CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove

Promotie Dove Club

Premii prin tragere la sorti: 200 x “gift box Dove” (cate 25 de premii in fiecare saptamana), constand in Dove Sapun Crema cu uleiuri naturale + Gel de dus Dove Beauty Care Silk Glow + Lotiune de corp Dove Silk Glow; 1 x croaziera de lux de 6 zile pe Marea Mediterana pentru 2 persoane.

Cumpara minim unul dintre produsele Dove participante, intra pe www.dove.com si daca esti membru al Clubului Dove, autentifica-te si participa la promotie introducand codul de bare al produsului achizitionat. Daca inca nu esti membru al Clubului Dove, inscrie-te acum si urmeaza aceeasi procedura.

Perioada promoţiei: 06 iunie - 25 iulie 2007

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul campaniei promotionale
“Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove”
SECTIUNEA 1. DESFASURAREA CAMPANIEI

1.1. Organizatorul campaniei promotionale “ Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove” (numita in cele ce urmeaza “
Campania”) este compania S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.R.L., cu sediul in Ploiesti, B-dul Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea inregistrata la ANSPDCSP sub nr.2220 si numita in cele ce urmeaza “Organizatorul”.

1.2. Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 06.06.2007 – 25.07.2007 inclusiv, (“perioada de desfasurare a campaniei”) prin intermediului Clubului DOVE gazduit pe site-ul www.dove.com (site proprietatea Organizatorului). Campania se va desfasura prin intermediul agentiei S.C. MAILERS SERV S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Fundeni nr. 117-121, Sectorul 2, numita in cele ce urmeaza “Mailers” si “Agentia”.

1.3. La aceasta Campanie participa urmatoarele produse marca Dove, marca inregistrata apartinand Unilever (numite in continuare produse participante): Dove lotiune autobronzanta pentru piele deschisa la culoare 250ml, Dove lotiune autobronzanta pentru piele inchisa la culoare 250ml, Dove lotiune autobronzanta cu particule stralucitoare 250ml, Dove Beauty Body Milk 250ml, Dove Beauty Body Lotion FRESH TOUCH 250ml, Dove Beauty Body Lotion FIRMING 250ml, Dove Beauty Body Lotion SILK GLOW 250ml, Dove Beauty Body SILK 300ml, Dove gel de dus: Fresh Touch, Indulging, Silk Glow, Rosewood &Cocoa, Firming, Natural Caring Oil, Cherry Blossom.

1.4. Campania se adreseaza consumatorilor care sunt membri ai Clubului Dove, club gazduit pe site-ul www.dove.com, si se deruleaza prin intermediul site-ului www.dove.com (site proprietatea Unilever). Consumatorii care nu sunt membri ai Clubului Dove si care doresc sa se inscrie in Campanie prin intermediul site-ului www.dove.com trebuie sa completeze formularul electronic de inscriere in Clubul Dove aflat la adresa www.dove.com, pentru a deveni membru al Clubului Dove.

1.5. Nebifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor personale existent pe formularul de inscriere in Clubul Dove duce la imposibilitatea inscrierii in Clubul Dove si implicit in Campanie.

1.6. Nebifarea campului corespunzator acordului expres si neechivoc pentru activitatile de marketing direct ulterioare ale Organizatorului, nu conduce la imposibilitatea inscrierii in Campanie. Astfel, consumatorii care nu doresc ca datele lor personale sa fie utilizate de Organizator in activitati ulterioare de marketing direct, si prin urmare nu bifeaza campul corespunzator de pe cererea de inscriere, vor fi inscrisi in Campanie dar nu vor primi, pe nici o cale, vreun material promotional/publicitar din partea Organizatorului. Cu toate acestea, datele personale furnizate de catre acesti consumatori vor putea fi prelucrate si utilizate de catre Organizator numai in scopuri statistice.


SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

2.1. La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica membra a Clubului Dove, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, cu exceptia angajatilor Organizatorului, ai Agentiei si ai celorlalte companii implicate in organizarea si derularea Campaniei promotionale, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie).

2.2. Participantii la Campanie declara implicit ca sunt de acord cu prezentul regulament, cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.dove.com si cu regulamentul oficial al Clubului Dove.


SECTIUNEA 3. MECANISM. PREMII

3.1. Pentru a participa la aceasta Campanie, orice membru al Clubului DOVE trebuie sa achizitioneze un produs participant, sa intre pe site-ul www.dove.com si de pe contul sau de membru sa se inscrie in Campanie completand codul de bare al produsului participant achizitionat

3.2. Pe baza unui singur cod de bare, un participant se poate inscrie in Campanie o singura data. Orice incercare a unui participant de a se inscrie in Campanie cu un cod ce a mai fost utilizat de acelasi participant va fi invalidata si in consecinta respinsa.

