CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Ambasadoarele Dove 2010

Concurs cu premii Ambasadoarele Dove

Premii la concursurile lunare pentru ambasadoare: 5 x excursie de 5 zile la Barcelona (transport cu avionul, cazare si pensiune completa la hotel de 5*, 5 proceduri spa si 800 lei bani de cheltuiala). Premii la concursurile saptamanale pentru sustinatoare: 19 x voucher de infrumusetare in valoare de 476 lei la salonul Pony Tail. Premii la concursurile saptamanale de pe forum: 19 x set de ingrijire personala Dove.

Acceseaza www.ambasadoareledove.ro si creeaza-ti fie un cont de ambasadoare, fie un cont de sustinatoare, completand formularul corespunzator (detalii in Anexa 1). Poti participa astfel la concursurile lunare pentru ambasadoare, la concursurile saptamanale pentru sustinatoare si/ sau la concursurile saptamanale de pe forum cu invitati-vedeta.

Perioada promoţiei: 22 martie - 31 iulie 2010

Promotie expirata
7 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter
REGULAMENT OFICIAL AL CONCURSULUI
“AMBASADOARELE DOVE 2010“


Sectiunea 1. Organizatorul

(1) Concursul “AMBASADOARELE DOVE 2010” (denumit în continuare “AMBASADOARELE DOVE“) este organizat de SC UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE SA, cu sediul în Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42-44, Cladirea B, Etaj 4, sector 1, Bucuresti, cod 013696, Romania, operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 2220 la ANSPDCP, (denumita în cele ce urmeaza “Organizatorul).

(2) Participantii la AMBASADOARELE DOVE sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit în continuare “Regulamentul Oficial”).

(3) Decizia de derulare a concursului AMBASADOARELE DOVE conform regulilor din prezentul Regulament Oficial este finala si obligatorie pentru participanti.

(4) Regulamentul Oficial este disponibil în mod gratuit oricând, pe perioada concursului, prin publicare pe site-ul de internet www.ambasadoareledove.ro, începând cu data de 22 martie 2010 ora 12.00 si pana la data de 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, urmând ca asemenea modificari sa intre în vigoare numai dupa anuntul prealabil (cu cel putin 24 de ore) de prezentare a acestora pe site-ul mentionat.

(5) Concursul se implementeaza prin intermediul agentiei S.C. PROPAGANDA CONSULT S.R.L., CIF RO 14713128, J40/5205/2002, cu sediul (punct de lucru) in Bucuresti, str. Leonida Varnalie nr.13, sector 1, Bucuresti, numita in cele ce urmeaza „Agentia”.


Sectiunea 2. Temeiul legal

Concursul AMBASADOARELE DOVE este organizata în conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea 650/2002.


Sectiunea 3. Locul de desfasurare si durata Ambasadoarele Dove

(1) AMBASADOARELE DOVE este organizat si se desfasoara în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, pe site-ul www.ambasadoareledove.ro.

(2) Concursul va începe la data de 22 martie 2010, ora 12.00 si va înceta la data de 31 iulie 2010, ora 23.59. În situatia în care Organizatorul decide sa scurteze/sa prelungeasca aceasta concurs, acest fapt va fi adus la cunostinta publica în modalitatile prevazute la art.1 alin. (3) si alin (4) de mai sus.


Sectiunea 4. CONDITII DE PARTICIPARE

(1) Concursul este deschis tuturor persoanelor fizice, cu domiciliul/resedinta în România, cu vârsta peste 18 ani.

(2) Nu au dreptul sa participe în concurs angajatii Organizatorului, precum si ai Agentiei, ai societatilor comerciale afiliate Organizatorului si/sau S.C. PROPAGANDA CONSULT S.R.L, dupa caz, în sensul prevederilor legislatiei în vigoare, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, sot/sotie), precum si a colaboratorilor direct implicati în aceasta concurs.

(3) Prin participarea la AMBASADOARELE DOVE, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului Oficial si îsi exprima acordul în privinta acestora, participarea la aceasta Concurs implicând obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament Oficial (astfel cum acesta poate fi modificat de Organizator, în conditiile stabilite în prezentul Regulament).

(4) Organizatorul este îndreptatit sa ia toate masurile necesare pentru a preveni tentativele de fraudare a sistemului si a minimiza riscul aparitiei fraudelor.


Sectiunea 5. Mecanismul Concursului Ambasadoarele Dove

(1) Ambasadoarele Dove se desfasoara in perioada 22 martie 2010 ora 12.00– 31 iulie 2010 ora 23.59.

(2) Participarea la Concurs se face prin inscrierea consumatorilor interesati, in perioada 22 martie 2010 ora 12.00 – 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv, pe site-ul www.ambasadoareledove.ro (site proprietatea Organizatorului) prin intermediului formularelor electronice de inscriere, asa cum acestea sunt detaliate in Anexa 1 la Regulament.

(3) Inscrierea in concurs se poate face cu doua tipuri de conturi:
a. “cont de sustinatoare”, situatie in care consumatorul respectiv nu poate participa in cursa pentru desemnarea ambasadoarelor Dove, ci poate numai vota participantele in cursa pentru ambasadoare si poate participa la discutiile desfasurate in cadrul forumului Dove gazduit pe site-ul www.ambasadoareledove.ro, inclusiv la concursurile desfasurate prin intermediul acestui forum si

b. “cont de ambasadoare”, situatie in care consumatorul respectiv poate participa la concursul de desemnare a ambasadoarelor Dove lunare, poate participa la discutiile desfasurate in cadrul forumului Dove, gazduit pe site-ul www.ambasadoareledove.ro, inclusiv la concursurile desfasurate prin intermediul acestui forum si poate vota alte participante inscrise la concursul de desemnare a ambasadoarelor Dove.

