CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Agip Romania - "Goodyear: Avantajul care vine din plin!"

Promotie Agip

Cu Punctele Bonus (PB) primite in benzinariile Agip in schimbul alimentarii cu carburant poti cumpara genti si accesorii marca Goodyear la preturi promotionale: portofel: 8 PB + 10,99 lei; husa iPod: 8 PB + 10,99 lei; trusa: 10 PB + 16,99 lei; geanta de umar: 10 PB + 22,99 lei; rucsac: 18 PB + 39,99 lei; geanta laptop: 18 PB + 49,99 lei; geanta sport: 20 PB + 59,99 lei; trolley: 40 PB + 115,99 lei.

Alimenteaza la statiile Agip (Anexa 1) si acumuleaza Puncte Bonus (PB) pe cuponul primit de la casa:
- Benzina Fara Plumb, Motorina Eco Diesel sau GPL auto - 1 PB pentru fiecare 10 litri la automobile, respectiv 1 PB pentru fiecare 40 litri la camioane;
- Benzina Super Tech sau Motorina Diesel Tech -  2 PB pentru fiecare 10 litri la automobile, respectiv 2 PB pentru fiecare 40 litri la camioane (vezi Regulamentul promotiei).

Condiţii de validare: Iti poti valida Punctele Bonus folosindu-le pentru a achizitiona produsul dorit la pret promotional pana pe 31 august 2010, inclusiv.

Perioada promoţiei: 15 februarie - 15 august 2010

Promotie expirata
17 comentarii Vezi
(necesită autentificare)
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

 

8PB + 10,99 lei

Portofel  cu închidere velcro, 7 buzunare în interior si unul în exterior închis cu fermoar, ideal pentru maruntis.

 


8PB + 10,99 lei

Husã MP3/celular, ideala în timpul practicarii sportului. Usor adaptabila la diferite dimensiuni ale bratului. Cu captuseala care permite aerisirea si închidere velcro.

 


10PB + 16,99 lei

Trusa pentru voiaj cu deschidere in forma de U usor accesibila. Interiorul este realizat din cauciuc pentru a evita patrunderea apei.

 


Geanta de umar           

10PB + 22,99 lei

Geanta de umar moderna pentru uz cotidian, cu centura reglabila si închidere cu fermoar în interior; compartiment spatios, închis cu fermoar.

 


18PB + 39,99 lei

Rucsac pentru calatorii si timpul liber, dotat cu suport detasabil pentru laptop si cu un buzunar intern cu 7 compartimente. Perforatie speciala pentru casti.

 


18PB + 49,99 lei

Geanta laptop ultra functionala, cu suport detasabil intern pentru laptop, buzunar interior cu 9 compartimente si 1 buzunar din plasa.

 


20PB + 59,99 lei

Geanta pentru sport sau pentru voiaj, prevazuta cu compartiment special pentru încaltaminte.

 


40PB + 115,99 lei

Valiza cu roti, cu 2 buzunare externe închise cu fermoar si lacatel cu cifru.

 


 

 

Regulamentul oficial al campaniei

Agip Romania: “Goodyear: Avantajul care vine din plin!”

15 februarie  – 4 iunie 2010

 

 

1. Organizatorul campaniei

 

Organizatorul campaniei promotionale: “Goodyear: Avantajul care vine din plin!” este:

-                     S.C. Agip Romania SRL, cu sediul central în Bucuresti, Calea Floreasca nr.169, sect. 1; CUI 6811583, nr. Ordine la Reg. Comertului J40/27493/1994 (denumit în continuare „Organizatorul”)

Campania promotionala se va desfasura, în limita stocului de produse disponibile, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare

 

Campania promotionala “Goodyear: Avantajul care vine din plin!” începe la data de 15 februarie 2010 si se va încheia la data de 4 iunie 2010. Campania este organizata si desfasurata pe întreg teritoriul României, în toate statiile de distributie produse petroliere ale Organizatorului (benzinarii) listate in anexa la prezentul regulament.

 

 

3. Dreptul de participare

 

Participantii la promotie trebuie sa fie persoane fizice sau juridice cu cetatenie româna si domiciliul stabil in Romania. Pentru a beneficia de oferta promotiei, participantii trebuie sa cumpere de la statiile Organizatorului oricare dintre produsele mentionate la art. 4 din prezentul regulament, pe care sa le achite în numerar, prin card bancar sau prin card tip Routex, UTA sau DKV.

 

 

4. Mecanismul campaniei

 

În schimbul achizitionarii oricaruia dintre produsele de mai jos, cumparatorii vor primi Puncte Bonus (denumite in continuare “PB”) dupa cum urmeaza:

a)      Pentru achizitionarea de carburant Benzina Fara Plumb, Motorina Eco Diesel sau GPL auto:

Categoria automobile: 1 PB pentru 10 litri, 2 PB pentru 20 litri s.a.m.d.

