CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Alege sistemele de iluminat ecologice Philips!

Concurs cu premii Philips

Premii garantate: 400 x instrument multifunctional reglabil (pentru cumparaturi intre 1.000-2.499 RON); 250 x trusa universala Black&Decker (pentru cumparaturi intre 2.500-4.999 RON); 150 x ceas de mana Timex (pentru cumparaturi intre 5.000-9.999 RON); 75 x sistem de iluminat Living Colours (pentru cumparaturi de peste 10.000 RON).

Cumpara din oricare dintre magazinele mentionate in Anexa 1 sisteme de iluminat Philips participante (vezi Anexa 2) in valoare de minim 1.000 RON si poti castiga unul dintre premiile garantate.

Perioada promoţiei: 08 decembrie 2008 - 28 februarie 2009

Promotie expirata
9 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul promotiei

PHILIPS "Alegeti sistemele de iluminat ecologice Philips!”

 

  

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI

 

Organizatorul promotiei “Alegeti sistemele de iluminat ecologice Philips!” este compania Philips Romania SRL, cu sediul in str. Fabrica de Glucoza nr. 17, sector 2, 020331, Bucuresti.

Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”).

Regulamentul promotiei va fi publicat pe perioada desfasurarii promotiei pe site-ul www.infopromotii.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/completa si/sau schimba Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei, cu conditia instiintarii prealabile a participantilor cu privire la orice modificare/completare a vreuneia din prevederile acestuia. Eventualele modificari vor intra in vigoare numai dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.infopromotii.ro.

 

SECTIUNEA 2. PARTICIPANTI

 

La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice cu domiciliul stabil in Romania si persoane juridice inregistrate in Romania. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiilor Philips Romania, ai firmelor de distributie prin intermediul carora se desfasoara promotia, descrise in Anexa 1, precum si rudele de gradul intai (parinti, copii) si doi (frati, surori) ale angajatilor celor mentionati.

Participarea la Campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament

  

 

SECTIUNEA 3. PRODUSE PARTICIPANTE

 

La aceasta promotie participa sistemele de iluminat eficiente energetic comercializate in Romania, detaliate in Anexa 2.

 

Nu se accepta inscrierea in campanie pentru vanzarea altor produse decat produsele descrise mai sus

 

 

SECTIUNEA 4. PERIOADA DE DESFASURARE A PROMOTIEI

 

Promotia se desfasoara in perioada 08 Decembrie 2008 – 28 Februarie 2009, in magazinele distribuitorilor autorizati Philips, mentionati in Anexa 1, care comercializeaza sisteme de iluminat Philips eficiente energetic.

 

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL PARTICIPARII LA PROMOTIE

 

Promotia are un mecanism de tip « cumperi si castigi »: pentru orice achizitie de sisteme de iluminat Philips eficiente energetic din Anexa 2 de minim 1000 RON fara TVA, achizitionate de la unul dintre distribuitorii Philips mentionati in Anexa 1, cumparatorul poate primi pe loc un premiu, fara tragere la sorti, conform mecanismului descris mai jos.

Premiile sunt direrentiate in functie de valoarea achizitiei de produse eficiente energetic din Anexa 2, consumatorii putand primi unul dintre urmatoarele premii:


-           un instrument multifunctional regalabil, pentru achizitii cuprinse intre 1.000 RON si 2.499 RON fara TVA din gama produselor selectate;

-           o trusa universala Black&Decker, pentru achizitii cuprinse intre 2.500 RON si 4.999 RON fara TVA din gama produselor selectate;

-           un ceas de mana Timex, pentru achizitii cuprinse intre 5.000 RON si 9.999 RON fara TVA din gama produselor selectate ;

-           un sistem de iluminat Living Colours, pentru achizitii de minim 10.000 RON fara TVA din gama produselor selectate.


In sensul prezentului Regulament, prin achizitie se intelege pretul total fara TVA al produselor eficiente energetic din Anexa 2, dintr-o singura factura emisa de catre unul dintre distribuitorii Philips mentionati in Anexa 1 catre participantul la promotie. In cazul in care un participant face mai multe achizitii pe perioada promotiei are dreptul la mai multe premii, daca sunt indeplinite conditiile de mai sus.

Premiile se vor acorda in limita stocului de premii disponibil, in punctul de vanzare al distribuitorului Philips, de unde consumatorul face achizitia. In cazul in care stocul de premii aferent unei anumite valori a achizitiei s-a epuizat, consumatorul poate primi un premiu aferent unei valori inferioare a achizitiei, daca stocul de premii aferent acestui nivel nu este epuizat.

 

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE IN CADRUL PROMOTIEI

 

 In cadrul acestei promotii Philips va pune la dispozitia distribuitorilor autorizati urmatoarele premii:

-       400 x instrument multifunctional regalabil in valoare de 67 RON/buc. (TVA inclus);

-       250 x trusa universala Black&Decker in valoare de 155 RON/buc. (TVA inclus);

-       150 x ceas de mana Timex in valoare de 330 RON/buc. (TVA inclus);

-       75 x sistem de iluminat Living Colours in valoare de 575 RON/buc. (TVA inclus).

