CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Argus - "Ce e din soare, te trimite la soare"

Concurs cu premii Argus

Premii prin tragere la sorti: 6 x pachet turistic pentru 2 persoane in Egipt sau contravaloarea acestuia in RON (cate un premiu pe saptamana).

Trimite 2 etichete de pe 2 ambalaje de ulei Argus (de 1 litru sau de 2 litri) impreuna cu datele tale personale (nume, prenume, adresa, telefon) la OP 33, CP 61, Bucuresti.

Perioada promoţiei: 28 noiembrie 2008 - 20 ianuarie 2009

Promotie expirata
24 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL OFICIAL AL LOTERIEI PUBLICITARE

„Ce e din soare, te trimite la soare”

28 noiembrie 2008 – 20 ianuarie 2009

 

 

 

Sectiunea 1. Organizatorul

(1) Organizatorul loteriei publicitare “Ce e din soare, te trimite la soare” (denumita in cele ce urmeaza "Campania" sau „Loteria publicitara”) este S.C. ARGUS S.A., cu sediul in Str Industriala, nr 1, Constanta, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J13/550/1990, CUI RO1872644 (denumita in cele ce urmeaza “Organizatorul”).

(2) Decizia de derulare a loteriei publicitare conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru toti participantii.

(3) Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament oficial (denumit in continuare „Regulament Oficial”), prin intocmirea unui act aditional, actul aditional va fi adus la cunostinta publica in modalitatile prevazute la sectiunea 17.

 

Sectiunea 2. Temeiul legal

(1) Loteria publicitara “Ce e din soare, te trimite la soare” este organizata in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea 650/2002.

 

Sectiunea 3. Locul de desfasurare si durata

(1) Loteria publicitara se desfasoara in perioada 28 noiembrie 2008 – 20 ianuarie 2009, pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

(2) In situatia in care Organizatorul decide sa scurteze/sa prelungeasca aceasta loterie publicitara, acest fapt va fi adus la cunostinta publica in modalitatile prevazute la Sectiunea 17.

(3) Toate premiile oferite trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial, in caz contrar acestea nemaifiind datorate de catre Organizatori.

 

Sectiunea 4. Dreptul de participare

(1) Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, care au implinit varsta de 14 ani pana la data de 26 noiembrie 2008, inclusiv, cu domiciliul/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumite in continuare „Participanti”).

(2) Nu sunt eligibili pentru a participa la campania promotionala angajatii S.C. ARGUS S.A., angajatii agentiilor implicate si ai companiilor distribuitoare ale  S.C ARGUS S.A. si nici membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie).
(3) Prin participarea la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

(4) O persoana poate participa la Campanie cu un numar nelimitat de plicuri.

 

Sectiunea 5. Produse participante

(1) Produsele participante la aceasta promotie sunt sticlele de ulei Argus de 1 litru si 2 litri.

(2) Dupa data incetarii Campaniei, sticlele de ulei Argus 1 litru si 2 litri isi pierd calitatea de produse participante. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o circumstanta care ar putea conduce clientii magazinelor la concluzia actualitatii ori continuarii Campaniei.

 

Sectiunea 6. Mecanismul de desfasurare a campaniei

(1) Pentru a participa la aceasta campanie, participantii trebuie:

- sa cumpere oricare doua dintre produsele participante Argus in perioada promotiei;

- sa trimita intr-un plic doua etichete de la doua produse participante, impreuna cu datele personale (nume, prenume, adresa, telefon) la adresa OP33 CP61, Bucuresti, pana la data 20 ianuarie 2009, data postei (inclusiv)

(2) Premiile acestei loterii publicitare se acorda prin tragere la sorti. In total, vor fi 6 trageri la sorti. In urma fiecarei trageri se va desemna cate un castigator caruia i se va acorda drept premiu o excursie pentru doua persoane in Egipt sau contravaloarea acesteia in RON.

(3) In cazul in care intr-un plic sunt mai multe ambalaje participante la promotie decat minimul necesar pentru validarea plicului, nu vor fi luate in considerare decat cele necesare validarii plicului.