(4) Procedura de creare a conturilor mai sus mentionate si de inscriere/participare in concurs este detaliata prin Anexa 1 la Regulament.

(5) Pentru ca o inscriere in concurs cu cont de sustinatoare sa fie considerata valabila, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
- formularul de inscriere in concurs sa fie completat si expediat, inclusiv validarea contului de sustinatoare sa se faca in perioada 22 martie 2010 ora 12.00 - 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv.
- formularul de inscriere sa fie completat in mod complet, iar informatiile sa fie reale si corecte.

(6) Pentru ca o inscriere in concurs cu cont de ambasadoare Dove sa fie considerata valabila, aceasta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:
- formularul de inscriere in concurs sa fie completat si expediat, inclusiv validarea contului ambasadoare sa se faca in perioada 22 martie 2010 ora 12.00 - 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv.
- formularul de inscriere sa fie completat in mod complet, iar informatiile sa fie reale si corecte .
- participantul sa ataseze la mesajul sau cel putin o fotografie (maximum 5 fotografii) din care sa reiasa impresiile, parerile, sugestiile, punctele sale de vedere fata de produsele marca Dove gama Dove Visible Care.
- participantul trebuie sa ataseze la profilul sau cel putin un mesaj text din care sa reiasa impresiile, parerile, sugestiile, punctele sale de vedere fata de produsele marca Dove gama Dove Visible Care si sa recomande altor 5 prietene website-ul www.ambasadoareledove.ro.

(7) In cazul in care un formular de inscriere nu este completat in mod complet, participantul va primi un mesaj automat din partea Organizatorului de eroare in inregistrare.

(8) Nu se considera valide si nu se includ in concurs materialele fotografice, colaje de materiale etc ce contin imagini/texte preluate din alte surse, ce nu se incadreaza in parametrii si conditiile detaliate la art.5.6.de mai sus sau a caror licenta de utilizare apartine unor terti. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru materialele postate de participantii la concurs pe adresa site-ul www.ambasadoareledove.ro si isi rezerva drepturile de a elimina din concurs pe orice participant care transmite materiale fotografice neoriginale, care contin injurii, expresii si/sau afirmatii jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Organizatorul sau agentii sai vor lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la concurs sau nu, sau de orice act de omisiune care ar putea avea (in opinia Organizatorului, care va fi finala) un efect advers asupra concursului Organizatorului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii acestuia, Organizatorul isi rezerva dreptul sa descalifice astfel de inscrieri si sa le elimine din concurs, de a respinge inscrierea in concurs a materialelor in cauza, precum si de a formula orice actiune de despagubire impotriva expeditorului materialelor respective.

(9) Astfel participantii inscrisi in concurs, expeditorii materialelor aferente formularelor de inscriere, sunt singurii raspunzatori in fata Organizatorului, oricarui tert si/sau autoritate pentru materialele postate pe site-ul www.ambasadoareledove.ro si vor raspunde in mod direct pentru orice plangere, petitie, cerere, sanctiune, amenda si/sau prejudiciu suportate si/sau aplicate Organizatorului, Agentiei, vreunui tert si/sau vreunei autoritati.

(10) Organizatorul se obliga sa asigure toate conditiile si suportul tehnic si logistic necesar pentru a se putea depista inscrierile in concurs ce contin limbaj jignitor, rasist, necorespunzator uzantelor sau contrar prevederilor prezentului Regulament.

(11) Fiecare inscriere prin intermediul formularului de inscriere in concurs este validata preliminar la momentul intrarii in concurs. In acest sens, pentru fiecare inscriere in cadrul prezentului concurs prin intermediul site-ului www.ambasadoareledove.ro, fiecare participant va primi din partea Organizatorului, imediat, prin expediere de mesaj pe adresa sa de e-mail un mesaj de confirmare a inscrierii, cu urmatorul text, in functie de urmatoarele situatii:

a. Aprobare cont sustinatoare:
“Draga [nume],

Iti multumim ca ai ales sa te alaturi membrelor comunitatii Dove VisibleCare. Te rugam sa confirmi inscrierea in comunitatea Dove VisibleCare apasand pe link-ul de mai jos (in cazul in care link-ul este inactiv, copiaza-l in adresa browserului tau): link

Datele tale de login sunt:
USERNAME:
PAROLA:

Ce poti face in calitate de sustinatoare?
Poti vota preferata ta pe site-ul www.ambasadoareledove.ro si poti comenta pe forum.
Pentru a te inscrie in cursa ambasadoarelor, completeaza contul cu o fotografie, cu parerea ta despre Dove Visible Care si recomanda concursul la 5 prietene. Poti deveni astfel imaginea Dove si vei poza pentru cele mai citite reviste pentru femei. In plus, poti castiga produse Dove si alte premii si, nu in ultimul rand, te vei bucura de o piele frumoasa si ingrijita.

