CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Alpha Bank - "Incarca-ti contul cu un Fiat 500!"

Promotie cu premii Alpha Bank

Premiu prin tragere la sorti: 1 x autoturism Fiat 500.

Alege oricare dintre cele 2 pachete promotionale pana la 30 august si esti de 2X castigator:
- sansa de castig a merelui premiu la tombola
- un pachet de beneficii

Pachetul ALPHA PREMIER - cont curent de economisire:
- 50% discount la taxa anuala;
- deschidere gratuita a contului si un sold minim de 100 EUR sau 400 RON la data tragerii la sorti;
- card de debit oferit gratuit, activ la data tragerii la sorti.

Pachetul CONT CURENT:
- deschidere gratuita a contului si un sold minim de 15 EUR sau 50 RON la data tragerii la sorti;
- card de debit oferit gratuit, activ la data tragerii la sorti.
Pentru detalii, intra pe www.alphabank.ro.

Perioada promoţiei: 01 iunie - 30 august 2009

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul tragerii la sorti organizata cu prilejul Promotiei

“Incarca-ti contul cu un Fiat 500!”, ce se va desfasura în perioada

1 Iunie 2009 si 30 August 2009.

 

Pe toata perioada de desfasurare a promotiei, prezentul regulament este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant, în oricare dintre sucursalele si agentiile Alpha Bank Romania S.A. si pe Internet, la adresa www.alphabank.ro.

 

Durata si organizatorul promotiei

 

Organizatorul Promotiei “Incarca-ti contul cu un Fiat 500!” este ALPHA BANK ROMANIA SA, cu sediul în Bucuresti, Calea Dorobantilor, nr. 237B, Sector 1.

 

Perioada de desfasurare a promotiei este 1 Iunie 2009 si 30 August 2009.

 

Promotia este organizata conform prevederilor prezentului regulament si acestea sunt obligatorii pentru toti participantii.

 

Conditii de participare si modul de desfasurare

 

La promotia “Incarca-ti contul cu un Fiat 500!” poate participa orice persoana fizica ce achizitioneaza în perioada 01 Iunie 2009 – 30 August 2009 unul din cele 2 pachete promotionale care contin:

1.                  Alpha Premier + AlphaCard Visa Electron sau AlphaCard Visa Classic, activ la data tragerii la sorti si sold minim al contului Alpha Premier de: 100 EUR – (pentru cont în EUR), 100 USD (pentru cont în USD) sau 400 RON (pentru cont în RON);

2.                  Cont Curent + AlphaCard Visa Electron sau AlphaCard Visa Classic, activ la data tragerii la sorti si sold minim al Contului curent de: 15 EUR (pentru cont în EUR), 15 USD (pentru cont în USD) sau 50 RON (pentru cont în RON).

 

Participa la tragerea la sorti doar clientii care au achizitionat unul din pachetele aflate în promotia “Incarca-ti contul cu un Fiat 500!” si care îndeplinesc la momentul tragerii la sorti conditiile de participare: cardul AlphaCard Visa Electron sau AlphaCard Visa Classic activ si prezenta în cadrul fiecarui pachet a soldului minim necesar participarii la promotie.

 

Nu pot participa la promotie angajatii ALPHA BANK ROMANIA S.A. sau rudele de gradul I ale acestora.

 

Participantii la promotie sunt obligati sa puna la dispozitia organizatorului numarul de telefon la care pot fi contactati în cazul câstigarii premiului.

 

Premiul concursului:

O masina FIAT 500 Lounge 1.4 16v 100CP, culoare 294 Azzuro Casanova.

 

Tragerea la sorti a premiului si acordarea lui

 

Tragerea la sorti a premiului va avea loc în data de 30 septembrie 2009, dupa cum este prezentat în Regulament,  la ora 14:00 la sediul central ALPHA BANK ROMANIA S.A., în prezenta unei comisii formate din reprezentantii bancii si notar, cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare.

 

Pentru tragerea la sorti va fi extras un câstigator si 2 rezerve. Prima pozitie din tabelul extragerii reprezinta castigatorul, urmatoarele 2 pozitii reprezinta rezervele.