 

Sectiunea 7. Conditii de validitate

(1) Pentru ca un plic sa fie valid, acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

participantul sa indeplineasca conditiile mentionate la Sectiunea 4 a prezentului Regulament

plicul sa contina doua (2) etichete integrale, in original, de la doua (2) produse Argus participante

etichetele sa fie intregi si in original; este interzisa reproducerea si falsificarea etichetelor produselor participante la loteria publicitara, precum si alterarea in orice mod a celor originale. Etichetele rezultate in urma unor astfel de operatiuni sunt considerate nule si nu vor fi luate in considerare in cadrul campaniei

plicul sa fie expediat la OP33 CP61, Bucuresti pana la data de 20 ianuarie 2009, data postei

plicul sa contina urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa, telefon, cnp.

(2) Plicurile care nu fac dovada îndeplinirii acestor conditii sau care sunt deteriorate nu vor fi validate. In cazul in care participantii nu expediaza plicul in termenul stabilit mai sus sau in cazul in care etichetele sunt neconforme cu cerintele campaniei (de exemplu: eticheta este deteriorata sau eticheta nu este al unui produs participant la promotie etc.), plicurile nu vor fi validate.

(3) Organizatorul nu este raspunzator pentru plicurile trimise sau primite dupa data de 20 ianuarie 2009, pierdute sau deteriorate.

 

Sectiunea 8. Premiile acordate si valoarea acestora

(1) In cadrul acestei promotii se vor acorda in total 6 premii constand in 6 pachete turistice 

pentru 2 persoane sau contravaloarea acestora in RON.

Detalii pachete turistice:

Fiecare pachet turistic este conceput pentru 2 persoane si consta in:

Un pachete tip charter in EGIPT, pentru 7 nopti, in perioada februarie - aprilie 2009.

 Pachetele vor cuprinde:

-       cazare la hoteluri de  4* ( sau de 3* in functie de disponibilitatile existente la momentul rezervarii dar numai cu acordul Organizatorului) pentru 7 nopti;

-       regim de masa all inclusive

-       transport cu avionul cursa charter pe una din rutele Bucuresti-  Hurghada-Bucuresti sau Bucuresti-Sharm El Sheikh-Bucuresti (incluzand taxele de aeroport si taxa de combustibil);

-       transfer aeroport – hotel – aeroport la destinatie;

-       asistenta turistica in limba romana

-       taxa de viza;

-       taxa de meeting&assistance si bacsisurile;

-       asigurarea medicala de calatorie. 

Perioada de utilizare a pachetelor turistice este 1 februarie – 30 aprilie 2009, conform disponibilitatii de transport si cazare indicate de catre Organizator. Pentru toate detaliile legate de data si conditiile calatoriei, precum si pentru ridicarea biletelor si a documentelor necesare, castigatorii vor fi contactati de Organizator.

Detaliile legate de intervalele de timp si conditiile finale de calatorie se vor stabili pentru fiecare castigator in parte, strict in functie de disponibilitatile pachetelor turistice ale agentiei de turism. Organizatorul nu poarta nici o raspundere pentru eventuale reclamatii cu privire la

calitatea serviciilor oferite prin pachetelor turistice. Orice anulare sau modificare a datelor de calatorie rezervate intra sub incidenta masurilor si penalizarilor stabilite de agentia de turism.

Castigatorii excursiei vor primi viza pentru Egipt la sosire pe aeroportul de destinatie. Conform legii, turistii (castigatorii excursiei) trebuie sa aiba, la intrarea in Egipt:

-       bilet de avion dus-intors – va fi furnizat de catre organizatorul promotiei

-       voucher pentru cazare – va fi furnizat de catre organizatorul promotiei

-       pasaportul valabil minim 6 luni din momentul in care se intorc in Romania – acesta intra in responsabilitatea castigatorului, organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru cazurile in care castigatorul nu va avea pasaportul corespunzator avertizarii de mai sus

Valoarea estimata a fiecarui pachet turistic este de 6052.38 RON impozabili, respectiv 5180,00 RON net. (contravaloare a 1400 euro calculati la suma de 3.7 ron/euro).