Succes,
Echipa AmbasadoareleDove.ro

b. Contul de sustinatoare/ambasadoare nu a fost aprobat:
“Draga [nume],

Contul tau nu a fost aprobat deoarece nu respecta termenii si conditiile mentionate in acest regulament. Mai incearca o data pentru a putea avea si tu cont. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul electronic cu datele solicitate

Succes,
Echipa AmbasadoareleDove.ro

c. Aprobare cont ambasadoare:
“Draga [nume],

Acum beneficiezi de cont de ambasadoare pe www.ambasadoareledove.ro. Poti deveni astfel imaginea Dove si vei poza pentru cele mai citite reviste pentru femei. In plus, poti castiga produse Dove si alte premii si, nu in ultimul rand, te vei bucura de o piele frumoasa si ingrijita.

Succes,
Echipa AmbasadoareleDove.ro

d. Aprobare modificari in contul de ambasadoare
“Draga [nume],

Modificarile tale au fost aprobate. Continua sa iti imbuntatesti profilul cu noi informatii.
Poti deveni astfel imaginea Dove si vei poza pentru cele mai citite reviste pentru femei. In plus, poti castiga produse Dove si alte premii si, nu in ultimul rand, te vei bucura de o piele frumoasa si ingrijita.

Succes,
Echipa AmbasadoareleDove.ro


e. Modificarile in contul de ambasadoare nu au fost aprobate:
“Draga [nume],

Modificarile tale nu au fost aprobate deoarece nu respecta termenii si conditiile mentionate in Regulamentul concursului. Mai incearca o data pentru a putea avea si tu cont de ambasadoare. Tot ce trebuie sa faci este sa urci cel putin o fotografie pe contul tau, sa scrii parerea ta despre noul gel de dus Dove Visible Care si sa le recomanzi prietenelor tale concursul AmbasadoareleDove.ro.

Succes,
Echipa AmbasadoareleDove.ro”

(12) In cazul in care Organizatorul si sau Agentia constata ca un consumator se inscrie in concurs cu un material ce deja a mai fost trimis anterior, Organizatorul isi rezerva dreptul de a elimina din concurs mesajul respectiv.

(13) In cazul in care doi consumatori se inscriu in concurs cu fotografie/colaj identica/identic, va intra in concurs acel concurent care are anterioritate la trimiterea formularului de inscriere, luandu-se in considerare ora afisata de sistemul electronic de primire a formularului.

(14) Organizatorul concursului nu isi asuma responsabilitatea:
a. pentru pierderile sau intarzierile inscrierilor de participare la concurs sau a mesajului de raspuns mentionat in prezentul Regulament, determinate de factori independenti de vointa sau controlul Organizatorului;
b. daca adresa de e-mail si/sau numarul de telefon completate in formularul de inscriere nu pot fi identificate. In acest caz, Organizatorul nu va putea raspunde participantului la concurs si nici nu-l va putea contacta in eventualitatea desemnarii sale ca potential castigator;
c. pentru intreruperile neanuntate ale serviciului de internet de catre furnizori sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor de internet pe perioadele de trafic intens.
(15) Data limita de efectuare si primire a inscrierilor in concurs este 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv (ora Romaniei).

(16) Dupa data limita de primire a inscrierilor (31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv), Organizatorul nu este responsabil in legatura cu trimiterea/primirea inscrierilor in concurs pe site-ul www.ambasadoareledove.ro.

(17) Ambasadoarele Dove, perioada 22 martie – 31 iulie 2010:

A. Concurs lunar ambasadoare
• In perioada 22 martie 2010 ora 12.00 – 31 iulie 2010 ora 23.59 inclusiv se desfasoara lunar un concurs pe baza de voturi, de desemnare a unei ambasadoare Dove/luna din cadrul consumatorilor inscrisi pe site-ul www.ambasadoareledove.ro, in categoria “ambasadoare Dove”.

• Selectia va dura 5 luni, respectiv in lunile martie, aprilie, mai, iunie si iulie 2010. În fiecare luna se va alege câte o ambasadoare (în total 5 ambasadoare), mecanismul de desemnare a castigatoarelor lunare ale concursului fiind acelasi (repetitiv) in fiecare luna.

• Desemnarea lunara a fiecarei ambasadoare Dove se va face in data de intai a fiecarei luni pentru luna anterioara, din intreaga baza de inscrieri efectuata de la inceputul concursului si pana la data respectiva. Desemnarea ambasadoarei Dove pentru luna martie 2010 se va face in data de 1 aprilie 2010. Desemnarea fiecarei ambasadoare se efectueaza la sediul Agentiei, in prezenta unui juriu format dintr-un reprezentant al Agentiei si unul al Organizatorului.

• În concurs participa toate membrele care au cont de ambasadoare, indiferent daca acesta a fost creat în luna respectiva sau într-o luna anterioara (conditia este ca acestea sa nu fie déjà alese ambasadoare într-o luna anterioara, conturile respective devenind inactive dupa alegere).

• Desemnarea fiecarei ambasadoare Dove se face in functie de numarul de voturi primite de acestea de la momentul inscrierii pe site cu cont de ambasadoare si pana la momentul desemnarii. Dupa data de desemnare a fiecarei ambasadoare lunare pe baza voturilor acumulate, voturile vor fi resetate, in asa fel incat pe data de 1 a fiecarei luni, va incepe o noua luna de concurs, iar toate ambasadoarele vor porni in concurs de la 0 voturi.

• Membrele cu cont de ambasadoare se pot promova prin diferite actiuni, ca de exemplu prin intermediul materialelor inscrise in cadrul site-ului prin formularul de inscriere, pot acumula voturi (perioada de votare: 1- 30/31 ale lunii) si îsi uploadeaza minim o fotografie la profil (maxim 5 fotografii).

