CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Arctic Club te premiaza!

Arctic Club

Premiu prin tragere la sorti: 1 x masina de spalat Arctic, model AF1200A+.

Intra pe si completeaza corect si complet formularul de inscriere.

Perioada promoţiei: 15 noiembrie - 15 decembrie 2011

Promotie expirata
7 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
„Arctic Club te premiaza!“
Perioada campaniei: 15 noiembrie 2011 – 15 decembrie 2011

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
Organizatorul campaniei promotionale „Arctic Club te premiaza!“ este S.C. ARCTIC S.A., cu sediul in Gaesti, Str. 13 Decembrie, nr. 210, Dambovita. Campania se desfasoara in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta participantii.

SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul website-ului .

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se desfasoara in perioada 15 noiembrie 2011 – 15 decembrie 2011 (inclusiv).
In cazul in care, dupa data de 1 decembrie 2011, Organizatorul constata ca nu exista cel putin o intrare valida, concursul se anuleaza incepand cu data de 1 decembrie 2011. In aceasta situatie anularea concursului se va realiza automat fara a fi obligatorie anuntarea suplimentara a participantilor. Acest lucru va fi anuntat pe websitul promotiei incepand cu data anularii.

SECTIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE
Promotia este deschisa participarii persoanelor fizice, cetateni romani, cu varsta de peste 18 ani si cu domiciliul stabil in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii Organizatorului, ai companiilor colaboratoare la aceasta promotie (4Work, Image Promotion), precum si membrii familiilor acestora (constand din copii, parinti, sot/sotie).
Daca sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii, Organizatorul are dreptul de a cere restituirea premiilor astfel castigate si de a urmari in instanta respectivele persoane pentru recuperarea prejudiciilor cauzate. Orice incercare de fraudare se soldeaza cu eliminarea participantului in cauza, acesta urmand a fi informat cu privire la aceasta decizie prin mijloacele de comunicare puse la dispozitia Organizatorului in momentul inscrierii pe site: adresa de email si telefon.

SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Pentru a participa la aceasta promotie concurentii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii :
- Sa aiba domiciliul stabil in Romania;
- Sa aiba 18 ani impliniti la data tragerii la sorti;
- Sa acceseze website-ul
- Sa se inscrie in concurs o singura data, prin completarea datelor solicitate in website-ul
, sectiunea www.arctic.ro/concurs, cu datele personale si de identificare, corecte si in intregime (nume, prenume, serie si numar carte de identitate/ buletin, adresa de e-mail, numar de telefon, judet/sector, localitate);
Participantul care indeplineste conditiile de mai sus, in sensul prezentului regulament, este inscris automat la tragerea la sorti care va avea loc in ziua de 20.12.2011, in cadrul careia are sansa sa castige o masina de spalat Arctic, model AF1200A+.

SECTIUNEA 6. CONDITII DE VALIDITATE
Pentru ca un participant la concurs sa fie considerat valid, acesta trebuie sa îndeplineasca simultan conditiile de la Sectiunea 5.

SECTIUNEA 7. PREMIILE OFERITE IN CADRUL CAMPANIEI
Premiile oferite in cadrul acestei promotii sunt:
1. Ziua 20.12.2011
1x masina de spalat Arctic, model AF1200A+, in valoare de 1190 RON (TVA inclus)
Valoarea totala a premiilor pentru ziua 20.12.2011 este de 1190 RON (TVA inclus)
Valoarea totala a premiilor este de: 1190 RON (TVA inclus).

SECTIUNEA 8. TRAGEREA LA SORTI
Tragerea la sorti se va efectua in sistem electronic dupa cum urmeaza:
Ziua 20.12.2011
Se vor extrage 1 castigator si 4 rezerve din totalul inscrierilor valide (conform Sectiune 4 si 5), inregistrate in sistem in perioada 15 noiembrie 2011, ora 00:00:00 si 15 decembrie 2011, ora 24:00:00.
Tragerea la sorti va avea loc pe data de 20.12.2011. Aceasta se va desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei si va autentificata de un notar public.
Vor fi extrase in total 5 persoane, din care primul este considerat castigator si restul constituie rezerve, in cazul in care primul nu intruneste conditiile de validare (un castigator si 4 rezerve).
In cazul in care persoanele castigatoare nu indeplinesc conditiile de validare, premiul va fi repartizat unei rezerve in ordinea extragerilor. In cazul in care nici rezervele nu vor indeplini conditiile de validare, premiile ramase nevalidate nu se vor acorda. Fiecare participant are dreptul sa castige maxim 1 premiu.
Castigatorii premiilor nu au posibilitatea primirii contravalorii acestora in bani sau in alte obiecte si nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.

