CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN

7 Days - "Croissantomatul megaviselor"

Promotie 7 Days

Premii saptamanale: 7 x megavis implinit (orice premiu, la alegere, in valoare de 30.000 RON). Premii zilnice: 30 x telefon mobil LG KG 800 Chocolate; 20 x MP4 player A209 de 2GB.

Cauta codul tiparit pe interiorul ambalajului sau pe cuponul din interiorul ambalajului oricarui pachet de 7 Days sau 7 Days mini si trimite-l prin SMS la 1360. Pentru a descarca jocul, intra pe www.megavise.ro.

Perioada promoţiei: 17 septembrie - 04 noiembrie 2007

Promotie expirata
Niciun comentariu
  Follow InfoPromotii on Facebook Follow InfoPromotii on Twitter

Regulamentul loteriei publicitare „Croissantomatul megaviselor”

 

 

Art. 1 Organizatorul si Regulamentul loteriei publicitare

 

1. Loteria publicitara „Croissantomatul megaviselor” (denumita in continuare „Loteria”) este organizata si desfasurata de catre Chipita Romania S.R.L., o societate comerciala romana, cu sediul social in com. Clinceni, str. Drumul Mare nr. 8, avand codul unic de inregistrare R11190423 si contul bancar nr. RO23BUCU013355882511RO01 deschis la Alpha Bank Unirii, denumita in continuare „Organizatorul”.

 

2. Participantii la Loterie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament al Loteriei (denumit in continuare „Regulamentul”).

 

3. Regulamentul este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate pe web site-ul www.megavise.ro, in permanenta pe durata Loteriei.

 

4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe web site-ul mentionat mai sus.

 

 

Art. 2 Teritoriul si durata de desfasurare a Loteriei

 

1. Loteria este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

 

2. Loteria incepe la data de 17.09.2007 (ora 00,00,00) si se incheie la data de 04.11.2007 (ora 00,00,00).

 

3. Dupa data incheierii Loteriei, produsele participante ambalate in ambalajul promotional isi pierd calitatea de produse participante la Loterie. Organizatorul nu este responsabil si nu isi asuma nici o obligatie in legatura cu comercializarea produselor ambalate in ambalajul promotional dupa data incheierii Loteriei.

 

4. Fiecare dintre premii trebuie sa fie revendicat in conformitate cu prevederile corespunzatoare ale Regulamentului, in caz contrar premiul respectiv nemaifiind datorat de catre Organizator.

 

 

Art. 3 Produsele participante

 

1. Produsele participante la Loterie sunt produsele de patiserie de tip croissant marca „7Days” si „7Days Mini”, cu ambalaj promotional, purtand denumirea Loteriei si informatii despre aceasta si jocul flash descris in art. 5.

 

 

Art. 4 Dreptul de participare

 

1. La Loterie pot participa toate persoanele care, pe perioada mentionata la art. 2 alin. (2), au achizitionat cel putin un produs participant si si-au anuntat participarea in urma transmiterii unui mesaj SMS la 1360 continand un cod alfanumeric valid, castigand automat posibilitatea de a descarca un joc flash urmand procedura de mai jos.

 

2. La Loterie nu pot participa angajatii Chipita Romania S.R.L., ai DDB Bucuresti S.R.L., ai Upstream Telecommunications and Software Systems S.A., ai Upstream S.R.L. Romania si ai Call International Outsourcing S.R.L., precum si sotii/sotiile ori rudele de gradul intai ale acestora.

 

 

Art. 5 Jocul flash

 

1. Fiecare ambalaj al produselor participante la Loterie contine inscris, pe partea interioara a ambalajului sau pe un cupon din interiorul ambalajului, un cod alcatuit din 9 (noua) cifre si litere (denumit in continuare brevitatis causa „cod alfanumeric”). Persoanele care doresc sa dobandeasca dreptul de a participa la Loterie trebuie sa trimita un mesaj scris continand codul alfanumeric inscris pe partea interioara a ambalajului sau pe cuponul din interiorul ambalajului de pe un telefon celular, prin SMS, la numarul de telefon 1360 (numar valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone/Connex) si dobandesc automat un drept neexclusiv de utilizare a unui joc flash (denumit in continuare "Jocul").