• Profilele ambasadoarelor pot fi votate de toate persoanele care au cont pe site, indiferent daca au conturi de sustinatoare sau de ambasadoare (asa cum sunt acestea descrise în Anexa 1).

• Persoanele înscrise în cursa ambasadoarelor (cele care au cont de ambasadoare) pot vota alte ambasadoare aflate in cursa, însa nu se pot vota pe ele.

• Limitare vot: 1 vot/ cont/ zi si 1 vot/ IP/ zi (ceea ce înseamna ca o persoana, indiferent daca are cont de sustinatoare sau de ambasadoare, poate vota o singura data pe zi, o singura data de pe acelasi IP/zi).

• Câstigatoarea lunara va fi aleasa astfel: in prima zi lucratoare a fiecarei luni, incepand cu luna aprilie, se stabilesc 5 finaliste, si anume cele care au cumulat cele mai multe voturi calculate de la inceputul concursului si pana în data de 30/31 a lunii anterioare celei in care se face extragerea; astfel, se va alcatui o lista cu cele mai votate 5 finaliste; daca mai multe finaliste au acelasi numar de voturi, vor fi selectate primele care au ajuns la acel numar de voturi, în ordine cronologica a primirii voturilor. Din cele 5 finaliste, in fiecare luna se va alege amabsadoarea lunii, astfel:
- 50% voturi obtinute pe site – calculate de la inceputul concursului si pana în data de 30/31 a lunii anterioare celei in care se face extragerea Astfel, in functie de clasament, in mod descrescator, se vor acorda note de la 5 la 1, in care 5 reprezinta primul clasat in top si 1 reprezinta ultimul clasat in top.

- 50% decizia juriului (din partea Organizatorului): din cele 5 finaliste, juriul va alege pe baza criteriilor de mai jos, ambasadoarea din luna respectiva.
• Juriul va acorda punctaj în functie de urmatoarele criterii:
- Originalitate sustinerilor: importanta 30% din scorul final acordat de juriu. Notele acordate vor fi de la 1 la 5, inclusiv, in care 1 reprezinta slab, 2 reprezinta mediu, 3 reprezinta satisfacator, 4 reprezinta foarte satisfacator, 5 reprezinta ORIGINAL.

- Numar de posturi (impresii despre produs, fotografii): importanta 40% din scorul final acordat de juriu. Se va face un clasament in functie de numarul de posturi ale fiecarei concurente. Concurentele cu acelasi numar de posturi vor fi pe acelasi loc. Astfel clasamentul poate avea 1, 2, 3, 4, 5 locuri. In functie de clasament, in mod descrescator, se vor acorda note de la 5 la 1, in care 5 reprezinta primul clasat in top si 1 reprezinta ultimul clasat in top.

- Relevanta posturilor fata de produsul in cauza, ca de exemplu dar fara a se limita la impresiile despre experienta cu produsul, sugestii si pareri despre tehnologie, posibilele efecte etc.: importanta 30% din scorul final acordat de juriu: Notele acordate vor fi de la 1 la 5, inclusiv, in care 1 reprezinta nerelevant, 2 reprezinta putin relevant, 3 reprezinta relevant in proportie de 50%, 4 reprezinta relevant in proportie de 75%, 5 reprezinta RELEVANT 100%.

B. Concurs saptamânal pentru sustinatoare:

• În fiecare saptamâna, începând cu data de 22 martie 2010, una dintre sustinatoarele concurentei (din cursa pentru ambasadoarea lunii respective) de pe primul loc din saptamâna precedenta (se va lua in vedere clasamentul zilei de duminica, situatia de la ora 23:59) va fi premiata in functie de numarul de voturi acordate de respectiva sustinatoare in saptamana respectiva pentru concurenta aflata pe primul loc in acea saptamana, castigatoare fiind sustinatoarea care a acordat numarul maxim de voturi concurentei care se afla pe primul loc duminica, ora 23.59. In cazul in care mai multe sustinatoare au acordat acelasi numar maxim de voturi, acestea vor fi diferentiate in functie de numarul de voturi, exprimate in ordine cronologica pe site-ul www.ambasadoareledove.ro. Astfel, va fi desemnata castigatoare sustinatoarea care a acordat prima, cronologic, numarul de maxim de voturi. Desemnarea fiecarei castigatoare saptamanale va avea loc in ziua de luni a fiecarei saptamani, din lista sustinatoarelor reiesite din situatia amintita mai sus. Prima castigatoare va fi desemnata in data de 29.03.2010.

C. Concurs saptamanal pe Forum: 
• În fiecare saptamana, din 22 martie 2010 pâna la 31 iulie 2010 (inclusiv), pe forumul de pe site-ul www.ambasadoareledove.ro, va fi invitata câte o vedeta (numita si host), care va comunica cu userii; la inceputul saptamanii, vedeta va deschide subiecte de discutie pe forum, la care vor comenta membrele site-ului. Vedeta va alege saptamanal, la finalul fiecarei saptamani, câte o câstigatoare dintre persoanele care se vor implica cel mai activ în discutiile de pe forum, dupa urmatoarele criterii:
- Originalitatea subiectelor, sustinerilor, parerilor etc,: importanta 30% din scorul final acordat de juriu. Notele acordate vor fi de la 1 la 5, inclusiv, in care 1 reprezinta slab, 2 reprezinta mediu, 3 reprezinta satisfacator, 4 reprezinta foarte satisfacator, 5 reprezinta ORIGINAL.