Categoria camioane: 1 PB pentru 40 litri, 2 PB pentru 80 litri s.a.m.d.

b)      Pentru achizitionarea de carburant DIESEL TECH sau SUPER TECH:

Categoria automobile: 2 PB pentru 10 litri, 4 PB pentru 20 litri s.a.m.d.

Categoria camioane: 2 PB pentru 40 litri, 4 PB pentru 80 litri s.a.m.d.

Cantitatea minima pentru obtinerea unui PB este de 10 litri în cazul autoturismelor si 40 litri în cazul camioanelor, la o singura alimentare (pe un singur bon fiscal).

Nu se acorda PB pentru cantitati intermediare (de ex. 12 litri, 25 litri etc.)

Carburantii pentru care se acorda PB sunt:

-                     Benzina:      SUPER TECH, FARA PLUMB;

-                     Motorina:   DIESEL TECH, ECO DIESEL;

-                     GPL auto

In categoria automobile intra orice autovehicul cu o capacitate de pâna la 3,5 t  si max. 10 locuri.

Punctele Bonus se acorda la casa, dupa efectuarea platii carburantului achizitionat.

Punctele Bonus se prezinta sub forma unor buline autocolante inscriptionate si înseriate. Ele se vor aplica pe un cupon primit de la casa. Cupoanele sunt transmisibile.

 

În urma acumularii de PB, clientii pot opta pentru unul sau mai multe produse din colectia de genti si accesorii marca Goodyear, dupa cum urmeaza:

 

Portofel 8PB + 10,99 Lei Pret integral 39,99Lei
Husa Ipod 8PB + 10,99 Lei Pret integral 39,99Lei
Trusa 10PB + 16,99 Lei Pret integral 49,99Lei
Geanta de umar 10PB + 22,99 Lei Pret integral 99,99Lei
Rucsac 18PB + 39,99 Lei Pret integral 149,99Lei
Geanta laptop 18PB + 49,99 Lei Pret integral 169,99Lei
Geanta Sport 20PB + 59,99 Lei Pret integral 199,99Lei
Trolley 20’’ 40PB + 115,99 Lei Pret integral 299,99Lei


Oricare dintre articolele de mai sus se poate achizitiona la pret promotional sau la pret integral, în acest din urma caz fara a fi nevoie de acumulare de puncte.

 

Clientul poate opta pentru oricare dintre produsele disponibile în fiecare dintre statiile de distributie de produse petroliere ale Organizatorului participante la campanie (conf. Anexei la prezentul Regulament), pentru care a acumulat numarul de PB mentionat în dreptul fiecarui produs. Produsele vor fi acordate de catre reprezentantii benzinariei Organizatorului în schimbul talonului completat cu numarul de PB si al achitarii de catre cumparator a sumei înscrise în dreptul fiecarui articol. Pentru produsele achizitionate astfel, cumparatorul va primi bon fiscal. Numarul de produse achizitionate la pret promotional nu este limitat.

 

Cumparatorii nu vor putea preschimba PB în bani si nu vor putea achizitiona alte produse în afara celor mentionate în prezentul Regulament.

-                     Termenul limita pentru acordarea de PB este data de 4 iunie 2010.

-                     Punctele Bonus pot fi folosite pentru achizitionarea produselor la pret promotional pâna la data de 18 iunie 2010 inclusiv.

-                     Produsele pot fi achizitionate din oricare dintre statiile Organizatorului participante la promotie, indiferent de statia în care au fost acumulate punctele.

 

 

6. Conditii de validare

 

Pentru ca un participant sa poata obtine articolele expuse, acesta trebuie sa îndeplineasca urmatoarele conditii:

-           sa aiba lipite pe talon numarul de PB indicat în prezentul Regulament pentru fiecare produs

-           sa achite la casa pretul promotional înscris în dreptul articolului respectiv.

 

 

7. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie înceteaza la 4 iunie 2009 sau în cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei în vigoare, inclusiv în cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

 

 

8. Litigii

 

In cazul unor potentiale litigii aparute între Organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor înainta litigiul spre solutionare instantelor competente române de la sediul organizatorului.

 

 

9. Reguli generale

 

In cazul în care produsul achizitionat prezinta defecte, cumparatorul are dreptul sa solicite Organizatorului, fara plata, înlocuirea respectivului produs.

 

Cupoanele falsificate sau deteriorate prin modificarea simbolurilor, a autocolantelor si/sau mesajelor vor fi considerate nule si nu vor putea fi folosite pentru rascumpararea PB. Toate taloanele devin proprietatea organizatorilor din momentul în care cumparatorul intra in posesia produsului.