 

2. Mesajul SMS prin care este inregistrata participarea la Loterie este taxat in reteaua Orange si Cosmote la tariful de 0,50 € (+T.V.A.), in perioada 17.09.2007 – 04.11.2007, iar in reteaua Vodafone, la urmatoarele tarife: 0,60 USD (+T.V.A.) in perioada 17.09.2007 - 23.09.2007; 0,50 USD (+T.V.A.) in perioada 24.09.2007 – 30.09.2007; 0,50 € (+T.V.A.), in perioada 01.10.2007 – 04.11.2007. Aceste tarife reprezinta tarifele normale ale operatorilor de telefonie mobila Orange, Cosmote si Vodafone pentru numerele de telefon de genul numarului 1360.

 

3. In urma mesajului SMS sunt transmise instructiunile care, in cazul urmaririi complete si corecte a acestora, conduc la descarcarea, o singura data, a Jocului pe un calculator personal conectat la Internet si avand instalat programul Flash Player, minimum versiunea 6.

 

4. Organizatorul declara ca detine, pe teritoriul Romaniei, pe intreaga durata a Loteriei, toate drepturile de autor corespunzatoare asupra Jocului. Participantul dobandeste dreptul neexclusiv de utilizare a Jocului, fara prerogativa transmiterii acestui drept catre alta persoana.

 

5. Organizatorul declara ca nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea Jocului pe un calculator personal proprietate a unei alte persoane, fizice sau juridice, decat participantul la Loterie.

 

6. In conformitate cu instructiunile incluse in programul informatic care coordoneaza descarcarea Jocului, daca de la acelasi numar de telefon celular sunt trimise mai multe mesaje SMS, continand coduri alfanumerice diferite, in schimbul fiecarui mesaj SMS va fi dobandit dreptul de a descarca o data Jocul.

 

7. Fiecare cod alfanumeric transmis prin SMS este inregistrat o singura data, indiferent de numarul de telefon celular utilizat pentru transmitere. In situatia in care au fost transmise mai multe mesaje SMS care contin acelasi cod alfanumeric, indiferent de faptul ca mesajele SMS provin de la acelasi numar de telefon celular sau nu, va fi luata in considerare pentru procesarea electronica numai prima inregistrare efectuata la prima receptionare a codului alfanumeric.

 

8. In urma procesarii codului alfanumeric, participantul la Loterie va primi pe telefonul celular instructiunile despre care se face vorbire la art. 5 alin. (3).

 

9. In situatia in care codul transmis este invalid (codul nu exista sau a mai fost transmis anterior, fiind deja inregistrat), participantul va primi un mesaj SMS, la numarul de telefon de pe care a transmis initial codul alfanumeric, prin care este informat ca acel cod alfanumeric este invalid:

 

      a) mesaj pentru situatia in care codul alfanumeric a fost transmis gresit: „Oops… Ne-ai trimis un cod incorect. Citeste mai atent codul unic din interiorul ambalajului si mai incearca o data! Multumim! » ;

 

      b) mesaj pentru situatia in care codul alfanumeric a mai fost transmis anterior: „Oops… Ne-ai trimis un cod deja folosit. Codurile unice din interiorul ambalajului pot fi trimise O SINGURA DATA. Cauta un cod nou si trimite-ni-l! Multumim!”;

 

10. Mesajele continand coduri invalide si mesajele continand coduri care au mai fost transmise anterior nu participa la tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

 

11. Pentru a putea dobandi Jocul de mai multe ori prin transmiterea mai multor coduri alfanumerice diferite, participantul trebuie sa trimita fiecare cod alfanumeric diferit printr-un alt mesaj SMS. In situatia in care va transmite in cadrul aceluiasi mesaj SMS mai multe coduri alfanumerice, participantul va primi acelasi mesaj de eroare ca si pentru codurile transmise gresit: „Oops… Ne-ai trimis un cod incorect. Citeste mai atent codul unic din interiorul ambalajului si mai incearca o data! Multumim!». Mesajele continand mai multe coduri nu participa la tragerile la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

 

 

Art. 6 Loteria Zilnica

 

1. Toti participantii la Loterie care au transmis prin SMS cel putin un cod alfanumeric corect, respectiv toate numerele de telefon celular care sunt inscrise in baza de date a celor care au transmis cel putin un mesaj valid continand un cod alfanumeric corect, sunt considerati/considerate ca participand, cu titlu gratuit, la loteria publicitara cu premii zilnice (denumita in continuare „Loteria Zilnica”).

