CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS!

Promotie Samsung

Saptamanal: 7 x aparat electrocasnic Samsung la alegere: aspirator SC6570, cuptor microunde CE1185UB, combina frigorifica RL39WBSM, masina de spalat F1245AV.

Cumpara orice aspirator, cuptor microunde, combina frigorifica, frigider side by side sau masina de spalat Samsung si trimite prin SMS la 1817 un mesaj cu textul Samsung si numele aparatului electrocasnic dorit (ex.: Samsung aspirator). Pastreaza factura si certificatul de garantie cu stampila Genco.

Perioada promoţiei: 12 martie - 08 aprilie 2007

Documente conexe

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul oficial al promotiei

“Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS!”

12 martie – 8 aprilie 2007

 

 

1. Organizatorul campaniei:

 

Organizatorul campaniei promotionale “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS!” este compania Genco Trade SRL, cu sediul in Bucuresti, Str Biharia nr. 67-77, cu sprijinul agentiei G&C Media. Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi perioada promotiei pe parcursul derularii acesteia, dar nu inainte de a anunta publicul.

 

 

2. Durata promotiei si aria de desfasurare:

 

Campania promotionala “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” se va desfasura in perioada 12 martie - 8 aprilie 2007, urmand a fi organizata si desfasurata pe teritoriul Romaniei.

 

 

3. Drept de participare: 

 

La campania promotionala “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Nu au dreptul sa participe angajatii companiei SC Genco Trade SRL, ai distribuitorilor companiei, ai agentiei de publicitate G&C Media si ai Hit Mail Romania SRL, precum si rudele de gradul intai, sotii si sotiile acestora. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a intrarii in baza de date de consumatori a companiei Genco Trade.

Un participant se poate inscrie la promotie cu un numar nelimitat de facturi distincte.

 

 

4. Produse  participante:

 

Produsele participante la aceasta promotie sunt toate produsele electrocasnice Samsung din categoriile: aspirator, cuptor microunde, combina frigorifica, frigider side by side sau masina de spalat.

 

 

5. Premii:

 

Premiile constau in urmatoarele produse electrocasnice:

- combina frigorifica Samsung, model RL39WSM, in valoare de 2.299,9 lei cu TVA inclus;

- masina de spalat Samsung, model F1245AV, in valoare de 1.299,9 lei cu TVA inclus

- cuptor cu microunde Samsung, model CE1185, in valoare de 899,9 lei cu TVA inclus

- aspirator Samsung, model SC6570, in valoare de 459,9 lei cu TVA inclus

Valoare comerciala a premiilor se va stabili la sfarsitul promotiei, deoarece premiul va fi ales de castigator.

 

 

6. Mecanismul campaniei promotionale:

 

Participantii la promotia “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” vor trebui sa cumpere un produs electrocasnic Samsung in perioada promotiei, sa trimita prin SMS* cuvantul „Samsung” si denumirea aparatului electrocasnic dorit la numarul 1817 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Zapp, cu tarif normal) in perioada promotiei : 12 martie - 8 aprilie 2007. Pentru a fi considerat un mesaj valid acesta trebuie sa contina obligatoriu cuvantul „Samsung”.

Toate mesajele trimise la 1817 vor primi inapoi un mesaj de raspuns prin care participantii vor fi informati daca mesajul trimis este valid sau invalid.

 

*Ex mesaj trimis de participanti la promotie: Samsung aspirator

 

a) Mesaje trimise corect si inregistrate ca validate:

Multumim pentru participarea la promotia ”Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!”. Mesajul tau a fost inregistrat la data de xx.xx ora xx.xx. Succes!”

 

b) Mesaje care nu contin cuvantul „Samsung” scris corect:

„Ati trimis mesaj la promotia Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS! Va rugam sa transmiteti mesajul astfel: Samsung aparatul dorit (vezi regulament)” 

 

c) Mesaje trimise in afara perioadei promotiei:

Promotia “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” se desfasoara in perioada 12 martie - 8 aprilie 2007.”

 

Participantii la promotie trebuie sa pastreze factura fiscala si certificatul de garantie cu stampila Genco in original, din care sa reiasa ca au achizitionat un produs electrocasnic Samsung in perioada promotiei, pentru a-si putea revendica premiul dorit in cazul in care vor fi desemnati castigatori.