 

  • Prin participarea la promotie, participantii sunt de acord sa respecte regulile si toate conditiile stabilite prin regulamentul oficial al promotiei. In cazul în care se constata ca un participant nu a îndeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate de regulamentul oficial al promotiei sau daca exista suspiciuni de frauda în ceea ce priveste modul în care au fost acumulate PB, Organizatorul îsi rezerva dreptul de a suspenda oricând drepturile si beneficiile ce revin participantului, fara alte despagubiri sau plati.
  • Regulamentul oficial de desfasurare a campaniei promotionale este disponibil pe www.infopromotii.ro
  • De asemenea, Regulamentul poate fi solicitat în mod gratuit la adresa de mail officeretail@agip.ro si în benzinariile Organizatorului participante la promotie sau la telefon 031 6206300 (tarif normal).

 

 

Va multumim pentru ca ati ales produsele si serviciile noastre.

 

Organizatorul.

Nu avem elemente multimedia.
Florin (Bucuresti) in 06 aprilie 2010, 15:11
Buna ziua,
De mai bine de o luna vreau sa iau o trusa si nu am gasit in niciuna din statiile Agip pe la care am trecut (aproximativ 5 statii vizitate).
Moderator 1 (Infopromotii) in 06 aprilie 2010, 15:53
Draga Florin, peste cateva momente vom anunta organizatorii despre comentariul tau si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 07 aprilie 2010, 09:38
Draga Florin, am primit din partea organizatorilor urmatorul raspuns pentru tine:

"Va multumim pentru interesul aratat campaniei Agip.
Ne cerem scuze pentru neplacerile ivite, insa cand stocul de premii constand in truse pentru voiaj a sosit de la producator, am constatat ca 99,99% aveau defecte de fabricatie si nu le-am acceptat, returnandu-le catre fabricant. In prezent, asteptam noul lot de seturi pentru voiaj (presupus a intra in Italia saptamana aceasta si deci livrabil in tara in urmatoarele 20 de zile).
Pentru a nu va priva - pe dumneavoastra si pe ceilalti participanti - de produsul dorit, va punem la dispozitie in orice statie Agip un mic formular pe care il puteti completa pentru a fi instiintat telefonic sau la adresa de e-mail dorita cand va fi disponibil setul de voiaj.
Va multumim pentru intelegere si speram sa fiti de acord cu decizia noastra de a va pune produsul la dispozitie mai tarziu decat sa vi-l oferim cu defecte de fabricatie.

Cu prietenie,
Echipa Agip"
Monica (Bucuresti) in 26 aprilie 2010, 11:53
Buna ziua! Am acumulat pe cuponul primit la casa 30 de puncte bonus. As dori sa achizitionez 2 produse, unul pentru care sunt necesare 10 puncte (geanta de umar) si unul pentru care sunt necesare 20 de puncte (geanta sport), si platesc diferentele de pret la amandoua. Nu m-am lamurit daca se poate, sau trebuia sa lipesc pe doua cupoane diferite punctele? Din regulament inteleg ca se poate, dar vreau sa stiu sigur. Si daca nu, ce pot face, nu cred ca pot sa mai dezlipesc punctele de pe cupon ca sa le lipesc pe altul... Oricum, trebuia sa fie mai clar specificat, avand in vedere ca exista si aceasta posibilitate.
Moderator 1 (Infopromotii) in 26 aprilie 2010, 12:43
Draga Monica, transmitem organizatorilor intrebarile tale peste cateva clipe si speram sa primim cat se poate de curand lamuriri pentru tine.
Moderator 1 (Infopromotii) in 29 aprilie 2010, 10:50
Draga Monica, organizatorii ne-au transmis pentru tine ca poti achizitiona doua produse pe baza aceluiasi cupon, cu conditia ca punctele necesare sa fie acumulate conform regulamentului.
ftjgy (hgfvjhj) in 10 mai 2010, 14:53
Buna ziua, Stickerele ovale insemnate cu "10 PB" sunt echivalentul a 10 puncte dreptunghiulare?
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 mai 2010, 13:20
Draga Georgiana, am luat legatura cu organizatorii si speram sa primim in curand un raspuns pentru tine. Te tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 11 mai 2010, 14:01
Draga Georgiana, organizatorii ne-au transmis pentru tine urmatoarele precizari:

"Draga Georgiana,

La promotia Agip nu exista stickere ovale, ci numai dreptunghiulare. Ele sunt de 2 feluri: galbene (pentru autoturism) si gri (pentru camioane). In ambele variante, pe stickere este inscris 1 Punct, diferenta fiind ca pentru obtinerea unui punct galben este sificient sa se achizitioneze 10 litri de combustibil, in timp ce pentru 1 punct gri, sunt necesari 40 litri. Dar, repetam, 1 sticker = 1 punct.