 

2. Trimiterea cel putin a unui mesaj SMS cuprinzand un cod alfanumeric valoreaza acordul participantului de a participa la Loteria Zilnica si, concomitent, la Loteria Saptamanala si duce la dobandirea automata a unui Joc .

 

3. In urma trimiterii codului alfanumeric se stabileste, in timp real, de catre un program informatic specializat cronologic, daca respectivul cod alfanumeric este castigator sau nu al Loteriei Zilnice. Premiile Loteriei Zilnice acordate pe parcursul fiecarei zile a Campaniei constau intr-un telefon mobil sau un MP4 player.

 

4. Atat in situatiunea in care codul alfanumeric valid trimis este castigator, cat si atunci cand acesta este necastigator, participantul la Loterie va fi informat despre aceasta imediat, in timp real, prin SMS. In cazul in care este castigator, mesajul informativ trebuie sa contina si tipul premiului castigat.

 

5. Castigatorii premiilor Loteriei Zilnice vor fi informati printr-un SMS ca au castigat si vor fi invitati sa contacteze telefonic Organizatorul la info line 0800 070 077 (apel gratuit) pentru a-si prezenta datele complete de identificare si de corespondenta.

 

6. Castigatorii care nu au contactat Organizatorul in conditiile art. 6 alin. (5) intr-un interval de timp de 10 (zece) zile de la informarea cu privire la calitatea de castigator, pierd drepturile rezultate din aceasta calitate, premiul respectiv nemaifiind datorat.

 

7. Organizatorul va face publice, pe durata Loteriei, numele castigatorilor si castigurile acordate, prin orice mijloc pe care il considera potrivit.

 

8. Castigatorii care sunt minori au nevoie de semnatura unuia din parinti sau a tutorilor legali pentru a intra in posesia premiului.

 

 

Art. 7 Loteria Saptamanala

 

1. In datele de 24 septembrie 2007, 1 octombrie 2007, 8 octombrie 2007, 15 octombrie 2007, 22 octombrie 2007, 29 octombrie 2007 si 5 noiembrie 2007, cu luarea in consideratiune a tuturor intrarilor in baza de date despre care se face vorbire la art. 6 alin. (1) realizate pana la ora 23,59,59 a zilei premergatoare zilelor enumerate mai inainte, este extras cu ajutorul unui program informatic specializat, cate un castigator al Loteriei Saptamanale, incheindu-se un proces-verbal.

 

2. Fiecare mesaj SMS care contine un cod, trimis cel mai tarziu pana la ora 23:59:59 in ziua care precede zilei extragerii premiilor de gradul 1, va participa la extragerea premiului saptamanal al Loteriei.

 

3. Dintre mesajele SMS cu coduri corecte trimise:

 

      a) De la ora 00:00:00 a zilei de 17 septembrie, pana la ora 23:59:59 din 23 septembrie 2007,

 

      b) De la ora 00:00:00 a zilei de 24 septembrie, pana la ora 23:59:59 din 30 septembrie 2007,

 

      c) De la ora 00:00:00 a zilei de 1 octombrie, pana la ora 23:59:59 din 07 octombrie 2007,

 

      d) De la ora 00:00:00 a zilei de 8 octombrie, pana la ora 23:59:59 din 14 octombrie 2007,

 

      e) De la ora 00:00:00 a zilei de 15 octombrie, pana la ora 23:59:59 din 21 octombrie 2007,

 

      f) De la ora 00:00:00 a zilei de 22 octombrie, pana la ora 23:59:59 din 28 octombrie 2007,

 

      g) De la ora 00:00:00 a zilei de 29 octombrie, pana la ora 23:59:59 din 04 noiembrie 2007,

 

      un castigator al premiului saptamanal va fi desemnat in cadrul extragerilor de la intervalele de timp specificate la paragraful (1) din prezentul articol. Acesta va fi contactat intr-un interval de 48 de ore de la respectiva extragere pentru a-i fi luate datele personale. In cadrul unei extrageri poate fi desemnat un singur castigator al premiului saptamanal.