Contravaloarea pachetelor turistice:

Contravaloarea in RON a fiecarui pachet turistic este de 6052.38 RON impozabili, respectiv 5180,00 RON net. Organizatorul va transfera aceasta suma  in contul indicat de fiecare castigator in termen de maxin 20 zile lucratoare de la data inregistrarii optiunii castigatorului.Toti castigatorii care vor opta pentru contravaloarea in RON a pachetelor turistice vor primi suma de 5180,00 RON net, prin transfer bancar intr-un cont personal.

Pentru realizarea transferului bancar, castigatorii trebuie sa trimita la numarul de fax  021.666.111.3 o copie a cartii de identitate, impreuna cu numarul unui cont bancar deschis pe numele lor si numele bancii la care este deschis contul respectiv. Acestea trebuie trimise cu mentiunea “Pentru Promotia Argus”, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data instiintarii lor de catre Organizator.

Castigatorii care nu trimit copia cartii de identitate si numarul contului bancar personal pana la 15 februarie 2009 inclusiv isi pierd orice drept asupra premiului, iar acesta se anuleaza.

Valoarea comerciala totala a premiilor oferite este de 36314.28 RON impozabili, respectiv 31080,00 RON net.

 

Sectiunea 9. Tragerile la sorti

(1) Tragerile la sorti pentru desemnarea celor 6 castigatori se vor efectua electronic si se vor desfasura astfel:

-  pe 4 decembrie 2008, pentru plicurile primite la OP33 CP61 Bucuresti, pana pe data de  

   03 decembrie 2008, inclusiv;

-  pe 11 decembrie 2008, pentru plicurile primite la OP33 CP61 Bucuresti, pana pe data

   de 10 decembrie 2008, inclusiv;

-  pe 18 decembrie 2008, pentru plicurile primite la OP33 CP61 Bucuresti, pana pe data

   de 17 decembrie 2008, inclusiv;

-  pe 8 ianuarie 2009, pentru plicurile primite la OP33 CP61 Bucuresti, pana pe data de 07

   ianuarie 2009, inclusiv;

-  pe 15 ianuarie 2009, pentru plicurile primite la OP33CP61 Bucuresti, pana pe data de

   14 ianuarie 2009, inclusiv;

-  pe 22 ianuarie 2009, pentru plicurile expediate la OP33 CP61 Bucuresti, pana la data de

   20 ianuarie 2009, inclusiv.

(2) Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date cuprinzand informatiile personale ale persoanelor care au expediat plicuri valide in vederea participarii la aceasta Campanie.

(3) Toate tragerile la sorti se vor desfasura în prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate în organizarea promotiei si vor fi asistate de un notar public. Lista de castigatori continand nume, adresa, telefon va fi autentificata de catre Notarul Public.

(4) In cadrul tragerii la sorti se vor extrage si cate 2 rezerve. Se va apela la rezerve in cazul in care, din motive independente de vointa Organizatorului, acesta nu poate lua legatura cu Participantul extras castigator in termenul stabilit in prezentul Regulament sau este invalidat datorita nerespectarii a cel putin una dintre prevederile prezentului Regulament Oficial al Campaniei. Se va apela la rezerve in ordinea in care acestea au fost extrase.

(5) Un participant poate castiga maxim un premiu in urma tragerii la sorti.

 

Sectiunea 10. Anuntarea si validarea castigatorilor, acordarea premiilor

(1) Castigatorii premiilor prin tragere la sorti vor fi contactati telefonic de catre un reprezentant al Organizatorului la numerele de telefon declarate, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, pentru anuntarea castigului si prezentarea celor 2 variante de premiu. Din momentul instiintarii, castigatorii au un termen de 3 zile lucratoare pentru a se hotari asupra variantei de premiu alese. In acest sens, Organizatorul va recontacta castigatorii pentru a inregistra optiunile de premii exprimate de acestia.Castigatorii care au optat pentru pachetele turistice vor fi informati de Organizator asupra datelor posibile de plecare si vor avea  la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare pentru a comunica Organizatorului data finala aleasa.

Castigatorii care au optat pentru pachetele turistice se obliga sa semneze in termen de 3 zile de la primire, o declaratie scrisa de confirmare a datelor si conditiilor de calatorie. Acest acord este prezentat in Anexa 1 si va fi trimis fiecarui castigator prin fax sau posta, cu recomandare de primire.