 

Castigatorii promotiei “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara (de ex: pentru saptamana 12 Martie – 8 aprilie 2007, extragerea se va face in data de 19 Martie 2007), exceptie facand ziua de 9 Aprilie, cand extragerea va avea loc marti, 10 aprilie 2007. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna potentialii castigatori ai saptamanii anterioare si 7 rezerve. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 12 martie 2007 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv SMS-urile necastigatoare vor ramane in continuare in concurs pentru extragerile viitoare.

 

 

7. Conditii de validare:

 

I. Pentru ca un SMS sa fie considerat valid trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

- SMS-ul sa contina contina cuvantul „Samsung” scris corect si aparatul electrocasnic dorit (ales din aparatele participante la promotie)

- SMS-ul sa fie trimis la numarul 1817 in perioada 12 martie, orele 00,00 - 8 aprilie 2007, orele 23,59 inclusiv.

 

II. Validarea ulterioara a castigatorilor:

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti vor fi validati telefonic (la numarul de telefon mobil de la care s-a primit SMS-ul trimis pentru inscrierea la promotie) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos), iar conditiile care trebuie indeplinite sunt urmatoarele:

- Participantii sa indeplineasca dreptul de participare stipulat la art. 3;

- Persoana respectiva sa poata fi contactata la numarul de telefon mobil de pe care a fost trimis SMS-ul in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor.

- Persoana sa declare in urma contactarii numele, prenumele si adresa din buletinul de identitate/cartea de identitate valide.

- Persoana sa prezinte in momentul ridicarii premiului factura fiscala in original, din care sa reiasa ca a achizitionat un produs electronic Samsung in perioada promotiei, impreuna cu certificatul de garantie cu stampila Genco in original.

- Pentru identificare, castigatorii vor avea nevoie de un act de identitate valabil (buletin, carte de identitate sau pasaport). In cazul in care persoana castigatoare este minora, ridicarea premiului va fi facuta de catre unul din parintii persoanei castigatoare sau de catre tutorele legal al acesteia.

 

 

8. Premiile campaniei promotionale:

 

Tragerea la sorti se va face electronic, asistata de reprezentanti ai firmelor organizatoare si un notar public.

In cadrul acestei campanii promotionale se va oferi drept premiu aparatul electrocasnic Samsung mentionat in corpul mesajului valid declarat castigator.

In cazul in care in corpul mesajului declarat castigator nu este mentionat nici un aparat electrocasnic sau un alt aparat electrocasnic decat unul din cele prezentate in articolul 5, atunci mesajul nu este valid.

 

Valoarea comerciala a tuturor premilor acordate in cadrul promotiei se va stabili la sfarsitul acesteia.

Castigatorii nu au posibilitatea de a solicita schimbarea premiilor solicitate prin SMS.

Premiile se vor ridica de la sediul Genco Trade, situat in str. Biharia, nr. 67-77, sector 1, Bucuresti, pe baza documentelor descrise in art.7II.

 

 

9. Desemnarea si anuntarea castigatorilor:

 

Castigatorii promotiei “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” vor fi desemnati prin tragere la sorti electronica, care va avea loc in fiecare zi de luni pentru saptamana anterioara, in cadrul unei comisii formate dintr-un notar public si reprezentantii companiilor implicate. In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor desemna 7 castigatori si 7 rezerve. Tragerile la sorti se vor efectua doar din SMS-urile valide primite incepand cu data de 12 martie 2007 pana la ziua anterioara fiecarei trageri la sorti, inclusiv.

Se vor desemna 28 de castigatori ai promotiei, echivalentul celor 28 de premii ale campaniei promotionale. O persoana poate castiga cu o factura un singur premiu in decursul promotiei.

Castigatorii vor fi contactati telefonic in cel mult 3 zile lucratoare de la desemnarea lor si li se vor da detalii privind ridicarea premiilor. Anuntarea castigatorilor va fi urmata de validarea acestora conform conditiilor descrise la Art. 6, pct II.

Daca in intervalul de 3 zile de la extragerea castigatorilor, acesta nu va putea fi contactat sau daca ulterior contactarii, in ziua in care isi va ridica premiul nu va putea prezenta documentele conform art.7II, acesta va fi invalidat, iar premiul va fi acordat unei rezerve in ordinea extragerii.