 

4. Organizatorul are dreptul ca, la libera sa alegere, in cel mult o zi din fiecare saptamana a Loteriei, decisa aleatoriu de Organizator, sa ofere fiecarui cod alfanumeric trimis in acea zi o sansa dubla sau tripla in cadrul Loteriei Saptamanale, cu notificarea prin SMS a respectivilor participanti cu privire la aceasta.

 

5. La fiecare extragere vor fi avute in vedere atat codurile alfanumerice valide intrate in baza de date in saptamana premergatoare respectivei extrageri, cat si codurile alfanumerice valide din saptamanile anterioare, cu conditia ca participantul sa fi trimis cel putin un nou cod alfanumeric corect cu SMS la 1360 in saptamana respectivei extrageri. Intrarile acumulate prin trimiterea codurilor alfanumerice prin SMS la 1360 fac obiectul reportarii de la o extragere la alta, in conditiile mentionate in propozitia anterioara.

 

6. La fiecare extragere saptamanala va fi tras la sorti un castigator al premiului saptamanal si inca alti trei (3) participanti de rezerva, pentru situatia in care castigatorului desemnat i se anuleaza dreptul la premiu, in conditiile cuprinse la paragraful 7 al acestui articol.

 

7. Castigatorii premiilor Loteriei Saptamanale vor fi contactati telefonic imediat dupa desemnarea acestora drept castigatori la numarul de telefon de la care au trimis codul alfanumeric. Acestia vor fi invitati sa isi prezinte datele complete de identificare si de corespondenta. Daca nu pot fi gasiti la respectivul telefon mobil intr-un interval de 3 (trei) zile de la prima contactare, acestia vor pierde dreptul la premiu. In acest caz, va fi desemnat castigator urmatorul participant tras la sorti.

 

8. Organizatorul va face publice, pe durata Loteriei, numele castigatorilor si castigurile acordate, prin orice mijloc pe care il considera potrivit.

 

 

Art. 8 Premiile

 

1. Toti participantii la Loterie, respectiv persoanele care au trimis cel putin un cod alfanumeric valid cu SMS la 1360, vor castiga un joc Flash. Participantii vor primi un URL: www.megavise.ro de pe care isi vor putea descarca jocul Flash.

 

2. In sensul Regulamentului, este considerat a fi castigator persoana posesoare a cartelei SIM de pe care a fost trimis codul alfanumeric castigator.

 

3. Dovada posesiei cartelei SIM se face prin prezentarea cartelei SIM la ridicarea premiului, si a cartii de identitate.

 

4. Premiile saptamanale sunt extrase in prezenta notarului public si sunt validate de catre o comisie alcatuita dintr-un reprezentant al firmei Chipita Romania S.R.L., al Upstream S.R.L. si al Administratiei Financiare.

 

5. Premiile zilnice constau in urmatoarele bunuri mobile:

 

      a) 30 de telefoane mobile marca LG KG 800 CHOCOLATE, fiecare in valoare de 749 RON

 

      b) 20 de MP4 players A209 2GB, fiecare in valoare de 189,99 RON

 

6. Premiile zilnice vor fi remise castigatorilor din afara Bucurestiului, pe cheltuiala Organizatorului, prin intermediul serviciilor postale de coletarie, cu confirmare de primire. In cazul castigatorilor din Bucuresti, acestia vor prelua premiile de la sediul S.C. Upstream S.R.L. din Bucuresti, strada Putul de Piatra, numarul 5, etaj 3, apartamentul 7, sector 1, 010669. Premiile vor fi ridicate de catre castigator prin prezentarea cartii de identitate si a dovezii titulaturii numarului de telefon utilizat sau un reprezentant al acestuia imputernicit cu procura autentificata la notar.