Castigatorii care au optat pentru contravaloarea pachetelor turistice se obliga sa semneze in termen de 3 zile de la primire, o declaratie scrisa de confirmare a primirii ordinului de plata care atesta virarea banilor de catre Organizator in contul bancar trimis de castigator. Acest acord este prezentat in Anexa 2 si va fi trimis fiecarui castigator prin fax sau posta dupa efectuarea transferului bancar, cu recomandare de primire.

(2) Daca nu este posibila contactarea telefonica a castigatorilor, o scrisoare recomandata cu confirmare de primire va fi expediata la adresa mentionata pe plicul castigator, in maxim 20 zile lucratoare de la data tragerii la sorti. In cazul in care un castigator nu va contacta Organizatorul la numerele de telefon indicate in scrisoarea recomandata in termen de 7 zile lucratoare de la expedierea scrisorii, acesta isi pierde orice drept asupra premiului si se apeleaza la rezerve, in ordinea extragerii lor.

(3) In cazul in care va exista un castigator care va refuza sa ridice premiul, se va recurge la urmatoarea rezerva extrasa, pentru acordarea premiului ramas. Castigatorul care a refuzat premiul trebuie sa semneze o declaratie prin care isi exprima refuzul de a primi premiul si eventual, motivul refuzului.

 

Sectiunea 11. Publicarea listei castigatorilor

(1) Numele castigatorilor si premiul castigat de fiecare vor fi facute publice conform obligatiilor impuse de prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea 650/2002, pe www.argus-oil.ro si in cadrul spotului TV, in maxim 5 zile lucratoare de la data fiecarei trageri la sorti.

 

Sectiunea 12. Confidentialitatea datelor

(1) Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, consumatorii inscrisi pentru tragerile la sorti a premiilor, precum si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii.

(2) Organizatorul si Agentia garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

(3) Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare.

(4) Participantii la promotie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15).

(5) La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa OP33 CP61, Bucuresti, acesta se obliga:

sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Sectiunea 13. Responsabilitate

(1) Prin înscrierea la promotia „Ce e din soare, te trimite la soare”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

(2) Plicurile primite devin proprietatea exclusiva a Organizatorului si nu vor fi returnate.

(3) Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea pentru:

- plicurile deteriorate sau necorespunzatoare din punct de vedere al continutului;

- plicurile expediate dupa data de 20.01.2009 inclusiv, data postei;

- plicurile care au fost expediate pâna la data de de 20.01.2009 dar care nu au fost primite la OP33 CP 61, Bucuresti pana la data de 21.01.2009, inclusiv;

- plicurile pierdute sau pentru orice alte probleme cauzate de serviciile postale;

- plicurile expediate la alta casuta postala decat OP33 CP 61, Bucuresti;

- eventualele dispute legate de dreptul de proprietate asupra plicurilor si continutul acestora.

(4) Dovada de expediere a plicurilor nu reprezinta si dovada primirii plicurilor.

(5) În eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui plic participant, decizia comisiei este definitiva.

(6) Organizatorul are dreptul de a invalida plicurile care contin informatii false ori vadit eronate (ex. localitate inexistenta), care au adresa ilizibila si care nu îndeplinesc conditiile de validare de la sectiunea 7.

(7) Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite in cadrul acestei campanii.

 

Sectiunea 14. Taxe si impozite

(1) Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului. De la data semnarii de primire a premiilor, toate cheltuielile legale aferente acestor bunuri revin proprietarului.

 

Sectiunea 15. Incetarea inainte de termen a Campaniei

(1) Campania poate inceta inainte de termen, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa acestuia, de a o continua.

(2) Situatiilor avute in vedere la sectiunea 15, alin. (1) le sunt asimilate si actele de putere publica ale unei instante competente sau ale altei autoritati publice competente.

(3) In situatiile avute in vedere la sectiunea 15, alin. (1) si (2), Organizatorul nu mai are nici o obligatie catre Participanti, cu privire la returnarea unei sume banesti sau plata unei sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

 

Sectiunea 16. Litigiile si legea aplicabila

(1)  Eventualele litigii aparute între Organizator si Participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din România.

(2)  Eventualele reclamatii legate de derularea Campaniei se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: OP33 CP61, Bucuresti, pana la data de 9 februarie 2009, inclusiv. Dupa aceasta data Organizatorul nu va mai lua în consideratie nicio contestatie.