 

Organizatorul se obliga sa faca public numele castigatorilor si castigurile acordate pe www.genco.ro in termen de 30 zile de la incheierea promotiei.

 

 

10. Acordarea premiilor

 

Acordarea premiilor se va face in termen de maxim 30 zile de la data incheierii promotiei.

 

 

11. Erori, SMS-uri necorespunzatoare:

 

Facturile fiscale si certificatele de garantie cu stampila Genco care au fost falsificate vor fi declarate nule si nu vor participa la promotie. Facturile fiscale insotite de alte certificate de garantie decat cele cu stampila Genco in original nu vor participa la promotie. Orice incercare de falsificare va fi pedepsita conform normelor in vigoare.

Pentru tragerile la sorti, orice SMS care nu contine datele de identificare (Samsung si aparatul dorit) va fi declarat nul si nu va participa la promotie. Sunt considerate valide toate SMS-urile care indeplinesc conditiile de validare de la art.6.

 

 

12. Responsabilitate:

 

Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:

- SMS-urile primite inainte de data de 12 martie 2007 sau dupa data de 8 aprilie 2007, inclusiv. Acestea nu vor fi considerate valide si nu vor participa la tragerile la sorti.

- SMS-urile necorespunzatoare din punct de vedere al continutului (vezi Art.6)

- SMS-urile expediate la alt numar decat 1817 sau din afara retelelor Orange, Vodafone si Zapp.

Dovada de expediere a SMS-urilor nu reprezinta si dovada primirii acestora.

Organizatorul are dreptul de a invalida SMS-urile care contin informatii false ori vadit eronate si care nu indeplinesc conditiile de validare de la art. 6.

Eventualele contestatii vor fi luate in consideratie pana la data de 8 mai 2007, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unui SMS participant, decizia comisiei prevazute la punctul 8. este definitiva.

 

 

13. Taxe si impozite

 

Organizatorul se obliga sa  calculeze, sa  retina si sa  vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/ 2003 – Codul fiscal, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a  castigatorului.

 

 

14. Regulamentul promotiei

 

Regulamentul promotiei “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” este disponibil gratuit oricarui solicitant la numarul de telefon 021/2011180, numar cu tarif normal, precum si pe site-ul www.genco.ro.

Prin inscrierea la aceasta promotie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele, adresa si imaginea lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, legate de aceasta promotie, fara alte obligatii sau plati.

 

 

15. Incetarea promotiei

 

Prezenta promotie poate inceta inainte de data de 8 aprilie 2007 in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta Campanie. Acest lucru va fi anuntat participantilor pe www.genco.ro .

 

 

16. Litigii

 

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta promotie se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

 

17.Prelucrarea datelor personale

 

Trimiterea unui SMS la 1817 in scopul participarii la aceasta promotie prezuma cunoasterea regulamentului si acordul celui care-l expediaza pentru clauzele acestuia. Tuturor participantilor la promotie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin expedierea datelor personale la 1817 participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre organizatorul promotiei, in scopul unor potentiale informari ulterioare din partea Genco Trade SRL, operator de date inregistrat cu nr 2202.

 

Scopurile constituirii unei baze de date cu datele personale ale participantilor la promotie sunt: desemnarea castigatorilor promotiei “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!”, realizarea de rapoarte statistice cu privire la consumatorii de produse Samsung, informarea acestora, prin diverse mijloace de comunicare (SMS sau alte mijloace de comunicare), cu privire la promotia “Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta ... GRATIS!” sau alte actiuni desfasurate in viitor.

Fiecare participant are dreptul de a solicita excluderea sa din baza de date a companiei Genco Trade SRL.

 

Organizatorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al  Genco Trade SRL.

La cererea participantilor, adresata in scris catre Genco Trade SRL, Organizatorul se obliga:

- sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;

- sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

 

Adresa de primire a cererilor legate de datele personale este Bucuresti, Str Biharia nr. 67-77.

La prima comunicare scrisa cu participantii la aceasta promotie, organizatorul le va aduce la cunostinta drepturile ce le revin conform legii 677/2001.

Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS!"

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: Acum Samsung iti indeplineste inca o dorinta... GRATIS!

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media