3.3. Un participant se poate inscrie in Campanie de opt ori, comunicand maximum 4 coduri diferite ale lotiunilor Dove participante si cel mult 4 coduri diferite ale gelurilor de dus Dove participante.

3.4. In cadrul Campaniei se vor acorda in total, prin trageri la sorti electronice, urmatoarele categorii de premii:
– 200 de premii saptamanale, cate 25 de premii in fiecare dintre cele opt saptamani ale Campaniei, constand fiecare intr-un „gift box Dove” ce contine Dove Sapun Crema cu uleiuri naturale, Gel de dus Dove Beauty Care Silk Glow, Lotiune de corp Dove Silk Glow, in valoare de 27,2 lei lei fiecare si
– Marele premiu al Campaniei, constand intr-o croaziera de lux de 6 zile pentru doua persoane, pe Marea Mediterana, ce se va desfasura in intervalul 18 august 2007 (de la ora 09.00) - 23 august 2007 (pana la ora 08.00) in valoare de 26.424,8 lei si 1.360 lei bani de buzunar, in valoare totala de 27.784,8 lei. Premiul constand intr-o croaziera de lux cuprinde: cazare pentru 2 persoane, 6 zile - 5 nopti pe vasul Pantheon de 4 stele, pensiune completa, cu plecare din Atena pe data 18 august 2007, transport cu avionul Bucuresti – Atena si retur, contravaloarea debarcarilor in porturi alese de catre Organizator, intrarile la puncte turistice alese de catre Organizator. Detaliile sejurului (program, cazare, masa etc) vor fi comunicate castigatorului ulterior pe baza de proces-verbal intocmit conform art.5 de mai jos cu o luna inainte de plecarea in croaziera.

3.5. La tragerile la sorti saptamanale participa toate inscrierile in Campanie inregistrate pana la acea data, cu exceptia inscrierilor castigatoare ale extragerilor anterioare. La tragerea la sorti pentru atribuirea Marelui premiu participa toate inscrierile valabile inregistrate in perioada Campaniei

3.6. Valoarea premiului constand intr-o croaziera de lux include valoarea mentionata la art.3.4 de mai sus, la care se adauga valoarea impozitului, ce va fi retinut la sursa. Valoarea comerciala totala a premiilor ce vor fi acordate in cadrul prezentei Campanii este de 33.224,8 lei.

3.7. Procedura de acordare a premiilor si de validare a castigatorilor este prezentata la Sectiunea 5 din prezentul Regulament.

3.8. Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul refuzului vreunui castigator de a beneficia de premiu, asa cum este acesta descris in Regulament, sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a proceda la o noua tragere la sorti in vederea desemnarii unui alt castigator.


SECTIUNEA 4. PROCEDURA TRAGERII LA SORTI

4.1. Fiecare inscriere in Campanie a participantilor care achizitioneaza cel putin un produs participant, in perioada si conditiile prevazute de Regulament, va participa la tragerile la sorti electronice a premiilor campaniei ce vor avea loc la sfarsitul fiecarei saptamani pe durata campaniei, in datele de 11, 18, 25 iunie 2007, 02, 09, 16, 23, 31 iulie 2007. La fiecare extragere saptamanala se acorda 25 de premii constand in cate un “gift box Dove”. La data de 31 iulie 2007 va avea loc tragerea la sorti pentru atribuirea Marelui premiu al Campaniei.

4.2. La tragerile la sorti saptamanale participa toate inscrierile in Campanie inregistrate pana la acea data, cu exceptia inscrierilor castigatoare ale extragerilor anterioare. La tragerea la sorti pentru atribuirea Marelui premiu participa toate inscrierile valabile inregistrate in perioada Campaniei.

4.3. Numele castigatorilor si premiile Campaniei vor fi publicate pe site-ul www.dove.com in termen de 5 zile de la validare.


SECTIUNEA 5. ACORDAREA PREMIILOR

5.1. Pentru validare, fiecare dintre potentialii castigatori premiilor Campaniei va fi contactat, intr-un interval de 2 zile lucratoare de la efectuarea extragerii, de catre un reprezentant al Organizatorului la numarul de telefon mentionat pe formularul de inscriere in Clubul Dove. In cazul in care un castigator nu poate fi contactat telefonic la primul apel, se va incerca recontactarea sa de 3 ori (o data in aceasi zi si de 2 ori in ziua urmatoare), dupa care castigatorul va fi invalidat si pierde dreptul de acordare a premiului fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

5.2. Inainte de inceperea convorbirii mentionata la articolul 5.1, reprezentantul Organizatorului va comunica persoanei ce raspunde la numarul apelat identitatea operatorului, scopul convorbirii si il va intreba daca a participat sau nu la Campania „Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove”. Daca raspunsul este afirmativ, reprezentantul Organizatorului, dupa ce ii solicita in prealabil persoanei apelate sa-si exprime acordul expres si neechivoc pentru prelucrarea datelor personale comunicate in cadrul convorbirii, ii va aduce la cunostinta castigarea premiului.