 

Sectiunea 17. Regulamentul Oficial

(1) Prin participarea la aceasta Loterie Publicitara, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

(2) Regulamentul Oficial al Campaniei este disponibil pe www.argus-oil.ro si poate fi solicitat in mod gratuit printr-o cerere scrisa si datata la OP 33 CP 61 Bucuresti.

(3) Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmând ca astfel de modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntarea prealabila a acestor modificari.

(4) Prezentul Regulament Oficial a fost redactat cu respectarea prevederilor Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata si a fost semnat în 6 exemplare originale.
Nu avem elemente multimedia.
gabriela (giurgiu) in 02 decembrie 2008, 16:50
FOARTE BUNA PROMOTIA SPER SA CASTIG SI EU .
marius (oradea) in 02 decembrie 2008, 18:33
care sunt produsele participante, au pe eticheta ceva distinctiv ( fata de alte produse Argus ) care sa indice apartenenta la promotie, mai ales datorita faptului ca in imaginea de prezentare e un slogan, "Ce e bun, e bun la toate ", iar campania se desfasoara sub altul, "Ce e din soare, te trimite la soare" ?
ana (ludus) in 02 decembrie 2008, 20:22
vreau sa concurez si eu dar sa caut sa vad daca gasesc ulei . este buna promotia mult suces tuturor concurentilor .
Gheorghe (Bucuresti) in 02 decembrie 2008, 23:14
O bila neagra pentru voi, infopromotii.ro! Ati anuntat promotia tocmai bine cat sa ratam prima extragere. Va iert, pentru ca nimeni nu-i perfect. Cred ca va straduiti.
Alexandra (Timisoara) in 03 decembrie 2008, 13:54
Nu cred ca infopromotii sunt vinovati pt. anuntarea intarziata. Cu siguranta compania organizatoare a campaniei a luat decizia de a inscrie promotia mai tarziu pe acest site. La TV deja a aparut. E posibil ca ulterior sa se fi gandit ca e mai eficient sa o inscrie si aici.
ana-maria (bucuresti) in 03 decembrie 2008, 16:31
Catre Organizatori: Am trimis mai multe plicuri cu etichete aferente sticlelor Argus de 1 litru. In locul in care sunt lipite pe ambalaj (in zona cu informatii despre produs si unde apare codul de bare) este imposibil ca aceste etichete sa se dezlipeasca intregi, fara a se deteriora. Practic, in punctul de imbinare, cele doua capete ale etichetei sunt lipite intre ele, dar totodata si de ambalaj, respectiva bucatica de hartie neputand fi dezlipita de pe sticla. Sper ca aceste etichete sunt considerate valide. Astept o confirmare din partea Organizatorilor. Va multumesc.
Chiriuc (bucuresti) in 03 decembrie 2008, 18:23
Sustin comentariul Anei-Maria (Bucuresti). In plus, as dori sa stiu daca o persoana care trimite mai multe plicuri, este inscrisa de mai multe ori ( un nr direct proportional cu nr de plicuri) in acel sistem electronic de extragere.Nedumerirea mea este de ce nu se extrage manual?ar fi mult mai usor...si mult mai greu de fraudat concursul, in cazul in care cineva ar avea vreun interes sa iasa o anume persoana drept castigatoare.Nu vreau sa arunc cu noroi in nimeni,dar extragerile electronice nu sunt f de incredere,atunci cand dai start poti seta ca sa se opreasca la un anumit nr sau dupa un anumit nr si este f simplu sa setezi sa castige o cunostinta sau un prieten.Asa, manual, nu poti sa fraudezi, pt ca am inteles ca vor fi mai multe persoane care sa vegheze la bunul mers al lucrurilor.
Cipri (IS) in 03 decembrie 2008, 19:15
pt ana-maria : ca se dezlipeasca usor si fara a se deteriora trebuie sa le introduci pret de cateva minute sub un jet de apa calda, apoi sa le prinzi ca pe haine in balcon , dar vezi sa nu te vada vecinii ca vor participa si ei :)))
Moderator 2 (Infopromotii) in 04 decembrie 2008, 08:50
