se va incheia promotia.
CARMEN (BUCURESTI) in 07 decembrie 2010, 13:10
Chiar in seara in care v-am semnalat ,doamna respectiva a revenit si mi-a livrat pachetele diferenta,cerandu-si scuze pentru incurcatura! Acum pot spune ca am primit premiile! Multumesc Arnos si Infopromotii!
Anca (Cluj Napoca) in 07 decembrie 2010, 21:25
Vreau sa va spun ca am fost sunata astazi sa mi se comunice ca mi s-au virat banii in cont (eu am castigatat la prima extragere). Succes tuturor, aveti rabdare!
mirela (tirgu secuiesc) in 08 decembrie 2010, 11:12
si eu si mama mea am participat la aceasta promotie,dar spre deosebire de mine mama mea nu a fost inca afisata la castigatori cu toate ca premiul a fost validat si asta s-a intamplat inca demult . cand vor fi afisati toti cei care au castigat garantat pastele?
ligia (bucuresti) in 08 decembrie 2010, 11:55
Buna ziua, La Firma Arnos a fost mobilizare exemplara in ultimele zile si au recuperat intarzierea validarilor premiilor in bani. Am fost sunata ca mi s-au virat banii, astfel perioada de asteptare de 30 zile (de la validare) s-a redus la 0. Multumesc intregii echipe. Cautand prin magazine paste Arnos am descoperit saratele cu chimen (normal ca de la Arnos) care sunt un deliciu. Vi-le recomand tuturor din suflet.
LACRMIOARA (IASI) in 13 decembrie 2010, 14:51
Buna,a intrat in posesia pachetelor cu paste, cineva din castigatorii de la IASI?
ralita (alexandria) in 17 decembrie 2010, 11:34
in data de 1.11.2010 am castigat un pachet cu produse arnos. am tirimis in termenul prevazut bonul fiscal si ambalajul.nici pana azi nu mi s a validat castigul. unde sunt cei 2000 de castigatori?
ariana (urmenis) in 20 decembrie 2010, 16:40
buna,am castigat 2000 de lei cu arnos am vazut astazi validat premiul probabil in zilele astea imi intra banii in cont,vreau sa va intreb daca mi se ia impozit din aceasta suma si cat la suta.multumesc mult de premiu.
Moderator 2 (Infopromotii) in 21 decembrie 2010, 10:26
Draga Ariana (Urmenis),
La Art. 11 "Taxe si impozite" se mentioneaza faptul ca impozitul este suportat de organizator.
Noua nu ne mai ramane decat sa te felicitam, sa iti uram Craciun Fericit si un An Nou cu si mai multe premii!
vasile (cluj-napoca) in 21 decembrie 2010, 22:47
revin, din 23.octombrie 2010 am un castig validat de 7 pachete,dar inca TOT NIMIC .............. inca mai am rabdare!Nici azi nu am aparut in lista castigatorilor.
claudia (focsani) in 25 decembrie 2010, 17:37
eu n-am primit pastele in focsani...
Valentina (Bistrita) in 16 februarie 2011, 18:03
Am gasit in punga o bancnota de 100 de RON cu ceva scris pe ea?Ce trebuie sa fac sa cu ea??
Moderator 2 (Infopromotii) in 16 februarie 2011, 18:35
Pentru Valentina (Bistrita),
Produsul respectiv face parte dintr-o alta promotie care, insa, nu a fost publicata pe site-ul nostru. Te rugam sa contactezi direct organizatorii pentru detalii.
Mult succes!
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!"

Ultima actualizare: 23 dec. 2010
Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Arnos te rasplateste si datoriile-ti plateste!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media