- Numar de intarari pe forum/discutii: importanta 40% din scorul final acordat de juriu. Se va face un clasament in functie de numarul de posturi/intrari pe forum/discutii ale fiecarei concurente. Concurentele cu acelasi numar de posturi vor fi pe acelasi loc. Astfel, in functie de clasament, in mod descrescator, se vor acorda note de la 10 la 1, in care 10 reprezinta primul clasat in top si 1 reprezinta ultimul clasat in top. In cazul in care, vor exista proiecte cu acelasi numar de voturi, pentru aceste proiecte se va acorda aceiasi nota. Daca topul are mai mult de 10 pozitii, nota 10 se va imparti proportional pentru fiecare treapta. Astfel, daca avem un clasament cu 20 pozitii, notele vor fi, incepand de la primul clasat in top, cel cu cele mai multe intrari pe forum, pana la ultimul clasat, astfel: 10; 9.5; 9; 8.5;8;7.5;7;6.5;6;5.5;5;4.5, 4, 3.5, 3, 2.5, 2, 1.5, 1.

- Relevanta discutiilor, impresiiilor, punctelor de vedere etc fata de produsul Dove Visible Care.: importanta 30% din scorul final acordat de juriu: Notele acordate vor fi de la 1 la 5, inclusiv, in care 1 reprezinta nerelevant, 2 reprezinta putin relevant, 3 reprezinta relevant in proportie de 50%, 4 reprezinta relevant in proportie de 75%, 5 reprezinta RELEVANT 100%.

(19) Participarea la concurs se realizeaza pe baza de înscriere pe www.ambasadoareledove.ro cu cont de sustinatoare sau ambasadoare, dupa cum aceasta activitate va fi descrisa în Anexa 1, parte integranta a acestuia.

(20) Participantii au obligatia de a completa în mod corect si complet datele de identificare din formularele de inscriere pe site. Participantii îsi asuma raspunderea, în conditiile legii, pentru autenticitatea si corectitudinea datelor completate.

(21) O persoana îsi poate crea in perioada concursului un singur cont pe site-ul www.ambasadoareledove.ro.

(22) Organizatorul, prin reprezentantii sai, isi rezerva dreptul de a invalida conturile care nu au în mod evident datele de contact completate corect sau complet (de exemplu, fara un nume valid de strada de pe teritoriul Romaniei sau o adresa valida de e-mail).


Sectiunea 6. Desemnare câstigatorilor, anuntarea acestora si conditii de validitate

Participantii inscrisi pe site-ul www.ambasadoareledove.ro cu un cont de ambasadoare Dove vor participa la urmatoarele activitati promotionale organizate in cadrul concursului:
a. Concurs lunar ambasadoare: vor fi alese 5 ambasadoare, câte una pentru fiecare luna de concurs.
• În prima zi lucratoare a fiecarei luni din perioada concursului va avea loc desemnarea câstigatoarelor, care consta în selectia juriului din top 5 ambasadoare finaliste ale lunii respective, pe baza urmatoarelor criterii: originalitate, numar de posturi (impresii despre produs), relevanta posturilor, conform procedurii detaliata la art.5.17 lit A de mai sus.

• Lunar va fi desemnata/aleasa câte o ambasadoare si 2 rezerve.

• Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail expediat de Organizator la data desemnarii si prin telefon, in termen de 24 de ore de la data desemnarii, si va trebui sa confirme acceptarea premiului in termen de 5 zile de la primirea mesajului e-mail de anuntare al Organizatorului, sau in cadrul raspunsului la apelul telefonic.In cazul in care o potentiala castigatoare refuza atribuirea premiului sau nu accepta premiul (ca de exemplu dar fara a se limita la cazul in care aceasta in mod expres si neechivoc isi refuza premiul), potentialul castigator va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora.

• Pentru a fi validata final, fiecare castigatoare lunara trebuie sa se prezinte la sediul Propaganda Consult, din strada Leonida Varnali, nr. 13, sector 1, Bucuresti in termen de 21 zile de la data confirmarii acceptarii premiului conform punctului de mai sus, cu documentul de identitate in original. In cazul in care la momentul prezentarii la sediul Propaganda Consult, reprezentantii Organizatorului constata existenta oricaror neconcordante intre informatiile furnizate prin intermediul formularului de inscriere si cele ce reies din documentul de identitate prezentate (ca de exemplu, dar fara a se limita la nerespectarea conditiei limitei de varsta, etc), castigatorul respectiv va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora.

• Premiile vor fi predate castigatorilor pe baza de proces-verbal de predare-primire, incheiat la data validarii si semnat de reprezentantul Organizatorului si castigator.

• Câstigatoarea fiecarei luni va fi postata pe www.ambasadoareledove.ro pâna la data de 25 ale fiecarei luni urmatoare.

b. Concurs saptamânal pentru sustinatoare:
• În fiecare zi de luni, incepand cu data de 29 martie 2010 si pana la 31 iulie 2010, se va desemna, de catre un juriu format dintr-un reprezentant al Organizatorului si unul al Agentiei, o câstigatoare din lista cu sustinatoarele concurentei (din cursa pentru ambasadoarea lunii respective) de pe primul loc din saptamâna precedenta (se va lua in vedere clasamentul zilei de duminica, situatia de la ora 23:59). Pentru fiecare câstigatoare vor fi alese si 2 rezerve.

• Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail expediat de Organizator la data desemnarii si prin telefon, in termen de 24 de ore de la data desemnarii, si va trebui sa confirme acceptarea premiului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea mesajului e-mail de anuntare al Organizatorului sau prin raspunsul la apelul telefonic, in cazul contactarii telefonice.In cazul in care o potentiala castigatoare refuza atribuirea premiului sau nu accepta premiul (ca de exemplu dar fara a se limita la cazul in care aceasta in mod expres si neechivoc isi refuza premiul), potentialul castigato va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora.

• Pentru a fi validata final, fiecare castigatoare saptamanala trebuie sa se prezinte la sediul Propaganda Consult, din strada Leonida Varnali, nr. 13, sector 1, Bucuresti in termen de 21 zile de la data confirmarii acceptarii premiului conform punctului de mai sus, cu documentul de identitate in original. In cazul in care la momentul prezentarii la sediul Propaganda Consult, reprezentantii Organizatorului constata existenta oricaror neconcordante intre informatiile furnizate prin intermediul formularului de inscriere si cele ce reies din documentul de identitate prezentate (ca de exemplu, dar fara a se limita la nerespectarea conditiei limitei de varsta, etc), castigatorul respectiv va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora.

• Premiile vor fi predate castigatorilor pe baza de proces-verbal de predare-primire, incheiat la data validarii si semnat de reprezentantul Organizatorului si castigator.

• Câstigatoarea va fi postata pe www.ambasadoareledove.ro pâna miercuri, a doua saptamâna ulterioara saptamanii in care a fost desemnata castigatoare.

c. Concurs saptamanal pe Forumul www.ambasadoareledove.ro:

• Saptamanal, in ziua de duminica, in perioada 22 martie 2010 - 31 iulie 2010 (inclusiv), se va alege de catre vedeta (numita si “host”) invitata de forum o membra activa a forumului www.ambasadoareledove.ro pe baza urmatoarelor criterii: originalitate, numar de posturi, relevanta asa cum a fost descrisa la sectiunea 5, capitolul 17, litera C.Pentru perioada 26 iulie 2010 – 31 iulie 2010 castigatoarea va fi desemnata in ultima zi de concurs, respectiv pe 31 iulie 2010.

• Castigatoarea va fi anuntata prin e-mail expediat de Organizator la data desemnarii si prin telefon, in termen de 24 de ore de la data desemnarii, si va trebui sa confirme acceptarea premiului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea mesajului e-mail de anuntare al Organizatorului sau prin raspunsul la apelul telefonic, in cazul contactarii telefonice.In cazul in care o potentiala castigatoare refuza atribuirea premiului sau nu accepta premiul (ca de exemplu dar fara a se limita la cazul in care aceasta in mod expres si neechivoc isi refuza premiul), potentialul castigato va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora.

• Pentru a fi validata final, fiecare castigatoare saptamanla trebuie sa se prezinte la sediul Propaganda Consult, din strada Leonida Varnali, nr. 13, sector 1, Bucuresti in termen de 21 zile de la data confirmarii acceptarii premiului conform punctului de mai sus, cu documentul de identitate in original. In cazul in care la momentul prezentarii la sediul Propaganda Consult, reprezentantii Organizatorului constata existenta oricaror neconcordante intre informatiile furnizate prin intermediul formularului de inscriere si cele ce reies din documentul de identitate prezentate (ca de exemplu, dar fara a se limita la nerespectarea conditiei limitei de varsta, etc), castigatorul respectiv va fi invalidat, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, Organizatorul avand dreptul de a trece la contactarea si validarea rezervelor, in ordinea desemnarii acestora. Aceste premii pot fi livrate catre castigatoare prin curier, in cazul in care este cerut acest lucru de catre castigatoare. Livrarea acestora se va face in maxim 21 de zile lucratoare din momentul stabilirii acestei metode de livrare.

• Premiile vor fi predate castigatorilor pe baza de proces-verbal de predare-primire, incheiat la data validarii si semnat de reprezentantul Organizatorului si castigator. In cazul in care livrarea premiilor se va face prin curier, validarea se va face de catre curier si procesul-verbal de predare-primire se va incheia la data validarii si va fi semnat de curier si castigator.

• Câstigatoarea va fi postata pe www.ambasadoareledove.ro pana miercuri, a doua saptamâna ulterioara intervalului in care a fost desemnata castigatoare.

(1) Predarea–primirea premiilor se face pe baza de proces-verbal, semnat de catre reprezentantul Organizatorului si de câstigator. In cazul in care livrarea premiilor din cadrul concursului de pe Forum, constand in kiturile Dove se va face prin curier, procesul-verbal de predare-primire se va incheia la data validarii si va fi semnat de curier si castigator.

(2) În cazul în care câstigatorul nu poate fi contactat (ca de exemplu in cazul in care numarul de telefon inscris pe formularul electronic este blocat, nu se afla in aria de acoperire, nu este alocat etc) sau nu îsi revendica premiul pana la data limita, acesta pierde orice drepturi asupra premiului, iar Organizatorul va apela la rezerve, în ordinea desemnarii lor (conform specificatiilor din fiecare faza).

(3) Orice contestatie formulata de un consumator inscris sau nu pe site-ul www.ambasadoareledove.ro referitor la acest concurs se poate face oricand pe durata derularii prezentului Concurs. Agentia va aduce la cunostinta Organizatorului inregistrarea contestatiilor in maximum 24 de ore de la momentul inregistrarii, iar partile, de comun acord, vor stabili, in functie de natura contestatiei, procedura de solutionare a acesteia.