Dragii nostri,
Vom transmite intrebarile voastre organizatorilor.
Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 04 decembrie 2008, 14:21
Draga Chiriuc,
Organizatorii iti transmit ca in conformitate cu regulamentul o persoana poate participa cu un numar nelimitat de plicuri.
Mult succes!
Moderator 2 (Infopromotii) in 04 decembrie 2008, 16:45
Draga Marius,
Raspunsul organizatorilor pentru tine este ca produsele nu poarta insemnele campaniei. La promotie poate participa orice produs din gama Argus pet 1l sau 2l.
Mult succes!
nicolae (bucuresti) in 18 decembrie 2008, 18:14
unde sunt anuntati sau trecuti castigatorii?
Moderator 2 (Infopromotii) in 19 decembrie 2008, 09:05
Draga Nicolae,
Momentan nu au fost afisati castigatorii extrasi pana acum. Am transmis intrebarea ta organizatorilor si speram sa revenim cat de curand cu un raspuns.
Mult succes!
Chiriuc (bucuresti) in 19 decembrie 2008, 12:00
castigatorii primelor 2 extrageri au fost afisati pe tv, in coltul din stanga sus, atunci cand se face reclama la concursul Argus.Priml este o dna din Cluj-Napoca parca si al doilea e un domn dintr-un sat.
angela (constanta) in 21 decembrie 2008, 16:09
Cred ca de Paste ar fi o ocazie minunata sa fololosesc acest premiu!:) Dar asta ar fi valabil doar daca as castiga!:D Bafta tuturor concurentilor :) Sarbatori fericite!:)
angela (constanta) in 22 decembrie 2008, 11:36
Am si eu o nelamurire :eticheta de la uleiul Tomis este valabil ? Ca este tot de Argus ambalat!
Moderator 2 (Infopromotii) in 22 decembrie 2008, 14:43
Draga Angela,
Conform regulamentului nu participa la aceasta promotie decat etichetele Argus.
Mult succes!
() in 23 decembrie 2008, 15:27
SUPER!!!SUPER!!! DA. Dragilor , eu sunt doamna de la Cluj-Napoca , si chiar am castigat prima excursie Argus , dar sa stiti ca o merit. Ma bucur foarte mult si eu si familia mea si pot spune ca a fost cel mai frumos cadou. MULTUMESC ARGUS . CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI TUTUROR .
Chiriuc (bucuresti) in 24 decembrie 2008, 09:28
Felicitari! Cred ca fiecare dintre noi am merita cate o excursie :-) Si eu am trimis vreo 15 plicuri dar deocamdata astept...
I (Constanta) in 05 ianuarie 2009, 13:27
@Liliana Georgeta : Felicitari pentru premiu. Sa stii ca n-ai de ce sa justifici faptul ca l-ai castigat!!! E norocul tau si...cu siguranta il meriti...Cei care nu inteleg ca norocul nu tine de criterii ridicole precum situatia materiala, saracia, bogatia, etc...nu vor castiga niciodata. Norocul il ai sau nu-l ai ;fie ca esti sarac/bogat, frumos/urat, tanar/batran, gras/slab, inal/scund...Bafta tuturor!
Erzsebet (Zalau) in 07 ianuarie 2009, 22:53
astept cu nerabdare rezultatul extragerilor.... ,de ce nu apar pe site-ul infopromotii norocosii?
levente (odorheiu-secuiesc) in 09 ianuarie 2009, 09:28
SUNT LEVENTE DIN ODORHEI UNDE COMERCIALIZEAZA ULEIUL ARGUS CA NU GASESC IN NICI UN MAGAZIN LA ODORHEI?
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 ianuarie 2009, 11:22
Draga Erzsebet, dorinta iti este indeplinita: primii castigatori ai acestei promotii au fost publicati pe site-ul nostru, ca de obicei, in sectiunea "castigatori". Succes!
Moderator 1 (Infopromotii) in 13 ianuarie 2009, 11:23
Salut, Levente! Produsele Argus beneficiaza de distributie nationala, asa incat, in mod normal, ar trebui sa gasesti si in orasul tau. Incearca la mai multe magazine. Succes!
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Argus - "Ce e din soare, te trimite la soare""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Argus - "Ce e din soare, te trimite la soare"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media