Te rugam sa ne spui unde si cand anume ai gasit sticker oval, pentru ca acestea nu participa la promotia noastra.

Iti multumim pentru interesul acordat campaniei noastre si iti dorim mult succes.
Echipa Agip"
cristea iuliu (timisoara) in 15 mai 2010, 08:00
buna,de 3 saptamani astept sa apara geanta ptr laptop la statia agip din timisoara,inteleg ca noi suntem mai la marginea tarii dar momentan folosim aceeasi bani nu?
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 mai 2010, 15:01
Draga Iuliu, am transmis intrebarea ta organizatorilor si urmeaza sa primim in curand un raspuns pentru tine. Te tinem la curent.
Moderator 1 (Infopromotii) in 19 mai 2010, 16:39
Draga Iuliu, am primit din partea organizatorilor urmatorul raspuns pentru tine:
"Geanta pentru laptop a fost unul dintre cele mai solicitate articole, de aceea s-a epuizat din stoc in scurta vreme. Vestea buna este ca ieri a ajuns in tara importul din Italia cu cantitati importante de genti, iar un alt transport este asteptat saptamana viitoare.

Va asiguram ca problema se va rezolva in cel mai scurt timp - la Timisoara estimam ca produsele vor ajunge cel tarziu marti, 25 mai.

In plus, avem placerea sa va anuntam ca aceasta campanie se va prelungi pana la 15 august, astfel ca speram sa putem onora toate solicitarile clientilor nostri care au apreciat produsele Goodyear.

Va multumim pentru intelegere si va rugam sa mergeti in statie pentru a intra in posesia articolului ales."
cristian (timisoara) in 20 mai 2010, 12:02
am constatat ca la statia agip din timisoara (bv. liviu rebreanu) s-a epuizat stocul de genti sport. intrebarea este daca se vor mai primi la statia respectiva aceste genti. multumesc.
Moderator 1 (Infopromotii) in 20 mai 2010, 13:39
Salut, Cristian! Organizatorii ne-au transmis pentru tine ca - fiind vorba despre aceeasi statie din Timisoara ca mai sus - raspunsul lor anterior este valabil si pentru tine. Se estimeaza ca la Timisoara noul stoc de produse sa ajunga cel mai tarziu martea viitoare. Daca doresti, poti suna luni sau marti la statie (tel. 0316201687) sa intrebi daca au primit gentile pe care ti le doresti.
Stefan (Bucuresti) in 11 august 2010, 00:09
doresc sa intreb daca exista posibilitatea sa mai gasesc husa de mana de ipod la vreuna din statiile agip din bucuresti. eu caut de 2 saptamani si am mers la mai multe statii agip dar la toate primesc acelasi raspuns. NE PARE RAU DAR NU AVEM! acum intrebarea urmatoare este ca sa ma lamuresc ce am de facut: promotia se termina in curand; mai astept ca sa pot obtine o husa de mana sau mai bine iau alt produs? am citit pliantul si regulamentul iar acolo nu este specificat ca ar fi limitare la un anumit numar de produse, deci cum ar fi mai bine? astept un raspuns. multumesc
Alina (Bucuresti) in 26 august 2010, 09:54
Buna ziua, La fel ca si Stefan si eu caut de vreo 3 saptamani prin benzinarii husa de ipod, raspunsul pe care-l primesc, acelasi, este "nu avem si nici nu s-a mai facut comanda pentru ca nu s-au cumparat". Se poate sa-mi spuneti daca acest produs va mai fi livrat? De asemenea am inteles ca promotia s-a prelungit pana pe data de 30 septembrie, este adevarat? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Moderator 2 (Infopromotii) in 27 august 2010, 09:53
Pentru Alina (Bucuresti) si Stefan (Bucuresti): organizatorii ne-au transmis ca mai sunt cateva huse pe care doresc sa le directioneze catre statiile Agip cele mai apropiate de voi - le puteti nominaliza? In ceea ce priveste perioada promotiei, aceasta nu s-a modificat, 31 august este data finala pentru utilizarea punctelor.
(necesita autentificare)
Datele tale vor aparea în comentariu astfel:

Comentariul tău a fost trimis

Comentariul va fi publicat după ce verificăm să corespundă Termenilor şi condiţiilor

Sus Forum Câştigători

Câştigători la promoţia "Agip Romania - "Goodyear: Avantajul care vine din plin!""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Agip Romania - "Goodyear: Avantajul care vine din plin!"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media