 

7. Premiul Loteriei Saptamanale consta intr-un premiu la alegerea castigatorului, avand contravaloarea a 30.000 RON si care poate fi achizitionat de pe teritoriul Romaniei in conditii normale, cu conditia ca, in cazul in care este imposibila cumpararea acestuia, Organizatorul va transfera in contul participantului castigator suma de 30.000 RON. Castigatorul are la dispozitie un interval de 5 (cinci) zile din momentul in care a fost instiintat de calitatea de castigator pentru a decide ce “dorinta” legala si legitima in valoare de 30.000 RON doreste a-i fi indeplinita.

 

8. Premiul Loteriei Saptamanale va fi remis castigatorului de catre firma DDB Bucuresti S.R.L., incheindu-se procese-verbale de predare-primire.

 

9. Valoarea totala a premiilor este de 236.269,91 RON

 

10. Castigatorii nu au dreptul sa opteze pentru obtinerea contravalorii in echivalent banesc a valorii comerciale a oricaruia dintre premiile Loteriei zilnice.

 

11. Predarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la aceasta Loterie constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale publicitare de catre Organizator fara nici un fel de plata aferenta.

 

12. Toate extragerile vor avea loc la sediul firmei S.C. Upstream SRL din Bucuresti, strada Putul de Piatra, numarul 5, etaj 3, apartamentul 7, sector 1, 010669.

 

13. Castigatorii premiilor vor semna si o declaratie scrisa in acest sens, conform celor solicitate de catre Organizator.

 

14. Organizatorul nu va fi considerat responsabil de schimbarea locului sau a rezidentei si/sau a adresei postale date de catre castigator sau pentru orice fel de schimbare de date care ar face imposibila trimiterea premiului la castigator, cat si pentru imposibilitatea de a intra in posesia premiilor, din motive ce tin de castigator. In cazul premiilor zilnice, castigatorul va pierde dreptul la premiu, acesta ramanand in proprietatea Organizatorului.

 

 

Art. 9 Taxe si impozite

 

1. Organizatorul se obliga, daca este cazul, sa suporte impozitul datorat de participantii castigatori pentru premii, orice alte posibile sarcini fiscale sau de alta natura datorate in legatura cu premiile fiind datorate de catre participantii castigatori. Pentru premiile acordate in numerar, organizatorul va retine impozitul datorat conform legii.

 

 

Art. 10 Protectia datelor personale

 

1. Prin participarea, indiferent de modalitatea tehnica, la Loterie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul in privinta acestora.

 

2. Participantilor la Loterie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu completarile si modificarile ulterioare, printre care:

 

      a) dreptul de acces la date: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;

 

      b) dreptul de interventie asupra datelor: orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

      c) dreptul de opozitie: persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

 

3. Prin participarea la Loterie participantii isi dau acordul cu privire la prelucrarea datelor lor cu caracter personal si cu privire la includerea acestor date in baza de date a Organizatorului (operatorul de date personale nr.1248) organizata pe durata Loteriei. De asemenea, participantii sunt de acord ca, pe durata Loteriei, sa primeasca mesaje SMS continand informatii cu privire la Organizator, produsele acestuia si desfasurarea Loteriei.

 

 

4. Scopul acestei baze de date consta exclusiv in desemnarea castigatorilor Loteriei, aceasta urmand a fi distrusa dupa 12 luni de la inceperea promotiei, cu exceptia datelor cu caracter personal ale castigatorilor Loteriei, care vor fi pastrate in conformitate cu prevederile legale in materie fiscala, dupa care vor fi distruse.

 

 

Art. 11 Incetarea inainte de termen a Loteriei

 

1. Loteria poate inceta inainte de termen numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Loteria.

 

2. Evenimentelor avute in vedere la alin. (1) le sunt asimilate si sentinta si/sau actul de putere publica al instantei competente sau altei autoritati publice competente.