Valoarea totala a premiilor este de : 158.175 RON TVA inclus.

Premiile vor fi alocate, in limita stocului de premii disponibil, fiecarui distribuitor Philips, mentionat in Anexa 1, proportional cu stocul de produse Philips eficiente energetic din Anexa 2 de la data inceperii campaniei si cu valoarea produselor eficiente energetic din Anexa 2, pe care distribuitorii le achizitioneaza de la Philips pe perioada campaniei.

Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestei campanii promotionale nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor.

In cazul in care organizatorul va considera necesar, va suplimenta numarul de premii. Premiile neatribuite vor ramane in posesia Organizatorului.

 

 

SECTIUNEA 7. TAXE

 

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

  

 

SECTIUNEA 8. REGULAMENTUL PROMOTIEI

 

Regulamentul oficial al promotiei PHILIPS “Alegeti sistemele de iluminat ecologice Philips!” este disponibil in mod gratuit la adresa www.infopromotii.ro si poate fi obtinut in mod gratuit de catre participanti sunand la numarul de telefon 021 203 2038 (numar cu tarif normal, program de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00, exclusiv sarbatorile legale).

Prin participarea la promotia PHILIPS “ Alegeti sistemele de iluminat ecologice Philips!”, participantii sunt de acord sa se conformeze si sa respecte prevederile acestui Regulament.

  

 

SECTIUNEA 9. LITIGII

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

  

 

SECTIUNEA 10. CLAUZE DIVERSE

 

 Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- neacordarea unuia sau mai multor premii de catre unul sau mai multi dintre distribuitorii Philips mentionati in Anexa 1;

- litigiile survenite intre consumatori si distribuitorii Philips mentionati in Anexa 1;

- incalcarea prevederilor acestui regulament de catre consumatori sau de catre distribuitorii mentionati in Anexa 1.

 Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie doar pe perioada promotiei. Orice contestatii facute sau sosite dupa data finala a promotiei, nu vor fi luate in considerare.

Nu avem elemente multimedia.
Cipri (IS) in 10 decembrie 2008, 23:59
credeam ca dupa o campanie slauta va urma una f buna...dar cu criza financiara se pare ca nu e chiar asa
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 decembrie 2008, 11:41
Cipri, nu la toate promotiile trebuie sa cumperi o napolitana si poti castiga o masina, ca stim ca asta iti doresti!
Aceasta promotie incurajeaza folosirea sistemelor economice de iluminat, adica sa economisim energie electrica, adica exact ceea ce trebuie sa facem, mai ales in perioada de criza. Noi, de exemplu, folosim la birou inca de la inceput numai becuri economice. (Iar eu, personal, si acasa.) Consuma putin, dau lumina foarte buna si, din cate am vazut pana acum, dureaza mai mult decat cele obisnuite, care se ard mai repede.
In zilele noastre, daca ai o factura mare la electricitate, inseamna ca o meriti!
Cipri (IS) in 11 decembrie 2008, 13:40
:) dap , este adevarat .... aici aveti dreptate ! doar ca aici mi se pare mai mult a semana a oferta nicidecum a promotie cu premii :) bft
adrian (bucuresti) in 22 decembrie 2008, 10:18
nimic nou sub soare? cam putine magazine la nivel de campanie locala, nationala sau globala; premii subtiri; folosesc de mult becuri economice dar preturile sint prea mari pentru buzunarele noastre si daca se doreste o competitie cu cele clasice in sensul economiei de energie acestea ar trebui sa aiba preturi reclama mai insistenta.
izabella (tg-mures) in 06 ianuarie 2009, 20:21
Buna ziua!Vroiam sa va intreb daca ati reusit sa primiti datele mele de contact in legatura cu celalalt concurs Philips,care a exprirat nu de mult?Am completat in cele din urma cuponul la alt magazin participant si urma ca organizatorii sa completeze partea cu vanzatorul deoarece la ``magazinul care in anexa era magazin participant`` nu aveau cupoane.... Multumesc
Moderator 2 (Infopromotii) in 07 ianuarie 2009, 10:55
Draga Izabella,
Te rugam sa trimiti datele tale din nou. Noi nu le-am primit. Iti reamintim sa folosesti rubrica "Contact" din partea de jos a site-ului.
Mult succes!
izabella (tg-mures) in 12 ianuarie 2009, 19:43
buna!A-ti reusit sa primiti datele mele de contact?:(
Moderator 2 (Infopromotii) in 13 ianuarie 2009, 09:12
Draga Izabella,
Am primit datele tale de contact si le-am transmis organizatorilor.
Mult succes!
() in 11 februarie 2009, 19:53
Sunt pentru produsele ecologice. Am avut becuri ecologice philips si au o lumina naturala-odihnitoare, nu mai spun de durata lor de viata. Singura problema, pentru un buget de criza, este achizitionarea lor.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Alege sistemele de iluminat ecologice Philips!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Alege sistemele de iluminat ecologice Philips!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media