Sectiunea 7. Premiile acordate în cadrul Concursului AMBASADOARELE DOVE

(1) Premiile acordate in cadrul acestui concurs difera în functie de forma de participare, dupa cum urmeaza:
• In cadrul concursului organizat saptamanal pe forumul www.ambasadoareledove.ro conform art.6.2 lit.c de mai sus se vor acorda in total 19 premii, fiecare premiu constand intr-un Set de ingrijire personala Dove , fiecare set fiind alcatuit din urmatoarele produse: sapun Dove Original, 100g, gel crema de dus Dove VisibleCare Renewing, 200 ml, Dove Deo Original, 150 ml, Dove lapte de corp, 250 ml, in valoare de 56,75 ron. Valoarea totala a tuturor premiilor acordate prin acest mecanism este de 1078,25 ron.

• In cadrul concursului saptamanal pentru sustinatoare, organizat conform art.6.2 lit.b de mai sus, se acorda in total 19 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher de infrumusetare la salonul Pony Tail, cu sediul in Soseaua Nordului, nr. 82-92, intrarea B, scara A – Victoria, apartament B1, Beauty District, Bucuresti, in valoare de 476 ron, in baza caruia castigatoarea poate beneficia de servicii de: manichiura, tratament spa pentru sprancene ( masaj ce stimuleaza circulatia in zona ochilor), consultatie forma, pensat/ sau machiaj zi, tratament spa par, tuns si coafat. In cazul in care se opteaza pentru vopsit, se va scoate unul din serviciile de maini sau de fata; optiunea pentru servicii, preferintele trebuie prezentata in momentul in care se face programarea. Programarea se va face in avans cu 2-3 zile.Voucherul va fi individualizat printr-un cod unic, stampila si semnatura reprezentantului legal al Organizatorului. Castigatoare este obligata sa valorifice intrega valoare a vocherului in cadrul unei singure sedinte de infrumusetare. In cazul in care contravaloarea serviciilor pde care o castigatoare a beneficiat in cadrul unei sedinte de infrumusetare este mai mare decat contravaloarea voucherului primit drept premiu, aceasta este obligata sa suporte personal diferenta de pret/valoare. In cazul in care o castigatoare nu valorifica intreaga valoare a voucherului in cadrul unei singure sedinte de infrumusetare, valoarea nevalorificata va fi pierduta, fara nicio despagubire din partea Organizatorului. Voucherul este valabil pentru o perioada de 6 luni de la momentul atribuirii pe baza de proces-verbal. Dupa expirarea celor 6 luni, acesta este nul Valoarea totala a tuturor premiilor acordate prin acest mecanism este de 9.044 ron.

• In cadrul concursului lunar de desemnare a celor 5 ambasadoare Dove se acorda in total 5 premii, fiecare premiu constand intr-un sejur in Barcelona, Spania, de 5 zile/ 4 nopti, in perioada 8.09.2010 – 12.09.2010. Pachetul este in valoare totala de 16.173,59 ron si cuprinde: bilet avion Bucuresti – Barcelona si retur cu taxe incluse; 4 nopti cazare in camera SINGLE cu pensiune completa la hotelul de 5 stele Arts Ritz Carlton, Barcelona; 5 proceduri spa la Six Spenses Spa: Six Senses Signature Massage, Head Massage with Scalp Mud Treatment, Six Senses Signature Body Glows and Cocoons, Reflexology; transfer aeroport – hotel – aeroport. La acest pachet se adauga banii de buzunar in valoare de 800 ron; premiul pentru fiecare ambasadoare este in valoare totala de 16.973,59 ron. Valoarea totala a tuturor premiilor acordate prin acest mecanism este 84.867,95 ron.
(2) Valoarea totala a premiilor oferite in cadrul acestui concurs este de 94.990,22 ron. Valoarea comerciala a unui premiu ce depaseste suma de 600 ron este reprezentata din valoarea acestuia mentionata la art.7.1 de mai sus, la care se adauga valoarea impozitului (unde este cazul) ce va fi retinut la sursa.

(3) Castigatorii desemnati in cadrul Concursului,conform Sectiunii 6 de mai sus sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite, si nu pot ceda drepturile asupra premiilor castigate unor alte persoane.

(4) Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte bunuri/servicii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani. In cazul in care nu poate fi validat nici un castigator sau rezerva desemnate, conform procedurilor detaliate in acest regulament pe fiecare tip de concurs, sau in cazul in care atat castigatorii cat si rezervele desemnate refuza sau nu accepta premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului), sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire diin partea Organizatorului, premiile ramanand la dispozitia Organizatorului. In cazul in care dupa finalizarea concursului raman premii neacordate, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu le mai atribui.


Sectiunea 8. Confidentialitatea datelor

(1) UNILEVER prelucreaza date personale în conformitate cu Legea 677/2001, în calitate de operator date personale, autorizatie numarul 2220.

(2) Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalitatile indicate în mod expres prin formularele participante la promotie, participantii îsi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre în baza de date a Organizatorului în vederea validarii, atribuirii premiilor si îndeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii. Comunicarile ulterioare cu caracter publicitar si de marketing direct vor fi adresate doar acelor consumatori care si-au dat acordul explicit si neechivoc în acest sens raspunzând afirmativ la întrebarea de pe formulare.

(3) Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor Participantilor. La cererea expresa a câstigatorilor, Organizatorul va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, în conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

(4) Datele cu caracter personal colectate în cadrul acestei Campanii nu vor fi dezvaluite catre terti cu exceptia cazurilor în care Organizatorul trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia în vigoare.

