CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Always, Tampax, Discreet - "Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine"

Promotie Always,Tampax,Discreet

Premii instant: 1250 x servet de masa din bambus; 1250 x set de relaxare; 1250 x lumanare plutitoare; 1250 x betisoare parfumate. Prin tragere la sorti: 1 x excursie de 6 nopti pentru 2 persoane in Japonia.

Cumpara de la Carrefour orice produs Always, Tampax sau Discreet si poti castiga o excursie in Japonia.  Pentru anumite combinatii de produse cumparate pe un singur bon primesti si un premiu instant.

Perioada promoţiei: 25 aprilie - 21 octombrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

“Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine”

a companiei PROCTER&GAMBLE Distribution Romania SRL

25 aprilie 2007 – 21 octombrie 2007

 

 

Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei “Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine” este Procter & Gamble Distribution, cu sediul in Iride Business Park, Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, Sector 2, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/11908/2005, CUI 17756999, denumita in cele ce urmeaza Organizator. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta publicul.

Imputernicit in sensul legii 677/2001 este HitMail Romania SRL, cu sediul in Str. Pictor Iser nr. 19, Bucuresti, tel. 224.40.20, fax. 224.57.31, Cod Fiscal Nr. R13351917, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/ 8295/ 2000.

 

Art.2. Durata si locul de desfasurare al campaniei promotionale

Campania se desfasoara in perioada 25 aprilie – 21 octombrie 2007 in magazinele Carrefour din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Constanta.

 

Art. 3. Drept de participare

Campania promotionala este deschisa tuturor cetatenilor de peste 18 ani cu domiciliul stabil in Romania. Anga­jatii companiei Procter & Gamble, ai distribuitorilor acesteia, ai agen­tiei de publicitate Grey Worldwide Romania, ai companiei Hit Mail, ai Carrefour Romania – Hiproma SA ai altor companii implicate in promotie, pre­cum si rudele de gradul I ale acestora (copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la promotie.

 

Art. 4. Produse participante

La aceasta promotie participa toate produsele Always, Tampax si Discreet comercializate in magazinele Carrefour din Romania.

 

Art. 5. Modul de desfasurare al campaniei promotionale

Ce trebuie facut:

  1. Cumpara in perioada 25 aprilie –21 octombrie 2007 orice produs Always, Tampax sau Discreet comercializat in magazinele Carrefour si primesti un talon de tombola;
  2. Pentru una din urmatoarele combinatii de produse achizitionate pe un singur bon de casa primesti si un cadou garantat la standul de dupa casele de marcat:

   - 2 pachete Always + 1 pachet Discreet/Always liners;

   - 1 pachet Always duo + 1 pachet Discreet/Always liners;

   - 2 pachete Tampax + 1 pachet Discreet/Always liners;

  1. Talonul completat integral cu datele inscrise pe el (nume, prenume, adresa, nr bon, telefon, data si semnatura) se va introduce numai in urna special amenajata la standul de dupa casele de marcat.
  2. La sfarsitul promotiei, va avea loc o tragere la sorti, in cadrul careia poti castiga marele premiu constand intr-o excursie de 2 persoane in Japonia.
  3. Pastreaza bonul de casa pentru dovada achizitionarii.

 

Programul promotiei este urmatorul:

-            in perioada 25-30 aprilie 2007, miercuri, joi si vineri de la 17 la 21 iar sambata si duminica de la 10 la 14;

-            in perioada 1 mai-1 iulie, vineri de la 17 la 21, sambata si duminica de la 10 la 14;

-            in perioada 2 iulie-31 august, joi si vineri de la 17 la 21;

-            in perioada 1 septembrie-21 octombrie, vineri de la 17 la 21, sambata si duminica de la 10 la 14.

 

Art. 6. Conditii de validitate

Pentru ca un talon sa fie considerat valid, acesta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

1.      Sa indeplineasca conditiile de participare de la art. 3;

2.      Sa se fi achizitionat oricare din produsele mentionate la art. 4, in perioada 25 aprilie –21 octombrie 2007;

3.      Talonul sa fie completat cu datele inscrise pe el si depus in urna din magazin, pana la data de 21 octombrie 2007, inclusiv;

4.      Talonul sa contina nume, prenume, adresa, nr bon, telefon, data si semnatura;

5.      Talonul sa fie intreg si in original (nu se accepta fotocopii).

 

Art. 7. Premiile

Premiile instant se vor acorda in limita stocului disponibil prezentat in tabelul urmator:

 

Denumire premiu

Nr Buc

Pret Euro/buc

Cost total

Servet de masa din bambus

1250

1.65

2062.5

Set de relaxare

1250

2.01

2512.5

Lumanari plutitoare

1250

1.88

2350

Betisoare parfumate

1250

1.50

1875

Total

5000

-

8800

 

Premiile acordate prin tragere la sorti sunt prezentate in tabelul urmator:

 

Denumire premiu

Nr Buc

Pret Euro/buc

Cost total

 
 

Excursie Japonia – 2 persoane

1

4000

4000

 

 

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani a premiilor sau schimbarea acestora cu alte bunuri si nici sa solicite schimbarea parametrilor/caracteristicilor premiilor.

 

Art. 8. Acordarea premiilor si instiintarea castigatorilor

In cadrul promotiei Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine se vor acorda 5001 premii, in valoare totala de 12800 euro.

Premiile instant se vor acorda pe loc in cadrul standului promotional, special amenajat dupa casele de marcat, in timpul programului promotiei, mentionat la art. 5.

Pe data de 29 octombrie 2007, va avea loc o tragere la sorti, in cadrul careia se va acorda premiul cel mare, constand intr-o excursie pentru 2 persoane in Japonia. Excursia va avea loc in perioada 1-28 februarie 2008, intr-un interval stabilit de comun acord cu castigatorul. Castigatorului i se asigura transport pana in Japonia si retur, masa tip demipensiune si cazare pentru 6 nopti la un hotel de minim 2 stele pentru doua persoane, intr-o camera dubla. De asemenea, in cadrul tragerii la sorti se vor selecta si 5 rezerve.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua manual in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea promotiei. La tragerea la sorti participa toate taloanele de participare care indeplinesc conditiile stipulate in art.6.

Castigatorul marelui premiu  va fi facut public de catre Organizator in magazinele Carrefour, la biroul de relatii cu clientii, la finalul promotiei.

 

Art. 9. Regulamentul promotiei

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil oricarui solicitant in mod gratuit la cerere la standurile promotionale organizate in magazinele Carrefour din Romania si la biroul relatii cu clientii din magazin. Participarea la aceasta promotie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.


Art. 10. Taxe si impozite

Organizatorul se obliga sa suporte impozitul datorat pentru veniturile constand in premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu prevederile din Codul Fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

Art. 11. Protectia datelor personale

Prin inscrierea la promotia „Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine " participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Completarea talonului reprezinta acordul expres al participantilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Procter &Gamble Distribution Romania. Scopul prelucrarii acestor date este desemnarea castigatorilor promotiei “Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine”.

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia imputernicitului Procter &Gamble Distribution Romania.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa Organizatorului, Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A Bucuresti, Procter &Gamble se obliga:

-         sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-         sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

-         sa inceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Datele sunt protejate conform legislatiei in vigoare pentru confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor.

 

Art. 12 Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Bucuresti.

 

Art. 13. Intreruperea campaniei promotionale

Campania promotionala va putea fi intrerupta numai in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dupa anuntarea prealabila a publicului.
Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Always, Tampax, Discreet - "Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Always, Tampax, Discreet - "Alege ce-i mai bun pentru femeia din tine"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media