5.3. In cazul in un castigator nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat pe chestionar (ca de exemplu dar fara a se limita la situatiile in care nr. de telefon mentionat in chestionar nu este alocat, este suspendat, potentialul castigator nu raspunde, sau telefonul inchis) in termen de 2 zile lucratoare de la data tragerii la sorti sau este contactat dar refuza expres premiul, sau acesta nu doreste sa comunice datele personale solicitate de catre Organizator, castigatorul va pierde dreptul de atribuire a premiului, Organizatorul rezervadu-si dreptul de a organiza o noua tragere la sorti.

5.4. In cazul in care castigatorul desemnat la a doua extragere se gaseste in vreuna dintre situatiile mentionate la art.5.3 de mai sus, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

5.5. Cele 200 premii constand in „gift box Dove” vor fi livrate castigatorilor prin curier la adresa comunicata telefonic intr-un termen de 30 zile de la validarea lor. La inmanarea de catre curier a coletului ce contine premiul, acestia vor completa si semna un proces-verbal de predare-primire. In cazul in care se constata cu ocazia inmanarii premiului existenta unor neconcordante intre datele comunicate telefonic si cele din actul de identitate al castigatorului, atunci castigatorul va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

5.6. Castigatorul unui premiu nu poate ceda premiul, in integralitatea sa, unei alte persoane.

5.7. Castigatorul premiului constand in croaziera de lux are la dispozitie un termen de 15 zile de la data publicarii pe site-ul www.dove.com a numelui sau si a premiului castigat, pentru a se prezenta la sediul Mailers, Sos. Fundeni nr. 117-121, Sectorul 2, Bucuresti cu documentele de identitate ale sale si ale insotitorului, in vederea comunicarii datelor personale ale sale si ale insotitorului, a numarului de card/contului in care sa-i fie transferata suma reprezentand parte din premiu - banii de buzunar si pentru finalizarea formalitatilor aferente acordarii premiului. Castigatorul croazierei de lux se va prezenta pana cel mai tarziu la data de 15 august 2007, la sediul Mailers pentru ridicarea documentelor de calatorie aferente.

5.8. La prezentarea castigatorului premiului la sediul Mailers, conform art.5.7 de mai sus, acesta va completa si semna toate documentele aferente atribuirii premiului si totodata isi vor exprima in scris acordul expres si neechivoc pentru ca datele personale comunicate in cuprinsul procesului-verbal de atribuire a premiului sa intre in baza de date a Organizatorului, prelucrata de Agentie, in vederea atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii, precum si pentru realizarea de activitati de marketing direct. Castigatorului ii va fi predata, pe baza de proces-verbal, la momentul imbarcarii in cursa Bucuresti-Atena si suma de 1.360 lei echivalentul a 400 Euro (calculat la un curs de schimb de 3,4 lei = 1 euro) reprezentand contravaloarea banilor de buzunar.

5.9. Organizatorul nu se va implica in nici un mod in formalitatile si platile necesare eliberarii documentelor de calatorie pentru castigatorul excursiei si insotitor (pasaport, asigurare de sanatate, acorduri, autorizatii, etc), daca aceste documente nu exista sau nu sunt valabile din orice motiv. Toate obligatiile si formalitatile necesare in vederea eliberarii unor asemenea documente sunt in sarcina castigatorului.

5.10. Dupa inmanarea tuturor documentelor aferente croazierei de lux castigate, orice obligatie a Organizatorului fata de castigatorul acestei categorii de premii inceteaza.

5.11. Existenta sau aparitia pana la data plecarii in excursie a oricarei cauze de impiedicare a castigatorului sau insotitorului acestuia de a beneficia de sejur nu naste nici o obligatie de compensare, despagubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.


SECTIUNEA 6. DIVERSE

6.1. Prezentul Regulament va fi pus la dispozitia persoanelor interesate, în copie, în mod gratuit. Regulamentul Campaniei poate fi obtinut în urma unei cereri scrise trimisa, pe toata perioada Campaniei, pe adresa Bucuresti, Fabrica de Glucoza nr 2 – 4, sector 2, cu mentiunea “pentru campania – Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove” sau pe site-ul www.dove.com.

6.2. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii si castigatorii premiilor Campaniei isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului (a carui notificare a fost inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la nr.2220), operata de catre SC Mailers Serv SRL, in vederea participarii la Campanie, validarii si atribuirii premiilor si pentru activitati de marketing direct.

6.3. La cererea expresa a castigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, castigatorii premiilor Campaniei vor trimite Organizatorului pe adresa Bucuresti, str. Fabrica de Glucoza nr 2 – 4, sector 2, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata.

Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Arata-i verii cat esti de frumoasa. Cu Dove

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media