CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Ajax Professional si GalaxSea Travel te trimit intr-o excursie de vis la Roma!

Promotie concurs cu premii Ajax Professional

Premiu prin tragere la sorti: 1 x excursie la ROMA pentru 2 persoane, timp de 3 nopti la un hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus, avionul si transferul de la aeroport – hotel - aeroport asigurate.

Cumpara cel putin unul dintre produsele participante Ajax Professional si trimite un SMS la 1868 cu textul Ajax, urmat de numarul bonului de casa. Pastreaza bonul pentru validare.

Perioada promoţiei: 15 august - 15 septembrie 2008

Promotie expirata
4 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

Regulamentul Concursului

“Ajax Professional si GalaxSea Travel te trimit intr-o excursie de vis la Roma!”

Organizat de Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. si GalaxSea Travel S.R.L.

 

 

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, sector 1, in calitate de Organizator, impreuna cu S.C. GALAXSEA TRAVEL S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Bd. Lascar Catargiu nr 11 A, apt 3, Sector 1, Bucuresti, in calitate de Partener , organizeaza concursul  “Ajax Professional si GalaxSea Travel te trimit intr-o excursie de vis la Roma !“ in perioada 15 august – 15 septembrie 2008 la nivel national. Concursul se adreseaza tuturor consumatorilor care vor achizitiona, in perioada mentionata, oricare din produsele din gama Ajax Professional:  Ajax Professional Spray Ultra Degresant 750ml sau Ajax Professional Spray Ultra Degresant 1000ml@750ml, Ajax Professional Spray Calcar si Grasime 750ml sau Ajax Professional Spray Calcar si Grasime 1000ml@750ml si Ajax Professional Lichid Suprafete Extra Putere 1000ml sau Ajax Professional Lichid Suprafete Extra Putere 1250ml@1000ml.

 

Prezentul regulament este disponibil gratuit la numarul de telefon 0800 070 027, pe site-ul www.infopromotii.ro si la promoterii care vor fi prezenti in urmatoarele magazine:

-          Trident - Deva, Medias, Sf. Gheorghe, Alba Iulia;

-          Cora – Pantelimon, Lujerului, Cluj;

-          Auchan – Bucuresti, Pitesti, Cluj, Tg Mures, Timisoara;

-          Pic – Pitesti, Craiova, Braila, Oradea;

-          Billa Romania SRL – Galati 1, Bucuresti 2, Bacau, Timisoara L Rebreanu, Iasi, Floreasca Bucuresti, Galati 2, Braila 2, Ploiesti Bd-ul Libertatii, Pastavarul Bucuresti, Arad N Titulescu, Constanta Sos Mangalia, Timisoara, Craiova, Cluj;

-          Gima - Plaza, Vitan;

-          Mega Image Titan, 1 Mai, Mihai Bravu, Tineretului, Hala Traian, Drumul Taberei, Brancoveanu, Titulescu, Obregia, Constanta;

-          Interex – Giurgiu, Ploiesti, Tg.  Jiu, Focsani, Targoviste.

 

Concursul va fi organizat si se va derula dupa regulile mentionate in prezentul Regulament, dupa cum urmeaza:

 

 

Capitolul  1 - Produse Participante

 

Produsele participante la prezentul concurs sunt produsele Ajax Professional pentru curatat suprafete, in urmatoarele variante:

 

1)            Ajax Professional Spray Ultra Degresant 750ml

2)            Ajax Professional Spray Ultra Degresant 1000ml@750ml

3)            Ajax Professional Spray Calcar si Grasime 750ml

4)            Ajax Professional Spray Calcar si Grasime 1000ml@750ml

5)            Ajax Professional Lichid Suprafete Extra Putere 1000ml

6)            Ajax Professional Lichid Suprafete Extra Putere 1250ml@1000ml

 

 

Capitolul 2 – Locatiile Participante

 

Produsele mai sus mentionate pot fi cumparate din orice magazin aflat pe teritoriul Romaniei, care comercializeaza produsele pentru suprafete din gama Ajax Professional.

 

 

Capitolul 3 – Durata Concursului

 

Concursul se desfasoara in perioada 15 august – 15 septembrie 2008

 

 

Capitolul 4 – Dreptul de participare. Mecanismul Concursului

 

Concursul este deschis oricarei persoane care va achizitiona, in perioada mentionata ca Durata Concursului, oricare dintre Produsele Participante la Concurs, asa cum acestea sunt definite in Capitolul 1 al prezentului Regulament. Pentru a participa la Concurs este suficienta achizitionarea unui singur Produs Participant.

In urma achizitionarii unuia dintre Produsele Participante, cumparatorul care doreste sa participe la concurs, va trimite la numarul de telefon 1868 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Zapp si Cosmote) un SMS. SMS-ul trimis va cuprinde cuvantul “Ajax + codul de pe bonul de casa“. Cumparatorul trebuie sa pastreze bonul de casa ce face dovada achizitionarii acestui produs.