SECTIUNEA 9. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Castigatorii campaniei promotionale vor fi anuntati prin telefon sau e-mail la numarul sau adresa de e-mail indicate de acestia, in maxim 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti.
De asemenea, rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate pe website-ul , in termen de 10 zile de la validare, in pagina Arctic Club din sectiunea Contact www.arctic.ro/arctic-contact-Arctic_Club.
Premiile promotiei „Arctic Club te premiaza!”, oferite in urma tragerii la sorti vor fi acordate in baza unui proces verbal de predare-primire, dupa validarea identitatii fiecarui castigator.
Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda valoarea lor in bani.
Premiile nu sunt transmisibile si nu se pot amana pentru alta data, decat cea din acest regulament.
In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu sau daca acesta refuza semnarea procesului verbal de atribuire a premiului (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

SECTIUNEA 10. ALTERNATIVE ALE PREMIILOR
Câstigatorii premiilor nu pot opta pentru primirea contravalorii premiilor în bani sau în alte obiecte si nici nu pot solicita modificarea caracteristicilor tehnice ale premiilor.

SECTIUNEA 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Prin completarea formularului de inscriere de pe website-ul participantii isi dau acordul ca datele lor personale trecute in formular sa fie prelucrate de catre Organizator, in scopul:
- acordarii si trimiterii premiilor catre castigatori;
- indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului;
- publicarii listei castigatorilor (care va contine: numele, prenumele, localitatea si premiul castigat) pe website-ul
- transmiterii de comunicari comerciale din partea Arctic S.A.
Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a companiei Arctic S.A. trimitand o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Bv-ul Dimitrie Pompei nr. 10A, Cladirea Conect 3, Modul 1, Etaj 4, Sector 2, Bucuresti, in atentia Departamentului de Marketing.
Prin participarea la aceasta promotie concurentii isi dau acordul ca datele lor personale sa fie prelucrate in scop de marketing si publicitate de organizator si parteneri agreati prin contract.
La cererea participantilor, adresata in scris la adresa Organizatorului, Arctic S.A. se obliga:
- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, în mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
- sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile sub forma de premii obtinute de catre castigatori, in conformitate cu reglementarile Codului Fiscal in vigoare, orice alte obligatii de natura fiscala sau de alta natura în legatura cu aceste venituri fiind în sarcina exclusiva a castigatorilor.
Organizatorul se obliga sa vireze impozitul pentru fiecare premiu oferit, dupa cum urmeaza:
IMPOZIT PE VENIT DIN PREMII

Nr. Crt.

Premiu

Nume Concurs

Valoare premiu cu TVA

Valoare bruta

pentru impozitare

Impozit

1

Masina de spalat Arctic, model

AF1200A+

"Arctic Club te

premiaza!"

1.190

1.417

131

Total

1.190

1.417

131


SECTIUNEA 13. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 14. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania publicitara va putea fi intrerupta in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte de a anunta participantii.

SECTIUNEA 15. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Regulamentul campaniei promotionale este disponibil in mod gratuit pe website-ul , la sectiunea www.arctic.ro/concurs.

SECTIUNEA 16. DIVERSE
Prin inscrierea la Promotie, participantii sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele acestora si imaginea premiului castigat sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati. Pentru alte date cu caracter personal, precum adresa si imaginea castigatorilor, Organizatorul va solicita persoanei vizate consimtamantul liber pe care aceasta si-l poate retrage in orice moment, fara sa sufere prejudicii si fara a cere un alt beneficiu material.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
(i) Inscrierile efectuate in afara perioadei promotiei “Arctic Club te premiaza!”
(ii) Inscrierile facute pe alt website decat .
Nu avem elemente multimedia.
() in 17 noiembrie 2011, 10:25
Mi-ar prinde foarte bine o masina de spalat. DOAMNE-AJUTA !
() in 17 noiembrie 2011, 17:27
M-as bucura sa castig ca saraca mama are rana la maini cat spala cu mana.
Daniela Georgeta (Branesti) in 23 noiembrie 2011, 21:27
Arctic este cel mai bun produs romanesc, mi-ar prinde bine o masina de spalat !
() in 24 noiembrie 2011, 10:03
Pentru cine nu stie, Arctic nu mai e de mult un produs romanesc. Arctic sunt produse turcesti facute de firma Acirlik care a cumparat fabrica din Gaesti. Mai cititi si voi , nu stati cu capul in cutie. Gaesti era mandria Romaniei, dar nu facea decat frigidere, nu si masini de spalat si aragaze.
valentina mihaela (puchenii mari) in 24 noiembrie 2011, 19:45
super........mi-asi dori si eu sa castig masina de spalat , nu prinde rau o a 2 masina de spalat . sper s-o castig eu :X:X:X
Alin (Iasi) in 27 noiembrie 2011, 07:50
In cazul unui eventual castig, premiul este adus la domiciliul (localitate de) castigatorului sau transportul nu este inclus?
LACRMIOARA (IASI) in 13 decembrie 2011, 21:58
Este cadoul ce m-il doresc de sarbatori!Ar fi cu adevarat Mos Craciun-de aceasta masina chiar am mare nevoie.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Arctic Club te premiaza!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Arctic Club te premiaza!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media