CONTACT BLOG RSS ABONEAZĂ-TE LOGIN
Despre promotii, premii si Infopromotii

Infopromotii.ro: ghidul tau pentru promotii si concursuri cu premii

Ce ai pus in cos ultima oara cand ai fost la cumparaturi?
Biscuiti, suc, iaurt, baterii, sampon, detergent... Oricare dintre produsele de care oricum ai nevoie si trebuie sa le cumperi iti poate aduce un apartament, o masina, o excursie de vis, bani sau alte premii! Pe site-ul nostru gasesti oricand  o promotie sau un concurs cu premii la care sa poti participa.

Cu www.infopromotii.ro esti mai castigat, pentru ca esti un om informat.
Pe site-ul nostru gasesti numai promotii si concursuri cu premii aflate in curs de desfasurare, organizate de companii de prestigiu, conform unor regulamente oficiale legalizate, pe care ti le punem la dispozitie spre consultare pe durata lor de valabilitate.

Aici gasesti informatii complete si de actualitate.
In pagina fiecarei promotii publicam si informatiile de ultima ora (acte aditionale sau anexe la regulament) care pot aparea dupa inceperea campaniei, astfel incat sa afli la timp daca au survenit modificari cu privire la premii, la conditiile de participare sau de validare. Pentru fiecare promotie sau concurs cu premii, iti prezentam un sumar al mecanismului cat mai scurt si mai clar, lipsit de “broderiile” publicitare, fiindca stim ca n-ai timp de pierdut.

Informatiile noastre sunt sigure.
Iti prezentam numai informatii provenite din surse sigure – direct de la companiile organizatoare sau de la reprezentantii lor legali – asa ca poti conta pe corectitudinea lor.

Cu www.infopromotii.ro afli repede daca ai castigat, ce premiu si la care promotie.
Publicam listele de castigatori si le organizam astfel incat sa poti folosi bara de cautare si sa afli intr-o clipa daca ai castigat si care este premiul ce ti se cuvine. Poti folosi filtrele de cautare dupa premiu sau localitate, astfel incat sa obtii rapid alte informatii despre premii sau castigatori.

Fii mereu la curent cu noutatile!
Inscrie-te ca membru pe www.infopromotii.ro si te poti abona la stiri despre noi promotii, noi liste de castigatori si/ sau alte informari interesante din domeniu! Alegerea este a ta. Poti intra oricand in contul tau de membru si sa te abonezi sau dezabonezi de la diversele tipuri de comunicari. Vei primi de fiecare data numai si numai acele tipuri de newsletter-e care sunt bifate in contul tau de membru la momentul emiterii.

Exprima-ti parerile! Voteaza si comenteaza!

Pe www.infopromotii.ro ai la dispozitie o serie de mijloace pentru a-ti face cunoscute parerile: ca simplu vizitator, poti vota, dand note de la 1 la 5 stele unei promotii, atat pentru ansamblu, cat si pentru premii sau mecanismul de participare. Ca abonat, poti insera si comentarii in pagina unei promotii.

Discuta pe forumul Infopromotii!
Forumul nostru iti sta la dispozitie pentru a face schimb de idei, de pareri sau de experienta cu pasionatii de promotii si concursuri cu premii. Intra in discutie, publicandu-ti parerea la subiectul care te intereseaza.Ne place sa castigi!
Echipa Infopromotii.
Contact |  Blog |  Termeni şi condiţii |  Politica de confidenţialitate |  Sitemap |  Forum sitemap |  Despre noi
© Netstreet Media