 

3. In cazurile avute in vedere la alin. (1) si (2), Organizatorul nu mai este este tinut la nici o obligatie catre participantii la Loterie, dupa cum nu este tinut la intoarcerea unei sume sau plata unei sume cu titlu de despagubire sau daune interese.

 

Art. 12 Litigiile si legea aplicabila

 

1. Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte, si participantii la Loterie, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta in conformiate cu dreptul comun.

 

2. Legea aplicabila este legea romana.

 

 

Art. 13 Procedura de contestare

 

1. Orice contestatie cu privire la procedura atribuirii premiilor poate fi inregistrata de catre participantii la Loterie (sau, in cazul minorilor, de catre tutorii lor legali) pe parcursul desfasurarii acesteia sau dupa cinci zile de la livrarea premiilor. Contestatiile depuse dupa aceasta perioada nu vor mai fi clarificate de Comisia de Supraveghere, aceasta urmand a se dizolva automat la expirarea celor 5 zile. Stampila postei va consituti dovada respectarii termenului de 5 zile.

 

2. Comisia de Supraveghere este formata dintr-un reprezentant al Upstream S.R.L. si un reprezentant al Chipita Romania S.R.L.

 

3. Contestatiile vor fi solutionate de catre Comisia de Supraveghere. Doar contestatiile avansate in scris (trimise recomandate) la adresa: Comisia Loteriei Publicitare „Croissantomatul megaviselor”, Chipita Romania S.R.L. (adresa: com. Clinceni, str. Drumul Mare, nr. 8) cu mentiunea „Contestatie”, vor fi luate in considerare.

 

4. Decizia Comisiei de Supraveghere este obligatorie pentru Participanti pana la desfiintarea acesteia prin hotarare definitiva si irevocabila a instantei judecatoresti competente. Daca participantul nu este multumit de decizia Comisiei de Supraveghere, poate introduce actiune in instanta conform regulilor de drept comun.

 

 

Art. 14 Prevederi finale

 

1. Ori de cate ori acest Regulament mentioneaza trimiterea unui mesaj SMS la Organizator aceasta va insemna intrarea unui asemenea mesaj SMS intr-un server al unui sistem teleinformatic al unei entitati specializate in primirea de mesaje SMS in numele Organizatorului.

 

2. Organizatorul nu va fi raspunzator pentru functionarea retelei GSM prin care participantii trimit mesaje SMS.

 

3. Furnizorii GSM vor fi raspunzatori doar pentru corecta functionare a serviciilor telecom in ceea ce priveste trimiterea de mesaje SMS in cadrul Loteriei.

 

4. Pe perioada de desfasurare a Loteriei, participantii vor primi mesaje SMS care ii vor informa in legatura cu derularea acesteia si-i vor incuraja sa participe pentru a-si mari sansele la extrageri.

 

5. Toate premiile care nu au fost castigate pe perioada Loteriei vor ramane in proprietatea Organizatorului.

 

6. Acest Regulament va fi gratuit la dispozitia participantilor Loteriei la sediul Organizatorului, la biroul Notarului Public „Monica Stefania Lazar” si pe web site www.megavise.ro.
Nu avem elemente multimedia.
Ne pare rău dar nu se mai pot înregistra comentarii la această promoţie!

Câştigători la promoţia "7 Days - "Croissantomatul megaviselor""

Afişează doar câştigătorii care îndeplinesc următoarele condiţii:
Localitate  
     Premiu  
Momentan nu avem câştigători la această promoţie.

Trimite unui prieten (sau mai multora!)În emailul trimis va fi pus automat şi linkul către această pagină.
Aceste informaţii vor apărea în câmpul From:

Emailul a fost trimis.

Iţi mulţumim că ne-ai recomandat!

Ai întrebări despre această promoţie şi vrei să te ajutăm? Scrie-ne şi îţi vom răspunde în cel mai scurt timp!

Numele promoţiei: 7 Days - "Croissantomatul megaviselor"

* Mesajul tău
* Numele tău

* E-mail

Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media