 

Nu pot participa la prezentul Concurs angajatii S.C. Colgate-Palmolive (Romania) S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii S.C. GALAXSEA TRAVEL S.R.L. si membrii familiilor acestora, angajatii Netopia System si membrii familiilor acestora.

 

 

Capitolul 5 – Premiile Concursului

 

Premiul acestui concurs consta intr-o excursie la ROMA pentru 2 persoane, timp de 3 nopti la un hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus, avionul si transferul de la aeroport – hotel - aeroport asigurate.

 

Valoarea premiului oferit este de aproximativ 3500 RON + T.V.A..

 

 

Capitolul 6 – Tragerea la sorti a castigatorilor

 

Extragerea premiilor se va face pe data de 19 septembrie 2008.

Fiecare SMS transmis la 1868 va avea sanse egale de castig, indiferent daca a fost trimis doar odata sau de mai multe ori, de unul sau de mai multi participanti la concurs. Trimiterea de mai multe ori a aceluiasi cod de pe acelasi numar de telefon nu mareste sansele de castig.

Castigatoriul va fi anuntati telefonic, la numarul de telefon de la care au fost trimise mesajele SMS.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 19 septembrie 2008 si comunicarea castigatorului se va face pana cel tarziu la data de 24 septembrie 2008, dupa validarea acestuia.

Pentru a putea intra in posesia premiului ( validare ), acestia vor trebui sa  dovedeasca calitatea de castigator pe baza :

             un act de identitate  si

             bonul de casa care sa ateste achizitionarea produsului.

Odata cu extragerea castigatorilor se va trece si la extragerea unui numar de 5 rezerve pentru premiu. Daca in termen de 5 zile lucratoare consecutive de la data extragerii, castigatorul nu poate fi contactat, acesta va pierde dreptul de a intra in posesia premiilor castigate, urmand ca premiile sa fie oferite rezervelor.

Perioada de validare a premiilor este 15 octombrie-15 noiembrie 2008 (in aceasta perioada castigatorul poate pleca in excursia mentionata in acest regulament ). Premiul este transmisibil, cu acordul castigatorului, unei alte persoane (rude, prieteni), dar nu se acorda contravaloarea in bani.

Daca persoana declarata castigatoare nu a implinit, pana la data extragerii castigatorului, varsta de 18 ani va fi insotita la ridicarea premiului de reprezentantii legali.

Organizatorul si Partenerul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, atat Organizatorul, cat si Partenerul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si  la legislatiei in vigoare.

Participantii la concurs, in calitate de persoane vizate, au, conform Legii 677/ 2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de interventie asupra datelor (art.14) si dreptulde opozitie (art. 15).

Prin simpla participare la concurs si trimiterea datelor personale la Organizator, participantii sunt de acord ca datele lor sa intre intr-o baza de date care va putea fi prelucrata in scopul prezentului regulament de catre Organizator. La cererea expresa, in scris, a participantilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

 

Va dorim succes!

S.C. Colgate-Palmolive (Romania) SRL

Nu avem elemente multimedia.
Alexandra (Timisoara) in 15 august 2008, 10:33
In sfarsit s-a trezit Colgate-Palmolive Romania! Dupa 5 ani isi reiau promotiile cu doua concursuri Ajax si un concurs Palmolive! E drept, premiile desi frumoase, sunt foarte putine, asta te face sa te mai gandesti daca merita osteneala. Asteptam si concursuri cu premii mai multe (v. modelul Unilever).
() in 15 august 2008, 20:04
Ai dreptate Alexandra, Colgate Romania a adormit de tot , pacat ca au si produse bune; dar lipsesc concursurile( promotiile). Sincer cand cumpar un produs ma uit si la concursuri si la premii. Ajax ce concurs e asta cu un singur premiu ????????????? Nu pot sa suport concursurile cu sms si sa pastrez bonul de casa.
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 septembrie 2008, 15:16
Salut, Maria! Ai inteles gresit. La aceasta promotie Ajax, in conformitate cu regulamentul, se va acorda un singur premiu, la finalul campaniei, si anume in data de 19 septembrie.
Tu la ce promotie ai participat de fapt?
Inainte sa faci acuzatii nefondate, e bine sa te asiguri ca stii ce spui.
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 septembrie 2008, 16:01
Maria,
Daca te referi la promotia "Cu Ajax, norocul iti bate in geam termopan", care s-a incheiat la sfarsitul lunii august, poti sa ne scrii un mesaj folosind rubrica de contact din meniul de jos al paginii, sa ne spui care era promotia, care sunt datele tale personale cu care te-ai inscris si ai fost desemnata castigatoare si un numar de telefon la care sa poti fi contactata, iar noi le vom transmite toate aceste informatii organizatorilor promotiei, pentru verificare si, daca e cazul, acordarea premiului.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Ajax Professional si GalaxSea Travel te trimit intr-o excursie de vis la Roma!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Ajax Professional si GalaxSea Travel te trimit intr-o excursie de vis la Roma!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media