(5) Persoanele fizice participante la promotie au conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14) si dreptul de opozitie (art.15).


Sectiunea 9. Responsabilitate

(1) Organizatorul nu îsi asuma responsabilitatea si nu va putea fi implicat în nicio modalitate în disputele referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor. Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate asupra premiilor nu vor influenta principiul conform caruia Organizatorul va acorda premiul Participantului extras câstigator. Din momentul primirii premiului de catre câstigator si al semnarii de primire, Organizatorul este eliberat de orice obligatie fata de Participantii câstigatori.

(2) Organizatorul nu are nicio obligatie de a întretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necâstigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiului oferit în cadrul acestei campanii.

(3) Organizatorul nu îsi asuma nicio raspundere privind calitatea premiilor. Serviciile de garantie de utilizare sau functionare pentru premii cad în sarcina centrelor de service autorizat mentionate în documentele însotitoare ale premiilor.

(4) Organizatorul nu îsi asuma nici o raspundere pentru conduita, obtinerea asigurarii de sanatate, a oricaror autorizatii sau calificari cerute de lege ori alte tipuri de evenimente care pot surveni în mod accidental în legatura cu participantii si/sau premiile câstigate.


Sectiunea 10. Încetarea înainte de termen a Concursului AMBASADOARELE DOVE

(1) AMBASADOARELE DOVE poate înceta înainte de termen, numai în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa acestuia, de a o continua.

(2) Situatiilor avute în vedere la sectiunea 10, alin. 1 le sunt asimilate si actele de putere publica ale unei instante competente sau ale altei autoritatea publice competente.

(3) În situatiile avute în vedere la sectiunea 10, alin. 1 si alin. 2, Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre Participanti, cu privire la returnarea unei sume banesti sau plata unei sume banesti cu titlu de despagubire sau altele asemenea.

Prezentul Regulament Oficial a fost redactat în 4 (patru) exemplare originale, în limba româna si a fost autentificat astazi, 19.03.2010
Organizator
S.C. UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE S.A.
Nu avem elemente multimedia.
() in 10 aprilie 2010, 15:46
Buna ziua, am strans cateva puncte prin introducerea codurilor de bare, completare de chestionare, invitatii ale prietenilor, in urma acestor fapte am strans niste puncte...cand voi putea sa imi comand un premiu? Va adresez aceasta intrebare pentru ca am observat ca nu sunt in stoc inca produsele. Daca am urmat aceste 3 proceduri mentionate mai sus, am intrat si in cursa ptr castigarea unei excursii la Barcelona? ast un raspuns !
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 aprilie 2010, 12:39
Draga Dan-Marius, conform Anexei 1 "Toate conturile deja create sau care vor fi create in cadrul Clubului Dove prin intermediul site-ului www.clubdove.ro devin, in mod automat, cont de sustinatoare in cadrul site-ului www.ambasadoareledove.ro".
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 aprilie 2010, 13:42
Draga Dan-Marius, la ce promotie ai acumulat puncte prin introducerea codurilor de bare, completare de chestionare etc? Te rugam sa ne spui titlul acesteia si mai multe detalii.

Pentru a intra in cursa pentru calatoria la Barcelona, trebuie sa te inscrii pe www.AmbasadoareleDove.ro cu un cont de ambasadoare si sa urmezi toate instructiunile din regulament privitoare la concursul pentru Ambasadoare (completare profil, poze, pareri despre produsele din gama Dove Visible Care, recomandarea site-ului catre 5 prietene etc.). Castigarea competitiei se obtine acumuland voturi pe site precum si in urma punctajului oferit de juriu conform criteriilor din regulament.

Pentru celelalte tipuri de premii din cadrul acestei promotii (la concursul pentru sustinatoare si la concursul de pe forum) gasesti detalii tot in regulament, dand click pe link-ul potrivit din rezumatul despre mecanism de mai sus - in dreapta imaginii). Succes!
() in 12 aprilie 2010, 14:28
premiile cand pot sa le comand? nu sunt in stoc inca, am un punctaj care imi permite comandarea unor produse premii dove dar nu sunt in stoc...
Moderator 1 (Infopromotii) in 12 aprilie 2010, 17:25
Dan-Marius, la promotia "Ambasadoarele Dove" nu se comanda premii. Daca nu ma crezi, poti consulta regulamentul. Te intrebasem in comentariul de mai sus la ce promotie ai acumulat puncte pentru a comanda produse Dove, dar nu ne-ai raspuns.
Roxana (Buftea) in 17 aprilie 2010, 23:18
Cred ca Dan se refera la fosta promotie de pe www.dove.ro, la care strangeai puncte si puteai comanda produse..acea campanie s-a terminat de ceva timp...
Ada (Bucuresti) in 23 iulie 2010, 15:48
Am o intrebare fara legatura directa cu aceasta promotie, dar strict legata de brandul "Dove". Ce se intampla cu site-ul www.dove.ro? Nu mai exista? A fost desfiintat definitiv? Acolo gaseam si clubul Dove si informatii despre alte promotii Dove. Ma pot ajuta organizatorii acestei promotii cu o lamurire? Daca intermediaza o campanie a acestui brand inseamna ca se afla in legatura / comunicare cu compania detinatoare a brandului, si astfel pot afla raspuns si la intrebarea mea. Mersi.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Ambasadoarele Dove 2010"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Ambasadoarele Dove 2010

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media