 

Câstigatorul va fi anuntat telefonic de catre organizator prin maximum 3 apeluri telefonice, realizate în 3 zile lucratoare consecutive, de la momentul desemnari acestuia ca si câstigator.

 

Persoana fizica desemnata câstigatoare va putea intra în posesia premiului daca îndeplinineste urmatoarele conditii:oarelo

-          câstigãtorul sã nu fie declarat descalificat, ca urmare a nerespectarii prezentului regulament;

-          prezentarea câstigatorului desemnat de drept la sediul sucursalei sau agentiei ALPHA BANK ROMANIA S.A. de la care a achizitionat unul din pachetele promotionale, Pachetul Alpha Premier + AlphaCard Visa Electron sau AlphaCard Visa Classic ori Pachetul Cont Curent + AlphaCard Visa Electron sa AlphaCard Visa Classic, în lei, euro sau dolari americani pana cel târziu la 13 Octombrie 2009, pentru revendicarea premiului;

-          prezentarea de catre câstigator a actului de identitate valabil – buletin sau carte de identitate, în original pentru ridicarea premiului;

-          în cazul în care câstigatorul desemnat de drept nu poate fi contactat telefonic conform prezentului regulament, premiul se va acorda persoanei de rezerva. Rezervele vor fi contactate în ordinea extragerii lor la sorti;

-          în cazul în care câstigatorul desemnat este una dintre persoanele extrase de  rezerva, acesta se poate prezenta la sediul sucursalei sau agentiei la care a achizitionat unul din pachetele promotionale pâna cel tarziu la 13 Octombrie 2009 daca câstigatorul este Rezerva 1 si pâna cel tarziu la 16 Octombrie 2009 daca câstigatorul este Rezerva 2.

 

În cazul în care participantul desemnat câstigator a fost contactat telefonic dar este în imposibilitatea de a primi premiul, nu se prezinta în intervalul de timp stabilit la sucursala sau agentia organizatorului, renunta sau refuza sa primeasca premiul ori este descalificat, ALPHA BANK ROMANIA S.A. îsi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

 

Inmânarea premiului se va face la sediul central Alpha Bank Romania S.A. din Calea Dorobantilor nr. 237B, sector 1, Bucuresti la data stabilita de comun acord cu câstigatorul, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data revendicãrii premiului în sucursala sau agentia ALPHA BANK ROMANIA S.A. de la care câstigatorul a achizitionat unul din pachetele promotionale.

 

Premiul este acordat de catre organizator câstigãtorului promotiei pe baza de proces-verbal de predare-primire încheiat în momentul înmânarii premiului. Organizatorii se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre câstigatori în conformitate cu Legea 571/2003, orice alte obligatii de natura fiscala si /sau de orice alta natura, în legatura cu acestea, fiind în sarcina exclusiva a câstigatorului.

 

Numele câstigatorului va fi publicat pe pagina de Internet a organizatorului www.alphabank.ro si va putea fi vizualizat pâna la data de 31 octombrie 2009.

 

Confidentialitatea datelor

 

ALPHA BANK ROMANIA S.A. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, actualizarea datelor personale, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001  pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date precum si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice.

 

Acordarea unui premiu poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta promotie implica acordul câstigatorului ca numele, adresa si fotografia lui sa poata fi publicate si utilizate de catre organizator în materiale audio, foto si video, în mod gratuit.

 

Reclamatii

 

Orice reclamatie sau pretentie referitoare la desfasurarea concursului, modului de desemnare a câstigatorilor si de acordare a premiilor, precum si orice plângere referitoare la concursul organizat în baza prezentului regulament se vor face în scris si vor fi luate în considerare pâna la data de 15 ale lunii urmatoare. Orice contestatie sosita dupa aceasta data nu va fi luata în considerare.

 

Organizatorul nu este raspunzator pentru posibilele vicii ascunse ale premiului/ automobilului. In cazul în care câstigatorul detecteaza astfel de vicii, acesta isi va îndrepta solicitarile catre vânzatorul produsului, conform si pe baza documentatiei ce va însoti automobilul.

 

Eventualele litigii aparute între organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti române competente.

 

Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Alpha Bank - "Incarca-ti contul cu un Fiat 500!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Alpha Bank - "Incarca-ti contul cu un Fiat 500!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media