CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

AfluAcum.ro si Oriflame te premiaza de Martisor!

Concurs cu premii AfluAcum si Oriflame

Premii: 30 x produse cosmetice Oriflame + produse promotionale AfluAcum.ro (pentru cele mai multe voturi).

Intra in pagina concursului, completeaza formularul de inscriere si incarca o poza autentica ce iti apartine si te reprezinta. Strange cele mai multe voturi si poti castiga unul dintre premii. Conditia de participare este sa ai cont pe Forumul AfluAcum.ro

Perioada promoţiei: 25 ianuarie - 01 martie 2009

Promotie expirata
8 comentarii Vezi
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul Concursului

 

"AfluAcum.ro si Oriflame te premiaza de Martisor!"

 

 

Organizator – Afluacum.ro

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, cu mentiunea ca eventualele modificari vor fi aduse la cunostinta participantilor si a publicului cu cel putin 24 de ore inainte de a intra in vigoare. Participantii vor fi instiintati prin e-mail, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

 

 

Durata actiunii

 

Concursul “AfluAcum.ro si Oriflame te premiaza de Martisor !"se deruleaza in perioada 25 ianuarie- 01 martie 2009.

 

 

Conditiile de participare

 

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.afluacum.ro.

Are drept de participare orice vizitator care are un cont pe Forumul Afluacum.ro si care indeplineste toate conditiile de mai jos:

- este de sex feminin;

- completeaza formularul de inscriere si uploadeaza o poza autentica, ce ii apartine;

- este cetatean roman si rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs;

- este de acord cu publicarea pozei pe pagina web dedicata concursului pe www.afluacum.ro;

- a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

 

Fiecare participanta are dreptul de a uploada o singura poza utilizand formularul de inscriere.

Prin inscrierea in concurs, fiecare participanta isi asuma pe propria raspundere ca poza cu care participa la concurs este proprietatea ei.

Nu se poate sterge sau schimba poza dupa inscriere.

 

Vizitatorii pot vota poza preferata fara a-si completa datele de idetificare. Fiecare vizitator poate vota in fiecare zi, o singura data pe zi.

Pozele pot fi votate in perioada 25 ianuarie-1 martie 2009 indiferent de data inscrierii in concurs. Inscrierile se fac pe toata perioada desfasurarii concursului.

 

Nu au drept de participare angajatii si colaboratorii Afluacum.ro.

 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale sau in ceea ce priveste proprietatea pozelor uploadate sau incearca fraudarea voturilor.

 

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs in scopul anuntarii si idetificarii castigatorilor si in scopul promovarii portalului Afluacum.ro si a companiei Oriflame.

 

Castigatorii vor fi anuntati pe site, imediat dupa incheierea concursului. Cele 30 premii constand in produse cosmetice Oriflame si produse promotionale AfluAcum.ro se vor acorda primelor 30 clasate in ordinea descrescatoare a numarului de voturi.

 

In cazul in care un castigator a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, i se va retrage premiul si se va desemna al castigator, in functie de numarul de voturi. Castigatorii vor intra in posesia premiilor in baza unei copii dupa C.I.

 

 

Castigatorii vor intra in posesia premiilor astfel:

 

Prin Posta Romana, urmand ca taxele de transport sa fie suportate de catre Organizator.

 

Organizatorul nu este responsabil daca datele au fost scrise incorect de catre participanti.

 

 

Substituirea premiului

 

Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat.

 

 

Responsabilitatea

 

Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

 

Organizatorul concursului nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea pozelor uploadate de catre utilizatori.

 

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Publicarea regulamentului

 

Regulamentul oficial al campaniei publicitare este publicat pe pagina web a Forumul Afluacum.ro.

 

 

Nu pot castiga concursul:

 

- pozele care nu au minimum 100 de voturi .

- pozele care nu respecta regulamentul de Inscriere Poze.

- pozele care se dovedeste ca au avut voturi false sau au castigat ilegal.

 

 

Regulament Inscriere Poze

 

-  Datele din formularul de inscriere trebuie sa fie 100% reale.

-  Nu introduceti decat poze de maxim 1 mb.

-  Pozele care nu se incadreaza in tema si regulamentul acestui concurs nu vor fi validate.

-  Sunt acceptate doar poze cu extensia .jpg !

-  Nu introduceti poze cu diverse trucaje, poze neclare sau suprapuse.

-  Nu introduceti poze doar cu parti ale corpului.

-  Nu introduceti poze rasiale, obscene, defaimatoare sau vulgare.

-  Nu introduceti poze cu vedete, poze cu alte persoane, cu animale sau desene.

-  Nu introduceti poze luate de pe alte site-uri!

-  Nu introduceti de mai multe ori poze cu aceiasi persoana.

-  Nu introduceti poze fara acordul proprietarului.

-  Adresa de email trebuie sa fie valida si sa apartina posesorului acelei imagini.

 

 

Sfaturi utile pentru succesul pozei tale in concurs

 

- Trimite pe Yahoo Messenger un mesaj la toti din lista ta folosind iconita de sub poza sau pune la status link catre poza ta pentru ca oricine sa te poata vota.

- Roaga-ti prietenii sa te voteze si sa iti lase comentarii pe Forum la sectiunea dedicata Concursului.

- Pune linkul ca semnatura in contul de pe Forumul Afluacum.ro.

 

ATENTIE! Afluacum.ro NU incurajeaza si nu isi asuma raspunderea in cazul in care un concurent trimite spam-uri cu acest Concurs. Concurentul care va prejudicia imaginea Afluacum.ro prin astfel de activitati va fi automat descalificat.

 

 

Succes tuturor!

Nu avem elemente multimedia.
Camelia (Timisoara) in 28 ianuarie 2009, 21:18
frumos concurs si neasteptat! BRAVA!
() in 01 februarie 2009, 20:22
Cum au reusit unele poze sa stringa sute de voturi?Priviti cu atentie pozele si vedeti ca unele nu respecta regulamentul.A votat un cartier intreg aceeasi persoana?Daca sint doua persoane, mama si copilul, cine e cea care trebuie votata?
Marius Sorin (Zalau) in 03 februarie 2009, 22:03
"Are drept de participare orice vizitator care are un cont pe Forumul Afluacum.ro si care indeplineste toate conditiile de mai jos: [/B]- este de sex feminin;[/B] - completeaza formularul de inscriere si uploadeaza o poza autentica, ce ii apartine; - este cetatean roman si rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs; - este de acord cu publicarea pozei pe pagina web dedicata concursului pe www.afluacum.ro - a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta." Prima conditie nu o inteleg...e primul concurs la care sunt DISCRIMINAT!
Moderator 1 (Infopromotii) in 04 februarie 2009, 01:10
Salut, Marius!
Aceasta este o promotie de Martisor, asa cum ii arata si numele. Doar nu te simti discriminat in fiecare primavara, cand numai doamnele si domnisoarele primesc martisoare :-) !
Voi, domnii, sunteti invitati sa votati poza doamnei preferate, pentru ca aleasa voastra sa primeasca premiul.
lucica (valenii de munte) in 04 februarie 2009, 20:45
Aceasta este o promotie de Martisor, asa cum ii arata si numele. Doar nu te simti discriminat in fiecare primavara, cand numai doamnele si domnisoarele primesc martisoare :-) !
Camelia (Timisoara) in 10 februarie 2009, 19:08
Mda...Deci,avem posibilitatea de a ne vota noi de noi.Cine are gashca,e de cartier,are voturi.Cine nu,adica e cuminte si devreme acasa,ciu-ciu!Nu primeste....Deci, azi, in Romanica, cei de la oriflame vor sa zica ,cum ca o poza frumoasa dar nevotata(deoarece,precum ziceam,fiecare se voteaza pe el insusi)NU ARE SANSE DE CASTIG. Bravos,celor ce se screm sa scoata astfel de concursuri,cred ca sunt rudele booshilor,altfel cine sa dea mana libera la asemenea idei tampite,unde ne votam doar noi pe noi?Data viitoare sa ma contactati pe mine,chiar am idei mai bune.Si,dupa ce cititi aceste randuri,ca tot d-voastra le cititi si nu directorul,dati foc mesajului,calculatorului,sa nu-l vada cine trebuie sa va dea afara!RUSINE!!!!
Moderator 1 (Infopromotii) in 10 februarie 2009, 22:00
Camelia,
regulamentul acestei promotii prevede ca vizitatorii site-ului sa voteze fotografiile postate de concurente. Daca ar fi permis ca numai participantele sa voteze propriile fotografii, in limita a un vot pe zi, nu s-ar strange prea multe voturi, nu-i asa? Ceea ce inseamna ca participantele trebuie sa-si atraga prietenii sa le voteze fotografiile. Da, cu cat ai mai multi prieteni dispusi sa te voteze, cu atat mai mari sunt sansele tale de castig.
Aceasta formula de concurs nu a fost inventata acum, ci este folosita de ani de zile, de catre organizatori de renume, de organizatori de talie mai mare sau de talie mai mica sau de "incepatori".
Daca nu esti de acord cu conditiile de participare, ai libertatea sa nu participi.
Nu ai insa dreptul sa jignesti pe nimeni pe site-ul nostru si nu ai voie sa emiti acuzatii nefondate aici. Te invitam sa citesti si sa respecti rubrica "Termeni si conditii" din meniul de jos al site-ului nostru. Noi nu incurajam limbajul nepoliticos si acuzatiile fara acoperire. Esti libera sa spui ca tie personal nu iti place, nu iti convine sau nu crezi ca este cel mai bun sistem de desemnare a castigatorilor, dar limbajul trebuie sa fie totusi rezonabil.
Daca nu esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului Infopromotii, vei gasi cu siguranta alte locuri unde sa scrii acuze nefondate.
Conform regulilor noastre, acuzatiile nefondate si limbajul nepoliticos iti pot aduce excluderea accesului la site. Noi incurajam dialogul. Una este sa semnalezi o deficienta sau sa iti exprimi punctul de vedere si alta este sa manifesti agresivitate. Cu agresivitate nu poti intretine un dialog.

Contam pe intelegerea ta si speram sa nu fim nevoiti sa-ti suspendam accesul la site.
Mult succes la toate celelalte promotii sau concursuri pe care le prezentam!
elena (calarasi) in 11 februarie 2009, 14:41
particip si eu la acest concurs ...dar sunt asa de suparat ca unele mamici fraudeaza votul ...oare se poate ca un care are seara 1070 de voturi asta pe la ora 2 noaptea ...dimineat pe la 9 sa aibe 1100 si ceva ...eu nu cred ...va rog sa verificate voturile si sa stergeti voturile care sunt fraudate ....nu cred ca este corect ca una sa alerge dupa voturi ca nebuna si alta sa stea in fata calculatorului si sa isi dea voturi singura ...fiti corecti fratilor ...... -vreau sa mentionez inca o data ...se fraudeaza foarte multe voturi
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "AfluAcum.ro si Oriflame te premiaza de Martisor!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: AfluAcum.ro si Oriflame te premiaza de Martisor!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media